FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MojGradMojKlub
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MojGradMojKlub » 24 okt 2015, 18:04

Daj nam našu djecu da igraju :lol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 okt 2015, 18:09

Sinoc vidio Kallasija sjedi vani, majke mi tuznije osobe, koja dobija platu svakog prvog u mjesecu, nisam vidio.

Treba njega opet suspendovati, i ako treba opet Stepanova okriviti za losu atmosferu u ekipi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 okt 2015, 18:11

Zip je napisao/la:Sinoc vidio Kallasija sjedi vani, majke mi tuznije osobe, koja dobija platu svakog prvog u mjesecu, nisam vidio.

Treba njega opet suspendovati, i ako treba opet Stepanova okriviti za losu atmosferu u ekipi..

Ja da imam 5000, a samo da treniram ne bih bio toliko tužan.
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 okt 2015, 18:15

pitic je napisao/la:
Zip je napisao/la:Sinoc vidio Kallasija sjedi vani, majke mi tuznije osobe, koja dobija platu svakog prvog u mjesecu, nisam vidio.

Ja da imam 5000, a samo da treniram ne bih bio toliko tužan.
Yebes i pare kad si niko i nista, i kad te svi mogu yebati u zdrav mozek.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 okt 2015, 18:19

**** motkom sve ove balerine rastjerat nista drugo
Samo Sarajevo

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 24 okt 2015, 18:22

Ne kontam što se ovaj momak otpisao, naš najbolji desni bek, to znamo svi. Mada vjerovatno i znamo šta je ustvari razlog, al' ajde... Advane sine, sve uredu, naše si djete, ali jednostavno sada nije vrijeme.

batina je iz raja izašla

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 24 okt 2015, 18:23

Posto vidim naknatio si se Stepanovu na kosti , mozes li napisati, sta je STEPANOV kriv ovde ?
Nase najvece pojacanje, daleko najbolji igrac u ligi, al jok brani ti Puzigacu i Dzemu je*ali te oni.

MILAN STEPANOV ! ! !
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 24 okt 2015, 18:24

Vala stadardna priča na forumu nakon poraza...
Ne kažem da je pohvalno izgubiti od MDK...ali vala nije ni smak svijeta.. Pomaka ima od dolaska MJ na klupu FKS. Idalje mi je krivo da jedan Stepanov šatro suspendovan al ajde. Mene zanima kako će MJ selektirati igrače za dolazak. Da li će idalje dolaziti potrošeni igrači kao mahom do sad. Ko će sve razdužiti dres FKS. Kako će se mladi igrači razvijati. I da li će napokon igrači fks pucati od snage i spremnosti nakon odrađenih priprema.
I KADA TEŠKO JE, KAD REDAŠ PORAZE...! :)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 okt 2015, 18:25

Rustemovic,Bekic1,Bekic2,Okic,Hebibovic... sve pojacanja koja smo doveli unazad godinu dana,dodajmo jos od prije prisutna pojacanja:Puzigaca,Berberovic,Kalasi,Baric,Puric,Ostrakovic itd.
Pa onda pogledajmo recimo Protica,Kostica,Mitrevskog (koji su srecom otisli)
Sve su ovo igraci kakvih i sada ima i u Drini i u Mladosti i u Zrinjskom,Selji i ostalim klubovima u Pl BiH.
Zelim reci da nam je transfer politika i selekcija igraca u zadnje dvije godine blago receno bila KATASTROFALNA!
I danak tome placamo sada i placacemo jos dugo i nema tog trenera koji tu moze nesto ozbiljno napraviti,BEZ DUBOKIH REZOVA.
Mi imamo par solidnih igraca,ali i oni svoju kvalitetu pokazuju shodno trenutnom raspolozenju (Benko,Krste,Duljevic...) i jednu extra klasu (Delac),ostalo sve mrtvi prosjek lige.
A i ova nasa djeca iz akademije,mozda jedino Mihojevic trenutno da ima kvaliteta za prve ekipe
ZATO SMANJIMO OCEKIVANJA BRACO MANJE CEMO SE SIKIRATI I LJUTITI!
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 24 okt 2015, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 okt 2015, 18:35

Onaj Srbin na gol - Kallasi - Mihojević - Barbarić - Al . Bekić- Kovačević - Berberović - Ikande -Dulja - Bekić - Benko
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 okt 2015, 18:35

Ako ovako odigraju protiv Slobode neka idu iz grada gdje god hoce samo neka idu jer ce biti svasta, ti bolan hodas prema protivniku kada je u izglednoj prilici,halo bolan hodas i boli te **** sta ce biti poslije a kada gubis neces da se potrudis da stignes. Sloboda je otprilike x10 puta jaca nego bilo koji klub s kim smo igrali do sad i kazem sreca sto se utakmica ne igra na Tušnju jer bi nas ljudi ponizili,iskreno znaci ponizenje bi dozivjeli..ovako na Koševu mozda i imamo sanse za neki bod kada bi odigrali normalno a necu ni da pomisljam sta bi bilo kada bi ovo ponovili od danas.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 24 okt 2015, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 okt 2015, 18:36

RuleHz je napisao/la:

Posto vidim naknatio si se Stepanovu na kosti , mozes li napisati, sta je STEPANOV kriv ovde ?
Nase najvece pojacanje, daleko najbolji igrac u ligi, al jok brani ti Puzigacu i Dzemu je*ali te oni.

