FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko god nerealno izgledalo, titula za mene nije izgubljena i treba se boriti dok imamo ikakve šanse. Vidimo da ove sezone ima dosta iznenađenja, timovi ispred nas će sigurno izgubiti neke utakmice u kojima će biti favoriti. Igra nam se dosta popravila i vjerujem da možemo riješiti sve utakmice do polusezone, a proljeće je standardno naše.
ja vjerujem u titulu,uz ovakav pristup i zalaganje i da se pojačamo na pauziMuhamedTM je napisao/la:Daj ljudi molim vas kakva titular![]()
Treba samo kup forsirat maksimalno a titula odavno izgubljena.Sutra protiv Celika samo zestoko kao I protiv pitara pa sta bude.
Sutra vidis Edis stavi Jocu u spica a Tiaga na krilo I Joco Hat-trick do 30 minute
Bice zanimljivo viditi gdje ce se locirati el-sablja da void tekmu.
Uz ovakav pristup cemo sigurno smanjiti ovaj zaostatak do polusezone.Na polusezoni dovesti 2-3 igraca koji ce se dobro uklopiti, odraditi dobre pripreme i napadamo titulu.Nema smisla otpisivati nas 18 kola prije kraja prvenstva.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Mi ako na pauzi ne dovedemo 1-2 igraca mi nemamo sta trazit u nastavku, lakse malo sa tom titulo, da nam je europu izboriti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako ćemo da dovedimo igrače mi moramo najmanje 6-7. Samo nam sad treba 3 u prvih 11 i 4-5 na klupi
Imam dobar osjecaj pred tekmu.
Haj'mo svi u dolinu!
Haj'mo svi u dolinu!
- Jaozinho22
- Kontakt:
U kolikim god da smo go.vn1ma dajte sutra da zagrmimo svi ČELIIK YEEBEEEM,ČELIIK YEEBEEEM ALE ALEE OOO OOO A I TEEBEE ZENICOOO !!!!
Nadam se da nije ništa ozbiljno kod Dženisa,taman je počeo fino igrat,bila bi velika šteta

Nadam se da nije ništa ozbiljno kod Dženisa,taman je počeo fino igrat,bila bi velika šteta

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- invincible1921
- Kontakt:
Pa ako uzmemo 15 bodova iz ovih 6 tekmi sve je moguce...uz naravno makar jedno dva poajcanja u januaru
=\_1921_/=
Samo da je uzeti sto vise bodova do polusezone. I biti u samom vrhu tabele. Vec od proljeca bi trebalo biti pravo plavo proljece. Ekipa ce se urediti i bicemo po mom skromnom misljenju puno jaci. Na svim pozicijama. Opet kazem samo da uzmemo do kraja sto vise bodova, do polusezone. Sve jace utakmice osim slobode i celika igramo u gradu. Dolaze nam svi idemo komsijama ali derbi ko derbi nikad se ne zna.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Lijepo vrijeme, fin termin, naš Željo igra, sasvim dovoljno razloga da dođemo na stadion i podržimo Klub do nove pobjede. SVI NA GRBAVICU, IGRA ŽELJO!

Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 24 okt 2015, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Volim te Zeljeznicare! Sampione nas! Sa tobom legnem, sa tobom se budim, ti si moja ljubav prva!
J.bi malog celika sutra, a i malu zenicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
J.bi malog celika sutra, a i malu zenicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
JA danas bas razmisljam kako bi nam dobro dosli bodovi iz Mostara sto smo prokockali. Sutrasnjom pobjedom bi komsinice preskocili, Zrinjski bi bio tu negdje i lakse bi se disalo stoposto. Mada i ovako nije toliko strasno, moze se ovo popraviti do kraja sezone. Ja sam optimista uvijek bio pa vidjet cemo, jer "zivoti bez nade znaci prestati zivjeti".tm8782 je napisao/la:Samo da je uzeti sto vise bodova do polusezone. I biti u samom vrhu tabele. Vec od proljeca bi trebalo biti pravo plavo proljece. Ekipa ce se urediti i bicemo po mom skromnom misljenju puno jaci. Na svim pozicijama. Opet kazem samo da uzmemo do kraja sto vise bodova, do polusezone. Sve jace utakmice osim slobode i celika igramo u gradu. Dolaze nam svi idemo komsijama ali derbi ko derbi nikad se ne zna.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Jaozinho22
- Kontakt:
Vidi levatina što su se nakotili na našoj temi 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
1 je vec siguran bice ubjedljivo najbolji igrac lige,tolikoinvincible1921 je napisao/la:Pa ako uzmemo 15 bodova iz ovih 6 tekmi sve je moguce...uz naravno makar jedno dva poajcanja u januaru

19TM87 ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
nije bitno gdje i kad

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- ultrassa1921
- Kontakt:
Ne volim te zenico mnogo si mi mrska
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Daj Bože da sve na dobro izađe
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sve nesto u siframa?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Nije mi mogao bolje dan poceti, hajd nek aBd bude to tako kako kazes !!!miretm je napisao/la:1 je vec siguran bice ubjedljivo najbolji igrac lige,tolikoinvincible1921 je napisao/la:Pa ako uzmemo 15 bodova iz ovih 6 tekmi sve je moguce...uz naravno makar jedno dva poajcanja u januaru
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."