staragarda je napisao/la:dandara je napisao/la:mislim da ce biti 6-7km prevoz za kosevo .. ne moze se niko opravdati da nema para a ko je voljan da ide
i to za baklje, ne razumiju se neki sta je tribina tako da ne se*ite .. jeste da je nepotrebno protiv travnika dobiti kaznu ni marke, ali protiv zrinje prizeljkujem jednu lijepu koreografiju i bakljadu pa nek dodje kolko dodje, isplatit ce se kartama .. a protiv travnika, ponavljam nepotrebnih 1000km
meni je licno vise pun k u r a c tih nekontrolisanih bakljada....te pare sto se popuse na tu bakljadu platile bi recimo koregrafiju da ti se balkan klanja ot triglava do dzevdzelije..bakljadu niko nece ni spomenut ako nije bas splektakularna....al kako to..nedao Bog da se sta pametno i smisleno odradi
znas ti makar kako se skupljalo za skoro svaku koreografiju, pa trci ovamo, trci tamo, posudjuj da uzmes jos boje, pa zovi koga znas i umijes ko bi mogo za Slobodu i 5-10 maraka dat, pa otidji do zlaje da nam makar 20 cepava isprzi kupi hljeb, popij koju pivu da se i momci nagrade .. a imamo mi itekakvih umjetnika i u rukama a i u glavi, i za pjesme i za koreografije, samo kome je napraviti? da ti dodje neko i kaze ti (kao sto je bio slucaj s jednom koreografijom) "kakva vam je to koreografija sirotinjska, pola crveno, pola narandzasto, kriva slova itd itd" i dobi taj sta ga sleduje .. uglavnom napisao sam vec ne podrzavam bakljadu protiv neatraktivnih protivnika, ali ce se paliti u derbijima i uz koreografije sto je i sam Azmir prije 1.5 - 2 godine rekao