NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
A ma postići da više niko ne prati, da svakog boli k. Nek kradu koliko hoće, nek sramote klub, barem ljudi ne podržavaju. Šta ti vrijedi 500 ljudi na stadionu, klub zadnji, samo se krade, znači da oni to podržavaju?
Znam da su to svi ljudi koji svim srcem vole klub, ali ne vrijedi više
Znam da su to svi ljudi koji svim srcem vole klub, ali ne vrijedi više
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nevjerovatno, pobijedili smo u gostima

-
arabijskisupi
- Kontakt:
da nema halida bi li imao ko da postigne gol, i evo, očiti dokaz da momci s kantona mogu da dostojanstveno predstavljaju jedinstvo, a ne neki iz srbije i ostatka države, svaka čast svakom, ali domaći momci bi pokazivali više 200% i igrali za manje plate, ali kako je tako je, šuti i cuclaj

Nemoguce je da smo mi dobili dole, pa nismo dobili dole otkako igramo ovu sabaniju sa njima, jedva ih i kuci dobivamo
, nesto se bojim da je nesto drugo radilo osim fudbala, ali necu da prejudiciram, mozda su se momci i potrudili odigrali 200posto svojih mogucnosti i "poginuli" za crveno-bijeli dres...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Ma sta je vama ja sam očekivao pobjedu. Pa branitelj je katastrofa ove sezone ispadaju 100% Baksais bi ih dobio[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] u svakom slučaju bravo za naše sad tući sve do kraja bez imalo pardona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Šta će drugo raditi osim fudbala, nema se marke za toMirzoni89 je napisao/la:Nemoguce je da smo mi dobili dole, pa nismo dobili dole otkako igramo ovu sabaniju sa njima, jedva ih i kuci dobivamo, nesto se bojim da je nesto drugo radilo osim fudbala, ali necu da prejudiciram, mozda su se momci i potrudili odigrali 200posto svojih mogucnosti i "poginuli" za crveno-bijeli dres...
Branitelj izuzetno loša ekipa, ja sam očekivao bod, sa sva 3 sam iznenađen ali ne toliko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma cista pobjeda, nisu ljudi ludi da nam daju bodove videte koji su na tabeli ispadaju iz lige
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Za mene je taj Branitelj seljacka ekipa bez historije, tradicije, a i stadion im nije u bas nekom stanju, i nisu ni zasluzili da igraju ovu ligu, i jos su okupatori Lokomotivinog stadiona u Rodocu...
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Pod br 1 jadan i vi ste seljacka ekipa ili ti mislis da ste Real,al igrate vec 10 god. ovu smijuriju od lige?Mirzoni89 je napisao/la:Za mene je taj Branitelj seljacka ekipa bez historije, tradicije, a i stadion im nije u bas nekom stanju, i nisu ni zasluzili da igraju ovu ligu, i jos su okupatori Lokomotivinog stadiona u Rodocu...
Tocno je da HNKB nema tradiciju veliku i povijest,al u nasoj skoli trenira preko 150 djece i to je nas najveci uspjeh,imamo odlicne uvjete i sklonili smo djecu sa ulice
Nije mi jasno cemu iznosis lazi da smo okupatori stadiona kad je sud jasno odlucio da cjeli SC Rodoc pripada Branitelju,nije lijepo da iznosis neistine
http://****/rubrika/sport/clana ... docu/33073
Cestitke na zasluzenoj pobjedi i valjda izborite ostanak
HNK Branitelj Mostar 1992
A zasto je ekipi Lokomotive onemoguceno da igraju na terenu na kojem su igrali sve dok vi niste osnovani 1992. godine kao sto sam vidio tamo, je li ovo isti slucaj ko Veleza i Zrinjskog da je ipak politika glavni cimbenik svega, pa i sporta u Mostaru, mozda vi niste organizacionoo jaki kao Zrinja, ali da li postoji mogucnost da se na taj teren vrati i Lokomotiva, s obzirom da ste nizi rang i nemate bas nekih aspiracija da igrate visi rang. Mislim da za sve postoji opcija dogovora i nekakvog podnosljivog rjesenja za obadvije strane. Bio sam mozda malo prenaglio, ali i dalje me drze stvari koje su se ucinile u pretprosloj sezoni kada ste "prepustili" bodove Slobodi u Rodocu.HNKBranitelj je napisao/la:Pod br 1 jadan i vi ste seljacka ekipa ili ti mislis da ste Real,al igrate vec 10 god. ovu smijuriju od lige?Mirzoni89 je napisao/la:Za mene je taj Branitelj seljacka ekipa bez historije, tradicije, a i stadion im nije u bas nekom stanju, i nisu ni zasluzili da igraju ovu ligu, i jos su okupatori Lokomotivinog stadiona u Rodocu...
