Ugrovaca,jedno off pitanje. Sto ti taj tvojkao potpis nestavis dole u "potpis" ili ti to tipkas svaki put. Mislim na to " Do you have a problem?"Ugrovacaboy je napisao/la:Krstanović istegnuta loža, Kožulj još ne trenira s ekipom... Barabanu se sestra udaje u subotu. Kresinger bolestan fasovo neku bakteriju. Jebote opet bez prave špice u B.L. Raduje povratak Pandže i ovi maladi što golove zabijaju, Menalo, Buhač i Ćorluka.
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg
Trebao bi on dobiti ban zbog reklamiranja, bas kao i ja svojedobno 
- Evolve
- Kontakt:
Koga si ti to reklamirao?Signore je napisao/la:Trebao bi on dobiti ban zbog reklamiranja, bas kao i ja svojedobno
NK Široki Brijeg
Ma nemam pojma, ima pet godina od tog. Bilo je nesto vezano za klikove pa mi je bilo u interesu samo da netko klikne, neki bodovi za neku igricu, nesto tako. Mlad i neiskusan, nisu me ni opomenuli, Devil me odmah odrstranioEvolve je napisao/la:Koga si ti to reklamirao?Signore je napisao/la:Trebao bi on dobiti ban zbog reklamiranja, bas kao i ja svojedobno
- Evolve
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Ma nemam pojma, ima pet godina od tog. Bilo je nesto vezano za klikove pa mi je bilo u interesu samo da netko klikne, neki bodovi za neku igricu, nesto tako. Mlad i neiskusan, nisu me ni opomenuli, Devil me odmah odrstranioEvolve je napisao/la:Koga si ti to reklamirao?Signore je napisao/la:Trebao bi on dobiti ban zbog reklamiranja, bas kao i ja svojedobno
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Haha ma to je zenzacija , (ako ste tužni i nesretni imamo riješenje za Vas ) kopirao u svoj potpis. I ne tipkam svaki put stoji mi to kao potpis.Evolve je napisao/la:Ugrovaca,jedno off pitanje. Sto ti taj tvojkao potpis nestavis dole u "potpis" ili ti to tipkas svaki put. Mislim na to " Do you have a problem?"Ugrovacaboy je napisao/la:Krstanović istegnuta loža, Kožulj još ne trenira s ekipom... Barabanu se sestra udaje u subotu. Kresinger bolestan fasovo neku bakteriju. Jebote opet bez prave špice u B.L. Raduje povratak Pandže i ovi maladi što golove zabijaju, Menalo, Buhač i Ćorluka.
Dje se nalazi taj Siroki .Yebem ti zivote liga nam postala seoska!
BosnaSTL je napisao/la:Dje se nalazi taj Siroki .Yebem ti zivote liga nam postala seoska!
..
Borac Banja Luka - SIroki Brijeg na Areni Sport u subotu, utakmica pocinje u 17:00h
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
BosnaSTL je napisao/la:Dje se nalazi taj Siroki .Yebem ti zivote liga nam postala seoska!
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ima li tko link od arene nisam u BiH ?
WAGNERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Bravo za Crnova
Bravo za Crnova
HRHB
HRHB
Daj nam link kakav, ajde znam da imašAndroid je napisao/la:WAGNERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Bravo za Crnova
Nemam brate, gledam na televiziji
HRHB
HRHB
Ajde onda češće komentar baci kako se igra razvija i toAndroid je napisao/la:Nemam brate, gledam na televiziji
Pa igramo jako dobro, lopta je vise u nasim nogama, i mislim da bi ovo morala biti tri boda, velika je razlika u kvaliteti
HRHB
HRHB
Eno stavio je netko link na facebooku, probajte
HRHB
HRHB
ajd kopiraj ovdeAndroid je napisao/la:Eno stavio je netko link na facebooku, probajte
Uklonjen link nazalost...
Borac puno.bolji zadnjih 10 min, konstantno napadaju, nasi se skroz povukli
Borac puno.bolji zadnjih 10 min, konstantno napadaju, nasi se skroz povukli
HRHB
HRHB
Znači Musa se nije nimalo opametio od zadnjeg otkaza. Zabij gol i povuci se u odbranu. To nas je dosta puta koštalo pa bi moglo i sada...
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Resolute, Samba71, samirr i 14 gostiju.