Eno vam tema za kompleksase pa o teorijama zavjere opletite do sutra,treba ovo rio sankcionisat
Da se hoce odcijepit pa onda nek smaraju na pdfovima Espanyola i Hospitalitea
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Hahahahahaha. Njegova izjava glede toga ima relevantnost i jednaku tezinu kao pripadnik SDA optuzuje pripadnika neke druge stranke za privredni kriminal.barca_87 je napisao/la: covjece dragi ko kaze ds je realu namjestano prije ,procitaj izjavu chola prije la.lige sve ce ti se ukazati.
U zadnjih 25 godina Barcelona osvajala 13 puta Ligu. Madrid 7 i oni se tek sad sjetili svega togareal je previse godina se blamirao u 7 godina samo jednom osvojili i sad ce se sve uraditi nebil.oni osvojili naspram izdajnika katalonaca
Hahaahhahareal madrid je simbol spanskog centralizma i ovakva barcina dominacija se nekako mora zaustaviti
Jest. Toliko ih boli da su im dozvolili da u zadnjih 25 godina Madrid potuku na svim poljima.spance ovo boli da neki tamo katalonci koji hoce ds se odvoje od drzave dominiraju.ima ovdje i politike ouno.
O tome govorimo. Eklatantan primjer inferiornog mozga. Neopravdano plakanje na sudjenje, mjesec dana prije utakimce.sudijski komitet nomalno da zna koji su najveci kandidati za el clasico,ko ce nego oni bolje znat .ovaj je jedan od nekoliko sudija koji su dobijali ovakve pritiske iz tog komiteta sto je i potvrdio advokat ovog sudije da nije on jedini
Evo vec sedam godina pokusavaju, ali im se ne da. Toliko su nesposobni da su trebali u tri navrata namaknut samo tri (ili manje) bodova da Madrid dodje do titule, ali ni to nisu uspjeli. Toliko su nesposobni da su vec u prvom kolu propustili dosuditi cist penal za Madridjel to tesko toliko priznat da se realu pokusaje na sve nacine namac titula

S ovim si se zaje.boTrocki je napisao/la:@Rajaz.
Takodjer paranoican. Neocekivano.
Vadi iz 2013. video.![]()
[youtube][/youtube]
Da se i ovog prisjetimo.![]()
Utopija svih madridistamadridist je napisao/la:Da se hoce odcijepit pa onda nek smaraju na pdfovima Espanyola i Hospitalitea
Al kako spomenu to, a lijepo je izbjegao napisati da je Xabi Alonsu upravo zbog tog faula oprošten drugi žuti (crveni) jer je sa leđa srušio MessijaRajaz je napisao/la:S ovim si se zaje.boTrocki je napisao/la:@Rajaz.
Takodjer paranoican. Neocekivano.
Vadi iz 2013. video.![]()
[youtube][/youtube]
Da se i ovog prisjetimo.![]()
![]()
Busquets nikada nije dobio drugi žuti ovdje, Joseba Llorente je taj koji je zaradio karton, dakle sve čisto.
I nemoj me zayebavat s ovim ''dvometarskim izvlačenjem lopte kod slobodnjaka''![]()
Jedina istina je ta da vama ni sudije ne mogu pomoći, eto koliko ste inferiorni u odnosu na Barcelonu, ybga nekad kasnije, kad ostarite shvatit ćete da je s druge strane stajao Mesija i da je ustvari to ta razlika![]()
I ne mogu, a da ne primjetim kako nisi prepoznao sarkazam u prethodnom postu.
Neka i vas malo po medijima i sudovima ibogami, znaš kako se kaže, krivi ste dok se ne dokaže suprotno :kava
I opet lazes sebe i sve nas.Rajaz je napisao/la:Utopija svih madridistamadridist je napisao/la:Da se hoce odcijepit pa onda nek smaraju na pdfovima Espanyola i Hospitalitea

Upravo tako, grad Madrid, znamo zašto, a prosječan madridist, fan REJALA razmišlja ovako kao ti, opet znamo zašto.madridist je napisao/la:I opet lazes sebe i sve nas.Rajaz je napisao/la:Utopija svih madridistamadridist je napisao/la:Da se hoce odcijepit pa onda nek smaraju na pdfovima Espanyola i Hospitalitea
Koliko znam Madrid svim silama sprecava odcjepljenje a utopijske misli o odvajanju zive dole u kataloniji...
Apsolutno,evo na slici se lijepo vidi da su sedam igraca u zelenim dresovima u zaledju.messilla je napisao/la:Royalu
Ružno ga pogledocelikmilan je napisao/la:Da li je ikome jasno zbog čega je Mascerano dobio crveni? Ja sam samo vidio da je u prolazu malo dodirnuo sudiju koji je iste sekunde izvukao karton.
Yebo mater pomoćnikucelikmilan je napisao/la:Da li je ikome jasno zbog čega je Mascerano dobio crveni? Ja sam samo vidio da je u prolazu malo dodirnuo sudiju koji je iste sekunde izvukao karton.
Najbolji strijelci La Lige poslije nekompletnog 9. kola:
Neymar - 8 golova
Luis Suarez - 7
Nolito - 7
C. Ronaldo - 7
Borja Baston - 6
Javi Guerra - 6
Benzema - 6
Agirretxe - 6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.