PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ma ja kad je vase onda je to normala ugostili, kad smo mi s nekim u normala odnosima, makar na forumu, onda je to lizanje..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
I sad kad je pobjegla RAja, oni ih svako malo brane od dosadnih tuzlaka, nema veze sto su navijali "Sarajevo, Sarajevo" na tekmi protiv Zelje im.joker90 je napisao/la:Da Leotar ima navijace na ovom forumu vjerovatno bi i kone imale koga da se "lizu" kako oni to kazu..

Mogu tek zamisliti u tekiji kakve se seanse desavaju, uz tradicionalno drmanje glavama na svaku pomen Slobode i Sarajeva, mada je donedavno RAja ovdje podjebavala Manijake, a branila HZ. Al bitno je da mi se lizemo sa vama, a sve smo jaci i organizovaniji (i Slo i SA), dok jedni i dalje rone, a drugi u plavom pozoristu trube vozom i pozivaju ljude na stadion.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"Hiljadee mrtvih pitaraa" reče solinas..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Iskusno od tebe, mada mislio sam na braću iz Njemačke al' hajde i sa njima ste u normala odnosima i to je tojoker90 je napisao/la:Ma ja kad je vase onda je to normala ugostili, kad smo mi s nekim u normala odnosima, makar na forumu, onda je to lizanje..

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Aha, znaci to je lizanje..FaraonTM je napisao/la:Iskusno od tebe, mada mislio sam na braću iz Njemačke al' hajde i sa njima ste u normala odnosima i to je tojoker90 je napisao/la:Ma ja kad je vase onda je to normala ugostili, kad smo mi s nekim u normala odnosima, makar na forumu, onda je to lizanje..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vode i šećera, znam da bolijoker90 je napisao/la:Aha, znaci to je lizanje..FaraonTM je napisao/la:Iskusno od tebe, mada mislio sam na braću iz Njemačke al' hajde i sa njima ste u normala odnosima i to je tojoker90 je napisao/la:Ma ja kad je vase onda je to normala ugostili, kad smo mi s nekim u normala odnosima, makar na forumu, onda je to lizanje..Nista mi cemo se i dalje lizati i stvarati normala odnose, a vi postavljajte bombe i pucajte se međusobno, pa vas mozda posjeti jos neko osim ovih fasista u narednim godinama. Do tad slusajte navijace Veleza kako na utakmciama sa vama pjevaju nase pjesme, slusajte Fukare kako zajedno na utakmci sa nama vas nabijamo na k.. itd.

Čuj ovog gore, kad kažemo da je Velež bolji i trofejniji klub od Slobode ne znači da volimo RAju ili mrzimo Fukare, nego jednostavno govorimo činjenice.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nemoj iz poštovanja prema Mirzi rahmetli..joker90 je napisao/la:Aha, znaci to je lizanje..FaraonTM je napisao/la:Iskusno od tebe, mada mislio sam na braću iz Njemačke al' hajde i sa njima ste u normala odnosima i to je tojoker90 je napisao/la:Ma ja kad je vase onda je to normala ugostili, kad smo mi s nekim u normala odnosima, makar na forumu, onda je to lizanje..Nista mi cemo se i dalje lizati i stvarati normala odnose, a vi postavljajte bombe i pucajte se međusobno, pa vas mozda posjeti jos neko osim ovih fasista u narednim godinama. Do tad slusajte navijace Veleza kako na utakmciama sa vama pjevaju nase pjesme, slusajte Fukare kako zajedno na utakmci sa nama vas nabijamo na k.. itd.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma samo se šprdati sa njim i ne shvatati ga ozbiljno, znao sam da nema nikakog poštovanja al' kada nakon zadnjeg derbija nije htio da nam čestita pobjedu onda mi je postalo jasno koliko je sati, tako da od tada znam kako ću sa njim i takvim kao onAjzea je napisao/la:
Nemoj iz poštovanja prema Mirzi rahmetli..

