Moderator/ica: admin
Odma u glavni grad pada atomac jedanSevillista< je napisao/la:Njih nećeš smijeti pobjeditiLFC_LAVOV je napisao/la:Sjevera Koreja, razlog jednostavan
1. Selektor nevidjeno lud ...
2.Njihovim navijacima ne daju na Sp ...
3.Taktika(jos se ne zna)....
Sjeverna Koreja 1.10 vs Brazil 8.50
LFC_LAVOV je napisao/la:Sjevera Koreja, razlog jednostavan
1. Selektor nevidjeno lud ...
2.Njihovim navijacima ne daju na Sp ...
3.Taktika(jos se ne zna)....
Dobro, to se podrazumjeva, al eto malo simpatisanja repki itd... Ja sam već reko, Španija. a evo da dodam i Alžir, pošto za Alžirce neznam da su ikad bili na SP, kao Honduras recimo!steve-o je napisao/la:cim nema BiH svejedno mi je, al' navjerovatnije cu simpatizirati englesku iako to nije ona repka sto je nekada bila, najmanje tu engleza ima danas a sve vise teski kretena medju igracima!
Kako mozes da navijas za srbiju??-izdaicoEmir_ZENICA je napisao/la:Njemacka,Engleska i Srbija !
Bojim se da ce ovo pitanje prouzrokovati previse guzve.Ada je napisao/la:Kako mozes da navijas za srbiju??-izdaicoEmir_ZENICA je napisao/la:Njemacka,Engleska i Srbija !
Vrlo tesko jarane. Dragi su mi talijani, ali ova ekipa ce se dobro namucit na ovom prvenstvu. Mislim da je ogromna greska sto nije zovno Tottia, Miccolia i Cassana. Isto tako je trebo nagovorit Nestu da se vrati. Cannavaro je katastrofa ove sezone.HeavensWonder je napisao/la:
repriza...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.