FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 okt 2015, 21:57

miden je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ja ocekujem da nesto prepukne unutar kluba. Mislim da su i nase vodje shvatile da ovako ne ide. Kao sto se vecina nas slaze, na ovom sportskom planu se neke stvari moraju mjenjati iz temelja!!!
Koje vođe, misliš na one sa tribine? Prvi si ih ti ismijao kada su poslali onu poruku upravi, pa onda standardno pljuvac sjevera i veliki dio vas se kao pobunio i ismijao.
Brate mislio sam prvenstveno na Dinu i Kustu... Ali ne bi bilo lose ni da Sjever (mada kako cujem ni sjever vise nije sjever) ucini nesto, i posalje neke ozbiljnije poruke! Sjever moze igracima itekako jake poruke slat, ako znas na sta mislim.
Jucer sam pisao kako bi volio da se pic*e useru na svaki pomen Hordi! Ne bi ni pomisljali srat po terenu!

hzkg je napisao/la:Prozvati ih javno na utakmici protiv Slobode za taj dernek, mi dok svoje zivce kidamo oni partijaju :facepalm:
Al fakat. ja onu noc nisam do 2 zaspo, samo se prevrcem u krevetu, samo Saraj'vo u mislima. A klosari se isli urokat :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
FUUUUUUJ :puke:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 okt 2015, 21:59

Koji god pravi profesionalac dodje kod nas (citaj Stepanov), zavrsice kao Stepanov. Jednostavno kod nas imaju neki igraci zagarantovano mjesto u ekipi i ako jim je konkurent bivsi igrac Porta i Malage, neki mogu raditi sta hoce, neki se inate navijacima, neki igraju utakmice kao da su na treningu itd., a to pravi profesionalci nemogu trpjeti sto je pokazao Stepanov. Sacekati tu opjevanu zimsku pauzu pa vidjeti sta ce se desiti (mada vec vidim da se nece nista).
Igraci koji MORAJU napustiti klub vec na zimskoj pauzi: Tatomirovic, Berberovic, Puzigaca, Velkoski, Okic, Radovac, Alispahic, Ostrakovic, Puric. Pogotovo ova prva 5!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 okt 2015, 22:06

Previše se u upravi qrče a nije da im nismo dali povoda.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 25 okt 2015, 22:06

hzkg je napisao/la:Prozvati ih javno na utakmici protiv Slobode za taj dernek, mi dok svoje zivce kidamo oni partijaju :facepalm:
"Dok se navijaci od muke ubijaju nase zvijezde do jutra partijaju. Travnik, Slavija, Mladost, Zeljo, Zrinjski pragovi tolerancije su nam postali niski. IGRAJTE PI*KE!". :mrgreen:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 okt 2015, 22:07

IGRAJTE ΠιČKE
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 okt 2015, 22:08

PIcKURINEEEEEEEEEEEEEEEEE BREEEEE!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2015, 22:09

svi smo razocarani igrama FKS narocito sto smo ocekivali napredak pa ovako smo se patili i ovih posljednji 20 godina ,sad kad smo se izdigli u organizacijskom -finansiskom dijelu ocekivali smo i neku domianciju na terenu ,nazalost mi igramo kao kad su igrali Gutic,Čomor,Melunovic itd . nisam pametan sta i kako treba raditi ali misljenja sam da treba pustiti Ješica do kraja sezone pa sta bude, vidjecemo od polusezone da li je nesto napravio .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 okt 2015, 22:10

Sutra na trening, valjda nece biti previse murije okolo da se moze fino dobaciti pickicama..
Bahati, bahati Željkan!
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 okt 2015, 22:13

joker90 je napisao/la:Sutra na trening, valjda nece biti previse murije okolo da se moze fino dobaciti pickicama..
Nebi bilo lose ni kad bi jim neko opalio po koji samar. Ocigledno HZ shvataju neozbiljno pojedini, a vjerujem da bi odmah napustili klub kad bi dobili batine sto bi bilo sjajno!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 okt 2015, 22:15

Ja ne mogu da shvatim da horde ne mogu napraviti jos veci pritisak na ove nase curice, yebo parole, udji u svlacionicu raspremi, zaprijeti, isamaraj... mada sam misljenja od kako se popara povukao ni sjever nije ko sto je bio :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 okt 2015, 22:15

zagorski je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la: Bye bye titula.
Pridruzujem se, znaci baj baj titula definitivno i od mene.
A zar i ti!? :D
A mene si prozivao nedavno zbog slicnog stava :D
Ali definitivno,ovi igraci i ne zasluzuju da budu prvaci i vecina njih ne zasluzuje da nosi sveti dres!
Sta reci, koju poruku poslati, kome?
Halali za svaku rijec i prozivanja iskreno. Ja sam i zadnju nadu nakon utakmice izgubio. Uvijek sam optimista bio, al' ja to nazalost
vise ne mogu biti. Bolje biti realan i priznati da smo mi jedna obicna **** od ekipe. Realno!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 25 okt 2015, 22:19

