FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 25 okt 2015, 17:29

Ja bih halalio i titulu i kup ove godine, samo da se uradi ono sto se mora i da se ocisti smece koje se nakuplja evo vec neko vrijeme. Prosla titula nam je zamazala oci, nemoj vala da se opet desi isto. Yebo 1 pehar ako cemo opet doci u ovu situaciju i biti mahalski klubcic!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 25 okt 2015, 17:30

Niko ne spominje smecara Okica. To je najveci alkos u ekipi. Pije, pusi, kocka. Na terenu medju najgorim.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

High

Post Postao/la High » 25 okt 2015, 17:31

sarajevo46 je napisao/la:navijači vas prate svuda vi igrate bez m***.
Ima još i s gostovanja u Zenici, Lukavici, Modriči... :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 okt 2015, 17:40

Nemojte puno mastati o tituli,nada postoji svakako,ali realnost je takva da smo mi daleko od titule. Imali smo priliku sve do ovog kola da se ozbiljno ukljucimo u borbu za vrh,ALI ovi igraci niti imaju kvaliteta niti karaktera za to; to je definitivno. Imamo nekoliko ekipa koje su trenutno,KAO EKIPE,bolji od nas.
Lijepo se je nadati,ali sto se prije spustimo u realnost to ce nam biti lakse.
KUP je puno realniji,dvije utakmice se igraju i sve je moguce.
Ovo sve stoji AKO se nista puno ne promijeni na polusezoni.
Eh sad,AKO se Jesa pokaze kao pravo rjesenje,pa napravi cistku u ekipi,pa se dovedu adekvatna pojacanja (najmanje 4-5),pa AKO i Uprava stane iza toga punim kapacitetom onda ce biti druga prica.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 okt 2015, 17:41

joker90 je napisao/la:Ja bih halalio i titulu i kup ove godine, samo da se uradi ono sto se mora i da se ocisti smece koje se nakuplja evo vec neko vrijeme. Prosla titula nam je zamazala oci, nemoj vala da se opet desi isto. Yebo 1 pehar ako cemo opet doci u ovu situaciju i biti mahalski klubcic!
Tako je, zivio govornik :thumbup:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 okt 2015, 17:43

Ako ovo zime ne počnu trošit pare na pojačanja , dakle kupovina možemo opet očekivat neka 3-4 poraza u 12 tekmi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 25 okt 2015, 17:46

Znači pobjedi Sloboda,Zrinjski,Lištica,Željo pa i Radnik naš konkurent za 4.mjesto.Ko da je njima rođendan bio a ne nama.Neka,neka dok nama igrači poput pijanice sa slike vode glavnu riječ ko igra a ko neigra,biće još "sigurnih" dvica ko ovaj put.Ima i do nas navijača,puno zujimo a malo meda dajemo.Kako je Melunović zdušio onda,sjećamo se svi.Tako trebamo sa drugim Melunovićima kojih kod nas na našu nesreću nikad nemanjka.Sad naredno kolo """oderat""" Slobodu,kako znamo inače ponižavat druge,ustvari postaviti igru da neprimimo gol,a ostalo će doći na svoje.Mi samo tako možemo igrat sa ovim našim limit igračima a ne nešto ko fol igramo za gol više pa onda po ušima dobijemo od Mladosti,Slavije itd,itd.... :sick:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 okt 2015, 17:47

Mislim da Uprava i trener JOS UVIJEK,zasluzuju nasu podrsku,bar do kraja polusezone.
A nakon toga,ako se ne budu vidjeli konkretni koraci naprijed...Bogami ce izgubiti podrsku!
Puno su dobra uradili i puno su nas puta i obradovali,ali su nas vise puta i obrukali i osramotili i podcijenili.
HOCEMO DA SE POTENCIJAL KOJI IMAMO ISKORISTI

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 okt 2015, 17:47

BordoArmy88 je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Delac mora na operaciju...
Bye bye titula.
Ne mora da znaci ako novi golman zaigra sto prije. Samo ako Jesa bude igrao ovako napadacki svaku utakmicu sa losijom sredinom terena onda ce to ici jako tesko. Jer vecina klubova ako ne i svi igraju sa puno igraca u sredini terena i ne moze se uvijek igrati sa dvojicom igraca koji se ne vracaju i pomazu defanzivno.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 okt 2015, 17:55

Koliko smo ulozili u tim, sramota je traziti jos para i pojacanja na ovo...

To sto su u klubu nesposobni da otkriju i otklone kugu, vec bi oni jos para da daju za igrace koji ce opet preko qurca igrati..

Mozemo mi dovesti koga hoceno, al ako se ne rjesimo svih problemaa koje imamo unitar kluba, mi cemo opet biti yebeni prosjek..

Nadji stetocinu u klubu i eliminisi je.. I s upola ovakvim rosterom smo trebali biti bolje plasirani na tabeli, a vi bi jos igraca da dovodite..

