FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2015, 23:39

sarajlija je napisao/la:Vidite sve to stoji da ste u formi , nego citam dizete se ko da ste real brate dragi , bodovi ostaju na kosevu u to budite sigurni i pozdrav svim normalnim navijacima ovog kluba i dobro dosli ste na kosevo, vidimo se :mrgreen:
ma dajjjjjjjjjjjjjj ba...mozes ti i bolje....cuj,dizemo se :wtf: ....mi ako koga respektujemo to je onda sarajevo i jedino na Kosevu nam poraz ne bi bas tesko pao....gdje ti pohvata da smo se digli,majke ti :roll: ...mada,moras priznat da niz od 14 utakmica bez poraza je respektabilan i za 1. ligu tunguzije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2015, 23:42

FKMLADOSTDK je napisao/la:Čestitamo Vam na pobjedi. Bilo je to rutinski za Vas.

p.s. Solinas, odsad nam uvijek zaželi sreću i da pobijedimo prije utakmice. Ima ovdje i tvoje zasluge :)
Puno srece u nastavku, ovo sto ste pokazali u 13 kola govori da bi bilo zalosno da ne ostanete u ligi :thumbup:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 okt 2015, 23:45

sarajlija je napisao/la:Vidite sve to stoji da ste u formi , nego citam dizete se ko da ste real brate dragi , bodovi ostaju na kosevu u to budite sigurni i pozdrav svim normalnim navijacima ovog kluba i dobro dosli ste na kosevo, vidimo se :mrgreen:
1-3. Pozdrav.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 okt 2015, 23:48

staragarda je napisao/la:
ma dajjjjjjjjjjjjjj ba...mozes ti i bolje....cuj,dizemo se :wtf: ....mi ako koga respektujemo to je onda sarajevo i jedino na Kosevu nam poraz ne bi bas tesko pao....gdje ti pohvata da smo se digli,majke ti :roll: ...mada,moras priznat da niz od 14 utakmica bez poraza je respektabilan i za 1. ligu tunguzije
Pasa salim se malo sta se pecate odmah, volim salu malo pred tekmu sigurno nas ocekuje zanimljiva utakmica i nasa upisana tri boda, a vama sretno u daljem nastavku sezone. :) @ NY vidjet cemo sve abd za vikend. :thumbup:
04.10.2009 !!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2015, 23:50

Sarajevo-Sloboda 0:1 (Berberovic ag) :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2015, 23:53

Nadam se samo da pred ovaj mec nece biti glupe rasprave,vec normalna komunikacija..

Napisao sam na njihovoj temi (diskusije) da ocekujem makar bod sa Koseva,jer ce biti pretesko..ii malo sam se raspitao za Kallasija gdje je i sta,kazu da ne igra,a prilicno dobar igrac za nase lige,jos mlad,dobro bi nam dosao na poziciji desnog beka gdje nam igra Efendic,sigurno bi tad odbrana bila dosta jaca sa Kallasije,Mehmedagicem,Kosticem,Iveticem i Skahicem..

Kallasi bi pod Musemicevim vodstvom procvjetao,jer znamo o kakvom se treneru radi,a momak je nepravedno zapostavljen u Sarajevu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 24 okt 2015, 23:55

tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo-Sloboda 0:1 (Berberovic ag) :)
Mislim da bi ga sa motkom iz kluba istjerali, il npr crveni karton Tatomirovic, oborio Ahmeta u 16 i napravio penal, i onda oni ganjaju 1:1 i Berberovic auto go. Mislim da bi njih dvojicu tacno motkom iz kluba istjerali svakako kako pratim oni su veliki krvci lose igre Sarajeva

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 okt 2015, 23:56

Znaš brate da imamo problema sa strancima :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 okt 2015, 00:04

Coraco je napisao/la:Znaš brate da imamo problema sa strancima :D
Sve se da rijesiti.. :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 okt 2015, 00:34

harry_90 je napisao/la: Kallasi bi pod Musemicevim vodstvom procvjetao,jer znamo o kakvom se treneru radi,a momak je nepravedno zapostavljen u Sarajevu.
Nemoj Boga ti, ako ne može doć' bolji, ima Škahić, Efea na klupu i vozdra.
NYKnicks Fan je napisao/la:
1-3. Pozdrav.
Ne bojimo se više nikoga. Samo bahato, sa svima možemo igrati u najgorem slučaju jednako. U ovom momentu kada se uzme sve u obzir, na terenu nema kvalitetnije ekipe. :kafa: Bez straha, bez respekta, po bodove u sve krajeve BiH.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 okt 2015, 00:36

Ma nikog iz Sarajeva ganjati..imamo i mi taj kvalitet :) sve je to tu negdje..

