Jeste vi odlucili koji su ciljeve za ovu sezonu ili cekate zavrsetak 29.kola da kazete kako je to bila Evropa i da su ciljevi ispunjeni?FaraonTM je napisao/la:Al' neće Manijak uspjeti da zavadi tople bratske odnose, nikad. Eto nemojte mi zamjeriti šta
Cilj je opstanakBolanos je napisao/la:Jeste vi odlucili koji su ciljeve za ovu sezonu ili cekate zavrsetak 29.kola da kazete kako je to bila Evropa i da su ciljevi ispunjeni?FaraonTM je napisao/la:Al' neće Manijak uspjeti da zavadi tople bratske odnose, nikad. Eto nemojte mi zamjeriti šta
U tekijiBeduin je napisao/la:A tu je Manijak da baci kost.
Gdje je sad Pastrmka da kaze "yebes pobjedu Zelje kad nisu navijali". Ili bi u ovom slucaju, ipak, nasao izgovor.
Cilj nam je da prebijemo par igraca po uzoru na vas zato sto ne znaju bolje igrati. Tako to biva kad kupis titulu pa nakon kupovine pokazes pravo lice.Bolanos je napisao/la:Jeste vi odlucili koji su ciljeve za ovu sezonu ili cekate zavrsetak 29.kola da kazete kako je to bila Evropa i da su ciljevi ispunjeni?FaraonTM je napisao/la:Al' neće Manijak uspjeti da zavadi tople bratske odnose, nikad. Eto nemojte mi zamjeriti šta
Ma raspadamo se, nemamo za vode yebo te Europa cilj je opstanakBolanos je napisao/la:Jeste vi odlucili koji su ciljeve za ovu sezonu ili cekate zavrsetak 29.kola da kazete kako je to bila Evropa i da su ciljevi ispunjeni?FaraonTM je napisao/la:Al' neće Manijak uspjeti da zavadi tople bratske odnose, nikad. Eto nemojte mi zamjeriti šta
A trosite pet puta vise para na igrace od nas uostalom sezona se igra do kraja.Bolanos je napisao/la:Pravo lice je da smo opet iznad vas.
Samo nas titula interesuje, gdje je zapelo?Bolanos je napisao/la:Jeste vi odlucili koji su ciljeve za ovu sezonu ili cekate zavrsetak 29.kola da kazete kako je to bila Evropa i da su ciljevi ispunjeni?FaraonTM je napisao/la:Al' neće Manijak uspjeti da zavadi tople bratske odnose, nikad. Eto nemojte mi zamjeriti šta
Dokazi.pile87 je napisao/la:A trosite pet puta vise para na igrace od nas uostalom sezona se igra do kraja.Bolanos je napisao/la:Pravo lice je da smo opet iznad vas.
Nije to naš fah, niti nam ko liže niti ga kome ližemo. Hvala Bogu vi upražnjavate obojejoker90 je napisao/la:Da Leotar ima navijace na ovom forumu vjerovatno bi i kone imale koga da se "lizu" kako oni to kazu..
OKFaraonTM je napisao/la:Nije to naš fah, niti nam ko liže niti ga kome ližemo. Hvala Bogu vi upražnjavate obojejoker90 je napisao/la:Da Leotar ima navijace na ovom forumu vjerovatno bi i kone imale koga da se "lizu" kako oni to kazu..