tuzlak1987 je napisao/la:Veceras poslastica za NFL sladokurce
Pobjedom se Giantsi izdvajaju na vrhu divizije
Edit: odličan početak Beckham za TD
Moderator/ica: rio_Ferdy88
tuzlak1987 je napisao/la:Veceras poslastica za NFL sladokurce

čovječe božji, gdje ćeš tako nešto napisat, pa mora on biti najbolji ..... igra u patriotsimaEdin TM87 je napisao/la:Cinjenica je da D'Qwellu Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB.
Edin TM87 je napisao/la:Cinjenica je da D'Qwellu Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB.
Svi napali na njega pa i vilin konjicGoRaN je napisao/la:http://www.nfl.com/videos/nfl-game-high ... sf14441975
"The dragonfly sacks kaepernick"
randy_moss je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Cinjenica je da D'Qwellu Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je najjaci sindrom kompleksa koji je meni poznat, ti si sine fenomen.![]()
![]()
SaltCityAttack je napisao/la:Kap ti nisi QB ti si idiot ..ovo treba ba klonirat nista vise..lik baci loptu pogodi covjeka u glavu negdje tamo u pm...ebote zivot sta je ono pa sta uradi sebi SF nevjervatno...sreca Kap nije u Chicagu hem zbog nas , ali ponajvise zbog novinara ..nebi on izdrzao ovdje sigurno
Ti si se bez mozga rodio, tebi on ne fali.Edin TM87 je napisao/la:
![]()
![]()
**** mi se sto je lik iz Patsa samo iznosim cinjenicu po dosadasnjim nastupima u sezoni, to sto vama fali mozga da prihvatite zao mi je. kuknjava
1. Kuelchytuzlak1987 je napisao/la:Najbolji LB je Kuechly iz Panthersa ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.