FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 23 okt 2015, 21:52

struja je napisao/la:jel bio trening ,jel ko bio na treningu kakva je situacija sa povrijeđenim,ko bi mogao zaigrati protiv čelika
Mladenovic nece igrati...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 23 okt 2015, 22:12

pile87 je napisao/la:
struja je napisao/la:jel bio trening ,jel ko bio na treningu kakva je situacija sa povrijeđenim,ko bi mogao zaigrati protiv čelika
Još kad nebi Antolović to bi bilo super

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 23 okt 2015, 22:23

CARSON je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Još kad nebi Antolović to bi bilo super
:pray:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 23 okt 2015, 23:28

Manijaci Konjic dolaze naravno . Dvadesetak svaku tekmu , i u nedjelju sigurno . Kada je derbi i evropske tekme kolone idu , ali vratice se to i u ligi aBd . Ja volim Želju za njega sve .. 1921 !!
Brkica

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 23 okt 2015, 23:30

milanribar je napisao/la:
ceze je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Sta ovo u crnoj hronici u Avazu pise da li ga prebio zbog para ili zbog namjestenog meca Zeljo-Sloboda? Jos i ovo treba. Sad mi je jasno zasto je Hasanovic out i ekipa. Do neki dan bojkot i onda se pitamo zasto je prazan stadion. Radi Gredic pravu stvar.
Ne razumijem ovo, možeš pojasniti?
slika

A onda nam ovdje prodaju mu.da za bubrege kako Gredic radi, vraca dugove, nema dalje. To je bil vrh uprava samo dodite da se uclanite. A traze raju na stadionu misle da su ljudi ovce. :damn:
slika
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 23 okt 2015, 23:48

Alipasino je napisao/la:Jel se firma raspada.Sta je ovo saban te ****.Nema Manijaka nema raje na tekmi nema stadiona za evropske tekme nema para nema sponzora nema igraca da kazes da je klasa nema hale za pustit kaku na pauzi nema tj ima reflektor ali haj ga upali ako smijes.Znaci gutavo.Rece mi jedan navodni da nam se crno pise u decembru i da nam neko dobro zakuhava da cemo maltene zavrsit ko KK Bosna.Samo prenosim ali mi bio nekako previse zabrinut a nije neki ublehas.
Opusti se BA, Željo nije Bosna i nikada neće završiti kao Bosna! Klub već sada ima milion € na računu, bez UEFA-inih para, SIGURNO! Željo nikada stabilniji nije bio! Ne znam ko unosi bezveze gluposti i nervozu bespotrebnu! Samo treba sreće malo da uspijemo što više bodova skupiti to kraja polusezone, vidjeće i dušmani ... Opusti se!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 23 okt 2015, 23:56

Ovdje svi sve znaju. Coek zna koliko imamo na racunu jbt hahahaahah

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 23 okt 2015, 23:59

Što mene uzimaš na zub, života ti? Ja jedini mislim da i pored mnogih gluposti koje godinama pišeš, ponekad znaš i nešto pametno reći, ALDINE. Odrasti, ne moraš sve shvatati bukvalno, kao što se napiše. Ja ti opet garantujem da je Željo stabilan klub, da nikad stabilniji nije bio. Imao on milion ili 999. 999. 999 iili sve to vratio dugove a na računu imao pozitivnu nulu (kada tim vrati dugove), on je stabilan.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 24 okt 2015, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 24 okt 2015, 00:12

Jel moze neko potvrditi da TM nece biti na jugu u nedelju ?
SAMO ČELIK !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 okt 2015, 00:18

Viper je napisao/la:Jel moze neko potvrditi da TM nece biti na jugu u nedelju ?
:silent:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 00:29

Genie je napisao/la:Što mene uzimaš na zub, života ti? Ja jedini mislim da i pored mnogih gluposti koje godinama pišeš, ponekad znaš i nešto pametno reći, ALDINE. Odrasti, ne moraš sve shvatati bukvalno, kao što se napiše. Ja ti opet garantujem da je Željo stabilan klub, da nikad stabilniji nije bio. Imao on milion ili 999. 999. 999 iili sve to vratio dugove a na računu imao pozitivnu nulu (kada tim vrati dugove), on je stabilan.
Pomjesao si ti mene s nekim opasno, niti sta pisem, niti sam pisao. Ovdje se trostruko vise gluposti napise od nazovimo regularni forumasa koji samo prodaju ublehe nego od aldina budale. Mi na racunu imamo rinaku jednu, samo se gleda ko ce vise hapit repa to je istina.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 okt 2015, 00:30

milanribar je napisao/la:Ovo je najjace kad se neko pravi pametan kao on sve zna. Nemoj kenjat bezveze ne bi ovaj debil to bezveze spominjao, isto tako ne mora znaciti da je nastimana ali ima indicija nekih, mozda je trebala biti dvojka. Poenta je da kod nas je sranje bilo u klubu kao sto je na tribinama a sve se predstavlja kao dobar posao. Isto tako ovaj nedavni bojkot dok nije Mulalic izabran je presmijesan za klub kakav je Zeljo. Odjednom su proigrali a do neki dan nisu znali hodat sve ih trebalo otjerat.
meni je jos jače da čim se nešto "loše" desi pojavi se pet takvih ko ti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 00:32