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Beduin
- Kontakt:
Filozofija zivljenja i produzavanja vrste

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
@faraon, daj secera i vode ipak ovom tvom kolegi, njemu ocigledno vise treba trenutno.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne zna čovjek sa kakvim "umovima" ima posla, yebiga naučit će. 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Celik u kupu i Sarajevo u prvenstvu. Simpatizeri Slobode su ushiceni u lizanju svoja dva najdraza šupka u tako kratkom periodu.
joker90 je napisao/la:Aha, znaci to je lizanje..FaraonTM je napisao/la:Iskusno od tebe, mada mislio sam na braću iz Njemačke al' hajde i sa njima ste u normala odnosima i to je tojoker90 je napisao/la:Ma ja kad je vase onda je to normala ugostili, kad smo mi s nekim u normala odnosima, makar na forumu, onda je to lizanje..Nista mi cemo se i dalje lizati i stvarati normala odnose, a vi postavljajte bombe i pucajte se međusobno, pa vas mozda posjeti jos neko osim ovih fasista u narednim godinama. Do tad slusajte navijace Veleza kako na utakmciama sa vama pjevaju nase pjesme, slusajte Fukare kako zajedno na utakmci sa nama vas nabijamo na k.. itd.

Pa uvijek su navijaci nižih i inferiornijih klubova pjevali pjesme protiv najveceg kluba države

tako je u i svakoj drugoj državi
bilo bi zabrinjavajuce kada bi fukare, rođeni, pitari, robijaši i ostala sitna raja pjevali nešto pozitivno ili afirmativno o Želji

Dok god te mrze znaj da nešto vrijediš i da si im nabio komplekse niže vrijednosti - stara uzbekistanska

-
- Kontakt:
Nije provokacija samo pitanje. Da se naguze pitar i robijaš a pored njih je simpatizer slobode,na ciji bi se šupak prije zaletio sa svojim jezikom taj slobodas ili bi to bilo paralelno i ubrzano oblizivanje od dragosti obadva
Ooo let3 brate moj, pa nema te par dana da me citiras, ja se vec nasekirao.
Drago mi je da si dobro, evo skinuo sam te sa ignore liste da ne bude joCker papak, nece da mi odgovori! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Jeli se ovo divovi za Slobodu spremajuBeduin je napisao/la:Filozofija zivljenja i produzavanja vrste![]()

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Eo' ga i Pastrmka je nazad koliko vidim, evo pastrmke evo ludilaBuckinghamskiMoler je napisao/la:Nije provokacija samo pitanje. Da se naguze pitar i robijaš a pored njih je simpatizer slobode,na ciji bi se šupak prije zaletio sa svojim jezikom taj slobodas ili bi to bilo paralelno i ubrzano oblizivanje od dragosti obadva

Zadnja izmjena: MojGradMojKlub, dana/u 26 okt 2015, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Drug, vas jednostavno niko ne hebe ni 1%, realno.
@Bucking nije tvoje pitanje provokacija, ono je samo komplex i ljubomora.
@Bucking nije tvoje pitanje provokacija, ono je samo komplex i ljubomora.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Ne treba to nama mi to bez kondomanarodniheroj je napisao/la:
Jeli se ovo divovi za Slobodu spremaju![]()

ma to okano mojejoker90 je napisao/la:Ooo let3 brate moj, pa nema te par dana da me citiras, ja se vec nasekirao.Drago mi je da si dobro, evo skinuo sam te sa ignore liste da ne bude joCker papak, nece da mi odgovori!

sav si mi OK danas, popravljaš se.....samo anal licking između vas i fukara je odavno postalo ofirno, ali i to je OK....nek' se raja malo zabavi, samo nek je veselo

Trenutno korisnika/ca: Balorda, jurisicduska, Morgen19, Morpheus, mosarajvosa83, NazorUso, Proximic, Rodman, Scholl, supervizor, ubipara, Zeko87 i 79 gostiju.