FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 26 okt 2015, 18:59

emirzlaTu je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:nece biti 10 buseva sigurno, planiran je manji broj a pitanje je da li cemo i to popuniti.
Ma jasta cemo neg napunit...samo furat raju da idu sa busevima.Ja i moja ekipa je dosad isla autom i nekad kombijem,nedelja bus aBd :)
na Kosevo niposto privatnim autima :!: svi koji budemo isli ici cemo busevima eventualno kombijima....
Sloboda Tuzla

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 okt 2015, 19:01

dandara je napisao/la:mislim da ce biti 6-7km prevoz za kosevo .. ne moze se niko opravdati da nema para a ko je voljan da ide ;)

i to za baklje, ne razumiju se neki sta je tribina tako da ne se*ite .. jeste da je nepotrebno protiv travnika dobiti kaznu ni marke, ali protiv zrinje prizeljkujem jednu lijepu koreografiju i bakljadu pa nek dodje kolko dodje, isplatit ce se kartama .. a protiv travnika, ponavljam nepotrebnih 1000km
Koreografija ok, al baklje nikako, jednostavno I nadam se da ce to nekad prestati I umirijeti pojam bakljada na tribini

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 19:02

6 buseva organizovano, info iz prve ruke... jedino, ako se sta ne promijeni ovih dana
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 okt 2015, 19:03

dandara je napisao/la:mislim da ce biti 6-7km prevoz za kosevo .. ne moze se niko opravdati da nema para a ko je voljan da ide ;)

i to za baklje, ne razumiju se neki sta je tribina tako da ne se*ite .. jeste da je nepotrebno protiv travnika dobiti kaznu ni marke, ali protiv zrinje prizeljkujem jednu lijepu koreografiju i bakljadu pa nek dodje kolko dodje, isplatit ce se kartama .. a protiv travnika, ponavljam nepotrebnih 1000km
meni je licno vise pun k u r a c tih nekontrolisanih bakljada....te pare sto se popuse na tu bakljadu platile bi recimo koregrafiju da ti se balkan klanja ot triglava do dzevdzelije..bakljadu niko nece ni spomenut ako nije bas splektakularna....al kako to..nedao Bog da se sta pametno i smisleno odradi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 okt 2015, 19:09

panini je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ja mislim da je ta cijena namjerno puknuti kako nebi svakakve bagre dolazilo i palilo pirotehniku, ovako i kad dodje valja skupljat pare za kartu
bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!
Ti si brat :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 26 okt 2015, 19:10

staragarda je napisao/la:svi na Kosevo....moramo pomoci klubu vise nego ikad..bruka raje ce ic...mislim da je obezbjedzeno 10 buseva pa sad kolko napunimo...nadam se makar 6 buseva da cemo sabrat...i .z a je b i t e ba vise pricu oko karata..ispricano 100 puta..karta se nece nece mijenjati...i hvala dragom Bogu na tome..

i jos nesto....ti sto gledaju sa istoka nemaju za kartu al su oko sebe 5 bambuca piva poredali :clap: :clap:
to su one litarske od 1,45 KM pa se opet nesto uštedi...Kad su zabranili onu kafu za ponijeti u velikim casama
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2015, 19:14

Bezveze se raspravljate, momci vole utakmice, stalno im u glavama Sloboda. Neka se protiv ovih jacih provesele na svoj nacin sa bakljama i koreografijom kakvom nadam se kad to vole.

Ipak evo citavu sezonu su tu, trude se da dignu atmosferu. Zapad ih svaku utakmicu iskulira kada to rade. Neka zapale protiv jacih i smisle sta..

Na ovim slabijim utakmicama se slazemo svi da ne treba palit.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 26 okt 2015, 19:18

Nego sta je sa dimnim...Postoji li to jos uvijek? Koliko su kazne za to?
& $ ?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 26 okt 2015, 19:30

Postoje i to bolje nego baklje(po meni,u bojama)nabavit crveno-crne :D

Inace,gdje si,slabo nam zalazis u crveno-crni kutak :twisted:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

dandara
Kontakt:

Post Postao/la dandara » 26 okt 2015, 19:34

TRUST je napisao/la:

Koreografija ok, al baklje nikako, jednostavno I nadam se da ce to nekad prestati I umirijeti pojam bakljada na tribini
svako ima svoje, ja sam protiv da se zapali jedna baklja na utakmici, ili baci petarda i dobijes kaznu .. vjerovatno nikad nisi bio na tribini pa ne razumijes neke stvari, ne znas ni kolko se tu truda, zivaca, vremena odvoji da se napravi jedna koreografija koja ce minutu - dvije biti dignuta i to se poslje ostavi ili baci i da prigovoris tim ljudima sto zapale i baklju .. meni je i dalje lijepo vidjeti neku bakljadu koja ima smisla, malo da se i igraci dignu, da ih ponese atmosfera .. svakom svacije, a i Azmir je rekao jedne prilike da se ne pale baklje na svakoj utakmici, da to moze na derbijima i sad ti ako imas podrsku predsjednika kluba, koga zanima sta ce ko od simpatizera kluba reci ;)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 okt 2015, 19:35

panini je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ja mislim da je ta cijena namjerno puknuti kako nebi svakakve bagre dolazilo i palilo pirotehniku, ovako i kad dodje valja skupljat pare za kartu
bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!
Skupite pare za kaznu pa palite i stadion ako hoćete sa sve službenim prostorijama. :kafa:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 26 okt 2015, 19:38

emirzlaTu je napisao/la:Postoje i to bolje nego baklje(po meni,u bojama)nabavit crveno-crne :D