MrRiccoli je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Ovo je najjace kad se neko pravi pametan kao on sve zna. Nemoj kenjat bezveze ne bi ovaj debil to bezveze spominjao, isto tako ne mora znaciti da je nastimana ali ima indicija nekih, mozda je trebala biti dvojka. Poenta je da kod nas je sranje bilo u klubu kao sto je na tribinama a sve se predstavlja kao dobar posao. Isto tako ovaj nedavni bojkot dok nije Mulalic izabran je presmijesan za klub kakav je Zeljo. Odjednom su proigrali a do neki dan nisu znali hodat sve ih trebalo otjerat.
meni je jos jače da čim se nešto "loše" desi pojavi se pet takvih ko ti
A sta se lose desilo ?? Napisao sam nesto sto sam procitao u novinama a nisam imao insajdersku informaciju i tu postavio sliku. Bar nisam blento kao neki koji 5 mjeseci pisu kako je sve dobro, bice dobro, a treneri se mijenjaju, Dautbasic otisao, Gredic otisao, Dogan otisao, a blento dode i pise kako sve je dobro, i ostale suplje. Trebam pisati lazi da bi se to nekome svidjelo i da slucajno ne bi bio velicanstveni Aldin.Razligu i lizi se s poltronima i ulizicama koje ako lazu misle da vole Zelju vise od nekog koji napise istinu pa kakva je god.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 24 okt 2015, 00:57

milanribar je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
Ipee je napisao/la:Ovdje malo malo isplivaju neki likovi tipa ovaj ribar. hahahah čuj ishhh

@FKZ1921 slažem se
Zadnji je bio chupachups,evo sad ribar,koji je slijedeći nick ?
NIje zadnji, nego posljednji.Sto bi reko pametnjakovic upravu si. :lol: :lol: jer da nisi u pravu bio bi upravu, nas lonac poklopac :)
Pamti bar šta pišeš, ako želiš ostati anoniman! Ako si zaboravio, ja sam potvrdio šta je pravilno a šta ne a ti si zaboravio šta si pisao zadnji put kada si banovan.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 01:03

Ocigledno ako pisem znaci da pratim sta se pise. Isto tako znam da nije zadnji put nego posljednji put.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 24 okt 2015, 01:07

100% si u pravu, zadnji put je zadnje što si uradio prije smrti, a kod živih ljudi se kaže posljednji put jer poslije toga ima i drugi put. Ako nastaviš, banovaće i tebe i mene jer pišemo na temi FK Željezničar a ne na temi gramatike!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 01:12

Genie je napisao/la:100% si u pravu, zadnji put je zadnje što si uradio prije smrti, a kod živih ljudi se kaže posljednji put jer poslije toga ima i drugi put. Ako nastaviš, banovaće i tebe i mene jer pišemo na temi FK Željezničar a ne na temi gramatike!

Pa ti si pokrenuo pricu ko je ko. Meni iskreno libo neka stvar s kojeg si ti nika pisao prije niti bi se bavio s tim, pogotovo me ne zanima kako se zoves. Ovdje je nekim blentama bitnije od toga sto ce se baviti ko pise s kojeg nika nego da napisu neku istinu u vezi kluba. Ja sam zaljepio cinjenicu koja je izasla u avazu uj novinama koju vidi 100.000 ljudi i to samo prenio ovdje. Da bi se naslo par onih pametnih forumasa koji toboze sve znaju da to nije istina i da sam ja aldin, to je taj mozak. Da ne idemo dalje samo da se zna o cemu se radi. Znaci nisam ja pisao nesto sto nije vezano za Zelju niti se bavim ko se kako zove.A to je nesto slicno s tim u pravu se gdje se lik 2 stranice pravi pametan da je to ispravno upravu jer je upravu.

Kakvo je stanje u klubu je pokazatalj broj gledalaca a ne aldin, ti i polotroni koji sire laze mjesecima.

Evo dole momak dzole pise svoj stav kakav je god i neces nikad od momka vidjeti da pise aldin, cupacps, kunto panto. Da je vise takvih momaka komunikacija bi bila bolja, a kad moras jedne te iste blente citirat istim stvarima dode do ovog, a uzrok su oni jer bave nebitnim stvarima.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 24 okt 2015, 01:21, ukupno mijenjano 4 puta.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 okt 2015, 01:13

...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 24 okt 2015, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 24 okt 2015, 01:52

Nervoza je postala prisutna kod svih nas, više se ne znamo kontrolisati po pitanju mišljenja očekivajući nekog strašnog Želju koji gazi sve, vođeni mišljenjem da je Željo pun para a mi to ne vidimo. Ne vidimo zato što je prošao prelazni rok a Željo još ni marke dobio nije tj. i da hoće nekog dovesti ne može, i one koje može su igrači tipa Joco koji su pokušavajući naći klub izvisili i bez kluba su mjesecima. Željo još pare od UEFA-e nije dobio! Dobiće ih krajem godine, biće i skupština, ja vjerujem i gradnja istočne tribine. Došli smo do vode a lajemo ispred nje ne želeći da još korak napravimo pa da se napijemo (odnosno da se još malo strpimo, par godina smo strpljivi bili a ne možemo još par mjeseci čekati). tako meni to sve djeluje. :( Opet tvrdim da je Željo stabilan klub!
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 24 okt 2015, 04:40, ukupno mijenjano 2 puta.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 24 okt 2015, 02:04

:bow:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 18 gostiju.