Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
ima ona legendarna iz kvalifikacija 2002 kako je balja prije tekme sa špancima na koševu nosio dres krojaču da mu ga prilagodi 
preporucio bih ti da nam uporedis zastave u slucaju da ti nesto nije jasnoarmin dju je napisao/la:Evo nas ko ukraina ebote,
Zarathustra
Dresovi su dobri, ne treba presseravati. Kritika kao takva je uvijek dobrodošla i uslovljava progres, međutim, u ovom slučaju ne treba da istu aktiviramo.
Imamo kvalitetnu opremu, i ta nijansa žute oko koje se globimo je pomalo i sentimentalne prirode, međutim, svi znamo na kakvim temeljima je ova država kreirana, te nerviranje oko tih stvari je čista borba sa vjetrenjačama.
Imamo kvalitetnu opremu, i ta nijansa žute oko koje se globimo je pomalo i sentimentalne prirode, međutim, svi znamo na kakvim temeljima je ova država kreirana, te nerviranje oko tih stvari je čista borba sa vjetrenjačama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bas mi ovaj novi dres lici na Sverige!

Mada mi se ovaj plavi vise dojmi od onog rego zutog, al hajd nije do mene.
http://www.soccerjerseysclub.com/wp-con ... 011-12.jpg

Mada mi se ovaj plavi vise dojmi od onog rego zutog, al hajd nije do mene.
http://www.soccerjerseysclub.com/wp-con ... 011-12.jpg
PORTLAND TIMBERS FOOTBALL CLUB
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
Ubio se za stoljnjaka.SlevinKelevra je napisao/la:Kako bi tek na ovo leg'o plavi sorc![]()
Ali, ipak ocekujem nastavak ove idiotske politike sa jednobojnim kombinacijama...
![]()
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bijeli su uvijek bili domaći.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Donnie Darko
- Kontakt:
već neko vrijeme nisu domaćiisx je napisao/la:Bijeli su uvijek bili domaći.
- akisarajevo92
- Kontakt:
u ovim kvalifikacijama, protiv Kipra i Andore smo igrali u bijelim dresovima kao "domacim", a protiv Belgije, Izraela i Velsa u plavim
ne bih rekao da imamo posebno domacu ili gostujucu garnituru, kako nam bude čejf, ha ya
ne bih rekao da imamo posebno domacu ili gostujucu garnituru, kako nam bude čejf, ha ya
Don't believe the hype.
Moggi je napisao/la:sa ovakvim zutim linijama plavi dres je ooooooodlican
This time next year we'll be millionaires.
Valja i jedan i drugi. Lijepo izgledaju i nisu sablonski, sa lagera.
Adidas je vazda bio vrh vrhova. Skoro ne moze da ne valja. Jedan od boljih poteza je da se je prekinula saradnja sa Legeeom.
Solidni dresovi
Jest, al' poslije Najka.Ajax je napisao/la:
Adidas je vazda bio vrh vrhova.
Bar su meni licno ljepsi za oko, ovaj adidas u zadnjih par godina radi takve dresove koji nit' smrde nit' mirisu. Eventualno malo izadju iz kalupa kad se prave dresovi vecim klubovima/reprezentacijama, ovo ostalo je sranje.
Mada su i meni lijepi, prvi put imamo nesto napravljeno SAMO ZA NAS.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kao sto si rekao ovo je nesto najunikatnije sto smo mogli realno ocekivati. Ako se realno saglada koliko original dresova se prodati i ostale sve stvari. Tako da ja sam zadovoljan.rope11 je napisao/la:Mada su i meni lijepi, prvi put imamo nesto napravljeno SAMO ZA NAS.Ali konacni sud cu dati kad ih vidim na igracima, tad se sve najbolje vidi.
Meni je uvijek adidas bio pod broj jedan. Nike pod broja dva. Pa onda dugooooooooooooooo nista. Ovdje ne mislim samo na dresove nego na kompletnu sportsku opremu.
Deru guzoveAjax je napisao/la:Valja i jedan i drugi. Lijepo izgledaju i nisu sablonski, sa lagera.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adidas je vazda bio vrh vrhova. Skoro ne moze da ne valja. Jedan od boljih poteza je da se je prekinula saradnja sa Legeeom.
"We need to suffer. And we need to fight."
Odlicni su i jedan i drugi. Ja sam stvarno prezadovoljan. Ovdje cak i ljepse izgleda da je sorc u istoj boji kao dres. Jer tako su ih dizajnirali. Bijeli sorc kod prvog dresa ili plavi kod drugog nebi nesto pasali.Captain4 je napisao/la:Deru guzove
Kad bi mogla poceti prodaja?
ma na pijaci vec imaju nove dresove

Ma je.bo to, mislio sam na originalne.