P.S. Sloboda je godinama unistavana, kriminalci je pokrali, srozali nas do dna......sve ce doci na svoje, a za to je potrebno vrijeme, novac i znanje koje imaju ljudi koje vode Slobodu.staragarda je napisao/la:Opet vi o posjeti. ....znaci morat cemo opet
1.ulaznica 10 km...jedna od najskupljih u sirotinjskoj drzavi Bosni i Hercegovini
2.neatraktivni protivnici. ...rudar, borac, vitez, travnik, olimpic, velez...ne zna se koji je neatraktivniji protivnik. ...vidjet cemo kolko ce bit na sirokom, celiku, selji, sarajevu I zrinji
3.tv prenosi....pogledati tacku 2 i jos na to dodati tv prenos...a prenosio se borac, velez i olimpik
po meni je posjeta ODLICNA s obzirom na okolnosti. ..izbacite sarajevski derbi I vidjet ce te da imamo najbolju posjetu lige ili je to u 5 deka sa pitarima. ...evo protiv zrinje ce bit oko 5 milja, mozda i jace. ..al 1000 %.....
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo opet da obnovimo gradivo po ko zna koji put.
🔴⚫️
Hoces reci da nisam upravu ?DoeTz je napisao/la:Samo kukate, da mi je jedan dan da prodje da neko ne kuka.
Azmiru treba dati ulicu u Tuzli,sa kakvim strujama se bori,neko bi davno odustao,kao sto bi npr ja,jer covjek ima celicne zivce..opstruira ga Secer i ostale legende nase kluba,svaki dan nova tuzba na osnovu dugovanja prethodnih uprava,onda JU Stadion Tusanj ne rade svoj posao,prljave tribine,kospe kao sto neko rece iz federalke,wc katastrofa,nisam tu mokrio od malih nogu,nedo bog bolescure kakve fasovat,onda hebali su i Musemica ja mislim jednom ili par puta,nesto je u vezi glavnog terena,onaj usljo od nacelnika,hebo ga je za reprogram,nek je on podrzao onog svog potrca i propali klub OKK Slobodu,komotno moze od naplate parkinga po Tuzli potpisat reprogram,ionako je sve zauzeoo..da me bruka kojekakav fudbaler ili Crnkic,Bajramovic u vezi tuzbe,pa da nam utakmice vise u zraku ,hoceo li igrat ili necemo..kao sto rece jednom svake sedmice neka nova potrazivanja i inspekcija na stadionu itd..
A kako mi to njemu vracamo,polupraznim stadionom,neki su mu podmetalim,kao npr kineske kladionice itd.. svaka njemu cast,ja bih ovo davno poslao u pm i napustio..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Djaba trosite avaz, a u ovom konkretnom slucaju tastaturu.
Ako vec postujemo sta je sve Azmir ucinio onda treba postovati i njegov stav u vezi karti. Vecina istinskih navijaca/simpatizera podrzava tu odluku.
Ajmo se okrenuti nedelji.
Ako vec postujemo sta je sve Azmir ucinio onda treba postovati i njegov stav u vezi karti. Vecina istinskih navijaca/simpatizera podrzava tu odluku.
Ajmo se okrenuti nedelji.
tuzlanska Sloboda
To ga i cini posebnim i razlicitim od ostalih.harry_90 je napisao/la:A kako mi to njemu vracamo,polupraznim stadionom,neki su mu podmetalim,kao npr kineske kladionice itd.. svaka njemu cast,ja bih ovo davno poslao u pm i napustio..DoeTz je napisao/la:Samo kukate, da mi je jedan dan da prodje da neko ne kuka.
Smarate se bespotrebnim stvarima. Okrenite se nedelji.
tuzlanska Sloboda
zlajci je napisao/la:To ga i cini posebnim i razlicitim od ostalih.harry_90 je napisao/la:A kako mi to njemu vracamo,polupraznim stadionom,neki su mu podmetalim,kao npr kineske kladionice itd.. svaka njemu cast,ja bih ovo davno poslao u pm i napustio..DoeTz je napisao/la:Samo kukate, da mi je jedan dan da prodje da neko ne kuka.
Smarate se bespotrebnim stvarima. Okrenite se nedelji.
Nego u nedelju aBd ,koliko će biti buseva u opticaju ? kakve su prognoze šta mislite koliko će nas biti tamo?
Ja mislim da je ta cijena namjerno puknuti kako nebi svakakve bagre dolazilo i palilo pirotehniku, ovako i kad dodje valja skupljat pare za kartu
Harry nisam mislio ni na kog neg uopsteno, svi samo kukaju bez ikakve potrebe. Imam osjecaj da kad bi bili Real Madrid, da bi makar Chinaglia nasao manu sto nismo Lazio 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
I u Real Madridu ljudi kukaju i negoduju, jer se ne zadovoljavaju sitnicama. Mi tezimo ka boljem zato i dizemo haber. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
@zlajci,tako je tebra.Pozurite da uplatite mjesto za prevoz za Kosevo,bruka je interesanata,broj mjesta ce bit ogranicen
cijena prevoza ce bit smijesna.
SA TOBOM U POBJEDE NOVE...

