Uskoro je i Mourinho slobodanCentre forward je napisao/la:Makaš, ne radi se o tome, znaš ti o čemu ja pričam, neg' vazda neka eksperimentisanja koja nikome (pa ni njemu samom vjerujem) nisu jasna. Valjda ga ove gluposti koštaju posla tamo nekad u januaru, aBd.Rajaz je napisao/la:Velika greška je što nije stavio 3 protiv uvijek moćnog Cologne-a.Centre forward je napisao/la:Jedan jedini stoper u ekipi.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
- anelbavarac
- Kontakt:
Nisam bio u prilici da gledam utakmicu, pa prije nego izađe snimak na internetu da pitam šta bi sa silnim krilima, gdje je ko igrao?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Svi su igrali svugdje samo Robben nije lijevo.ceze je napisao/la:Nisam bio u prilici da gledam utakmicu, pa prije nego izađe snimak na internetu da pitam šta bi sa silnim krilima, gdje je ko igrao?
Lijepo je opet vidjeti Robbena na terenu još mu fali jaran pa da osjećaj bude potpun.Kad možemo očekivati brata Bilala.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bavarci moji..gdje se moze pogledati drugo poluvrijeme? Mislim koja ono stranica bijese? Gledao sam prvo ali sam bio sprijecen da pogledam drugo..
Ovaj Robben je nevjerovatan lik. S jedne strane steta sto je toliko podlozan povredama, s druge strane sreca pa su ga doktori Bayerna koliko - toliko uspjeli sastaviti da se ne povredjuje. Igrac koji ne poznaje pojam forme. Kod njega samo ima zdrav/bolestan, spreman/povrijedjen. Kada je spreman, to je najbolje krilo na svijetu, u vezi toga nema diskusije...
Martinez sve bolji i bolji,nadam se da ce koljeno izdrzati kao recimo kod Thiaga, od zime bi mogao biti prva violina. Ribery se jos ceka....
Robbery ili CoCo (Costa/Coman)
hehehehhehe
Martinez sve bolji i bolji,nadam se da ce koljeno izdrzati kao recimo kod Thiaga, od zime bi mogao biti prva violina. Ribery se jos ceka....
Robbery ili CoCo (Costa/Coman)
hehehehhehe
Stern des Südens
Samo što je Ribery poslije Mesija najbolji igrač na svijetu.proFCB je napisao/la:Kada je spreman, to je najbolje krilo na svijetu
Utakmicu naravno nisam gledao, tek kratki pregled, Coman nezaustavljiv, za razliku od Coste dosta koristi i glavu, Costa postaje dosadan sa šut centaršutevima, ne znam zna li nekad i potkopati loptu u tom prodoru, dosta je učinkovitije.
Iako je danas lijepo nabacio ono iz slobodnog.
Penal, ne znam ni ja koji već, čekajte da prebrojim...6 u Bundesligi, po 1 u kupu i LP, znači na 14 utakmica 8 penala, da li je to novi rekord?
7 iskorišteno, 5 Miler, po jedan Vidal i Roben, Miler fulio jedan,
a eto kad sudija svira protiv nas, a bio je samo jedan, onda Polanski pogodi stativu.
A ova utakmica danas je klasični prikaz skidanja gaća, zašto Stogeru istrčati u formaciji sa 3 stopera - 2beka - 3 defanzivna vezna - 2 ofanzivca???
Najabolji start u historiji lige se nastavlja, čak smo dali i 3 gola više nego u onoj magičnoj sezoni, fantastično!
A sobzirom na sljedeća 2 protivnika to će se još i nastaviti, pretežno lagan raspored do pauze, zanimljivije jedino gostovanja Schalkeu i Gladbachu.
Treba pobijediti Wolfsburg i Arsenal za mir u kući.
- Centre forward
- Kontakt:
http://www.matchhighlight.com/full-matc ... cologne-4/edo07 je napisao/la:Bavarci moji..gdje se moze pogledati drugo poluvrijeme? Mislim koja ono stranica bijese? Gledao sam prvo ali sam bio sprijecen da pogledam drugo..
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Javi Martinez ima najbolji omjer pobjeda/poraz u utakmicama koje je igrao u historiji Bayerna: 88%, 45/51.
Poruka igrača Pepu: Pep, bitte bleib bei Bayern! 
Sad pogledao hajlajtse i Coman me je danas oduševio. Dosad je uglavnom bio opasan na desnom krilu a danas super asist sa lijeve strane i dribling a la Ribery. Stvarno je čovjek nezgodan kao jegulja se provlači
.
A ona akcija Muller peta i šut Coste uhh, bonet de douche što bi rekao Delboy
naravno nakon Comanovog driblinga.
