Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
da nemamo Husrefa, poželio bih Ćelu za trenera Slobode
-
intercontinental
- Kontakt:
Pratio sam desavanja oko Mladosr DK pred ovaj mec sa Sarajevom i otvaranje stadiona.
Sad pregled lige govori onaj spiker da je na stadionu bilo 3500 gledalaca(samo zapad prima 3300),od kojih 1500 gostujucih navijaca(sjever nije popunjen bio a inace kapacitet 1300 dakle nema sanse)
ovo sve pisem s tim razlogom da se vec evo godinama umanjuje posjeta na ostalim stadionima a da se u prvi plan stavljaju Zeljo o Sarajevo...
Sad pregled lige govori onaj spiker da je na stadionu bilo 3500 gledalaca(samo zapad prima 3300),od kojih 1500 gostujucih navijaca(sjever nije popunjen bio a inace kapacitet 1300 dakle nema sanse)
ovo sve pisem s tim razlogom da se vec evo godinama umanjuje posjeta na ostalim stadionima a da se u prvi plan stavljaju Zeljo o Sarajevo...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo naucio je Boro konacno, da kada nije pravi ugao da ne govori svoje misljenje
mada je vjerovatno neregularan cetvrti gol Zelje...
Zato sto ste bili tihi po pitanju nepravdi pocinjenih protiv vasih protivnika u narednih nekoliko utakmica. Jeste li povlacili linije kad vam je sviran penal protiv Krupe ili kad ste iz ofsajda dali pobjednicki gol protiv Drine? Niste. Zato treba sutiti a ne samo biti glasan kad se tebi desi nepravda.FaraonTM je napisao/la:Ko god da je povukao je linije po svakom zakonu geometrije. Od toga treba početi pa tek onda jel' profesor na arhitekturi, inžinjer elektrotehnike ili običan forumaš
Spominjat će se naravno, zašto šutiti na nepravdu?
Uostalom tražio si očitovanje stručnog lica (iako si znao za to), dobio si to i ako ne troluješ onda ispoštuj ono što si rekao i nemoj se provaljivati više.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
sergejevic
- Kontakt:
Sta si ti neka moralna velicina ? Robin Hud ? Treba se neko boriti i za sebe i za druge ? Ako te neko pokrade logicno da ces se buniti, a na svijetu nema mnogo ljudi koji ce bez nekog licnog interesa braniti druge. Svaka cast ako si ti jedan od njih, zastitnik slabih i nemocnih, darovatelj siromasnih, iskrena velicina i covjek zbog kojeg je svijet bolje mjesto.Bolanos je napisao/la:Zato sto ste bili tihi po pitanju nepravdi pocinjenih protiv vasih protivnika u narednih nekoliko utakmica. Jeste li povlacili linije kad vam je sviran penal protiv Krupe ili kad ste iz ofsajda dali pobjednicki gol protiv Drine? Niste. Zato treba sutiti a ne samo biti glasan kad se tebi desi nepravda.FaraonTM je napisao/la:Ko god da je povukao je linije po svakom zakonu geometrije. Od toga treba početi pa tek onda jel' profesor na arhitekturi, inžinjer elektrotehnike ili običan forumaš
Uostalom tražio si očitovanje stručnog lica (iako si znao za to), dobio si to i ako ne troluješ onda ispoštuj ono što si rekao i nemoj se provaljivati više.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jel ima negdje pregled ovog 13. kola da se pogleda..ne stigoh..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znam momka licno, i on je sve od nabrojanog!sergejevic je napisao/la:Sta si ti neka moralna velicina ? Robin Hud ? Treba se neko boriti i za sebe i za druge ? Ako te neko pokrade logicno da ces se buniti, a na svijetu nema mnogo ljudi koji ce bez nekog licnog interesa braniti druge. Svaka cast ako si ti jedan od njih, zastitnik slabih i nemocnih, darovatelj siromasnih, iskrena velicina i covjek zbog kojeg je svijet bolje mjesto.Bolanos je napisao/la:Zato sto ste bili tihi po pitanju nepravdi pocinjenih protiv vasih protivnika u narednih nekoliko utakmica. Jeste li povlacili linije kad vam je sviran penal protiv Krupe ili kad ste iz ofsajda dali pobjednicki gol protiv Drine? Niste. Zato treba sutiti a ne samo biti glasan kad se tebi desi nepravda.FaraonTM je napisao/la:Ko god da je povukao je linije po svakom zakonu geometrije. Od toga treba početi pa tek onda jel' profesor na arhitekturi, inžinjer elektrotehnike ili običan forumaš
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisam nikakva moralna velicina, vi se tako predstavljate (kao klub) i trebali ste ostati dosljedni tome ako vec furate tu pricu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
sergejevic
- Kontakt:
Ne znam o cemu tacno pricas.Bolanos je napisao/la:Nisam nikakva moralna velicina, vi se tako predstavljate (kao klub) i trebali ste ostati dosljedni tome ako vec furate tu pricu.
