Inace, evo sta smo glasali nakon dolaska Jesica.
[napomena: ima tu par strumfovski glasova]
Jeste li zadovoljni dolaskom Miodraga Ješića?
Da - 32 (63%)
Ne 10 (20%)
Ne znam 9 (18%)
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam da nemam ali ja ne mogu ostati miran na ovojurisicduska je napisao/la:Ovo nije navijač nego dobro prikriveni ubačeni element. Ima ih još bar 3 da ja znam. I nemaš obavezu ni potrebu da mu bilo šta objašnjavaš. Imaju podaci i činjenice.
MortemHz je napisao/la:Stvarno ne znam odakle ti ove informacije ali evo prilike da nesto naucis..keno83 je napisao/la:Sarajevo je imalo dvije titule, kao i Vojvodina, Velez, Zeljeznicar, i ne znam jos koliko klubova, Zeljeznicar je imao i vecu bazu navijaca u sirem krugu, Velez je bio daleko omiljeniji u drugim gradovima, tu je imao i svoje navijacke podruznice, sad je pocela da se siri, Sarajevomanija, dolaze sire mase po prvi put iz drugih gradova, sticu se simpatije kod ljudi, Sarajevo postaje brend, po uspjesnosti ljudi vide da se moze, i prepoznaju u Sarajevu taj neki tracak nade, tu neku ozbiljnost da se i kod nas mogu radit prave stvari, zato hajde da korektnoscu i dobrim ponasanjem, kao sto je i slucaj zadnjih par godina doprinesemo masovnijem sirenju ovog brenda, jer Tan nikad nece gurnuti deset miliona u klub, u kojem bude 4 ili 5 hiljada navijaca na tekmi, da se kladimo kad bi nas po tekmi bilo 10 000 sto nije nemoguce da ti ne bi trebao investitor za stadion, Tan bi ga napravio, jer bi mu se isplatio, i vratio bi ulozeno bez problema, ovako 1 - 2 ljudi sigurno nas nikuda nece odvest.MortemHz je napisao/la:Boga mi i po titulama i po navijacima a i popularnosti, to ne kazem ja nego cinjenice
1. Vojvodina je imala 2 TITULE kao i mi i jedino njih mozes porediti sa nama sto je tacno,Velez je imao 0 TITULA(2 kupa) a zeljo 1 kao i Vardar sto je imao jednu,znaci TITULU i niko vise od ovih sto si rekao ''ne znam jos koliko'' jer su svi ispod nas osim ''velike cetvorke''. Sta rece ovo za zelju pa ovo je za zatvora..Sarajevo je imalo otprilike 4 puta vise navijaca,u samom gradu je to glasilo od 85-15 do 80-20 u postotcima. Ovo za Velež ne bih komentarisao ali jesu bili omiljeniji medju Hrvatima,mi medju Srbima i naravno Bosancima. To dokazuje nasa popularnost jer smo bili 4. najpopularniji klub u cijeloj Jugoslaviji(zbog broja navijaca u CIJELOJ Jugoslaviji),bili smo recimo popularniji od Partizana dok je Velež bio sesti a zeljeznicar jedanaesti...toliko o tim navijacima silnim koji su bili cak ispod Celika,Pristine,Osijeka i ostalih. Pazi,govorim samo cinjenice,dokaze kao i dokazane stvari a ne zbog toga sto navijam za Sarajevo. Jednostavno ne dam bilo kome da blati nase ime bez razloga sa lazima,ne govorim nista licno za tebe ali nemoj molim te pisati u neznanju i na osnovu toga blatiti moj klub jer to nije tacno i ovo mi je nesto najgore sto mi neko moze uraditi. Za Tana se slazem i to je istina nazalost.
EDIT : Velež je proveo 5 ili 6 godina u nizem rangu dok je zeljeznicar proveo 12 godina,da i ovo znas
Stipu ga ba hahaha kakav on i junior i go ****. Ovog čovjeka spominjem jer njega moraš znati ako si ta generacija, tu je bio svaki put, svaku utakmicu, najpopularniji među tom rajom.muhamedhulk je napisao/la:hahah vidi juniora bivseg i duske (potencijalni bivsi junior)hahah
zbog cega ubaceni? znas li ti da je BSK u Jugi osvojio 4 titule kupa Rijeka da je osvojila 2 titule, znas li da je Rijeka igrala polufinale kupa uefa protiv rekla tukla ga 3:1, znas li da je Velez bio tri puta viceprvak drzave, da je igrao 4 puta finale kupa 2 puta dobio 2 izgubio,jurisicduska je napisao/la:Ovo nije navijač nego dobro prikriveni ubačeni element. Ima ih još bar 3 da ja znam. I nemaš obavezu ni potrebu da mu bilo šta objašnjavaš. Imaju podaci i činjenice.
ja ti kazem kako sam dozivio, i ne smatram to necim toliko bitnim, cijela Dalmacija je za Veleza, mimo Hajduka bila, ogroman broj Beogradjana, u Hercegovini ne znam mimo Konjica ikoga u znacajnijem broju da je za Sa, pa samo koliko ja imam podbadanja na racun Sarajeva u Mostaru, mozda sam jedini deklarisani navijac odatle, koji cesto povee auto momaka sa sobom na neku tekmu.MortemHz je napisao/la:Znam i ja tebi kazem svaka cast na tome,znam da si iz Mostara ali druze mi ne pricamo o misljenju ovdje kontas? Oni nemaju 2 titule i to je jednostavno tako,molim te procitaj jos jednom moj post da skontas o cemu sam pricao. Pa Partizan svoju prvu europsku utakmicu ove godine (grupna faza EL) je odigrao pred 12.000 ljudi a Beograd ima 1.3M stanovnika naspram Sarajeva koji ima 291K a mi bi ispunili stadion citav. Bezveze ovo govorim ali to je cinjenica isto tako kao i sve sto govorim. Mogu i ja reci ma brate Drina je osvojila ligu prvaka ali ona to nije uradila i iskreno me boli jer si proputovao ovo sve sa rajom(ako je to istina) a i dalje ne znas osnovne informacije o svom klubu a ''dizes'' neke stvari koje nisu tacne,da jesu pa hajde ja uvijek priznam sve ali samo ako se to dogodilo,ako to jeste u stvarnosti tako a ne neke izmisljotine koje ti govoris.
dolazilo je ne kazem da nije, nikad ja to nisam ni rekao, upalio si se bez veze, a covjek uvijek kad se upali, ne moze da normalno funkcionise i razmislja. ne mozes ti otrgnut iz moga srca ni grad Sarajevo ni klub Sarajevo, mozes ovim jeftinim stvarima pokusavat, ali nikad uspjet neces, jer moja jubav prema Sarajevu je iskrena iz srca,potpuna cista i nije zasnovana nikakvim interesom, i ti je neces ogadit.jurisicduska je napisao/la:Dobro je junior ne mijenjaj kurs ima nas ovdje fkt bliskih Sarajevu pa takve laži ne mogu proći. Nemoj molim te sad mi bili 5-ti klub.
Samo ću ti reći nešto Sarajevo kad je išlo u Tešanj sa pjetlićima dođe cijeli Tešanj da gleda. Toliko o tom da nije popularno u manjim sredinama bilo. I Željezničar je bio popularan naravno u nekoj mjeri, Velež svakako.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AvantiBL, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], insimadop, juka55, Konzerva, Kyle88, MaroonBjelave, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pitar6785 i 70 gostiju.