MILAN STEPANOV ! ! !
Ironija brate moj..

Usput, jel neko primjetio kako je napadac Mladosti otresao i pretrcao Tatka tamo sredinom drugog poluvremena ka je Plakalo odbranio? :)
Morali ste primjetiti, ono je uzas sviju mi..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 okt 2015, 18:36

Nemam ništa ni protiv jednog trenera do sada i nikad nisam krivio trenera nakon ovakvih utakmica ali da mi bi doživit da poslije ovakve sramotne predstave trener bude ljut, da kaže da su igrači igrali LOŠE, očajno, kriminalno, da ih očekuje kazna... Ni jedan do sada nije to pokazao, zato i igraju ovako.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 24 okt 2015, 18:37

MojGradMojKlub je napisao/la:Daj nam našu djecu da igraju :lol:

hahahahah neka druze nama ovih polovnjaka kad vidim nasu djecu i njihov potencijal.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 okt 2015, 18:40

MortemHz je napisao/la:Ako ovako odigraju protiv Slobode neka idu iz grada gdje god hoce samo neka idu jer ce biti svasta, ti bolan hodas prema protivniku kada je u izglednoj prilici,halo bolan hodas i boli te **** sta ce biti poslije a kada gubis neces da se potrudis da stignes. Sloboda je otprilike x10 puta jaca nego bilo koji klub s kim smo igrali do sad i kazem sreca sto se utakmica ne igra na Tušnju jer bi nas ljudi ponizili,iskreno znaci ponizenje bi dozivjeli..ovako na Koševu mozda i imamo sanse za neki bod kada bi odigrali normalno a necu ni da pomisljam sta bi bilo kada bi ovo ponovili od danas.

Ma brate derbi je to opet, ulozi su veliki, oba kluba ce uci oprezno u utakmicu. Ne bi bilo nista drugacije ni da je na Tusnju. Nama godi sto vam je situacija malo uzdrmana, al Sarajevo igra toplo-hladno...Nadam se da cete i sljedecu odigrat hladno, hehe, i steta je sto ce nam falit par igraca, da utakmica bude na najboljem mogucem nivou.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 okt 2015, 18:41

Rustemovic (kao i vecina ostalih) odron mrtvi. I kada mi naumpadne da smo ga svi nedavno hvalili i kontali kako smo dobili zamjenu za Cimija :nene:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 okt 2015, 18:42

SiouxLukavac je napisao/la:Nemam ništa ni protiv jednog trenera do sada i nikad nisam krivio trenera nakon ovakvih utakmica ali da mi bi doživit da poslije ovakve sramotne predstave trener bude ljut, da kaže da su igrači igrali LOŠE, očajno, kriminalno, da ih očekuje kazna... Ni jedan do sada nije to pokazao, zato i igraju ovako.
Pa rekao je to nakon derbija, rekao je i danas nakon utakmice, ali naveo da ne može raditi nikakve rezove do polusezone... Čovjek je došao nakon prelaznog roka pred svršen čin u lošu situaciju, pravi pitu od govana, još ovih 5 kola izgurati nekako do zime i onda krenuti s čišćenjem korova.
Samo Saraj'vo.

gizi
Kontakt:

Post Postao/la gizi » 24 okt 2015, 18:43

Svakako je taj sirijac suspendovan zadnjih par tekmi zbog toga jer je lažov i nesportski se odnosi prema klubu/upravi.
...neka me bez tebe ne probude. FKS <3

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 okt 2015, 18:43

Zip je napisao/la:
Usput, jel neko primjetio kako je napadac Mladosti otresao i pretrcao Tatka tamo sredinom drugog poluvremena ka je Plakalo odbranio? :)
Morali ste primjetiti, ono je uzas sviju mi..

FrancescoTotti je napisao/la:Kaaaako tatomirovic ispadeeeepa straaaaasno majke mi. Pretrca ga frajer ko da je djete :facepalm:

Plakalo je sad spasio
Gdje necemo vidjet tu bruku. Al haj' to, nego sto je on konstantno jedan od najlosijih pojedinaca ove sezone, sto konstantno ispada, sto ne zna loptu glavom udarit.. mah ne da mi se pricat.

Al valjda je Jesic vidio neke stvari.. pa nadam se da ga nije dzaba danas izmjenio
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 okt 2015, 18:43

Teski grijeh je porediti bilo kojeg naseg igraca sa Cimirotom..
Cimirota je nemoguce zamjeniti, jedino da opet Jajala dovedemo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”