Inace,gdje si,slabo nam zalazis u crveno-crni kutak :twisted:
Ja ba, ofarbati stadion u crveno crno i platiti kaznu...makar znas zasto...
ma dugo nisam vidio sad svi nesto baklje furaju...Otisao sam na pik da vidim posto je to...Pa nije ni pretjerano skupo...
Odoh kupiti jednu...Nema vise djece pred zgradom da pale dimne od kako smo mi ostarili, ha @staragarda...Otisao bi im ja kupiti, nešto mi bezze, star covjek pali dimne...
& $ ?

dandara
Kontakt:

Post Postao/la dandara » 26 okt 2015, 19:40

staragarda je napisao/la:

meni je licno vise pun k u r a c tih nekontrolisanih bakljada....te pare sto se popuse na tu bakljadu platile bi recimo koregrafiju da ti se balkan klanja ot triglava do dzevdzelije..bakljadu niko nece ni spomenut ako nije bas splektakularna....al kako to..nedao Bog da se sta pametno i smisleno odradi
znas ti makar kako se skupljalo za skoro svaku koreografiju, pa trci ovamo, trci tamo, posudjuj da uzmes jos boje, pa zovi koga znas i umijes ko bi mogo za Slobodu i 5-10 maraka dat, pa otidji do zlaje da nam makar 20 cepava isprzi kupi hljeb, popij koju pivu da se i momci nagrade .. a imamo mi itekakvih umjetnika i u rukama a i u glavi, i za pjesme i za koreografije, samo kome je napraviti? da ti dodje neko i kaze ti (kao sto je bio slucaj s jednom koreografijom) "kakva vam je to koreografija sirotinjska, pola crveno, pola narandzasto, kriva slova itd itd" i dobi taj sta ga sleduje .. uglavnom napisao sam vec ne podrzavam bakljadu protiv neatraktivnih protivnika, ali ce se paliti u derbijima i uz koreografije sto je i sam Azmir prije 1.5 - 2 godine rekao

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 okt 2015, 19:45

Dandara, živ bio prestani. Čuj ono zna šta je tribina hahahhaha
Preseli se na dernek ili šta već ovih dana adoloscenti furaju.

p.s. jel moguće da je ovdje tek svako peti normalan il punoljetan. :zzz:
tuzlanska Sloboda

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 okt 2015, 19:46

zlajci je napisao/la:Dandara, živ bio prestani. Čuj ono zna šta je tribina hahahhaha

Nemoj se nervirat :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

dandara
Kontakt:

Post Postao/la dandara » 26 okt 2015, 19:49

zlajci je napisao/la:Dandara, živ bio prestani. Čuj ono zna šta je tribina hahahhaha

zivio ti meni jos 100 godina i ako imas neki argument na ovo moje oko bakljade, koreografija i svega sto sam napisao slobodne ti ruke, pisi, ne mozes tastaturu istrositi

p.s. "ono zna sta je tribina hahahhaha"

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 okt 2015, 20:04

Tuzlaci neka bolji pobjedi da se vise ne citiramo nemam namjeru da se raspravljam sa nekim klincima jel uredu i bujrum na kosevo ! :)
04.10.2009 !!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 20:10

ABd bolji i sretniji neka odnese bod(ove), svakako ova utakmica nece rijesiti konacnog pobjednika, ali pomaze u daljoj motivaciji i jednima i drugima.
Sretno i vama i nama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 okt 2015, 20:46

Sloboda ima pozitivan skor protiv Sarajeva u prvoj ligi Jugoslavije.
Sezone u kojima smo igrali prvu Jugo ligu su:1959/60, 1962/63 te 1969--1991

UKUPNO ODIGRANIH UTAKMICA............49

POBJEDA SLOBODE...........................20

POBJEDA SARAJEVA..........................15

NERIJEŠENO...................................14

GOL RAZLIKA.................................62:52 u korist Slobode.

Napomena,u sezoni 1991 /92 odigrali smo jednu utakmicu i to u jesen.Na proljeće nismo igrali usljed prekida prvenstva zbog agresije i rata u BiH.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 maj 2016, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 okt 2015, 20:55

sloboda72 je napisao/la:Sloboda ima pozitivan skor protiv Sarajeva u prvoj ligi Jugoslavije.
Sezone u kojima smo igrali prvu Jugo ligu su:1959/60, 1962/63 te 1969--1991

UKUPNO ODIGRANIH UTAKMICA............49

POBJEDA SLOBODE...........................20

POBJEDA SARAJEVA..........................15

NERIJEŠENO...................................14

GOL RAZLIKA.................................62:52 u korist Slobode.

Napomena,u sezoni 1991 /92 odigrali smo jednu utakmicu i to u jesen.Na proljeće nismo igrali usljed prekida prvenstva zbog agresije i rata u BiH.
Hvala na update
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.