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 25 okt 2015, 18:00

za mene uprava ima podrsku sljedecih, pa jedno milion godina, kad se sjetim sta je bilo i sta smo bili ihhh, mi mislimo da cemo uvijek napredovat, e pa necemo, doci cemo do jednog limita i to je to, poslije toga necemo moci ici gore kao i milion drugih klubova u svijetu, nadajmo se da je Tanu nekad cilj da se ustalimo u nekim grupama evropskih takmicenja, ako jeste tu cemo doci, ali dalje od toga nikad necemo, i treba se zavrsit sa tim nekim ocekivanjima, ovo je klub koji ce uvijek imati limitirana sredstva, i ako se uspijemo ugurati medju 5 najorganizovanijih klubova u bivsoj Jugi kapa do poda, i ne znam sta se uvijek zalimo, mi nikad, ali nikad nismo bili medju 5 klubova, ni navijacki, tj armijom navijaca ni rezultatski, kroz svoju istoriju, sad je prilika da napravimo neki iskorak zahvaljujuci ovim ljudima, sta je sa klubovima neogranicenih budzeta i top igraca, koji ispadnu u grupama ili se i ne plasiraju u iste, pa zivot ide dalje, Dinamo ima budzet 50 miliona, pa nije evropsko proljece dozivio 50 godina, mi bi za tri godine, da igramo grupe a za 5 cetvrtfinale kupa sampiona, polako ide sve u hodu, ne moze se od mrtvg amaterizma do vrhunskog kluba za 3 godine, treba barem 20 godina da se profesionalizam nametne kao normalna pojava. budimo sretni, ja sad, zahvaljujuci tom Benki,Jajalu,Cimirotu,Barbaricu,Stepanovu, imam zelju i dodjem na skoro svaku tekmu iz Mostara, isto uradi jos dosta slicnih ljudi iz drugih gradova, a to je i velik trosak i dalek put, a prije bgm nije mi se islo gledat neke druge igrace, pricamo o Skori i drugima, slazem se da je Skoro sjajan igrac, ali isto tako otisao je i mogao otici kad je zelio za nula para danas se zna svakome cijena, i uspostavljaju se konture ozbiljnog kluba, ajmo biti realni, nije sve u titulama, one mogu upadat kako kad, i kad imas losu organizaciju, ali puno teze je naci prave ljude, posebno kod nas ovdje, zato polako, kad se ekipa napravi, kao i sistem sve ce to ici kako treba.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 18:05

keno83 je napisao/la:za mene uprava ima podrsku sljedecih, pa jedno milion godina, kad se sjetim sta je bilo i sta smo bili ihhh, mi mislimo da cemo uvijek napredovat, e pa necemo, doci cemo do jednog limita i to je to, poslije toga necemo moci ici gore kao i milion drugih klubova u svijetu, nadajmo se da je Tanu nekad cilj da se ustalimo u nekim grupama evropskih takmicenja, ako jeste tu cemo doci, ali dalje od toga nikad necemo, i treba se zavrsit sa tim nekim ocekivanjima, ovo je klub koji ce uvijek imati limitirana sredstva, i ako se uspijemo ugurati medju 5 najorganizovanijih klubova u bivsoj Jugi kapa do poda, i ne znam sta se uvijek zalimo, mi nikad, ali nikad nismo bili medju 5 klubova, ni navijacki, tj armijom navijaca ni rezultatski, kroz svoju istoriju, sad je prilika da napravimo neki iskorak zahvaljujuci ovim ljudima, sta je sa klubovima neogranicenih budzeta i top igraca, koji ispadnu u grupama ili se i ne plasiraju u iste, pa zivot ide dalje, Dinamo ima budzet 50 miliona, pa nije evropsko proljece dozivio 50 godina, mi bi za tri godine, da igramo grupe a za 5 cetvrtfinale kupa sampiona, polako ide sve u hodu, ne moze se od mrtvg amaterizma do vrhunskog kluba za 3 godine, treba barem 20 godina da se profesionalizam nametne kao normalna pojava. budimo sretni, ja sad, zahvaljujuci tom Benki,Jajalu,Cimirotu,Barbaricu,Stepanovu, imam zelju i dodjem na skoro svaku tekmu iz Mostara, isto uradi jos dosta slicnih ljudi iz drugih gradova, a to je i velik trosak i dalek put, a prije bgm nije mi se islo gledat neke druge igrace, pricamo o Skori i drugima, slazem se da je Skoro sjajan igrac, ali isto tako otisao je i mogao otici kad je zelio za nula para danas se zna svakome cijena, i uspostavljaju se konture ozbiljnog kluba, ajmo biti realni, nije sve u titulama, one mogu upadat kako kad, i kad imas losu organizaciju, ali puno teze je naci prave ljude, posebno kod nas ovdje, zato polako, kad se ekipa napravi, kao i sistem sve ce to ici kako treba.
Kako nismo,pa ti zaboravio na Jugoslaviju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 25 okt 2015, 18:17

Zip je napisao/la:Koliko smo ulozili u tim, sramota je traziti jos para i pojacanja na ovo...