Cak mislim da daleko bolje pravimo selekciju igraca od FK Sarajevo.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 okt 2015, 00:44

Ako ćemo iskreno, na papiru nismo "šest bodova kvalitetniji" od Sarajeva, ljudi su skuplji od nas i mislim da je to svima jasno. Ali ono što krasi našu ekipu je jedan bratski odnos i sloga među igračima, što se vidi i na terenu, gdje igrači djeluju kao tim, kao jedno tijelo. Sada je bitno da se taj odnos ne naruši, pa treba biti pažljiv sa odabirom pojačanja, koja će dodatno kvalitetom ojačati tim, ali ojačati ili bar održati taj bratski odnos u svlačionici. Narušena atmosfera bi nam automatski značila pad u igri, a ako se atmosfera održi, vrlo lako možemo ostati ovdje gdje smo trenutno.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 25 okt 2015, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 okt 2015, 00:45

tuzlak1987 je napisao/la:Cak mislim da daleko bolje pravimo selekciju igraca od FK Sarajevo.
Nije to bas tesko :D
U Sarajevo po sva 3! seljo i Mladost ih ubili presingom, kad su oni, onda mozemo i mi.
Nad tobom sunce najljepše sja

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 okt 2015, 00:49

Po mom misljenju,Sarajevo ima prednost samo u domacem terenu!Mi smo puno kompletnija i cak sta vise sigurno smo fizicki jaci od njih.
Mislim da ce Husref dobit ovu bitku na Kosevu(i bod je nama pobjeda)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 okt 2015, 00:50

harry_90 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Znaš brate da imamo problema sa strancima :D
Sve se da rijesiti.. :mrgreen:
Bolje onda ganjati ove strance što razumiju naš jezik, da ne tražimo i prevodioca :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 okt 2015, 01:19

NKMramor je napisao/la:Ako ćemo iskreno, na papiru nismo "šest bodova kvalitetniji" od Sarajeva, ljudi su skuplji od nas i mislim da je to svima jasno. Ali ono što krasi našu ekipu je jedan bratski odnos i sloga među igračima, što se vidi i na terenu, gdje igrači djeluju kao tim, kao jedno tijelo. Sada je bitno da se taj odnos ne naruši, pa treba biti pažljiv sa odabirom pojačanja, koja će dodatno kvalitetom ojačati tim, ali ojačati ili bar održati taj bratski odnos u svlačionici. Narušena atmosfera bi nam automatski značila pad u igri, a ako se atmosfera održi, vrlo lako možemo ostati ovdje gdje smo trenutno.

U pravu si, tome jos kad dodas strucnjaka kao sto je Husref, predsjednika Azmira, zdravu sredinu koja konstantno raste i razvija se...Igraci kad osjete taj profesionalizam i vide o kakvom projektu se radi, jednostavno ne mogu biti nezahvalni, zato i ginu i grizu na terenu. Sarajevo toga nema, barem ne u ovolikoj mjeri trenutno.
Svi oni koji su pravili selekciju igraca pred pocetak sezone ocigledno znaju sta rade, nijedan novi igrac (do sad) nije razocarao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 okt 2015, 01:27

Skahic igrao zadnjeg sa Kosticem? Ko je onda igrao bekove, Kiso lijevog i...?
Drago mi je da je i Skaha odigrao utakmicu i dokazao da se vrijedilo onoliko boriti za njega i cekati ga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 okt 2015, 01:45

Beduin je napisao/la:Skahic igrao zadnjeg sa Kosticem? Ko je onda igrao bekove, Kiso lijevog i...?
Drago mi je da je i Skaha odigrao utakmicu i dokazao da se vrijedilo onoliko boriti za njega i cekati ga.
Skahic-Mehmedagic stoperi, Kiso desni bek, Kostic lijevi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 okt 2015, 01:48

klasik je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Skahic igrao zadnjeg sa Kosticem? Ko je onda igrao bekove, Kiso lijevog i...?
Skahic-Mehmedagic stoperi, Kiso desni bek, Kostic lijevi
:thumbup:
Kako je Kostic odigrao na beku? Ocito da Husref ne zeli koristiti Skahica na beku, a kako sam skontao i Kiso odlicno odigrao desno. Znaci, Efendic starta protiv Sarajeva. :D Mada se i on popravio u posljednjim utakmicama, sve je bolji i bolji i medju najboljima na terenu je bio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 okt 2015, 02:16

nije da ne zeli, nego danas nije imao ko osim Kostica igrati lijevog beka, pa je Skaha morao na stopera...danas smo se jedva skrpili, nedo bog da je sta lose krenulo na klupi nismo imali niti jednog igraca za povuci...zato sam i govorio da treba podrska momcima i da ce biti tesko

medjutim, odradili su maestralno svoj posao, na vrijeme dali golove i rutinski to priveli kraju..maksimalne pohvale igracima za danasnju igru
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []