bojamora je napisao/la:Pogledao sam naravno sa zanimanjem vašu utakmicu kao i uvjek. Ne mogu reči da mi nije drago zbog rezultata i nije mi cilj da zakuhavam al su vam stvarno igrači i uprava koja ih je dovela i daje im največe plate u zemlji dno dna. Pa sa parama koje vi imate Amar, Oda, Mulalić ..., i naša uprava bi bježala najmanje 10 bodova ostalim klubovima na tabeli. Odnos vaših igrača prema klubu je takav da igraju kod nas, ne bi gradom mogli hodati a ne još takve plate dobivati. Stvarno ste jadni i još vas toliko dođe kao podrška a paci vas uzmu mangupski. Smiješno, najbolje da se rasformirate jer očito da ni sa parama ni sa sudijama ni sa savezom vi se samo sramotite i da svi u gradu napravimo jedan prvi klub koji je naravno fk Željezničar i da krenemo u Ligu prvaka. Samo smetate.
I ja sam lud sto te uposte citiram jer koliko si glup objasnili su nam vec tvoji kolege forumasi sa vaseg pdf tako da se u tu diskusiju nebi uspustao ali ovo fakat moram komentarisati.
Vaši igraci su izgubili protiv iste ekipe istim rezultatom sa poprilicno istim pristupom igri kao i nasi igrac, zasto jos uvijek hodaju po gradu kada je tvoja ekipa losija od moje sto pokazuje i tabela ??
Kako te nije stid da pricas o sudijama i sudijiskim greskama kada se tvoj klub nalazi u osmini finala kupa upravo zahvaljujuci sudijama. Sto se tice tuzbi protiv nas sakupite dokaze i na sud u cemu je problem ?
Mi sa tim parama koje imamo na zimu cemo ojacati ekipu i biti jaci a vi ne mozete nista, to vam je sto imate i poklopite se.
Europe sto se tice, vasa liga prvaka je ista prica kao i novi stadion grbavica mitomanska, FK Sarajevo je klub koji je bio najblize ulasku u grupnu fazu nekog europskog takmicenja vise puta, kada ste zadnji put igrali playoff ??
Mitomane ne prosipat suplju i ublehe dosta vas je vise

Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.