" " то фазон " $ на " " $, " $!cole-ch je napisao/la:Masa "zaposlenih" besposlicara se javlja (naravno iz dosade) na ss.ba forum.Zanimljivo.
Obavljate posao portira u zapustenim fabrikama, ili? Recite mi gde ima jos da se lezi a da je placeno.
A da nebi ovaj post bio bas off top, reko da vam cestitam izlazak u evropi i puno srece u revansu finala kupa.
Maricu, odlazi!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Re: FK Borac - Banja Luka
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Nisu ludi da nam otjeraju takvog strucnjaka hahaha.... ucinili bi nam samo veliku uslugu 

E jes tebi muka sto zivis u Bosni i Hercegovini, proganja te nocima...Schlager je napisao/la:? 2 - ? je napisao/la:& / ? прво ? ту заставуfixator je napisao/la:hoce li dolaziti lesinari na grbavicu u srijedu ????
joooj brate šta ti bi.....sad kad se javi gomila istoričara sa objašnjenjima kako je to zastava svih bosanaca i hercegovaca i kako bi i mi trebali da je volimo,itd,itd....

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
? % /, " на & " на југу, " $! хахаха $ то са $ стране & ' не $ " " - $ $ " " са 15 $ ? $ $ а то - " " "pajkan85 je napisao/la:Nisu ludi da nam otjeraju takvog strucnjaka hahaha.... ucinili bi nam samo veliku uslugu
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
- nero.piroman
- Kontakt:
ne razumijem zasto bi nam dolazila reprezentacija susjedne drzave da igra na nasem stadionu kad imamo svoju reprezentaciju? Jel mi idemo gostujemo po njihovim stadionima?? 2 - ? je napisao/la:Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Prije ce biti da Maric cuva karte za Evropu, hoce da nas uvede u EL pa da dobije spomenik ispred Boske za zivota? 2 - ? je napisao/la:? % /, " на & " на југу, " $! хахаха $ то са $ стране & ' не $ " " - $ $ " " са 15 $ ? $ $ а то - " " "pajkan85 je napisao/la:Nisu ludi da nam otjeraju takvog strucnjaka hahaha.... ucinili bi nam samo veliku uslugu

A racunam na to ako ova kisa nastavi mozda ode zbog depresivne Banjaluke i loseg vremena, covjek je ipak u godinama, reuma i to...
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
' ја " " " $ " " & " $, ' $.nero.piroman je napisao/la:ne razumijem zasto bi nam dolazila reprezentacija susjedne drzave da igra na nasem stadionu kad imamo svoju reprezentaciju? Jel mi idemo gostujemo po njihovim stadionima?? 2 - ? je napisao/la:Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
Mislim da bi navijaci Zelje trebali da dadnu bezrezervnu podrsku DIMIJU !!! Mislim da je covjek najzasluzniji za zeljinu titulu, a izgleda i kup !!!! Platite mu cevape,vazda je gladan (DUPLE CEVAPE ZA DUPLU KRUNU)
Mozda mu se dopadne Sarajevo, pa eto vam adekvatne zamjene za Osima ako odezimbabwe je napisao/la:Mislim da bi navijaci Zelje trebali da dadnu bezrezervnu podrsku DIMIJU !!! Mislim da je covjek najzasluzniji za zeljinu titulu, a izgleda i kup !!!! Platite mu cevape,vazda je gladan (DUPLE CEVAPE ZA DUPLU KRUNU)

Ma navikao je on da Banjaluku napusta kao popišan,neće mu ovo biti prvi put,doduše tada kao igračA racunam na to ako ova kisa nastavi mozda ode zbog depresivne Banjaluke i loseg vremena, covjek je ipak u godinama, reuma i to...

KUP SFRJ
1/4 finala - 09.12.1987
Borac (Banja Luka) 6-1 Vojvodina (Novi Sad)
Covjek ima kompleks, sad je sve jasno, osveta nakon dvadeset i kusur godinaSchlager je napisao/la:Ma navikao je on da Banjaluku napusta kao popišan,neće mu ovo biti prvi put,doduše tada kao igračA racunam na to ako ova kisa nastavi mozda ode zbog depresivne Banjaluke i loseg vremena, covjek je ipak u godinama, reuma i to...![]()
![]()
KUP SFRJ
1/4 finala - 09.12.1987
Borac (Banja Luka) 6-1 Vojvodina (Novi Sad)

- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Јој & ' " $ - се " " & &, - ? " ту његову $ ", - његов фан. Вјероватно ' у & $, $ " " $ је & 18 $ " & у Европу
A meni je presmijesno kako covjek za kratko vrijeme postade meta sprdnje i zajebancije ko nijedan trener do sada
bilo je i drugim klubovima promasaja a da ovoliku segu prave s nekim stvarno ne mogu da se sjetim 

- nero.piroman
- Kontakt:
ja bih volio da mogu medjusobno odigrati, dobro bi bilo i jednoj i drugoj strani, ali svi znamo da bi to bilo sve drugo osim nogometne utakmice. nazalost danas je tako, ali mozda jednog dana i to bude ostvarivo. bilo bi mi drago kad bi to dozivio i da svako navija za svoju reprezentaciju i da bez ikakvih incidenata prodje utakmica? 2 - ? je napisao/la:' ја " " " $ " " & " $, ' $.nero.piroman je napisao/la:ne razumijem zasto bi nam dolazila reprezentacija susjedne drzave da igra na nasem stadionu kad imamo svoju reprezentaciju? Jel mi idemo gostujemo po njihovim stadionima?? 2 - ? je napisao/la:Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
ma doće i to,ne brini se...naša djeca će se jednog dana smijati ovim današnjim granicama....i kad čuju da je nekad na Rači ili u Gradišci bio granični prelaz oko koga su se ratovi vodili....
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
А ¥ " то ', он & $ је " & " ", гура свој ? " не - се на ", " поразе " ? га &..ц.pajkan85 je napisao/la:A meni je presmijesno kako covjek za kratko vrijeme postade meta sprdnje i zajebancije ko nijedan trener do sadabilo je i drugim klubovima promasaja a da ovoliku segu prave s nekim stvarno ne mogu da se sjetim
Zadnja izmjena: ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ, dana/u 17 maj 2010, 17:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Jednog dana a možda i prijeSchlager je napisao/la:ma doće i to,ne brini se...naša djeca će se jednog dana smijati ovim današnjim granicama....i kad čuju da je nekad na Rači ili u Gradišci bio granični prelaz oko koga su se ratovi vodili....

-
- Kontakt:
nikud ja necu djecaci moji!!!pajkan85 je napisao/la:A meni je presmijesno kako covjek za kratko vrijeme postade meta sprdnje i zajebancije ko nijedan trener do sadabilo je i drugim klubovima promasaja a da ovoliku segu prave s nekim stvarno ne mogu da se sjetim

DUPLA MAJSTORE
ili ona prica....Samo vas gledamopustenoBL je napisao/la:nikud ja necu djecaci moji!!!pajkan85 je napisao/la:A meni je presmijesno kako covjek za kratko vrijeme postade meta sprdnje i zajebancije ko nijedan trener do sadabilo je i drugim klubovima promasaja a da ovoliku segu prave s nekim stvarno ne mogu da se sjetim

- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
' ? & ' ": $ " ја ' % " " & $ & / $ се ? ', & у " 90 " а у $ $ - $ % ' је ".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.