Rios je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Anel je svaki put do sada odradio ono što se tražilo od njega. Sad je već jasno da nam on kao igrač treba, zakrpiće svaku rupu, dokazao je da može igrati na više pozicija i samo neka nastavi ovako.
Da,nismo nesto zbog njega ispastali dosad.Istina je i da nije donosio nikad neku prevagu i bio kljucna figura,ali ja od njega ocekujem svakako samo da bude dostojna zamjena.
Ako se Grahovac nastavi razvijati uzlaznom putanjom onda mu treba dati sansu prije Anela u tih nekih 18 igraca nase repke,ako ne dok se ne nadje neki novi igrac neka ga tu kao zamjene za Besica prije svega.
Slazem se sa kompletnim postom. AKO se Grahovac pokaze kao bolje rjesenje neka njega forsira prije Anela, ali je bilo iluzurno ocekivati da ce ga ubaciti na ovoj utakmici da debitije i to bas da pripomogne oko Balea, da bude neka vrsta osiguraca (iako smo ih po mom skromnom misljenju imali i previse). Mesa racuna na Grahovca, ima ga u radaru, vidi sta moze. Bice i neke prijateljske pa cemo vidjeti. Medjutim na ovoj utakmici Anel je s'pravom bio prva opcija, ipak je neko vrijeme tu, cak je i igrao protiv Welsa i to solidno. Problem je sto postoji nekoliko diskutanata koji su vec unaprijed "znali" da ce Anel bit rupa, najgori, igrac manje i imali su vec tekstove prije utakmice. Ne znam zasto to rade, cini mi se da onaj Gabon i nije u vinklo, za ovoga Dubrovnika ne mogu da dokucim, covjek su ubi galameci da je Grahovac numero uno, kao da mu je brat rodjeni ili zbog nekog profita, sta ja znam, izgleda mi nenormalno toliko hampe ako eto izuzmemo note, na sto sam, iskren da budem, prvo pomislio. Hajde da je Grahovac glavni u nekom klubu iz vrha lige petice, mamak sad igra, sad ne igra u pet deka sa Anelom ako izuzmemo Anelovo iskustvo.