Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
nije los celik, 2009. 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Loš je Čelik u gostima, dosad samo 2 boda, tako da sam mislio da, u najboljem slučaju, mogu izvući samo remi, ali 4:0... 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Konacne posjete u 13. kolu BHT premier lige BiH:
Mladost DK - Sarajevo 3.500
Željezničar - Čelik 3.500
Sloboda - Travnik 3.000
Velež - Zrinjski 2.000
Borac - Široki Brijeg 1.500
Vitez - Rudar P. 600
Radnik - Slavija 500
Olimpic - Drina 50
Sloboda - Travnik 3.000
Velež - Zrinjski 2.000
Vitez - Rudar P. 600
Radnik - Slavija 500
Olimpic - Drina 50
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hmm Čelik loš. Da smo dali ona dva zicera kod 0-0 drugačije bi bilo. Ipak ljoŽe u drugom navalio an frku dao golove i hajde cao vozdra. Čestitke malim palvima, zasluženo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jesmo li i dalje derbi navijači ?MortemHz je napisao/la:Konacne posjete u 13. kolu BHT premier lige BiH:
Sloboda - Travnik 3.000
Velež - Zrinjski 2.000
Vitez - Rudar P. 600
Radnik - Slavija 500
Olimpic - Drina 50
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Da smo sačuvali prednost protiv Zrinjskog imali bi 3 boda više, da sudija nije poništio čist gol u Širokom imali bi još 2 boda, da je Sarajevo šutalo mozda bi i dalo gol na derbiju, da smo dali još 2 gola završilo bi 6:0.. Da je mnogo šta, ali nije 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako znam nikad se nije pokazalo da nije bilo zaledja u Sirokom ili sam nesto propustio?Ajzea je napisao/la:Da smo sačuvali prednost protiv Zrinjskog imali bi 3 boda više, da sudija nije poništio čist gol u Širokom imali bi još 2 boda, da je Sarajevo šutalo mozda bi i dalo gol na derbiju, da smo dali još 2 gola završilo bi 6:0.. Da je mnogo šta, ali nije
Naravno da se dokazalo i pokazalo.tuzlak1987 je napisao/la:Kako znam nikad se nije pokazalo da nije bilo zaledja u Sirokom ili sam nesto propustio?Ajzea je napisao/la:Da smo sačuvali prednost protiv Zrinjskog imali bi 3 boda više, da sudija nije poništio čist gol u Širokom imali bi još 2 boda, da je Sarajevo šutalo mozda bi i dalo gol na derbiju, da smo dali još 2 gola završilo bi 6:0.. Da je mnogo šta, ali nije
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pokazalo se jeste, samo se nije priznalo.tuzlak1987 je napisao/la:Kako znam nikad se nije pokazalo da nije bilo zaledja u Sirokom ili sam nesto propustio?Ajzea je napisao/la:Da smo sačuvali prednost protiv Zrinjskog imali bi 3 boda više, da sudija nije poništio čist gol u Širokom imali bi još 2 boda, da je Sarajevo šutalo mozda bi i dalo gol na derbiju, da smo dali još 2 gola završilo bi 6:0.. Da je mnogo šta, ali nije
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje je se pokazalo? Neko nacrtao na forumu, vasi vidjeli i poslali to u savez. Nikakvog eksperta nisu zvali za to ili agenciju, a to se moze.
A preko kamera se nije isto utvrdilo. Zato ostaje da se vjeruje savezu i njihovoj analizi..
A preko kamera se nije isto utvrdilo. Zato ostaje da se vjeruje savezu i njihovoj analizi..
-
sergejevic
- Kontakt:
Bio je na Bht mislim neki ekspert za sudjenje i bas su mu pustili taj snimak, i covjek rekao da nije ofsajd uopste. Naravno, tesko je vidjeti ono sto ne zelis da vidis, i sasvim je jednostavno slagati nesto covjeku bez obraza. Sve se moze provjeriti.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je se pokazalo? Neko nacrtao na forumu, vasi vidjeli i poslali to u savez. Nikakvog eksperta nisu zvali za to ili agenciju, a to se moze.
Dokazano je. Traži ako nevjerujestuzlak1987 je napisao/la:Gdje je se pokazalo? Neko nacrtao na forumu, vasi vidjeli i poslali to u savez. Nikakvog eksperta nisu zvali za to ili agenciju, a to se moze.
Na HRT 4 pregled 1. HNL.
Primjer kako se ovakve emisije rade
Primjer kako se ovakve emisije rade
Opet kažem, dokazano je i od strane kluba i od strane navijača i od strane stručnog lica, te naravno sa strane geometrije.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je se pokazalo? Neko nacrtao na forumu, vasi vidjeli i poslali to u savez. Nikakvog eksperta nisu zvali za to ili agenciju, a to se moze.
A to što si ti trolerski nastrojen nije baš nešto vrijedno bespotrebne svađe.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja uopste ne trolujem, znam da nije dokazano nista, vec da o tome samo vi brujite.FaraonTM je napisao/la:Opet kažem, dokazano je i od strane kluba i od strane navijača i od strane stručnog lica, te naravno sa strane geometrije.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je se pokazalo? Neko nacrtao na forumu, vasi vidjeli i poslali to u savez. Nikakvog eksperta nisu zvali za to ili agenciju, a to se moze.
A to što si ti trolerski nastrojen nije baš nešto vrijedno bespotrebne svađe.
A strucno lice Zeljeznicar nije nikakvo angazovao vec se Gredic bio zaletio, a prezentovali sliku koju je nacrtao neki navijac amater sa nekog od foruma. U savezu je vjerovatno radio neko ko se razumije u te stvari..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 okt 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je trenutno prvi strijelac lige ? Benko?
@tuzlak ne znas ti nista
@tuzlak ne znas ti nista
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajde dajte mi tu strucnu analizu strucnog lica? I necu vise nista reci.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Benko i Wagner po 8 golovaGator je napisao/la:Ko je trenutno prvi strijelac lige ? Benko?
Kao i što sam rekao, trol
@Gator
Prvu poziciju dijele Benko i Wagner
@Gator
Prvu poziciju dijele Benko i Wagner
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Guglajtuzlak1987 je napisao/la:Hajde dajte mi tu strucnu analizu strucnog lica? I necu vise nista reci.
@hilmo imas li čitavu listu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.