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Od sutra prijave u FFC prostorijama u Mejdanu !emirzlaTu je napisao/la:@zlajci,tako je tebra.Pozurite da uplatite mjesto za prevoz za Kosevo,bruka je interesanata,broj mjesta ce bit ogranicencijena prevoza ce bit smijesna.
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!
bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!Tkanton je napisao/la:Ja mislim da je ta cijena namjerno puknuti kako nebi svakakve bagre dolazilo i palilo pirotehniku, ovako i kad dodje valja skupljat pare za kartu
1919 <3
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ovi što pale baklje se ni u kom slučaju ne mogu nazvati bagrom, to je odron od navijača i ljudi! Kakav moraš imati mentalni sklop da pališ baklje, a znaš da će to tvom klubu donijeti kaznu?!panini je napisao/la:bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!Tkanton je napisao/la:Ja mislim da je ta cijena namjerno puknuti kako nebi svakakve bagre dolazilo i palilo pirotehniku, ovako i kad dodje valja skupljat pare za kartu
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Uživajte prijatelji, Sloboda rasterećeno ide u Sarajevo da brani prvo mjesto 

I dalje prvi aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
U nedelju uzeti sarajevo...Ne bod nego sva 3....
Za fudbal i stadion je bolje 5000 po 5KM nego 2500 po 10 ali to ne vazi za Slobodu,vec vidjeno, suvise puno gluposti se pojavljuje ...Zato bolje ovako.
Osim toga na stadionu nedostaju security koordinatori koji bi izvodili agresivne likove...
Sto se tice istoka, imam sezonsku i budem na istoku prvih destak minuta. Vjerovatno su patokari i ko zna sta sve ne ali ne psuju djecu ko onaj fancy debil sa zapada protiv Olimpika... Uocio sam da je i brdo ponovo puno...Uvijek je bilo, neka znaci ljudi prate Slobodu ...
U nedelju uzeti sarajevo...Ne bod nego sva 3....
Za fudbal i stadion je bolje 5000 po 5KM nego 2500 po 10 ali to ne vazi za Slobodu,vec vidjeno, suvise puno gluposti se pojavljuje ...Zato bolje ovako.
Osim toga na stadionu nedostaju security koordinatori koji bi izvodili agresivne likove...
Sto se tice istoka, imam sezonsku i budem na istoku prvih destak minuta. Vjerovatno su patokari i ko zna sta sve ne ali ne psuju djecu ko onaj fancy debil sa zapada protiv Olimpika... Uocio sam da je i brdo ponovo puno...Uvijek je bilo, neka znaci ljudi prate Slobodu ...
& $ ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
svi na Kosevo....moramo pomoci klubu vise nego ikad..bruka raje ce ic...mislim da je obezbjedzeno 10 buseva pa sad kolko napunimo...nadam se makar 6 buseva da cemo sabrat...i .z a je b i t e ba vise pricu oko karata..ispricano 100 puta..karta se nece nece mijenjati...i hvala dragom Bogu na tome..
i jos nesto....ti sto gledaju sa istoka nemaju za kartu al su oko sebe 5 bambuca piva poredali

i jos nesto....ti sto gledaju sa istoka nemaju za kartu al su oko sebe 5 bambuca piva poredali

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nece biti 10 buseva sigurno, planiran je manji broj a pitanje je da li cemo i to popuniti.
Sloboda Tuzla
Ma jasta cemo neg napunit...samo furat raju da idu sa busevima.Ja i moja ekipa je dosad isla autom i nekad kombijem,nedelja bus aBdfukaratz je napisao/la:nece biti 10 buseva sigurno, planiran je manji broj a pitanje je da li cemo i to popuniti.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
mislim da ce biti 6-7km prevoz za kosevo .. ne moze se niko opravdati da nema para a ko je voljan da ide 
i to za baklje, ne razumiju se neki sta je tribina tako da ne se*ite .. jeste da je nepotrebno protiv travnika dobiti kaznu ni marke, ali protiv zrinje prizeljkujem jednu lijepu koreografiju i bakljadu pa nek dodje kolko dodje, isplatit ce se kartama .. a protiv travnika, ponavljam nepotrebnih 1000km

i to za baklje, ne razumiju se neki sta je tribina tako da ne se*ite .. jeste da je nepotrebno protiv travnika dobiti kaznu ni marke, ali protiv zrinje prizeljkujem jednu lijepu koreografiju i bakljadu pa nek dodje kolko dodje, isplatit ce se kartama .. a protiv travnika, ponavljam nepotrebnih 1000km
-
- Interni moderator
- Kontakt:
vecina raje ce ici busom...i ovi sto su isli do sad u privatnom aranzmanu ce sad busom....izmedzu ostalog i moja ekipaemirzlaTu je napisao/la:Ma jasta cemo neg napunit...samo furat raju da idu sa busevima.Ja i moja ekipa je dosad isla autom i nekad kombijem,nedelja bus aBdfukaratz je napisao/la:nece biti 10 buseva sigurno, planiran je manji broj a pitanje je da li cemo i to popuniti.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.