BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Koji si ti retard jbte..GabrielBatistuta je napisao/la:Istina boli ograniceni momcicu.
Lik prepisao moj prijedlog, pao na tome i krivi mene za poraz te ekipe i od tad prati svaki moj post i napada me.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Nisam prepisao. Napao sam te jer veze s vezom nemas i mogao sam prepisati.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ok veze nemam, sad me popusti majke ti. Sta me spominjes u svakom jbnom postu? Na kojoj god temi nesto napisem, ti se pojavis da to prokomentarises, i vrijedjas me. A interesantno, to je sve pocelo tek nakon toga sto si prepisao par i pao na njemu. Kao da te neko tjerao da to igras i kao da sam ja napisao da ce to proci 100%. I onda sam ja pileci mozak.GabrielBatistuta je napisao/la:Nisam prepisao. Napao sam te jer veze s vezom nemas i mogao sam prepisati.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Kojoj svakoj temi osim kladionicarske i ove.
Ne pratim tebe nego se nisam slozio s tobom.
Haj budi covjek pa mi nabroj jos jednu temu na kojoj sam te prozvao ili se vrati u rupicu.
Ne pratim tebe nego se nisam slozio s tobom.
Haj budi covjek pa mi nabroj jos jednu temu na kojoj sam te prozvao ili se vrati u rupicu.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Pa drug, napsiem prijedlog na temi kladionica on prepise i cim je AZ primio gol on se pojavi i pocne me vrijedjat. I poslije toga gdje god sta napisem eto njega da me uvrijedi opet.Captain4 je napisao/la:Joj prati ovih isto djeca![]()
![]()
Ja se izvinjavam zbog offtopica, ali sta bi ti uradio da napsies najnormalniji post i dodje neko kaze ti da si pileci mozak ili da si idiot?
Nego zna li neko sta je sa Besicem, koliko je jos van terena?
Ma samo ignoriši to ha jaEmirTM87 je napisao/la:Pa drug, napsiem prijedlog na temi kladionica on prepise i cim je AZ primio gol on se pojavi i pocne me vrijedjat. I poslije toga gdje god sta napisem eto njega da me uvrijedi opet.Captain4 je napisao/la:Joj prati ovih isto djeca![]()
![]()
Ja se izvinjavam zbog offtopica, ali sta bi ti uradio da napsies najnormalniji post i dodje neko kaze ti da si pileci mozak ili da si idiot?
Ne znam ništa u Bešiću
"We need to suffer. And we need to fight."
Evo sad nadjoh da bi se trebao vratiti pocetkom novembra.Captain4 je napisao/la: Ne znam ništa u Bešiću
Bar na onoj stranici premierinjuries pise: Potential return 1.11.2015.
Ma samo nek se oporavi do reprezentativnih obavezaEmirTM87 je napisao/la:Evo sad nadjoh da bi se trebao vratiti pocetkom novembra.Captain4 je napisao/la: Ne znam ništa u Bešiću
Bar na onoj stranici premierinjuries pise: Potential return 1.11.2015.
Kao kod svih otocana, najjace oruzje, dobri su iz kontri, imaju brze igrace, i fizicki su jaki, agresivni i izdrzljivi. U Zenici, s obzirom da ce biti oslabljeni, ce vjerovatno igrati bunker (ali ne onaj teski, jer vjerovatno ni mi necemo srljati pa me ne bi iznenadilo da irci budu imali vise lopte u posjedu, nesto slicno kao protiv Velsa i Kipra), pokusat ce sacuvati svoj gol, a prema naprijed ce igrati dugim loptama i probati nesto napraviti iz kontri. Obje utakmice ce biti tvrde, bez puno prilika i golova.Elegant je napisao/la:Kakva je Irska skok igra ?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
0:0 !!!Momciluk je napisao/la:S ovim bi sastavom pojeli Irsku, jest da sad nije moguc ovaj sastav ali bi ovo volio vidjet na Euru ako se plasiramo.
Bicakcic crveni dobio, drugi zuti
Cocalic je bolji od Sunjica, samo jel to Mesa vidi tako.
Samo nemoj pjevaca na dmf hljeba ti, stavi Zuku.
Bice zanimvljivo viditi sastav koji ce Mesa izvesti.
Cocalic je bolji od Sunjica, samo jel to Mesa vidi tako.
Samo nemoj pjevaca na dmf hljeba ti, stavi Zuku.
Bice zanimvljivo viditi sastav koji ce Mesa izvesti.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- DragonGirl
- Kontakt:
Kakvi su ovo opet senzacionalistički naslovi u današnjem Avazu? Iako pretpostavljam da naslov i nema baš veze sa tekstom, je li neko čitao intervju?Zvjezdan Misimović: Vratio bih se "Zmajevima" ali se bojim da bi to donijelo nemir!
