ja ti kazem kako sam dozivio, i ne smatram to necim toliko bitnim, cijela Dalmacija je za Veleza, mimo Hajduka bila, ogroman broj Beogradjana, u Hercegovini ne znam mimo Konjica ikoga u znacajnijem broju da je za Sa, pa samo koliko ja imam podbadanja na racun Sarajeva u Mostaru, mozda sam jedini deklarisani navijac odatle, koji cesto povee auto momaka sa sobom na neku tekmu.MortemHz je napisao/la:Znam i ja tebi kazem svaka cast na tome,znam da si iz Mostara ali druze mi ne pricamo o misljenju ovdje kontas? Oni nemaju 2 titule i to je jednostavno tako,molim te procitaj jos jednom moj post da skontas o cemu sam pricao. Pa Partizan svoju prvu europsku utakmicu ove godine (grupna faza EL) je odigrao pred 12.000 ljudi a Beograd ima 1.3M stanovnika naspram Sarajeva koji ima 291K a mi bi ispunili stadion citav. Bezveze ovo govorim ali to je cinjenica isto tako kao i sve sto govorim. Mogu i ja reci ma brate Drina je osvojila ligu prvaka ali ona to nije uradila i iskreno me boli jer si proputovao ovo sve sa rajom(ako je to istina) a i dalje ne znas osnovne informacije o svom klubu a ''dizes'' neke stvari koje nisu tacne,da jesu pa hajde ja uvijek priznam sve ali samo ako se to dogodilo,ako to jeste u stvarnosti tako a ne neke izmisljotine koje ti govoris.
PS ja sam mislio na sve titule, kup i liga, ako mislis samo na ligu slazem se naravno i to su cinjenice, sto si rekao. i opet PS ne mogu ja sve kao vi znati o Sarajevu jer ja sam iz Mostara, ja samo kazem sta sam dozivio za period dok sam tu bio, zivio, i kazem ti dok sam putovao drzavom bivsom, i onda i sada na kome se obican stariji narod najvise zadrzavao. sve je opet relativno.