FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Poz plava nacijo, da li ce neko zalijepiti link jer nisam danas ni blizu Grbavice ???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
'vako k'o Jovicamiretm je napisao/la:1 je vec siguran bice ubjedljivo najbolji igrac lige,tolikoinvincible1921 je napisao/la:Pa ako uzmemo 15 bodova iz ovih 6 tekmi sve je moguce...uz naravno makar jedno dva poajcanja u januaru

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
niko ne zna ko će biti najbolji igrač lige. evo sve što je "ciljano" dovedeno uključujući i famoznog jocu se ne diže sa klupe, a potpuno anonimni "ribar" nam je u ovom trenutku ponajbolji igrač. ali pokušati se mora i pokušaće se.
Idemo danas lagano rijesiti ovo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ocekujem danas pobjedu za rodjendan..sretno Zeljo..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Sretan rodjendanpintol_TM87 je napisao/la:Ocekujem danas pobjedu za rodjendan..sretno Zeljo..

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
jovanmaksimovic je napisao/la:
Svaka cast na statistikama.i trudu..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Da cemo lagano to rijesiti,tesko...Da mozemo rijesiti,mozemo.Okolele je napisao/la:Idemo danas lagano rijesiti ovo..
Ja ocekujem tvrdu utakmicu. Celik ce nam pustiti teren i loptu. Do sada nismo pokazali da bas dobro funkcionisemo u takvoj situaciji. S druge strane,nek se igra na njihovoj polovini,uvijek se moze nesta izdogadjati. Oni nemaju brzanera i to je dobro.
Ne sumnjam nimalo da ce pristup biti dobar do posljednje minute. To bi,uz to kvaliteta sto imamo,a koji je malo bolji nego u protivnika,trebalo biti dovoljno za bilo kakvu pobjedu.
Ako bude pristup kao u prethodne 3 utakmice otkako je Sablja preuzeo, ne sumnjam u pobjedu..FKZ1921 je napisao/la:Da cemo lagano to rijesiti,tesko...Da mozemo rijesiti,mozemo.Okolele je napisao/la:Idemo danas lagano rijesiti ovo..
Ja ocekujem tvrdu utakmicu. Celik ce nam pustiti teren i loptu. Do sada nismo pokazali da bas dobro funkcionisemo u takvoj situaciji. S druge strane,nek se igra na njihovoj polovini,uvijek se moze nesta izdogadjati. Oni nemaju brzanera i to je dobro.
Ne sumnjam nimalo da ce pristup biti dobar do posljednje minute. To bi,uz to kvaliteta sto imamo,a koji je malo bolji nego u protivnika,trebalo biti dovoljno za bilo kakvu pobjedu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sve najboljepintol_TM87 je napisao/la:Ocekujem danas pobjedu za rodjendan..sretno Zeljo..

A i ja ocekujem pobjedu.Sta bi drugo ? Ali da ce biti tesko-hoce sigurno.Onaj Mahir Karic je opasan igrac ali trebali bi ga zaustaviti Koske i Jasmin.
Ne vjerujem ja da ce oni igrati bas otvoreno, bod bi njima bio danas kao kuca i vjerovatno ce nam prepustiti inicijativu, stati svi iza lopte i cuvati 0, a gore sta bude bude.
I onda kada više ne bude me ovdje
Imat ce i oni slican pristup. Sad bi nam jedan sidras valjao
Sretan rodjendan..pintol_TM87 je napisao/la:Ocekujem danas pobjedu za rodjendan..sretno Zeljo..
Idemo Željkane 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Jel ima stream ?
Postaviće neko prije tekme sigurnozoranblagojevic1205 je napisao/la:Jel ima stream ?

PS. Jel nam se to na forumu pridružio Jovin burazer?

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Nmg da vjerujem samo kako je ovako mrtvo pred tekmu :/
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Mrtvilo neko, mozda raja izasla na sunce malo, hvataju zadnje zrake sunca
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
E baš ne valja ova povreda Djenisa Ko god šta mislio po meni on nam je največi motor u sredini terena posebno kad pravimo pritisak na njihovu zadnju liniju