FrancescoTotti je napisao/la: Brate mislio sam prvenstveno na Dinu i Kustu... Ali ne bi bilo lose ni da Sjever (mada kako cujem ni sjever vise nije sjever) ucini nesto, i posalje neke ozbiljnije poruke! Sjever moze igracima itekako jake poruke slat, ako znas na sta mislim.
Jucer sam pisao kako bi volio da se pic*e useru na svaki pomen Hordi! Ne bi ni pomisljali srat po terenu!
Napisao si vođe, pa nisam znao na koje konkretno misliš. šta ocekuješ od Dine i Kuste, neku presicu i objašnjenje? Vjerovatno su i sami sebi više dosadili sa ovim, a realno zna se i šta bi rekli. Kako je klub bio pred gašenjem, pa su ga oni spasili. Doveli Tana, Turce, kurce, palce... Vec sto puta ispricana prica, koju ce još dugo ponavljati, jer nemaju muda da problemu pogledaju u oci i riješe ga.

Sjever šta god uradi to ce naici na negodovanje nekolicine vas i ismijavanje.
Das Ist Walter

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 25 okt 2015, 22:23

Prvo treba u svojoj kuci autoritet biti, da bi se nadao da bi i kod drugih bio...

Jucer je bila prilika da svi sacekamo ispred tribine, da budemo kad ulaze u autobus, da se zapali autobus da pjeske idu..
Cekam par minuta, kontam neko ce ostati..
Jes qurac, svi se pokupili i odose..
Ocm gledam one glavne navijace, svejedno im.. Tako djeluju..

Sve u svemu, jedan rodjendan koji je trebao da se dugo pamti, sad zelim da ga brzo zabb..
Svi smo bili u qurcu jucer

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 25 okt 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 okt 2015, 22:26

Ma brate vidis da smo svi promjenili misljenja.. nemamo vala ni mrve tolerancije prema PIcKURINAMA vise! Dosta!!

Gdje je sutra trening? jel na pomocnim kod nas? Ako ce ih Horde posjetit javite i meni u pp molim vas da i mene povedu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 22:30

Zip je napisao/la:Prvo treba u svojoj kuci autoritet biti, da bi se nadao da bi i kod drugih bio...

Jucer je bila prilika da svi sacekamo ispred tribine, da budemo kad ulaze u autobus, da se zapali autobus da pjeske idu..
Cekam par minuta, kontam neko ce ostati..
Jes qurac, svi se pokupili i odose..
Ocm gledam one glavne navijace, svejedno im.. Tako djeluju..

Sve u svemu, jedan rodjendan koji je trebao da se dugo pamti, sad zelim da ga brzo zabb..
Svi smo bili u qurcu jucer

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja jos nisam upoznao osobu poput tebe,ovo je nevjerovatno :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 22:32

esprit24 je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da horde ne mogu napraviti jos veci pritisak na ove nase curice, yebo parole, udji u svlacionicu raspremi, zaprijeti, isamaraj... mada sam misljenja od kako se popara povukao ni sjever nije ko sto je bio :kafa:
Nije se on povukao

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 okt 2015, 22:33

da se ne lazemo, mnogi se navijaci druze sa igracima zato i ne treba ocekivati nesto specijalno, mislim ja prvi bih volio da se to promijeni i da ih navijaci nasamaraju da valja za pocetak kad ih vide u gradu a ako i dalje nastave sa ovakvim igrama onda Bgm da im se redovno ide i na trening, jer ne treba niko od igraca da igra srcem, za klub itd, to su u modernom fudbalu realno prevazidjene fraze, neka igraju za platu a ako ni za to nece e onda neka igraju za dijelove tijela, pa kad se nekome bukvalno ruke ili noge polome onda ce i ostali da razmisle dvaput...no od ovog nema nista, ne trebamo se lagati, ovo je samo mastarija, i mi kao navijaci smo totalno zakazali, ustrajalo se u borbi protiv Baljka i kompanije, i sta su sve mnogi navijaci trpjeli a sad smo dosli u tu situaciju da nas jebu u zdrav mozak nekakvi poluprofesionalci na terenu, pa bolje i ne zasluzujemo
Pyro is not a crime !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 okt 2015, 22:36

Najdalje do cega nas Sjever moze otic je ono famozno skidanje dresova igracima .. a i to je davno prevazidjeno.
Fakat ne vidim izlaza iz ovog sranja u bojama

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 25 okt 2015, 22:37

MortemHz je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da horde ne mogu napraviti jos veci pritisak na ove nase curice, yebo parole, udji u svlacionicu raspremi, zaprijeti, isamaraj... mada sam misljenja od kako se popara povukao ni sjever nije ko sto je bio :kafa:
Nije se on povukao
Vjerovatno ti znas bolje, ali sam primjetio da navijanje vodi onaj chipi
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 22:39

esprit24 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Nije se on povukao
Vjerovatno ti znas bolje, ali sam primjetio da navijanje vodi onaj chipi
Ozenio se a i malo je ostario pa se povukao malo,inace ljudina je svaku domacu i gostujucu utakmicu tu i dalje :bow: ,kad je radni i kad je neradni dan..samo sto ne vodi vise,vodio je Mire jedno vrijeme i odlicno je vodio

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 17 gostiju.