FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Jaozinho22
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Jaozinho22 » 24 okt 2015, 16:17

belosevic28 je napisao/la:
bojamora je napisao/la:Pogledao sam naravno sa zanimanjem vašu utakmicu kao i uvjek. Ne mogu reči da mi nije drago zbog rezultata i nije mi cilj da zakuhavam al su vam stvarno igrači i uprava koja ih je dovela i daje im največe plate u zemlji dno dna. Pa sa parama koje vi imate Amar, Oda, Mulalić ..., i naša uprava bi bježala najmanje 10 bodova ostalim klubovima na tabeli. Odnos vaših igrača prema klubu je takav da igraju kod nas, ne bi gradom mogli hodati a ne još takve plate dobivati. Stvarno ste jadni i još vas toliko dođe kao podrška a paci vas uzmu mangupski. Smiješno, najbolje da se rasformirate jer očito da ni sa parama ni sa sudijama ni sa savezom vi se samo sramotite i da svi u gradu napravimo jedan prvi klub koji je naravno fk Željezničar i da krenemo u Ligu prvaka. Samo smetate.
Mozes ti to bolje, samo da se potrudis :) Nego, kad vam je tolika idila u Klubu, sto nema navijaca na Jugu. Jel to neka nova forka ili pic.kice ne smiju slijediti zivotnu filozofiju zbog Zulica i jos cetiri mu havera?
Danas u Kaknju sve OK koliko vidim :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Harisharis » 24 okt 2015, 18:03

Hajd makar ih igraci uvijek ispostuju poslije tekme :)

hzkg
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hzkg » 24 okt 2015, 19:38

bojamora je napisao/la:Pogledao sam naravno sa zanimanjem vašu utakmicu kao i uvjek. Ne mogu reči da mi nije drago zbog rezultata i nije mi cilj da zakuhavam al su vam stvarno igrači i uprava koja ih je dovela i daje im največe plate u zemlji dno dna. Pa sa parama koje vi imate Amar, Oda, Mulalić ..., i naša uprava bi bježala najmanje 10 bodova ostalim klubovima na tabeli. Odnos vaših igrača prema klubu je takav da igraju kod nas, ne bi gradom mogli hodati a ne još takve plate dobivati. Stvarno ste jadni i još vas toliko dođe kao podrška a paci vas uzmu mangupski. Smiješno, najbolje da se rasformirate jer očito da ni sa parama ni sa sudijama ni sa savezom vi se samo sramotite i da svi u gradu napravimo jedan prvi klub koji je naravno fk Željezničar i da krenemo u Ligu prvaka. Samo smetate.
I ja sam lud sto te uposte citiram jer koliko si glup objasnili su nam vec tvoji kolege forumasi sa vaseg pdf tako da se u tu diskusiju nebi uspustao ali ovo fakat moram komentarisati.

Vaši igraci su izgubili protiv iste ekipe istim rezultatom sa poprilicno istim pristupom igri kao i nasi igrac, zasto jos uvijek hodaju po gradu kada je tvoja ekipa losija od moje sto pokazuje i tabela ??

Kako te nije stid da pricas o sudijama i sudijiskim greskama kada se tvoj klub nalazi u osmini finala kupa upravo zahvaljujuci sudijama. Sto se tice tuzbi protiv nas sakupite dokaze i na sud u cemu je problem ?

Mi sa tim parama koje imamo na zimu cemo ojacati ekipu i biti jaci a vi ne mozete nista, to vam je sto imate i poklopite se.

Europe sto se tice, vasa liga prvaka je ista prica kao i novi stadion grbavica mitomanska, FK Sarajevo je klub koji je bio najblize ulasku u grupnu fazu nekog europskog takmicenja vise puta, kada ste zadnji put igrali playoff ??

Mitomane ne prosipat suplju i ublehe dosta vas je vise :facepalm:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 24 okt 2015, 20:37

Ado76 je napisao/la:Hvala na ovolikim cestitkama komsije,popisam vam se u usta.Na sabahu sam dosao na vasu temu i cestitao rodendan vama,a tek sada vidim ko ste i sta ste.Doduse to govori o tome kakvi ste bijednici,vama saucesce ne treba izjaviti a kamoli nesto cestitati.Fuj gamadi odvratna
Mladost - ludost :mrgreen: ok :geek:

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 24 okt 2015, 20:43

slika

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2015, 22:42

Ovim putem zelim da cestitam svim navijacima FK Sarajevo 69 godisnjicu kluba..

Nadam se da ce derbi sljedece sedmice biti odigran u fer i sportskoj atmosferi i da druge stvari nece utjecati na igru jednog i drugog tima.

