I mi...Duff je napisao/la:I miBolanos je napisao/la:I mi isto.Ajzea je napisao/la:Hoćemo X na Koševu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne moze...Imamo uigraniju ekipu, trenera koji bolje poznaje protivnika, fizicku spremniju ekipu, pite su vise utakmica dobili sto su se njihovi protivnici isprepadali bez razloga......imaju suplju odbranu, neiskusnog golmana, ovaj novi ako bude branio, momak je zaboravio kako to izgleda uzivo braniti na nekoj prvenstvenoj utakmici...trenera za koga sam ranije napisao da mu je krajnji domet sredina marta, Sarajevo je pod pritiskom....."moraju" dobiti, a to je najgora opcija...sve je na strani Slobode, samo pametno, jako i bahato.
- SarajlijaTM
I ubice vas pitari ko beba zvecku i onda opet kmeee zeljoo,kmeee osim,kmeee izbacili nas.
Ili cete opet kao prosle godine izgubiti vec u zenici,a na kosevu mahati vazelinom,trece nema.
3,4 sad,puc tuzlaci
Ili cete opet kao prosle godine izgubiti vec u zenici,a na kosevu mahati vazelinom,trece nema.
3,4 sad,puc tuzlaci
Strumfu....kako napreduju ulaganja, jel' ko ulozio u onih 49%.SarajlijaTM je napisao/la:I ubice vas pitari ko beba zvecku i onda opet kmeee zeljoo,kmeee osim,kmeee izbacili nas.
3,4 sad,puc tuzlaci
Tako je kralju, kao i prosle sezone.Elegant je napisao/la:Bice sve OK na kraju !
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
HomoSapiens
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenitot
Naredni kolo je interesantno. Derbi na Kosevu gdje dolazi trenutni lider i po svemu je blizi osvajanju tri boda. Dobra atmosfera u klubu, solidna forma dok je kod komsija obrnuta situacija i jos taj dodatni pritisak koji ce hz vrsiti ( zvanicno je otvoren lov na igrace, traze ih da ih tuku, prijete, pljuju, itd)
Ipak, mala riba nikada nije mogla pojesti veliku, pa je remi nekako ishod koji je najizgledniji, a u oba tabora sigurno ne bi bili nezadovoljni.
Ipak, mala riba nikada nije mogla pojesti veliku, pa je remi nekako ishod koji je najizgledniji, a u oba tabora sigurno ne bi bili nezadovoljni.
Jer si jedan jedini...
Neko napisao na forumu i kao otvoren lov.HomoSapiens je napisao/la:Naredni kolo je interesantno. Derbi na Kosevu gdje dolazi trenutni lider i po svemu je blizi osvajanju tri boda. Dobra atmosfera u klubu, solidna forma dok je kod komsija obrnuta situacija i jos taj dodatni pritisak koji ce hz vrsiti ( zvanicno je otvoren lov na igrace, traze ih da ih tuku, prijete, pljuju, itd)
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Auuuu tako je brate pokaži im zubeSkver je napisao/la:Ne moze...Imamo uigraniju ekipu, trenera koji bolje poznaje protivnika, fizicku spremniju ekipu, pite su vise utakmica dobili sto su se njihovi protivnici isprepadali bez razloga......imaju suplju odbranu, neiskusnog golmana, ovaj novi ako bude branio, momak je zaboravio kako to izgleda uzivo braniti na nekoj prvenstvenoj utakmici...trenera za koga sam ranije napisao da mu je krajnji domet sredina marta, Sarajevo je pod pritiskom....."moraju" dobiti, a to je najgora opcija...sve je na strani Slobode, samo pametno, jako i bahato.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
HomoSapiens
- Kontakt:
Sta ti znas trolu. Samo cekas kome ces replicirati, omalovazavajuci i izrugujuci se kako bi mogao da trolas.Bolanos je napisao/la:Neko napisao na forumu i kao otvoren lov.HomoSapiens je napisao/la:Naredni kolo je interesantno. Derbi na Kosevu gdje dolazi trenutni lider i po svemu je blizi osvajanju tri boda. Dobra atmosfera u klubu, solidna forma dok je kod komsija obrnuta situacija i jos taj dodatni pritisak koji ce hz vrsiti ( zvanicno je otvoren lov na igrace, traze ih da ih tuku, prijete, pljuju, itd)
Bolest.
Jer si jedan jedini...
Pa ti si na osnovu tri forumasa zakljucio nesto tako ozbiljno? Ko ce bolan koga loviti?HomoSapiens je napisao/la:Sta ti znas trolu. Samo cekas kome ces replicirati, omalovazavajuci i izrugujuci se kako bi mogao da trolas.Bolanos je napisao/la:Neko napisao na forumu i kao otvoren lov.HomoSapiens je napisao/la:Naredni kolo je interesantno. Derbi na Kosevu gdje dolazi trenutni lider i po svemu je blizi osvajanju tri boda. Dobra atmosfera u klubu, solidna forma dok je kod komsija obrnuta situacija i jos taj dodatni pritisak koji ce hz vrsiti ( zvanicno je otvoren lov na igrace, traze ih da ih tuku, prijete, pljuju, itd)
Bolest.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
HomoSapiens
- Kontakt:
Evo nahranicu ti ego bolesni malo. Nisam uopste procitao te postove koje spominjes, tek par zadnjih stranica u kojima sam primjetio tvoje sklonosti trolanju.
