FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

MuhamedTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MuhamedTM » 25 okt 2015, 23:34

Bht I savez zajedno udruzenim snagama uticu na gledanost plBiH,amateri I havetinje yebo ih moja tv .
Kamere iz starije od prvog james bonda filma.Eno samo pogledaj ofsajd u Sirokom ,nemaju kameru postavljenu gdje treba ili npr derbi kola je tolika glupost .
Kakav derbi kola igra Vitez -Drina I kaze derbi kola :lolno:
Svakog u drzavi libo racku za sportom ,uzdaj se use I u svoje kljuse.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 25 okt 2015, 23:39

Pobjeda protiv Rudara u narednom kolu je od kljucnog znacaja zbog cinjenice da nam nakon toga slijede 2 domace utakmice..Sa Rudarom smo dosad uvijek dobro prolazili sto kuci sto u gostima..Od 15 medjusobnim sto u ligi sto u kupu mi smo 11 rijesili u nasu korist,jednom je slavio Rudar i 3 puta nerijeseno..U Prijedoru smo 4 puta pobjedjivali a posebno se istice pobjeda od 5:0 u sezoni 2011/12..Ovo moramo rijesiti u svoju korist..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 okt 2015, 23:45

Okolele je napisao/la:Pobjeda protiv Rudara u narednom kolu je od kljucnog znacaja zbog cinjenice da nam nakon toga slijede 2 domace utakmice..Sa Rudarom smo dosad uvijek dobro prolazili sto kuci sto u gostima..Od 15 medjusobnim sto u ligi sto u kupu mi smo 11 rijesili u nasu korist,jednom je slavio Rudar i 3 puta nerijeseno..U Prijedoru smo 4 puta pobjedjivali a posebno se istice pobjeda od 5:0 u sezoni 2011/12..Ovo moramo rijesiti u svoju korist..
Definitivno, bez potvrde u Prijedoru ova današnja pobjeda nam ne znači ništa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 okt 2015, 23:48

ide niz sada :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 okt 2015, 23:50

fedeltafrotta je napisao/la:ide niz sada :D
+1

moze ova ekipa kad hoce :mrgreen: ne treba bgm ovdje nikakvih super pojacanja dva-tri igraca na polusezoni i u igri si do kraja na oba fronta :njanjanja:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 okt 2015, 23:56

Navijanje puno fali na utakmici danas mi je tolko tesko palo slusat robijase, ali sta je tu je, ko imalo upucen u "jug" zna otprilike sta je i kako je ...

Najsmensije je sto tolko raje ser.e oko tog juga, a nikad ne idu utakmice. Sto neko napisa prije mene, koliko je ljudi samo OK napisalo na fb kosevo bi bilo malo da svi stanu ;) Nikakav strah, niti los zeljo, niti neuslovi,,,raja nece da ide i to je to. Zelju furaju po fb nebil kakava picoka pomislila vidi navijac mocan lik ili eto kao sportmen prati fudbal...a ustvari ne zna dva igraca zelje. Znam jednog lika 97 godiste otprile 9old10 slika je obucen "navijaki" statusi o zelji manijacima, a nije nikad doso na tekmu :damn: :damn:

Sto se tice igre....ako uzmemo 4od narednih 5 u igri smo za titulu i onda u januaru ockeujem od uprave da krene makar na dva ozbiljna pojacanja. Vidim neko je spominjo nekog igraa da ce doc pa ako moze neko da mi kaze o tom vise? moze i pp :)
=\_1921_/=

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 26 okt 2015, 00:21

FaraonTM je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Stvarno D.Sadikovic meni jedan od drazih igraca ove generacije,bas zna lopte ali nekad izgleda ko muha bez glave ,opet ponavljam da momak bas zna igrati lopte.
Amir me totalno iznenadio mislio sam da ce napredovat sve vise I vise a on suprotno. Poslije utakmice na kosevu protiv pitara prosle godine od tada sam mislio evo ga ima da sija ali u zadnje vrijeme :?

Dobro je 3 boda 4 gola!
4 gol je bio specijalka ,Tiago ih izvoza malo pa dodao do Blagojevica koji uposljava skolskim dodavanjem do Mujagica I ovaj pogodi :clap:

Hvala 1921tv :thumbup:
Mlad je i oscilacije su sasvim normalna pojava u njegovim godinama. Sa njim ćemo oboriti rekord što se transfera tiče ;)
Upravo to, razumljive su oscilacije u njegovoj igri a i realno momak već pola godine nosi naš vezni red i od njega (koji je još dijete) se očekuje da diriguje ekipom na terenu. Možeš zamisliti kakav je to pritisak na njega plus još što je uletio u prvi tim u najnezgodnijem trenutku u zadnjih par godina. Konstanto se dešavaju turbulencije u i oko kluba tako da to sigurno sve utiče i na ove mlade momke.
Amir prvo poluvrijeme katastrofalan, ali u drugom jako dobar. Ubija ga to kada ekipa stoji i kada dugo mora držati loptu. Onda pravi puno grešaka. Kad igra ide brže i kada se drugi otvaraju onda daje super pasove prema naprijed.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 okt 2015, 00:37

fczeljo je napisao/la:
Amir prvo poluvrijeme katastrofalan, ali u drugom jako dobar. Ubija ga to kada ekipa stoji i kada dugo mora držati loptu. Onda pravi puno grešaka. Kad igra ide brže i kada se drugi otvaraju onda daje super pasove prema naprijed.
Upravo tako, odličan kada je u pitanju ta brza tranzicija igre kada povuče loptu prema naprijed i izbaci krilo/beka dobrom loptom. A za taj prvi slučaj što si spomenuo kada igra na postavljenu odbranu jedan od nedostataka je i to neiskustvo, s vremenom će sve to doći na svoje :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2015, 00:45