Asmir Suljic bi bio dobro rjesenje na poziciji desnog krila umjesto Visce, kada vec nema Hajrovica, a i Ibisevic ce biti najvjerovatnije na klupi kao plod neigranja utakmica za Hertu ili taktickih zamisli Mehmeda Bazdarevica.
Onaj ko je pratio Asmira mislim da ce se sloziti sa mnom: u defanzivnim zadacima nista slabiji od Visce, stavise: nevjerovatan trkac, borac, vraca se u odbranu i uklizava, igrac koji oduzme najvise lopti protivnickim igracima bez prekrsaja totalno neocekivano (ovo me znalo zadiviti kod njega dok je igrao za Sarajevo), nikada ne odustaje, brz... u ofanzivnim zadacima je profesor za Viscu: jednako brz, plus ima smisla za kombinatoriku, dobar dribler, zna nanizati po 3,4 igraca, nema straha kada je duel igra u pitanju, tehnika na nivou, itd...
mislim da bi bio veliko iznenadjenje za Irce, lomio bi kicme njihovim odbrambenim igracima...a sigurno bi bio i on sam na jos vecem nivou jer nikada nije igrao s tako dobrim igracima kao sto su Pjanic, Dzeko i ostala klapa...
Takodjer smatram da bi bio jedan od igraca koje je reprezentacija vrlo brzo pogurala ka boljem transferu.
Naravno, od ovoga nema nista jer ga Mesa nece pozvati, ali eto...onako jedno razmisljanje.
Na osnovu cega je Cocalic bolji od Sunjica, na osnovu onih 45 minuta dr.plvrmn protiv Walesa? - jel to dovoljno za takav zakljucak?
Onaj ko je pratio Asmira mislim da ce se sloziti sa mnom: u defanzivnim zadacima nista slabiji od Visce, stavise: nevjerovatan trkac, borac, vraca se u odbranu i uklizava, igrac koji oduzme najvise lopti protivnickim igracima bez prekrsaja totalno neocekivano (ovo me znalo zadiviti kod njega dok je igrao za Sarajevo), nikada ne odustaje, brz... u ofanzivnim zadacima je profesor za Viscu: jednako brz, plus ima smisla za kombinatoriku, dobar dribler, zna nanizati po 3,4 igraca, nema straha kada je duel igra u pitanju, tehnika na nivou, itd...
mislim da bi bio veliko iznenadjenje za Irce, lomio bi kicme njihovim odbrambenim igracima...a sigurno bi bio i on sam na jos vecem nivou jer nikada nije igrao s tako dobrim igracima kao sto su Pjanic, Dzeko i ostala klapa...
Takodjer smatram da bi bio jedan od igraca koje je reprezentacija vrlo brzo pogurala ka boljem transferu.
Naravno, od ovoga nema nista jer ga Mesa nece pozvati, ali eto...onako jedno razmisljanje.
Na osnovu cega je Cocalic bolji od Sunjica, na osnovu onih 45 minuta dr.plvrmn protiv Walesa? - jel to dovoljno za takav zakljucak?
Ne vjerujem da ce Suljic biti pozvan a kaomoli da igra ove utakmice, ne vjerujem da ce Mesa gurnuti novajliju u ovom trenutku.
Ako Bog da kad se kvalifikujemo pa ga zvati za neku prijateljsku kao i jos neke nove.
Ako Bog da kad se kvalifikujemo pa ga zvati za neku prijateljsku kao i jos neke nove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
DragonGirl je napisao/la:Kakvi su ovo opet senzacionalistički naslovi u današnjem Avazu? Iako pretpostavljam da naslov i nema baš veze sa tekstom, je li neko čitao intervju?Zvjezdan Misimović: Vratio bih se "Zmajevima" ali se bojim da bi to donijelo nemir!
Gluposti teške. Nisam čitao ali smijem ruku dat da naslov nema veze sa onim što je Miske rekao ako je uopšte sta i rekao.
U nedostatku materijala počnu forsirati ovakve gluposti. Čovjek se oprostio i dajte da to prihvatimo više, okrenimo se traženju adekvatne zamjene.
Više mi muka od naših kvazi novinara.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Dajte ljudi kakav Suljić , treba nam neko iskusan u ovim utakmicama .
- provokatorII
- Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:Pa drug, napsiem prijedlog na temi kladionica on prepise i cim je AZ primio gol on se pojavi i pocne me vrijedjat. I poslije toga gdje god sta napisem eto njega da me uvrijedi opet.Captain4 je napisao/la:Joj prati ovih isto djeca![]()
![]()
Jok, nisi offtopic, samo nastavi. Operi ga do kraja. Naoro je i Bogu i narodu
Ovo ko vic covjece, zamisli popizdio zbog predloga za kladionicu , hahaha.
Sad nije vrijeme za EKSPERIMENTISANJE ,zato sluze prijateljske tekme .Ljudi sad se gra za EVROPSKO PRVENSTVO I 12 miliona EURA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.