Nemojte vi o poštenju svega tiBolanos je napisao/la:Zato sto ste bili tihi po pitanju nepravdi pocinjenih protiv vasih protivnika u narednih nekoliko utakmica. Jeste li povlacili linije kad vam je sviran penal protiv Krupe ili kad ste iz ofsajda dali pobjednicki gol protiv Drine? Niste. Zato treba sutiti a ne samo biti glasan kad se tebi desi nepravda.FaraonTM je napisao/la:Ko god da je povukao je linije po svakom zakonu geometrije. Od toga treba početi pa tek onda jel' profesor na arhitekturi, inžinjer elektrotehnike ili običan forumaš
Kao prvo niko se nije žalio nego je neko naveo ŠBBKBB i onda se navijač Slobode napravio pametan i objasnio sam mu par stvari. Nigdje se niko nije žalio nego je rečeno činjenično stanje, a tebe bih zamolio da produžiš i nastaviš slaviti rođendan voljenog kluba svaki ti ovakav bio
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ukrali su vam pobjedu u SB (racunam da bi realizirali ono) i vi ste digli nevidjenu hajku, saopstenja medijima, povlacenja linija itd. sto ja podrzavam naravno medjutim prodje nesto vremena, vi kradjom izbacite nizeligasa u kupu i nakon toga fenjerasa takodje u finisu slomite golom iz ofsajda. Nakon toga se niste oglasavli ni vi ni vasa uprava. Ako se borite za pravdu...sergejevic je napisao/la:Ne znam o cemu tacno pricas.Bolanos je napisao/la:Nisam nikakva moralna velicina, vi se tako predstavljate (kao klub) i trebali ste ostati dosljedni tome ako vec furate tu pricu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1.300 je bilo,ostalo nije tacno i vec je sve napisanointercontinental je napisao/la:Pratio sam desavanja oko Mladosr DK pred ovaj mec sa Sarajevom i otvaranje stadiona.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto se tice Krupe navijaci su svoje rekli nakon sviranog penalaBolanos je napisao/la:Ukrali su vam pobjedu u SB (racunam da bi realizirali ono) i vi ste digli nevidjenu hajku, saopstenja medijima, povlacenja linija itd. sto ja podrzavam naravno medjutim prodje nesto vremena, vi kradjom izbacite nizeligasa u kupu i nakon toga fenjerasa takodje u finisu slomite golom iz ofsajda. Nakon toga se niste oglasavli ni vi ni vasa uprava. Ako se borite za pravdu...sergejevic je napisao/la:Ne znam o cemu tacno pricas.Bolanos je napisao/la:Nisam nikakva moralna velicina, vi se tako predstavljate (kao klub) i trebali ste ostati dosljedni tome ako vec furate tu pricu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
@brile to sam na trenutak zaboravio, svaka cast medjutim sta je sa upravom? Ona je DIREKTNO proglasila zadnje dvije sezone neregularnim.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Progašavale su se i Željine titule neregularnim, proglašavaju se i dan danas. Pa šta sad?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
sergejevic
- Kontakt:
Smatram te normalnim i realnim covjekom. Eto barem na trenutak budi objektivan, ostavi to po strani, progledaj malo od mrznje i prezira prema Zelji, i reci bi li po tebi bilo normalno da smo se zalili zato sto nam je sudija poklonio penal. Mislim, mi smo rekli svoje zvizducima i poslije penala i gola. To je sto se tice navijaca, isto kao sto smo rekli svoje poslije Sirokog. E sad ti meni nadji jedan jedini primjer na svijetu gdje neka uprava prigovara sudijama jer su ih pogurali.Bolanos je napisao/la:Ukrali su vam pobjedu u SB (racunam da bi realizirali ono) i vi ste digli nevidjenu hajku, saopstenja medijima, povlacenja linija itd. sto ja podrzavam naravno medjutim prodje nesto vremena, vi kradjom izbacite nizeligasa u kupu i nakon toga fenjerasa takodje u finisu slomite golom iz ofsajda. Nakon toga se niste oglasavli ni vi ni vasa uprava. Ako se borite za pravdu...sergejevic je napisao/la:Ne znam o cemu tacno pricas.Bolanos je napisao/la:Nisam nikakva moralna velicina, vi se tako predstavljate (kao klub) i trebali ste ostati dosljedni tome ako vec furate tu pricu.
Nemoj da te mrznja izjeda, cinis se pomalo cudnim s takvim izjavama. Svako se bori za sebe i samo za sebe, a ne za pravdu, ljubav, postenje i sl.
Naravno svi, sem samoprozvanih DIVOVA koji su, logicno, najposteniji, najcasniji, najiskreniji i sve naj naj, jer su oni naravno DIVOVI.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedno je kad raja po forumima i po gradu prica da je nesto neregularno, a drugo kada to u saopstenju pricaju celni ljudi nekog kluba.
- invincible1921
- Kontakt:
Zakleo bi se po tome kako se trse snimak i kaok izgleda kvalitet da je izvjestaj iz Viteza sniman mobitelom,....

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 25 okt 2015, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Prolistaj temu poslije Krupe, poslije bilo kojeg našeg neregularnog gola. Pa onda seriBolanos je napisao/la:Ukrali su vam pobjedu u SB (racunam da bi realizirali ono) i vi ste digli nevidjenu hajku, saopstenja medijima, povlacenja linija itd. sto ja podrzavam naravno medjutim prodje nesto vremena, vi kradjom izbacite nizeligasa u kupu i nakon toga fenjerasa takodje u finisu slomite golom iz ofsajda. Nakon toga se niste oglasavli ni vi ni vasa uprava. Ako se borite za pravdu...sergejevic je napisao/la:Ne znam o cemu tacno pricas.Bolanos je napisao/la:Nisam nikakva moralna velicina, vi se tako predstavljate (kao klub) i trebali ste ostati dosljedni tome ako vec furate tu pricu.
Ni VI ni vaša uprava. Koliko vidim govori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.