Ovo sto sam napisao je izreceno/napisano od strane vodja hz, imas komsija koji su upuceniji, ako te bas toliko interesuje.
Ovo sto sam napisao je izreceno/napisano od strane vodja hz, imas komsija koji su upuceniji, ako te bas toliko interesuje.
Jer si jedan jedini...
Pa eto vidjecemo i sami hoce li iko biti "ulovljen" ili nesto slicno.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ko će na Radovca šta vam je? 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sigurno da nas ceka derbi prvenstva...vjerujem da ce i opet na proljece ova ista tekma puno toga odlucivati
Sarajevo nam tradicionalno ne lezi, na Kosevu bar..davno je bila nasa zadnja dobra partija tamo..ali isto tako istina je da je ovo jedna nova Sloboda, ni nalik Slobodi u zadnjih 10-15 godina.... tako da sve sto je prije bilo pada u vodu i ne vazi nista, jer se radi o potpuno drugoj ekipi, igracima, mentalitetu, nacinu razmisljanja, nacinu vodjenja kluba i same ekipe itd itd
posmatrano individualno po pozicijama siguran sam da smo izjednaceni, mozda smo cak i jaci ako Zeba bude igrao..posebno tu na sredini terena..nije bitan zbog forme koliko zbog njegovog motiva na Kosevu..zdrav Ivetic i Zeba spreman da igra su sigurno garant jake Slobode..mislim da bi u tom momentu ostvarili prevagu nad Rustemovicem , Radovcem na sredini terena..
kako se tekma blizi, sve sam veci optimista, ako bude odlucivao teren..
ali opet s druge strane igrati sa sampionom, posebno na njegovom terenu je uvijek tesko bez obzira na sve probleme koje imaju..samo cinjenica je da u zadnjih 15 godina nismo isli na Kosevo sa vecom sansom da nesto napravimo
dobra atmosfera na tribinama, dobra utakmica i nadam se dobro sudjenje i mogla bi to lako biti najljepsa utakmica u ligi
Sarajevo nam tradicionalno ne lezi, na Kosevu bar..davno je bila nasa zadnja dobra partija tamo..ali isto tako istina je da je ovo jedna nova Sloboda, ni nalik Slobodi u zadnjih 10-15 godina.... tako da sve sto je prije bilo pada u vodu i ne vazi nista, jer se radi o potpuno drugoj ekipi, igracima, mentalitetu, nacinu razmisljanja, nacinu vodjenja kluba i same ekipe itd itd
posmatrano individualno po pozicijama siguran sam da smo izjednaceni, mozda smo cak i jaci ako Zeba bude igrao..posebno tu na sredini terena..nije bitan zbog forme koliko zbog njegovog motiva na Kosevu..zdrav Ivetic i Zeba spreman da igra su sigurno garant jake Slobode..mislim da bi u tom momentu ostvarili prevagu nad Rustemovicem , Radovcem na sredini terena..
kako se tekma blizi, sve sam veci optimista, ako bude odlucivao teren..
ali opet s druge strane igrati sa sampionom, posebno na njegovom terenu je uvijek tesko bez obzira na sve probleme koje imaju..samo cinjenica je da u zadnjih 15 godina nismo isli na Kosevo sa vecom sansom da nesto napravimo
dobra atmosfera na tribinama, dobra utakmica i nadam se dobro sudjenje i mogla bi to lako biti najljepsa utakmica u ligi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jesu njegovi ljudi dosli sa mora?FaraonTM je napisao/la:Ko će na Radovca šta vam je?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vjerovatno nisu dok Hz objavljuje ratBolanos je napisao/la:Jesu njegovi ljudi dosli sa mora?FaraonTM je napisao/la:Ko će na Radovca šta vam je?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nemam ja sta pokazivati, Sloboda je ta koja pokazuje zube na terenu....nismo p.e.d.e.r.i da se guzimo ovdje ni sa kim...imamo samo respekt i postovanje prema drugim klubovima u koje ne spadaju FK Zeljeznicar i FK Velez.FaraonTM je napisao/la:Auuuu tako je brate pokaži im zubeSkver je napisao/la:Ne moze...Imamo uigraniju ekipu, trenera koji bolje poznaje protivnika, fizicku spremniju ekipu, pite su vise utakmica dobili sto su se njihovi protivnici isprepadali bez razloga......imaju suplju odbranu, neiskusnog golmana, ovaj novi ako bude branio, momak je zaboravio kako to izgleda uzivo braniti na nekoj prvenstvenoj utakmici...trenera za koga sam ranije napisao da mu je krajnji domet sredina marta, Sarajevo je pod pritiskom....."moraju" dobiti, a to je najgora opcija...sve je na strani Slobode, samo pametno, jako i bahato.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.