FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uzas.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ovo je takva sramota, treba sve ovo zajmiti, nisu ovo nikakvi igraci, mediji su od njih napravili zvijezde i mi koji ih dizemo, losije ne moze
Mosa RajvoSa
Stepanovu papire odmah nakon utakmice, jedan od pomocnih terena nazvati po Tatomirovicu !
- PitarBordo
- Kontakt:
+10000000belosevic28 je napisao/la:Plakalo, Kadusic, Tatomirovic pokazase raskosni talenat u ovoj utakmici. Ikande nula, ali mrtva nulaaa. Radovac k'o da nije jeo sedamnaest dana. Igra za ku.rac, realno!!!
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Mislim da bi bio pravi potez. Na upravi je sad.Besic je napisao/la:Kallasia suspendovat.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
tenpenny je napisao/la:Pa ne mogu covjece se ni boriti kako ne vidis nije da nece al s kim ce se pobiti radovac,rustemovic,velkoski,okic.tatomirovic ljudi to fizicki ne mogu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa u qrac, dolaskom jesica, ja sam ako nista ocekivao pozrtvovaniju igru, da se gine za loptu, pokaze neka borba, pa ovo je nula, mladost i dalje vrsi presing, napadaju, a ovo nisu ni fudbaleri ni amateri, ovo su neki slucajni prolaznici samo da se pojave na terenu.
nije to nikakav izgovor, nisu oni prvi put kročili na teren, ti igraci imaju utakmica i utakmica iza sebe, ako se ne mogu izboriti za loptu, ne trebaju ni igrati
daj Boze da dodjemo do 2-2- pa makar iz penala u 93.oj minuti
Nista Jesic nije kriv!! Nemojda ko sta njemu prigovori. Evo mijenjamo trenere ko carape, ali smrde izmeti na terenu a ne trener.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ode i Svinjski vodi , pih Divovi , ja sam ogorcen prvo na koje igrace smo doveli drugo kolko je to bezmudo ono kes cemo uzet **** nam se nikakog sportskog zelje necega , fuj
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kallasija, Oštrakovića i Stepanova tužiti!!! Nevjerovatno je šta su uradili nam sa igre.
Samo Saraj'vo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ubise nas kontrama. Ovaj Kobilica trci ko lud. Daj na Dzemu 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sjavija ispred nas 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kako je glup ovaj Rustemovic, kakav faul pravi u situaciji kada je lik skoro pa izasao s terena s loptom!!!! Ovo je za degeneka!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne daj Boze da horde uzviknu 'igrajte pickurine' jel?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dzeno i Puzigaca krivi.joker90 je napisao/la:Nista Jesic nije kriv!! Nemojda ko sta njemu prigovori. Evo mijenjamo trenere ko carape, ali smrde izmeti na terenu a ne trener.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vidis sad da iako je Uscuplic bio taraba da to nije do trenera , nece ba klosari , ovi se bore za Doboj zaseok ko lavovi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Uzas.
nista novo, dvije odigramo dobro, trecu zaseremo i nece me cuditi da Slobodu dobijemo lakse od ocekivanog pa i Olimpika a onda velika Drina nam uzme sva tri boda
Pyro is not a crime !
- hordasDoboj
- Kontakt:
Iznevjerili za godisnjicu Vedrana Puljica, evo sad i za rodjendan kluba, i to protiv prosjecnih ekipa. IGRAJTE MANEKENI !
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
ne mozes stavit Ikandea od orve, lik nije igro stopjece, vidis da je pogubljen. Plakalo kriminalan, ja ne znam ko njega gura fkt. Mal, spor, boji se lopte. Ma zdravo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.