FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 17 maj 2010, 16:00

cole-ch je napisao/la:Masa "zaposlenih" besposlicara se javlja (naravno iz dosade) na ss.ba forum. :D Zanimljivo.
Obavljate posao portira u zapustenim fabrikama, ili? Recite mi gde ima jos da se lezi a da je placeno.

A da nebi ovaj post bio bas off top, reko da vam cestitam izlazak u evropi i puno srece u revansu finala kupa.

Maricu, odlazi!
" " то фазон " $ на " " $, " $!
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 17 maj 2010, 16:03

Nisu ludi da nam otjeraju takvog strucnjaka hahaha.... ucinili bi nam samo veliku uslugu :)

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 maj 2010, 16:09

Schlager je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:
fixator je napisao/la:hoce li dolaziti lesinari na grbavicu u srijedu ????
& / ? прво ? ту заставу

joooj brate šta ti bi.....sad kad se javi gomila istoričara sa objašnjenjima kako je to zastava svih bosanaca i hercegovaca i kako bi i mi trebali da je volimo,itd,itd....
E jes tebi muka sto zivis u Bosni i Hercegovini, proganja te nocima... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 17 maj 2010, 16:11

pajkan85 je napisao/la:Nisu ludi da nam otjeraju takvog strucnjaka hahaha.... ucinili bi nam samo veliku uslugu :)
? % /, " на & " на југу, " $! хахаха $ то са $ стране & ' не $ " " - $ $ " " са 15 $ ? $ $ а то - " " "
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 17 maj 2010, 16:17

? 2 - ? je napisao/la:Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
ne razumijem zasto bi nam dolazila reprezentacija susjedne drzave da igra na nasem stadionu kad imamo svoju reprezentaciju? Jel mi idemo gostujemo po njihovim stadionima?
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 17 maj 2010, 16:18

? 2 - ? je napisao/la:
pajkan85 je napisao/la:Nisu ludi da nam otjeraju takvog strucnjaka hahaha.... ucinili bi nam samo veliku uslugu :)
? % /, " на & " на југу, " $! хахаха $ то са $ стране & ' не $ " " - $ $ " " са 15 $ ? $ $ а то - " " "
Prije ce biti da Maric cuva karte za Evropu, hoce da nas uvede u EL pa da dobije spomenik ispred Boske za zivota :D
A racunam na to ako ova kisa nastavi mozda ode zbog depresivne Banjaluke i loseg vremena, covjek je ipak u godinama, reuma i to...

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 17 maj 2010, 16:19

nero.piroman je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
ne razumijem zasto bi nam dolazila reprezentacija susjedne drzave da igra na nasem stadionu kad imamo svoju reprezentaciju? Jel mi idemo gostujemo po njihovim stadionima?
' ја " " " $ " " & " $, ' $.

zimbabwe
Kontakt:

Post Postao/la zimbabwe » 17 maj 2010, 16:20

Mislim da bi navijaci Zelje trebali da dadnu bezrezervnu podrsku DIMIJU !!! Mislim da je covjek najzasluzniji za zeljinu titulu, a izgleda i kup !!!! Platite mu cevape,vazda je gladan (DUPLE CEVAPE ZA DUPLU KRUNU)

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 17 maj 2010, 16:21

zimbabwe je napisao/la:Mislim da bi navijaci Zelje trebali da dadnu bezrezervnu podrsku DIMIJU !!! Mislim da je covjek najzasluzniji za zeljinu titulu, a izgleda i kup !!!! Platite mu cevape,vazda je gladan (DUPLE CEVAPE ZA DUPLU KRUNU)
Mozda mu se dopadne Sarajevo, pa eto vam adekvatne zamjene za Osima ako ode :) da uzivate i vi bar jednu polusezonu :mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 16:22

A racunam na to ako ova kisa nastavi mozda ode zbog depresivne Banjaluke i loseg vremena, covjek je ipak u godinama, reuma i to...
Ma navikao je on da Banjaluku napusta kao popišan,neće mu ovo biti prvi put,doduše tada kao igrač :D :D

KUP SFRJ

1/4 finala - 09.12.1987

Borac (Banja Luka) 6-1 Vojvodina (Novi Sad)

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 17 maj 2010, 16:24

Schlager je napisao/la:
Ma navikao je on da Banjaluku napusta kao popišan,neće mu ovo biti prvi put,doduše tada kao igrač :D :D

KUP SFRJ

1/4 finala - 09.12.1987

Borac (Banja Luka) 6-1 Vojvodina (Novi Sad)
Covjek ima kompleks, sad je sve jasno, osveta nakon dvadeset i kusur godina :D

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 17 maj 2010, 16:28

Јој & ' " $ - се " " & &, - ? " ту његову $ ", - његов фан. Вјероватно ' у & $, $ " " $ је & 18 $ " & у Европу

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 17 maj 2010, 16:30

A meni je presmijesno kako covjek za kratko vrijeme postade meta sprdnje i zajebancije ko nijedan trener do sada :) bilo je i drugim klubovima promasaja a da ovoliku segu prave s nekim stvarno ne mogu da se sjetim :D

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 17 maj 2010, 16:31

? 2 - ? je napisao/la:
nero.piroman je napisao/la:
' ја " " " $ " " & " $, ' $.
ja bih volio da mogu medjusobno odigrati, dobro bi bilo i jednoj i drugoj strani, ali svi znamo da bi to bilo sve drugo osim nogometne utakmice. nazalost danas je tako, ali mozda jednog dana i to bude ostvarivo. bilo bi mi drago kad bi to dozivio i da svako navija za svoju reprezentaciju i da bez ikakvih incidenata prodje utakmica
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 16:33

ma doće i to,ne brini se...naša djeca će se jednog dana smijati ovim današnjim granicama....i kad čuju da je nekad na Rači ili u Gradišci bio granični prelaz oko koga su se ratovi vodili....

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 17 maj 2010, 16:35

pajkan85 je napisao/la:A meni je presmijesno kako covjek za kratko vrijeme postade meta sprdnje i zajebancije ko nijedan trener do sada :) bilo je i drugim klubovima promasaja a da ovoliku segu prave s nekim stvarno ne mogu da se sjetim :D
А ¥ " то ', он & $ је " & " ", гура свој ? " не - се на ", " поразе " ? га &..ц.
Zadnja izmjena: ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ, dana/u 17 maj 2010, 17:24, ukupno mijenjano 2 puta.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 17 maj 2010, 16:36

Schlager je napisao/la:ma doće i to,ne brini se...naša djeca će se jednog dana smijati ovim današnjim granicama....i kad čuju da je nekad na Rači ili u Gradišci bio granični prelaz oko koga su se ratovi vodili....
Jednog dana a možda i prije ;)

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 17 maj 2010, 16:37

pajkan85 je napisao/la:A meni je presmijesno kako covjek za kratko vrijeme postade meta sprdnje i zajebancije ko nijedan trener do sada :) bilo je i drugim klubovima promasaja a da ovoliku segu prave s nekim stvarno ne mogu da se sjetim :D
nikud ja necu djecaci moji!!! ;)
DUPLA MAJSTORE

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 17 maj 2010, 16:38

opustenoBL je napisao/la:
nikud ja necu djecaci moji!!! ;)
ili ona prica....Samo vas gledam :D

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 17 maj 2010, 16:42

' ? & ' ": $ " ја ' % " " & $ & / $ се ? ', & у " 90 " а у $ $ - $ % ' је ".

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.