Ja sam recimo da cijena bude različita za različite protivnike. Ne može cijena biti ista za Travnik,Drinu ili za Zrinjski, Sarajevo. . . Cijena bi trebala biti u skladu sa tražnjom. To je svuda uglavnom tako i to je najrealniji način . Zamisli kako će neko gledati mrtvu Drinu za 10 KM (koja ima 11 izgubljenih). Na stranu ljubav prema Slobodi, ali većini je to skupa zabava . Imam sezonsku, da ne bude zabune da sebi nešto štimam, ali treba svima priuštiti da gleda utakmice jer nisu svi derbi navijači.Pa koliko ko i kad može . Ispada gledanje Slobode je samo za ove koji imaju. Da nije tako, ne bi imali navijače na Istoku, koji je lijep broj. . a ove debile koji prave probleme, treba trajno označiti i ne dopustiti mu ulaz. I to je to . . .boomerang5 je napisao/la:daBogdom hoce spustiti protiv zrinjskog ulaz na 5km, pa da ponovimo jedinstvo...mislim ok, bice 5-6 milja, al je moglo vala komotno i 8-9 da bude da su karte jeftinije...ipak igra ulogu svaka milja, pogotovo što vec sad mogu sa sigurnoscu reci da ce sudija siljiti za njih.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma jest skupa karta...momak i cura na tusanj- 20 KM, momak i cura u Mejdan 5 il 6 KM ...al jbg sta ces, sami smo sebi krivi za cijenu karte
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pošaljite Ivetica u Zvijezdu na hlađenje 
Cuj gaTkanton je napisao/la:Pošaljite Ivetica u Zvijezdu na hlađenje
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma reko ako vam smeta vidim nesto se neckate sa njimsolinas je napisao/la:Cuj gaTkanton je napisao/la:Pošaljite Ivetica u Zvijezdu na hlađenjepa jedini lijevi bek kojeg imamo bolan.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ljudi su nudili ove sezonske pojeftino ali nas narod kao i uvijek propusta tu priliku.
Sada hoce neke uvjete, a to traze vecinom ovi sto ne dodju godisnje na 4-5 utakmica jer znaju da ih nece biti preko zime.
Onaj ko prati ovaj klub i ko dolazi stalno na utakmice je mogao da uzme sebi za 3,33 i tu prestaje sva prica.
Uz to nigdje neces dobiti Citroena ako dolazis na utakmice i placas 10 ili 7. A ovdje ima i ta opcija..
Da se ne ponavjamo svakih mjesec dana, 100 puta se to ovdje pisalo i uvijek se dodje do zakljucka da je uprava ispostovala tako sto je navaljivala na navijace da uzmu kartu za 3,33 ali su navijaci zakazali.
Isto zna se atraktivnost fudbala i kosarke i kvalitet fudbala je u BIH sada veci u fudbalu nego u kosarci ako izuzmemo Igokeu. Da se gleda ona kosarka u Mejdanu se plati sezonska 35 KM sto je 2-3 KM vise nego kada placas pojedinacnu kartu po 11-12 utakmica. Digao je cijenu sa 2KM na 3KM, da gledas klub bez historije i klub koji nije ulozio marke u pojacanja protiv amaterskih kosarkaskih ekipa. Nemojte mi jos reci na kraju da je Berba dobar covjek
Sada hoce neke uvjete, a to traze vecinom ovi sto ne dodju godisnje na 4-5 utakmica jer znaju da ih nece biti preko zime.
Onaj ko prati ovaj klub i ko dolazi stalno na utakmice je mogao da uzme sebi za 3,33 i tu prestaje sva prica.
Uz to nigdje neces dobiti Citroena ako dolazis na utakmice i placas 10 ili 7. A ovdje ima i ta opcija..
