Imaš na nfsbih.baGator je napisao/la:
@hilmo imas li čitavu listu ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne mozete tako pricati bez ikakvog pokrica.
Isto kao Alihodzic protiv Zrinjskog, lik bunca bez ikakvog razloga.
Gator, nemam sta izguglat kada je nema.
Isto kao Alihodzic protiv Zrinjskog, lik bunca bez ikakvog razloga.
Gator, nemam sta izguglat kada je nema.
Zahvaljujem
48:16
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da ovako je bilo u emisiji naocigled greska, ali kada su u savezu dobili na uvid druge kamere iz drugog ugla koji nije ovaj ispostavilo se da je vise bilo cisto nego greska..FaraonTM je napisao/la:
Upravu situzlak1987 je napisao/la:Da ovako je bilo u emisiji naocigled greska, ali kada su u savezu dobili na uvid druge kamere iz drugog ugla koji nije ovaj ispostavilo se da je vise bilo cisto nego greska..FaraonTM je napisao/la:
Ovo je stručno lice koje je potvrdilo da je Željo kao klub i svi ostali ljudi (ne samo navijači Želje) upravu što se tiče ofsajda. Tu sva priča prestaje.tuzlak1987 je napisao/la:Da ovako je bilo u emisiji naocigled greska, ali kada su u savezu dobili na uvid druge kamere iz drugog ugla koji nije ovaj ispostavilo se da je vise bilo cisto nego greska..FaraonTM je napisao/la:
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slobodno se tjesite. Kasnije se utvrdilo da je bilo sve regularno.. Ovo je bilo odmah nakon utakmice kada se digla frka i kada glave nisu bile hladne
Čovjek je 100% upravuFaraonTM je napisao/la:Ovo je stručno lice koje je potvrdilo da je Željo kao klub i svi ostali ljudi (ne samo navijači Želje) upravu što se tiče ofsajda. Tu sva priča prestaje.tuzlak1987 je napisao/la:Da ovako je bilo u emisiji naocigled greska, ali kada su u savezu dobili na uvid druge kamere iz drugog ugla koji nije ovaj ispostavilo se da je vise bilo cisto nego greska..FaraonTM je napisao/la:
Ovo je nakon utakmice ovako rečeno, pa je savez izašao sa saopštenjem i smiješnim uglom kamere. Pa je onda Željo kao klub pazi klub a ne navijači kao pojedinci izdao saopštenje sa normalnim uglom kamere i tu se sve jasno vidio kao i što je reklo stručno lice.
Tako da trolu probaj bolje idući put
Tako da trolu probaj bolje idući put
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 25 okt 2015, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nisam gledao kako to izgleda na HRT-u, ali znam da je prošle godine RTL radio preglede kola i ono je bilo rame uz rame sa pregledima liga petice. Fantazija.hilmo je napisao/la:Na HRT 4 pregled 1. HNL.
Primjer kako se ovakve emisije rade
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- SarajlijaTM
Cak su se i pitari slozili da nije bilo offside i ti trolas nakon mjesec i kusur...tuzlak1987 je napisao/la:Slobodno se tjesite. Kasnije se utvrdilo da je bilo sve regularno.. Ovo je bilo odmah nakon utakmice kada se digla frka i kada glave nisu bile hladne
Znas,sta je rekao miki maus?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeljeznicar izdao saopstenje sa slikom crtanom od strane forumasa. Mislim svasta 
Ne trolam ja vec vi to navodite kao situaciju u kojoj ste izgubili bodove i navoditi cete do kraja sezone vjerovatno
Ne trolam ja vec vi to navodite kao situaciju u kojoj ste izgubili bodove i navoditi cete do kraja sezone vjerovatno
Oni rade sad nešto slično kao što je radio RTL...ceze je napisao/la:Nisam gledao kako to izgleda na HRT-u, ali znam da je prošle godine RTL radio preglede kola i ono je bilo rame uz rame sa pregledima liga petice. Fantazija.hilmo je napisao/la:Na HRT 4 pregled 1. HNL.
Primjer kako se ovakve emisije rade
Nešto što mi nikad nećemo imati
Kad privatna televizija pocne prenositi utakmice onda će biti kako treba. Ne ovaj cirkus od BHT ili moja tv
Ko god da je povukao je linije po svakom zakonu geometrije. Od toga treba početi pa tek onda jel' profesor na arhitekturi, inžinjer elektrotehnike ili običan forumaš
Spominjat će se naravno, zašto šutiti na nepravdu?
Uostalom tražio si očitovanje stručnog lica (iako si znao za to), dobio si to i ako ne troluješ onda ispoštuj ono što si rekao i nemoj se provaljivati više.
Spominjat će se naravno, zašto šutiti na nepravdu?
Uostalom tražio si očitovanje stručnog lica (iako si znao za to), dobio si to i ako ne troluješ onda ispoštuj ono što si rekao i nemoj se provaljivati više.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- bistrikboy
- Kontakt:
isto tako se u savezu ispostavilo da cete qrcinu dobiti od onih 600 000 sto vam dođu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Petrović o svojoj karijeri k'o Čombe na Dininoj sahrani 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
gledaj Ćele, zna čitav CV napamet i to po redu 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Celo zna znanje. Zna da je Sloboda u 2015 druga po broju bodova 
Kada prica kao melem
Kada prica kao melem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.