Hadžiahmetović je primarno defanzivni veznjak, a svi znamo šta to znaci na terenu i koje obaveze.
Nije njegovo da bude playmaker kao Zeba ili Bekrić svojevremeno, premda je i kao DMF opet naš najbolji play (uz Sadikovića)

Jednostavno nemamo boljeg veznjaka od Amira :!: trenutno....eh sad, koliko je pametno da ti jedan 18-godišnjak bude glavni veznjak u timu, to je posebna prica. Na primjer, kod Amara bi se njegova igra dozirala, njegova minutaža, postepeno bi se razvijao - a ovako je vrlo mlad bacen u vatru protiv mnogo iskusnijih i fizicki jacih igraca...i to da bude provotimac i glavni veznjak ekipe.
To može mladog igraca satrati da pregori. Sreca, pa mi se Amir cini kao izuzetno žilav i pametan za svoje godine. Mnogi njegovi vršnjaci bi pukli ko kokica na njegovom mjestu. Nije lako tako mlad biti provotimac i još glavni veznjak u najvecem klubu države.
To bi možda moglo i bilo dosta lakše u nekom manjem klubu gdje su manje ambicije i ocekivanja.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 okt 2015, 07:34

mi ako budemo igrali ovako kao protiv celik u narednih 6 utakmica, mozemo sve uzeti, cak i radnika i bijeljini...

znaci ocekujem lagan prolaz u gabeli, i barem 4 pobjede i 1 remi u preostalih 5 prvenstvenih utakmica. to je na trenutnih 20, 13 novih i u konacnici 33 boda, s kojim bi sigurno bili u top 4 u prvenstvu. a isto tako ocekujem dosta remija pogotovo izmedju vodecih timova, sto bi nas jos vise proguralo na vrh. maksimalno 4 boda razlike prema vodecem, bi trebali zaostojati nakon 18.kola, a na proljece nikad ne znas!!! ja vjerujem u titulu!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 26 okt 2015, 08:12

jovanmaksimovic je napisao/la:mi ako budemo igrali ovako kao protiv celik u narednih 6 utakmica, mozemo sve uzeti, cak i radnika i bijeljini...

znaci ocekujem lagan prolaz u gabeli, i barem 4 pobjede i 1 remi u preostalih 5 prvenstvenih utakmica. to je na trenutnih 20, 13 novih i u konacnici 33 boda, s kojim bi sigurno bili u top 4 u prvenstvu. a isto tako ocekujem dosta remija pogotovo izmedju vodecih timova, sto bi nas jos vise proguralo na vrh. maksimalno 4 boda razlike prema vodecem, bi trebali zaostojati nakon 18.kola, a na proljece nikad ne znas!!! ja vjerujem u titulu!
Mi ako budemo igrali kao drugo poluvrijeme protiv Čelika možemo se nadati dobrim rezultatima, prvo poluvrijeme smo bili očajni, mogli smo dva gola brat-bratu primiti.
Ja očekujem da im drugo poluvrijeme bude vodilja za dalje. Bolno i tužno je jučer izgledala Grbavica, i tu se nema više ništa dodati! :thumbdown:

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 26 okt 2015, 08:17

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 26 okt 2015, 08:59

Dok placate kampanje, vas kosi Sablja :cool:
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 26 okt 2015, 10:39

Jedan aplauz za Antolovica posrao se usta svima. To macko :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2015, 10:45

fedeltafrotta je napisao/la:ide niz sada :D
Jbt, treba nam samo par dobrih rezultata i u vrhu smo, ali izgleda da ne mozemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 26 okt 2015, 10:46

milanribar je napisao/la:Jedan aplauz za Antolovica posrao se usta svima. To macko :tokralju:
Antolovic je nesiguran golmanJucer je to u par navrata i potvrdiio.Bez potrebe svojim izlijetanima pravi paniku u odbrani.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 okt 2015, 10:46

milanribar je napisao/la:Jedan aplauz za Antolovica posrao se usta svima. To macko :tokralju:
Cime se je posrao :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: najgora karika u nasoj ekipi je on opet je imao izletanje u drugom poluvremenu

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 26 okt 2015, 10:49

CARSON je napisao/la:
Cime se je posrao :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: najgora karika u nasoj ekipi je on opet je imao izletanje u drugom poluvremenu
Da je neki ekstra golman, i nije...Ali da je on najgora karika u nasoj ekipi, vala nije ni to...Ni blizu...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 26 okt 2015, 10:50

Moram pohvaliti Sadikoviće kad niko neće, Enis imao odličan pristup, Dado jučer odličan, učestvovao u akcijama kod tri gola, asistencija kod prvog gola strašna

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 okt 2015, 10:56

Antolović je nesiguran u zadnje vrijeme, opet jučer izletanje neko nepotrebno ali je i skinuo onaj zicer... nikad mu se ne zna... a moram pohvaliti i hodzurdu na kojeg su svi stalno s.rali, momak je dobio dva puta priliku i oba puta besprijekoran bio, lici mi malo na onog pitara sedina torlaka :D

ako je ikako moguce u gabeli bi volio da sablja izvede nessto ovako: kjosevski, sehic, uzelac, hodzurda, alilhodzic, hasanović, e.sadiković, hiroš, diatta, mujagić, stokić... na klupi: onaj mali iz junioora 25 i iz juniora kapiten + random ostatak :P :zzz:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.