To sto su u klubu nesposobni da otkriju i otklone kugu, vec bi oni jos para da daju za igrace koji ce opet preko qurca igrati..

Mozemo mi dovesti koga hoceno, al ako se ne rjesimo svih problemaa koje imamo unitar kluba, mi cemo opet biti yebeni prosjek..

Nadji stetocinu u klubu i eliminisi je.. I s upola ovakvim rosterom smo trebali biti bolje plasirani na tabeli, a vi bi jos igraca da dovodite..

Vala @zip upravu si 100% samo treba otjerat ili izliječiti bolest zvanu alkosmoking kvartet :evil: ala Melunović
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 25 okt 2015, 18:31

MortemHz je napisao/la:
keno83 je napisao/la:za mene uprava ima podrsku sljedecih, pa jedno milion godina, kad se sjetim sta je bilo i sta smo bili ihhh, mi mislimo da cemo uvijek napredovat, e pa necemo, doci cemo do jednog limita i to je to, poslije toga necemo moci ici gore kao i milion drugih klubova u svijetu, nadajmo se da je Tanu nekad cilj da se ustalimo u nekim grupama evropskih takmicenja, ako jeste tu cemo doci, ali dalje od toga nikad necemo, i treba se zavrsit sa tim nekim ocekivanjima, ovo je klub koji ce uvijek imati limitirana sredstva, i ako se uspijemo ugurati medju 5 najorganizovanijih klubova u bivsoj Jugi kapa do poda, i ne znam sta se uvijek zalimo, mi nikad, ali nikad nismo bili medju 5 klubova, ni navijacki, tj armijom navijaca ni rezultatski, kroz svoju istoriju, sad je prilika da napravimo neki iskorak zahvaljujuci ovim ljudima, sta je sa klubovima neogranicenih budzeta i top igraca, koji ispadnu u grupama ili se i ne plasiraju u iste, pa zivot ide dalje, Dinamo ima budzet 50 miliona, pa nije evropsko proljece dozivio 50 godina, mi bi za tri godine, da igramo grupe a za 5 cetvrtfinale kupa sampiona, polako ide sve u hodu, ne moze se od mrtvg amaterizma do vrhunskog kluba za 3 godine, treba barem 20 godina da se profesionalizam nametne kao normalna pojava. budimo sretni, ja sad, zahvaljujuci tom Benki,Jajalu,Cimirotu,Barbaricu,Stepanovu, imam zelju i dodjem na skoro svaku tekmu iz Mostara, isto uradi jos dosta slicnih ljudi iz drugih gradova, a to je i velik trosak i dalek put, a prije bgm nije mi se islo gledat neke druge igrace, pricamo o Skori i drugima, slazem se da je Skoro sjajan igrac, ali isto tako otisao je i mogao otici kad je zelio za nula para danas se zna svakome cijena, i uspostavljaju se konture ozbiljnog kluba, ajmo biti realni, nije sve u titulama, one mogu upadat kako kad, i kad imas losu organizaciju, ali puno teze je naci prave ljude, posebno kod nas ovdje, zato polako, kad se ekipa napravi, kao i sistem sve ce to ici kako treba.
Kako nismo,pa ti zaboravio na Jugoslaviju?
kad smo bili medju 5, mozda na silu i simpatiju da nas uguras, ali po meni nismo, mimo velike cetvorke, bilo je jos uspjesnijih klubova od nas i sa titualama i organizacijski i iz manjih sredina.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 25 okt 2015, 18:40

Samo da se najebem mame našim manekenima, komplet. Uhljupi su nam prišli na -2 i dišu nam za vratom.

Ne mogu oni odigrati toliko loše, koliko te mi možemo podržavati i pratiti. Ne mogu oni pokvariti sve lijepe trenutke s tobom provedene. Ne mogu oni ništa osim da me na trenutak razocaraju, jer su prolazni. Ne znaju oni da mi je uvijek bio san da izađem na teren bar zadnjih 10 minuta i ostavim zadnji atom snage. Pare mi nikad nisu bile u prvom plani, jer je to mnogo jace i vece od para. Mi živimo za Sarajevo, a vi živite od Sarajevo. Upravo bez muda, manekeni na terenu. Ja i dalje pratim te bez obzirane sve !

Stepanov opet ispada pored Spalevica, sram da ga bude.
AAAA NIKO NIKADA NECE SAZNAT' ŠTA SE DEŠAVA...
Das Ist Walter

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 okt 2015, 18:41

Ajde prisjetite se koliko smo prošle godine zaostajali za širokim i to pri kraju prvenstva,a koliko sada i koje je kolo sada? Učite li vi ista kroz život?
Sabrine mi moje!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 25 okt 2015, 18:51

Stojcev danas pogodio protiv Olimpijakosa. Svaka cast maestro, ipak si ti Inijesta za nešeg vjecitog talenta i cijeli vezni red.
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.