daffy je napisao/la:A brojni i vise mrze druge nego sto vole vlastito.

, ko je milanu najveci protivnik? i ko je interu najveci protivnik?.. inter je nebitan faktor citave Seria A, do juce su mi bili simpatican klub kojeg nisam imao razloga mrziti.. a nakon onog sto su uradili sa Farsopolijem, klub kojeg mrzim vise nego ista.. do juce niste ni postojali, a sad da vas mrzimo vise nego sto volimo Juve.. hah

Inter je jedini klub koji nikad nije igrao drugu ligu, za razliku od ostalih, ukljucujuci Milan i Juventus. Nebitan faktor? Zanimljivo. Prije bih rekao
nezamjenjiv faktor citave Serie A s obzirom na njegov status.
Za ''Farsopolie'' su sami sebi krivi, za vlastitu korupciju i nelegalne radnje odgovaraju samim time oni, citiras optuzene, snimljene na kazeti i osudjene kriminalce i teoreticare urote koji fala bogu u virtualnom svijetu uvijek cvjetaju. Doduse, koji ce pak kriminalac reci za sebe da nije nevin. Zao mi samo sto Berlusconi nije dobio kakvu realnu kaznu, jer cak je i Moggi i slicni za njega smjehurija, medjutim, on je vec pokazao stoput da mu nitko nista u Italiji ne moze, tako da me ne cudi za njega, Milan je samo mali djelic svega toga.
Moratti jest svasta toga, ali je primarno tip dobrocudne nogometne neznalice sa skupom igrackom za koju ne stedi novac. To sto listovi pod platnom spisku Milana i Juventusa sada u ovakvoj situaciji moraju svim silama diskredirati Inter, opravdati vlastitu nedostatnost je neka druga stvar, medjutim samo neznalica moze izvlaciti konkluzije na temelju afere, jer je vidljivo iz poslovanja, strukture i organizacije kluba kad je to sve pocelo sjedati na mjesto, a to sto su ovi sebi namjestali titule koje bi konsekventno bile oduzete je iskljucivo njihov problem. Ako imaju kakvih realnih dokaza i argumenata, nek ih predaju sudu i nek se kazni i Inter ukoliko je potrebno, prvi cu podrzati. Medjutim, do tog momenta, to je samo minoran i ocajnicki pokusaj diskreditiranja i izdizanja u ocima javnosti nekih koji nisu navikli u zadnjih 15-20 godina biti na margini pa im je potrebno omalozavati uspjehe kluba ciju dominaciju ne mogu jos uvijek prekinuti. Cisti animozitet i kontrapljuvanje. Naravno, nekonstruktivno, jer vratiti se na neku kolotecinu mogu samo priznavanjem vlastitih gresaka i vlastitog stanja i fokusiranja na sebe i svoju momcad.
...Život za Široki...