Vi ste malo uzdrmani,nama ide dobro,nadam se makar bodu sa Koseva,jer cemo tesko uzeti sva tri..jer ipak koliko god Sarajevo bilo uzdrmano opasan su protivnik..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 okt 2015, 22:44

Hvala harry (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 22:47

harry_90 je napisao/la:Ovim putem zelim da cestitam svim navijacima FK Sarajevo 69 godisnjicu kluba..

Nadam se da ce derbi sljedece sedmice biti odigran u fer i sportskoj atmosferi i da druge stvari nece utjecati na igru jednog i drugog tima.

Vi ste malo uzdrmani,nama ide dobro,nadam se makar bodu sa Koseva,jer cemo tesko uzeti sva tri..jer ipak koliko god Sarajevo bilo uzdrmano opasan su protivnik..

Joj ti price hHhahahahaha :guz:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2015, 22:50

milanribar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ovim putem zelim da cestitam svim navijacima FK Sarajevo 69 godisnjicu kluba..

Golemo :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 okt 2015, 22:53

milanribar je napisao/la:

aldine idi peri tamo one na vasoj temi, pusti normalnog momka na miru..
Bahati, bahati Željkan!
1946

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 22:55

Jeko taj, neki iz Kaknja??

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 okt 2015, 22:58

milanribar je napisao/la:Jeko taj, neki iz Kaknja??
Ma jok, iz Sarajeva lik.. Prestala mu raja brojati nickove nakon desetog otprilike, ali evo vratio se opet.. Sad je ribar, al spika mu ista pa se otkrije brzo uvijek. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 23:01

joker90 je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Jeko taj, neki iz Kaknja??
Ma jok, iz Sarajeva lik.. Prestala mu raja brojati nickove nakon desetog otprilike, ali evo vratio se opet.. Sad je ribar, al spika mu ista pa se otkrije brzo uvijek. :kafa:
Ma nije to taj, ovo je neki iz Kaknja. Dobar mali, uvijek pocasti pitare :urnebes:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2015, 23:07

Gdje vam je onaj Kallasi ,dobar je igrac za ove lige,jel otisao iz Sarajeva ili ste ga poslali na posudbu,jer ne vidim ga nesto u vasem sastavu u zadnje vrijeme ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 okt 2015, 23:09

harry_90 je napisao/la:Gdje vam je onaj Kallasi ,dobar je igrac za ove lige,jel otisao iz Sarajeva ili ste ga poslali na posudbu,jer ne vidim ga nesto u vasem sastavu u zadnje vrijeme ?
Klupa, tribine, zagrije se ponekad malo na poluvremenu. Hoda tuzan po gradu, ponekad opali kakvu ravu i to ti je zivot Ahme Kallasija u Sa.
Bahati, bahati Željkan!
1946

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 24 okt 2015, 23:09

Eto ti znas sta on radi ne silazis s foruma 24h jbt :urnebes:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2015, 23:12

joker90 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Gdje vam je onaj Kallasi ,dobar je igrac za ove lige,jel otisao iz Sarajeva ili ste ga poslali na posudbu,jer ne vidim ga nesto u vasem sastavu u zadnje vrijeme ?
Klupa, tribine, zagrije se ponekad malo na poluvremenu. Hoda tuzan po gradu, ponekad opali kakvu ravu i to ti je zivot Ahme Kallasija u Sa.
Ne znam sta je razlog sto ne igra,ali vi to bolje znate..ali meni on djeluje kao predobar igrac za ove ligee... ako vama ne treba nama bi dobrodosao,da ga Musemic sredi i bice ko nov.. :mrgreen:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 okt 2015, 23:27

harry_90 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ne znam sta je razlog sto ne igra,ali vi to bolje znate..ali meni on djeluje kao predobar igrac za ove ligee... ako vama ne treba nama bi dobrodosao,da ga Musemic sredi i bice ko nov.. :mrgreen:
Dajte nam 3 boda iducu tekmu, da se ne odlijepite previse od nas i eto vam Ahmo.. Posteno! :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2015, 23:33

Vidjecemo kako ce biti,ja se nadam bodu sa Koseva,ti bi sva tri,ne valja biti proklet .. Posteno ! :D

Ahmo sigurno ne moze biti gori od Efendica,koji eto u zadnje vrijeme igra dobro,mada treba nama neko bolji tu..onda bi bas odbrana bila beton sa Ahmom na desnom beku ..

Pazi samo da se ne zeznete kao sa Musemicem,tesko cete ga dobiti nazad,Azmir i on pravi su tandem i Musemica vidim kao dugorocno rjesenje na klupi Slobode,samo da ga zdravlje posluzi..

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 25 okt 2015, 02:13

Suspendovali ga ljudi-jer je preskocio jedan namaz za vrijeme ramazana..Ako neko zna drugi razlog nek napise..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”