A ona akcija Muller peta i šut Coste uhh, bonet de douche što bi rekao Delboy
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vecina njih je u dobroj mjeri shvatila Pepovu filozofiju, nacin njegovog rada i vodjenja ekipe i napokon se moze reci da su svi zadovoljni sa onim sto se radi.muamerc je napisao/la:Poruka igrača Pepu: Pep, bitte bleib bei Bayern!
Ne vjerujem da je svima njima u cilju da mijenjaju trenera, odmah bi uslijedilo ciscenje ekipe kao i promjena filozofije, stila i cega sve ne.
Pep ce nadam se produziti na radost nas malobrojnih ovdje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[youtube][/youtube]

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu jucer..sad pregledao golove i prilike 
Vidim da je 4-1-5 bila formacija
Prvi gol
Robben-Muller-Lewa-Robben zavrsava 
Vidim da je 4-1-5 bila formacija
Prvi gol
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FranckRibery
- Kontakt:
super odlicno sto pobjedjujemo drago mi je da se niz u BuLi nastavlja.
Ma nek ostane Pep, realno gotivio sam ga pravo dok je bio u Barci i kad je presao u nasu familiju srce mi ko reflektor na tusnju bilo, gotivim ga i sad ali nek nema onoliki posjed protiv jacih ekipa, nek se i oni malo otvore, nek pomisle da mogu zabiti i iz normalnih akcija a ne samo iz kontri, pa da i mi njima nekad neku kontru odigramo. Bayern je kod Juppa i po tome bio poznat. A ako misle u upravi da nadograde sve segmente igre od Juppa preko Guardiole nek onda malo i na ovom rade.
Dugo nase igrace nisam vidio kako se transformisu iz odbrane u napad u punom sprintu itd ... Mozda je to protiv Kolna i bilo, nisam gledao.
Sjetite se samo Njemacke na SP 2010 i SP 2014 kako su igrali kontre ubitacno a pola Bayernovih igraca bilo ako ne i vise. Dakle moze se
Jednostavno imam osjecaj da previse nabijamo protivnika u 16m
a u BuLi su svi vec skinuli gace samo jos da ga prime u 
Ma nek ostane Pep, realno gotivio sam ga pravo dok je bio u Barci i kad je presao u nasu familiju srce mi ko reflektor na tusnju bilo, gotivim ga i sad ali nek nema onoliki posjed protiv jacih ekipa, nek se i oni malo otvore, nek pomisle da mogu zabiti i iz normalnih akcija a ne samo iz kontri, pa da i mi njima nekad neku kontru odigramo. Bayern je kod Juppa i po tome bio poznat. A ako misle u upravi da nadograde sve segmente igre od Juppa preko Guardiole nek onda malo i na ovom rade.
Dugo nase igrace nisam vidio kako se transformisu iz odbrane u napad u punom sprintu itd ... Mozda je to protiv Kolna i bilo, nisam gledao.
Sjetite se samo Njemacke na SP 2010 i SP 2014 kako su igrali kontre ubitacno a pola Bayernovih igraca bilo ako ne i vise. Dakle moze se
Jednostavno imam osjecaj da previse nabijamo protivnika u 16m
Citava poenta je ta da niko protiv nas ne smije igrati otvoreno (osim Barse, a oni imaju Mesija sto je dovoljno) - i iz toga ovakve utakmice, ne sto je Pep tako naredio vec protivnik se tako postavio. Pep je znao kako ce Koln igrati, to se moze otkriti i nasi to i otkriju pa je iz tog razloga i postavio onoliko ofanzivaca. Mozda ce zvucati prepotentno ali najveca mana smo mi sami sebi, mi sami sebe pobjedjujemo. Lakse je i sigurnije igrati na kontre (a to jedino i mogu i smiju) i otuda i pobjede ovih protivnika u LP. Mi moramo odigrati perfektno bez pogresnog pasa da bi u tim utakmicama izvukli pobjedu dok protivnik ne mora.FranckRibery je napisao/la:super odlicno sto pobjedjujemo drago mi je da se niz u BuLi nastavlja.
Sjetite se samo Njemacke na SP 2010 i SP 2014 kako su igrali kontre ubitacno a pola Bayernovih igraca bilo ako ne i vise. Dakle moze se![]()
Jednostavno imam osjecaj da previse nabijamo protivnika u 16ma u BuLi su svi vec skinuli gace samo jos da ga prime u
Nasi igraci nesvjesno, sami idu da igraju na posjed (to je duh nase ekipe) a ne sto im je neko rekao. Zelja za dominiranjem na terenu nas pokrece i otuda ovakva igra. Kad znamo raditi pasove na onako ogranicenom prostoru zamisli kad bi igrali na kontre i na otvoren teren, pa svaku bi tekmu davali po 5-6 golova protiv bilo koga. I iz tog razloga protivnik nece da igra otvoreno, koliko god nas posjed bio protivnik ce uciniti da njihov bude manji. Nasa najveca takticka mana je stoperi na centru, e kad bi to rijesili bili bi puno, puno bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.