A igraci koji gledaju utakmice svojih timova sa tribina eo godinu dana (medo i izet ) igrac koji nije mogo da ga zeni zabije, a kamol nekom golmanu (vedo) itd se ovdje redovno trpaju u prvih 11....daj molim te. Ne kazem da treba Vrancic igrat u prvih 11, ali smijesno kako je ovdje na forumu totalno drugaciji kriteriji prema razlicitim igracima....da neki od reprezentativaca dodju u kolicima invalidskim ovdje bi pojedini pisali neka ih mogu smetat u odbranipinoglavi je napisao/la:Igrač koji je na klupi Darmstadta se ni u ludilu ne smije povezivati sa prvih 11 reprezentacije.
Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Mario Vrančić
=\_1921_/=
- Goalgetter
- Kontakt:
Medunjanin i Ibisevic su provjereni igraci, koji su mnogo dali ovoj reprezentaciji. Moze se reci i Hajrovic, jer imao je i on svojih dobrih nastupa u repci. Mario za razliku nije jos pruzio nista, i on prvo treba biti standardan u klubu i zauzeti mjesto u prvih 11 repke, da bi imao neki bonus u reprezentaciji kao sto su ga imali ova trojica.invincible1921 je napisao/la:A igraci koji gledaju utakmice svojih timova sa tribina eo godinu dana (medo i izet ) igrac koji nije mogo da ga zeni zabije, a kamol nekom golmanu (vedo) itd se ovdje redovno trpaju u prvih 11....daj molim te. Ne kazem da treba Vrancic igrat u prvih 11, ali smijesno kako je ovdje na forumu totalno drugaciji kriteriji prema razlicitim igracima....da neki od reprezentativaca dodju u kolicima invalidskim ovdje bi pojedini pisali neka ih mogu smetat u odbranipinoglavi je napisao/la:Igrač koji je na klupi Darmstadta se ni u ludilu ne smije povezivati sa prvih 11 reprezentacije.
- invincible1921
- Kontakt:
Znaci bolje trpat ove znajuci da su trenutno taraba, nego pokusat (rizikovat) nesto novoGoalgetter je napisao/la:Medunjanin i Ibisevic su provjereni igraci, koji su mnogo dali ovoj reprezentaciji. Moze se reci i Hajrovic, jer imao je i on svojih dobrih nastupa u repci. Mario za razliku nije jos pruzio nista, i on prvo treba biti standardan u klubu i zauzeti mjesto u prvih 11 repke, da bi imao neki bonus u reprezentaciji kao sto su ga imali ova trojica.invincible1921 je napisao/la:A igraci koji gledaju utakmice svojih timova sa tribina eo godinu dana (medo i izet ) igrac koji nije mogo da ga zeni zabije, a kamol nekom golmanu (vedo) itd se ovdje redovno trpaju u prvih 11....daj molim te. Ne kazem da treba Vrancic igrat u prvih 11, ali smijesno kako je ovdje na forumu totalno drugaciji kriteriji prema razlicitim igracima....da neki od reprezentativaca dodju u kolicima invalidskim ovdje bi pojedini pisali neka ih mogu smetat u odbranipinoglavi je napisao/la:Igrač koji je na klupi Darmstadta se ni u ludilu ne smije povezivati sa prvih 11 reprezentacije.
Da se povrede i dzeko i ibisevic , mi bi izsmisli Susica kao spica ili sto da ne i Hadzica...mozda Pjanic da uleti lazna 9ka sve bi uradili samo ne bi zvali novog igraca
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 27 sep 2015, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Ja koji sam sigurno najvise hvalio Vrancica ovdje i znam da ima kvalitet veci od TSS i trenutno od Mede u to sam siguran. Nisam trenutno zato da on pocne ove dvije utakmice jer je premalo vremena odigrao za svoj klub ove sezone. Nazalost da nisu ispali u drugu ligu ili da je ostao u "Cvajti" bio bi sada igrac za prvih 11. A sada mu prestoji da se nametne ovom novom treneru i prema tome treba dobiti sansu. Ovaj dvomec je nesto sasvim posebno. Mada ne tvrdim da ako bi dobio slucajno sansu zadnjih 20 minuta da nebi mogao da odluci utakmicu jer kvalitet ima i nije van forme jer se je naigrao prosle sezone a i ovu pomalo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad dobije odredjenu minutazu u klubu, odmah ga staviti u prvih 11. Trenutno ni on, a ni Medunjanin po meni ne treba da budu u prvh 11 repke.invincible1921 je napisao/la: Znaci bolje trpat ove znajuci da su trenutno taraba, nego pokusat (rizikovat) nesto novonaravno stav svakog naseg selektora
- Gabon
- Kontakt:
Ovo je nas covjek
klupa.