Da se ne ponavjamo svakih mjesec dana, 100 puta se to ovdje pisalo i uvijek se dodje do zakljucka da je uprava ispostovala tako sto je navaljivala na navijace da uzmu kartu za 3,33 ali su navijaci zakazali.
Isto zna se atraktivnost fudbala i kosarke i kvalitet fudbala je u BIH sada veci u fudbalu nego u kosarci ako izuzmemo Igokeu. Da se gleda ona kosarka u Mejdanu se plati sezonska 35 KM sto je 2-3 KM vise nego kada placas pojedinacnu kartu po 11-12 utakmica. Digao je cijenu sa 2KM na 3KM, da gledas klub bez historije i klub koji nije ulozio marke u pojacanja protiv amaterskih kosarkaskih ekipa. Nemojte mi jos reci na kraju da je Berba dobar covjek
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam jel' bilo ovo.SLOBODA-OLIMPIC
FK „Sloboda“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
Malo po malo pa cemo i mi nabrati ovih kazni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne mozes porediti Mejdan i Tusanj. Ako cemo porediti onda bi Tusanj trebao biti najmanje 25KM. Cijena karte ne smije biti smanjena, to bi bila prevara za sve one koji su kupili sezonsku, a i to bi bio poziv da se za slijedecu sezonu ne kupuju sezonske, nego da se ceka pojeftinjenje. Pa nismo pred "istek roka" da se smanjuje cijena i da se lijepe "dvije za jednu". Cijene su vise nego realne. Ko god je htio ici n utakmice jeftino mogao je kupiti sezonsku. Problem je sto neki nisu vjerovali u Slobodu pa nisu zeljeli izdvojiti za sezonsku da ih utakmica kosta nesto malo iznad 3KM. Sada kada su vidjeli kako Sloboda igra i da se ima sta vidjeti, ujeli su se za muda. E' sada bujrum, 10 ili 7KM pa na utamicu. U protivnom neka idu u Mejdan.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma jest skupa karta...momak i cura na tusanj- 20 KM, momak i cura u Mejdan 5 il 6 KM ...al jbg sta ces, sami smo sebi krivi za cijenu karte
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
boomerang5
- Kontakt:
Joj koliko vi smoriste sa tim sezonskim...pa jbt nismo bajern pa da citav stadion rasprodamo sa sezonskim. Sta sad treba kaznjavati sto nisu uzeli za 3.33 pa tusnuti 10km ulaz. Ja prvi ne bih dolazio da nisam uzeo sezonsku i davao 10km, kad gotovo svaku tekmu imas na tv-u. I upravu je momak gore, svugdje u svijetu cijene su mobilne i zavise od protivnika...pa zar stvarno mislite da isto kosta ulaznica za el classico i za barca-eibar. Vjeruj mi, vise nam steti par milja manje nego sto donosi dobiti. Jedina dobit je da se ti(mi) koji smo uzeli sezonske q.urcimo kako smo dobro prosli. Mani toga, niko nije ocekivao ovakvo stanje na tabeli i sad se trebamo svi mobilisati da konacno dovedemo taj trofej u Tz, a ne nesto zatezati i gledati kako si koga zaj.ebo. Derbi, ne derbi navijac, nece doci navijati za zrinjski, nego za nastuzlak1987 je napisao/la:Ma ljudi su nudili ove sezonske pojeftino ali nas narod kao i uvijek propusta tu priliku.
