FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Akademiju treba ugasiti, ne bacati na to pare....
U redu izgradili dva terena taman za treninge prvog tima, držati onaj bivši omladinski pogon, koji svakih 20 godina izbaci jednog igrača, čisto radi pravila.
U redu izgradili dva terena taman za treninge prvog tima, držati onaj bivši omladinski pogon, koji svakih 20 godina izbaci jednog igrača, čisto radi pravila.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 25 okt 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne vidim razloga da se nesta sad prica o Stojcevu, nakon sto je pogodio danas..lik da je zasluzio, ostao bi u Klubu, ovako - cao cao
Isto kao i Bilbija - obojica su tako nepredvidljivi, a igraju na tako zeznutim pozicijama AM/SS, fakticki ekipa ti zavisi od njih. Jos Krstu prodati, zajedno sa Okanom, i dovesti dva krila (ili krilo + 10ka), i naprijed si rijesio problem 
Samir najbolje igra sa 3 u sredini, jer ima nekog iza sebe i ispred sebe, i onda moze da igra bez pritiska, da se slobodnije krece i da igra izmedju dva 16-erca. Ovo sad je cisto trosenje njegovog talenta jer on fakticki samo zaustavlja napade protivnika (ili pokusava) i daje loptu na krilo ili nazad - a to nije to.

Samir najbolje igra sa 3 u sredini, jer ima nekog iza sebe i ispred sebe, i onda moze da igra bez pritiska, da se slobodnije krece i da igra izmedju dva 16-erca. Ovo sad je cisto trosenje njegovog talenta jer on fakticki samo zaustavlja napade protivnika (ili pokusava) i daje loptu na krilo ili nazad - a to nije to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Neko je spomenuo gore koliko smo zaostajali za kamenjarima prošle godine na polusezoni , bilo je -2 dakle sa -7 na -2 pod Kodrom , a sad imamo -6 u 14.kolu + komplikovaniju situaciju jer se igra 18 utakmica . Ja ne vidim šta se može učinit u 12 utakmica uzimajući u obzir da gostuješ Zrinjskom i Slobodi , a na kraj ove polusezone ide se u lišticu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Upravo tako. Umjesto Velkoskog dovesti naprimjer Husejinovica. I imas njega na jednoj strani na drugoj Duljevica. Trojica u sredini samo jos fali prava desetka. I imas dominaciju po krilima, i kroz sredinu. Znaci velik posjed lopte. A u vrhu napada vrhinski spic Benko ili neko drugi. A ovako gubimo sredinu terena. Nece ni Ikande nesto puno pokazati u ovakvoj formaciji. Jedino ako Krste bas proigra ofanzivno jer defanzivno radi manje nego sto je Stojcev naprimjer radio.muhamedhulk je napisao/la:Samir najbolje igra sa 3 u sredini, jer ima nekog iza sebe i ispred sebe, i onda moze da igra bez pritiska, da se slobodnije krece i da igra izmedju dva 16-erca. Ovo sad je cisto trosenje njegovog talenta jer on fakticki samo zaustavlja napade protivnika (ili pokusava) i daje loptu na krilo ili nazad - a to nije to.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 okt 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
U svlacionici Fk Sarajeva nije zdrava atmosfera.
Mozes ti dovesti i Ronaldinha, kad nije zdravo unutar kluba.
Dokle god shvatima da prvo se moramo pozabaviti sa stetocinom, znat cemo dta nam je ciniti..
Kakvi crni novi igraci kad ce ti se isto desavati ko god da dodje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozes ti dovesti i Ronaldinha, kad nije zdravo unutar kluba.
Dokle god shvatima da prvo se moramo pozabaviti sa stetocinom, znat cemo dta nam je ciniti..
Kakvi crni novi igraci kad ce ti se isto desavati ko god da dodje.
I da zadnji put je neko sa više od 5 poraza osvojio titulu prije šest godina . A mi ako izgubimo od Slobode pod hitno suspendovat Kallasia , Trifkovića , Hebibovića , Amera Bekića i Alispahića.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja ocekujem da nesto prepukne unutar kluba. Mislim da su i nase vodje shvatile da ovako ne ide. Kao sto se vecina nas slaze, na ovom sportskom planu se neke stvari moraju mjenjati iz temelja!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
"puknuo" je njima sinoć šampanjac na proslavi a danas vjerovatno mahmuraju, naravno rahat od svega kao da nismo jučer ni igrali kamo li obrukali se...tako da ne dijelim to mišljenje da će ovima IKADA doći iz guzice u glavu! Nadam se da griješim!FrancescoTotti je napisao/la:Ja ocekujem da nesto prepukne unutar kluba. Mislim da su i nase vodje shvatile da ovako ne ide. Kao sto se vecina nas slaze, na ovom sportskom planu se neke stvari moraju mjenjati iz temelja!!!

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa zar nisu otkazali tu proslavu sinoc???
Pa gdje im je ponos covjece. Gdje
Pa gdje im je ponos covjece. Gdje

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nije otkazano ništa , rokalo se u Elementu i dobro .
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nek' ih je stid, sve i jednog koji je bio na proslavi. FUUUJ.Besic je napisao/la:Nije otkazano ništa , rokalo se u Elementu i dobro .
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Cudo nam nisu objavili pokoju sliku sa te svecane proslave, da i mi bijednici koji ih pratimo vidimo malo taj cirkus..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bila je proslava, pojedini su se hvalili slikama na drustvenim mrezama kakva su odijela kupili, a ja jos ne dolazim sebi.UHLJUPI!!!
-
- Kontakt:
a gdje se uopshte nalazi taj element?
VVVBK
VVVBK
Daj slike kad te molim.Zastone je napisao/la:Bila je proslava, pojedini su se hvalili slikama na drustvenim mrezama kakva su odijela kupili, a ja jos ne dolazim sebi.UHLJUPI!!!

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Koje vođe, misliš na one sa tribine? Prvi si ih ti ismijao kada su poslali onu poruku upravi, pa onda standardno pljuvac sjevera i veliki dio vas se kao pobunio i ismijao.FrancescoTotti je napisao/la:Ja ocekujem da nesto prepukne unutar kluba. Mislim da su i nase vodje shvatile da ovako ne ide. Kao sto se vecina nas slaze, na ovom sportskom planu se neke stvari moraju mjenjati iz temelja!!!
Das Ist Walter
Nisu ba ludi sve platili , hranu , piće , mezu, hostese kurve i da to propadne . Nema tog poraza koji bi to spriječio .
Imaš lave u Avaz TT restoran Element, a imaš na Marijin dvoru u Importaneu kao neki kafic ili klub Element. Vlasnici kreteni 1/1nukleusmember je napisao/la:a gdje se uopshte nalazi taj element?
VVVBK
Das Ist Walter
Prozvati ih javno na utakmici protiv Slobode za taj dernek, mi dok svoje zivce kidamo oni partijaju 

Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.