Dok je igrao tj. bio u formi nije nam trebao..
Papke
Dok je igrao tj. bio u formi nije nam trebao..
Papke
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Slazem se, odredjena minutaza bi po meni bila da bude konstantan tj. da uveze 4-5 utakmica kao starter. Svi smo od njega imali velika ocekivanja, cak i ja, ali evo zasad nista. Jebga neki ga uzdizali previse, cak ga i stavljali u prvih 11 protiv Belgije.Goalgetter je napisao/la:Kad dobije odredjenu minutazu u klubu, odmah ga staviti u prvih 11. Trenutno ni on, a ni Medunjanin po meni ne treba da budu u prvh 11 repke.invincible1921 je napisao/la: Znaci bolje trpat ove znajuci da su trenutno taraba, nego pokusat (rizikovat) nesto novonaravno stav svakog naseg selektora
Nad tobom sunce najljepše sja
Bolje da ode u slabiju ligu i da igra, nego da stagnira u najboljim godinama.
Portugalska, holandska, belgijska, sve je dobrodoslo samo da igra. Ovako nemamo nista od njih kad ne igraju.
Portugalska, holandska, belgijska, sve je dobrodoslo samo da igra. Ovako nemamo nista od njih kad ne igraju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mesa cita forum.Honorar je napisao/la:Anel Hadzic mora imati prednost nad Vrancicem u preostale dvije utakmice ne zato sto je bolji igrac nego zato sto zna sta znaci igrati za repku, poznaje momke, njihove vrline i mane. Grahovac i Vrancic to nemaju i bilo bi rizicno poceti s nekim od njih od prve minute.
Vrancic nema nikakve veze sa Hadzicem. Grahovac konkurise za mjesto Hadzica i on je kao sto si sam uocio pozvan. Vrancic igra na poziciji TSS, Prcica i Medunjanina. Nesto si pomjesao izgleda.
Klupa ponovo. Trebali smo ga probati protiv Andore da vidimo da li je kvalitet za prvih 11. 
Jel mu se ovo Njemci svete sto je odbio Njemacku i zaigrao za BiH 
- JohnCleese
- Kontakt:
Ugurat ce njega fanaticosi u repku ba, jer igra u "svabskim ljiljanima"
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Vrančić trenutno ne igra ali ljudi dragi on je i takav za Stojku Zidan.
Ako je Ogi Daca dobijao pozive kad je nastupao za nikoga moze i ovaj decko,pogotovo sto smo ga toliko cekali.
Ne sada u prvih 11,cak ni kao opcija s klupe ali kakve sve lopate su na spisku njegovo pozivanje je opravdano i legitimno.
Ako je Ogi Daca dobijao pozive kad je nastupao za nikoga moze i ovaj decko,pogotovo sto smo ga toliko cekali.
Ne sada u prvih 11,cak ni kao opcija s klupe ali kakve sve lopate su na spisku njegovo pozivanje je opravdano i legitimno.
Samo igrači koji redovno igraju na spisku trebaju biti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Treba i Mario biti na spisku, ali daleko od prvih 11. Valjda zaigra uskoro.Captain4 je napisao/la:Samo igrači koji redovno igraju na spisku trebaju biti.
Ne treba.pinoglavi je napisao/la:Treba i Mario biti na spisku, ali daleko od prvih 11. Valjda zaigra uskoro.Captain4 je napisao/la:Samo igrači koji redovno igraju na spisku trebaju biti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Pa da,to je ta logika.Igra i Joco Stokic redovno za svoj klub.Captain4 je napisao/la:Samo igrači koji redovno igraju na spisku trebaju biti.
Treba prekinuti sa tom mesetarsko-Papketovom nebulozom i uzeti u obzir kvalitet lige i kluba a samim tim i igraca.
Primjer,Tino Sven-Mario Vrančić.Da li bi Mario u Hajduku bio super zvijezda,alfa i omega.Naravno da da,dok bi Tinki u Darsmstadu mogao biti eventualno oruzar.Ili Anelko,Stojko i sta ti ja znam.
To o standardnosti u svom klubu je dakle podvala da bi se lakse mesetarilo.
Kvalitet je najbitnije mjerilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: RE: Re: Mario Vrančić
Tako je. Kvalitet i samo kvalitet.Virtu4l je napisao/la:Kvalitet je najbitnije mjerilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505 i 20 gostiju.