Niko ne govori da treba sad išta mijenjati, nego je to trebalo na početku uraditi. Sad kako je krenulo, neka se završi ovako, ali u buduće bi trebalo drugačije raditi.Probisvjet je napisao/la:Ne mozes porediti Mejdan i Tusanj. Ako cemo porediti onda bi Tusanj trebao biti najmanje 25KM. Cijena karte ne smije biti smanjena, to bi bila prevara za sve one koji su kupili sezonsku, a i to bi bio poziv da se za slijedecu sezonu ne kupuju sezonske, nego da se ceka pojeftinjenje. Pa nismo pred "istek roka" da se smanjuje cijena i da se lijepe "dvije za jednu". Cijene su vise nego realne. Ko god je htio ici n utakmice jeftino mogao je kupiti sezonsku. Problem je sto neki nisu vjerovali u Slobodu pa nisu zeljeli izdvojiti za sezonsku da ih utakmica kosta nesto malo iznad 3KM. Sada kada su vidjeli kako Sloboda igra i da se ima sta vidjeti, ujeli su se za muda. E' sada bujrum, 10 ili 7KM pa na utamicu. U protivnom neka idu u Mejdan.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma jest skupa karta...momak i cura na tusanj- 20 KM, momak i cura u Mejdan 5 il 6 KM ...al jbg sta ces, sami smo sebi krivi za cijenu karte
-
boomerang5
- Kontakt:
ti si kao sigurno ocekivao da cemo biti prvi nakon 13 kola...daj molim teProbisvjet je napisao/la:Ne mozes porediti Mejdan i Tusanj. Ako cemo porediti onda bi Tusanj trebao biti najmanje 25KM. Cijena karte ne smije biti smanjena, to bi bila prevara za sve one koji su kupili sezonsku, a i to bi bio poziv da se za slijedecu sezonu ne kupuju sezonske, nego da se ceka pojeftinjenje. Pa nismo pred "istek roka" da se smanjuje cijena i da se lijepe "dvije za jednu". Cijene su vise nego realne. Ko god je htio ici n utakmice jeftino mogao je kupiti sezonsku. Problem je sto neki nisu vjerovali u Slobodu pa nisu zeljeli izdvojiti za sezonsku da ih utakmica kosta nesto malo iznad 3KM. Sada kada su vidjeli kako Sloboda igra i da se ima sta vidjeti, ujeli su se za muda. E' sada bujrum, 10 ili 7KM pa na utamicu. U protivnom neka idu u Mejdan.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma jest skupa karta...momak i cura na tusanj- 20 KM, momak i cura u Mejdan 5 il 6 KM ...al jbg sta ces, sami smo sebi krivi za cijenu karte
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma sto se tice Slobode i ulaznica nista ne mijenjati. Treba mijenjati svijest navijaca da kupe sezonsku i onda ce to biti dobro.Tuzlak04 je napisao/la:Niko ne govori da treba sad išta mijenjati, nego je to trebalo na početku uraditi. Sad kako je krenulo, neka se završi ovako, ali u buduće bi trebalo drugačije raditi.Probisvjet je napisao/la:Ne mozes porediti Mejdan i Tusanj. Ako cemo porediti onda bi Tusanj trebao biti najmanje 25KM. Cijena karte ne smije biti smanjena, to bi bila prevara za sve one koji su kupili sezonsku, a i to bi bio poziv da se za slijedecu sezonu ne kupuju sezonske, nego da se ceka pojeftinjenje. Pa nismo pred "istek roka" da se smanjuje cijena i da se lijepe "dvije za jednu". Cijene su vise nego realne. Ko god je htio ici n utakmice jeftino mogao je kupiti sezonsku. Problem je sto neki nisu vjerovali u Slobodu pa nisu zeljeli izdvojiti za sezonsku da ih utakmica kosta nesto malo iznad 3KM. Sada kada su vidjeli kako Sloboda igra i da se ima sta vidjeti, ujeli su se za muda. E' sada bujrum, 10 ili 7KM pa na utamicu. U protivnom neka idu u Mejdan.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma jest skupa karta...momak i cura na tusanj- 20 KM, momak i cura u Mejdan 5 il 6 KM ...al jbg sta ces, sami smo sebi krivi za cijenu karte
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Da li ce biti negdje na tv-u prenos utakmice sa sarajevom.