Tocno je da HNKB nema tradiciju veliku i povijest,al u nasoj skoli trenira preko 150 djece i to je nas najveci uspjeh,imamo odlicne uvjete i sklonili smo djecu sa ulice
Nije mi jasno cemu iznosis lazi da smo okupatori stadiona kad je sud jasno odlucio da cjeli SC Rodoc pripada Branitelju,nije lijepo da iznosis neistine![]()
http://****/rubrika/sport/clana ... docu/33073
Cestitke na zasluzenoj pobjedi i valjda izborite ostanak
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Nemamo mi sta dopustat Lokomotivi da igra kad je to nas stadion,sud je jasno utvrdio da pripada namaMirzoni89 je napisao/la:
A zasto je ekipi Lokomotive onemoguceno da igraju na terenu na kojem su igrali sve dok vi niste osnovani 1992. godine kao sto sam vidio tamo, je li ovo isti slucaj ko Veleza i Zrinjskog da je ipak politika glavni cimbenik svega, pa i sporta u Mostaru, mozda vi niste organizacionoo jaki kao Zrinja, ali da li postoji mogucnost da se na taj teren vrati i Lokomotiva, s obzirom da ste nizi rang i nemate bas nekih aspiracija da igrate visi rang. Mislim da za sve postoji opcija dogovora i nekakvog podnosljivog rjesenja za obadvije strane. Bio sam mozda malo prenaglio, ali i dalje me drze stvari koje su se ucinile u pretprosloj sezoni kada ste "prepustili" bodove Slobodi u Rodocu.
Poslije rata mi smo prvi pokrenuli klub kao HNK Lokomotiva,kasnije je izvrsena preregistracija kao HNK Branitelj
Ta ista Lokomotiva nas je tuzila i izgubila spor,bio im je dobar Sulenta celnik Zrinjskog koji ih je sponzorirao a ono talili pare,covjek im davo finu sumu zobg svog oca koji je napravio taj klub,a sad kada je prestao davat i on je ovaki naki ,fasista itd.
NK Jedinstvo znaci odgovorno tvrdim da je svaki put docekano gospodski i tako ispraceno sa stadiona,cak su i davno prije dolazili navijaci sa kojim smo dobro bili,sjecam se i sad popularnog "Alje",dobar covjek,ne znam jel i sad aktiva u SN
a dok su vas na drugim stadionima znali vrijedjati i svasta nesto
Za prodaju bodova znas i sam kako ova liga funkcionira,prodavali ste i vi i mi i svaki klub,pa predsjednik Slobode,Husic je pet dana prije utamice Branitelj-Sloboda bio u Mostaru sa svojim Audijem,nudio pare sakom i kapom i trazio da se igra pod Bijelim Brijegom i to se dobro podmazalo,a kako je nas celnik privatni poduzetnik,drage pare,uzeo jbga,bilo je ofirno gledat kako se sklanjaju nasi igraci,plus stavili ulaznicu na taj mec 5km,da niko ne dodje,katastrofa
Pozdrav Bihacu
HNK Branitelj Mostar 1992
Uvezali smo tri pobjede, jurisamo na PL 
Mislis dvijeMirzoni89 je napisao/la:Uvezali smo tri pobjede, jurisamo na PL
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
U formi smoLloriS je napisao/la:Mislis dvijeMirzoni89 je napisao/la:Uvezali smo tri pobjede, jurisamo na PL
- anonymous001
- Kontakt:
ehh da nam je sad pobjediti ovu Slogu sljedece kolo pa kod kuce dobiti Orasje ...
- Probisvjet
- Kontakt:
Legendo pa dje si ti! Pozrdav za anonimnog, istinsku legendu!anonymous001 je napisao/la:ehh da nam je sad pobjediti ovu Slogu sljedece kolo pa kod kuce dobiti Orasje ...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jesu li pocele mahalske za zimsku pauzu? Volio bih da se Ani vrati, ove sto su dosli iz Srbije vratiti kuci. I sto Mimi i Sanid nisu igrali na utakmicama?
Ima li sta novo kod nas momci?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To se kod nas ne znaharden je napisao/la:Ima li sta novo kod nas momci?
Ja mislim dva igrača koja će dovest je onaj Mikić iz Podgrmeca i onaj mali iz Borca Izacic što je najbolji strijelac kantonalne lige.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.