3gfedeltafrotta je napisao/la:jel to wi-fi iz busa ?
Samo ne znam kako uspiju uhvatiti signal od te radioaktivnosti
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
3gfedeltafrotta je napisao/la:jel to wi-fi iz busa ?
centrotrans, moj prevozfedeltafrotta je napisao/la:jel to wi-fi iz busa ?
Bit ce propuha po desnoj strani ko da gledam...DooVe je napisao/la:FK Željezničar: Antolović, E. Sadiković, Mladenović, Kosorić, Bogdanović, Hadžiahmetović, Blagojević, D. Sadiković, Tiago, Đelmić, Kokot. Na klupi su ostali: Kjosevski, Šehić, Hiroš, Mujagić, Hodžurda, Diatta i Hasanović.
Sto mi ide na zivce ovo dr**nje sa njim. Ocekujem ga uskoro u ulozi pomocnog trenera.omladina1921zeljina je napisao/la:Joj, Enis igra desnog beka...
Evo ja gledam normalno na mojatv, sablja na klupi, sadiković na beku, igra se na sredini, jedna fina akcija željezničara završila faulom u napadu, ništa se ne dešava. Cura i momak u lokomotivi stoje, čuju se navijači "samo možete da nam pušite.... Zenički "gramparada je napisao/la:maloprije mi je stari javio da kasne ovi iz BH telecoma i da ce kasniti prenos
Evo ja gledam normalno na mojatv, sablja na klupi, sadiković na beku, igra se na sredini, jedna fina akcija željezničara završila faulom u napadu, ništa se ne dešava. Cura i momak u lokomotivi stoje, čuju se navijači "samo možete da nam pušite.... Zenički "izvještavaj svakih par minutajurisicduska je napisao/la:gramparada je napisao/la:maloprije mi je stari javio da kasne ovi iz BH telecoma i da ce kasniti prenos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.