- Beduin
- Kontakt:
Upravo, cijene bi trebale varirati ovisno od protivnika, tako se radi svugdje u svijetu. Npr u Francuskoj sam odgledao nekoliko utakmica, i placali smo razlcitu cijenu karte ovisno od protivnika, cak nekad klub iznenadi jeftinijom kartom nego smo se nadali. To bi bilo sasvim fer i prema nasim navijacima i gledaocima, a sigurno bi dovelo i daleko vise ljudi na Tusanj, na vrijeme bi se objavljivala cijena ulaznice za predstojecu utakmicu i svi zadovoljni. Ovo bi neko trebao predloziti gosp. Husicu i Upravi nasoj, kao i polusezonske za nastavak sezone, to se MORA odraditi ( a cini mi se da je Zlajci ili neko ovdje i napisao da se radi i na tome?).
A evo dodje i kazna protiv Olimpica, to me nervira jer nije derbi utakmica, neatraktivan protivnik, bez ikakve historije, i mi dobijemo kaznu. Razumijem da smo je dobili na onoj tekmi protiv Veleza, tolko utakmica smo odigrali medjusobno i stari su rivali, pa i sad protiv Zrinjskog ako povedemo...
A evo dodje i kazna protiv Olimpica, to me nervira jer nije derbi utakmica, neatraktivan protivnik, bez ikakve historije, i mi dobijemo kaznu. Razumijem da smo je dobili na onoj tekmi protiv Veleza, tolko utakmica smo odigrali medjusobno i stari su rivali, pa i sad protiv Zrinjskog ako povedemo...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To sad treba smanjiti cijenu da dodju derbi navijaci, ti sto dodju dvije tri utakmice godisnje treba im smanjiti cijenu karte, ma mudo im treba smanjiti.....nabijem upravu ako smanje cijenu karte.
To se moze odraditi tek pocetkom sledece sezone.
Za ovu nek ide kako ide.hlupam,za olimpic 5-3
Sarajevo 10-7 i zdravo.
Opet smo milju platili za djaba,Ali hajde,koliko se prije kazne naplacasmo,ovo je nista.
Koliko bi nas moglo biti na kosevu
Za ovu nek ide kako ide.hlupam,za olimpic 5-3
Sarajevo 10-7 i zdravo.
Opet smo milju platili za djaba,Ali hajde,koliko se prije kazne naplacasmo,ovo je nista.
Koliko bi nas moglo biti na kosevu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Nemojte nas puno molim vas 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za derbi meceve treba podici cijenu na 15 KM a za meceve sa neatraktivnim protivnicima i fenjerasima spustiti na 5 KM ili nize, ako vec diskutujete o tim varijacijama.
No, trenutno bi to sve bilo nepravedno prema sezoncima ali mislim da se isti ne bi bunili jer je svima u cilju sto puniji stadion i sto glasnija podrska.
No, trenutno bi to sve bilo nepravedno prema sezoncima ali mislim da se isti ne bi bunili jer je svima u cilju sto puniji stadion i sto glasnija podrska.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Beduin
- Kontakt:
Sta se imam buniti, ja sam kupio sezonsku jer mi je bila povoljna a ujedno i klubu pomogao. I djabe da pustaju do kraja sezone me briga, ja sam svoje odradio.
Ali logicno da svi zelimo pun stadion, dobru atmosferu, a ne pozoriste.
Ali logicno da svi zelimo pun stadion, dobru atmosferu, a ne pozoriste.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemoj zivota ti na ovoj temi spominjati taj hibrid....otidji lijepo u Mejdan, a prije Mejdana mozes i na cikminu, Bevba otvovio gdje je bio klub 65, haram klub, haram objekat.....i obavezno smanjiti cijenu za Tusanj da patokari imaju za karte i rakije da mogu yebavat kome sta stignu na Tusnju.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma jest skupa karta...momak i cura na tusanj- 20 KM, momak i cura u Mejdan 5 il 6 KM ...al jbg sta ces, sami smo sebi krivi za cijenu karte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.