Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Ajzea
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Ajzea » 26 okt 2015, 19:38

brig je napisao/la:po bht sport igrač kola ovaj Tiago...dao 2 goal kod kuće od 4 i to sa nekih 2-3 metra samo zakucao loptu u gol..s druge strane imaš npr Wagnera koji je zabio oba gola u pobjedi Širokog na gostovanju protiv Borca, drugi ist otako ušao fino na asistenciju Pehara dok je prvo povukao sam, dodao desno stigao unutra i zabio glavom na ubačaj Crnova..

po kojim kriterijima je Tiago igrač kola? :hmmmmm: :hmmmmm:
napomena da nisam pratio druge izvještaje nego samo uspoređujem
Lomio kičme igračima, dao 2 gola, jedan gol petom.. Sasvim dovoljno :)
Daj X na Koševu :pray:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 19:39

let3 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Ujedinjujemo grad Sarajevo, ne moze veci sevap. Manijaci umoljavaju FK Sarajevo da pobijede Slobodu, jedan od predznaka Sudnjeg dana, zasigurno.

Ocekujem trans (kojeg nije bilo ovog vikenda na Grbavici) Manijaka na Kosevu kao podrska komsijama... na polusezoni povecanje broja clanova HZ, Saharu na Grbavici, pljuste majice u Fan shopu FKS, al uticemo na Plave jbt. :urnebes:
Ili te LSD loše vozi ili se bunika slabo vari....uglavnom, nešto gadno si utripov'o :hmmmmm:

:tokralju: mada, moram ti se klanjati na inspiraciji :tokralju: :mrgreen:
Klanjaj se ti Uzvisenim, kafiru jedan. :urnebes:

Tu bistru glavicu usmjeri na citanje postova tvojih kolega pa donesi sud, a nemoj prenositi svoja ulicarsko-narkomanska iskustva, sta ja znam kako LSD te brije... niti me interesuje :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2015, 19:48

Beduin je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Ujedinjujemo grad Sarajevo, ne moze veci sevap. Manijaci umoljavaju FK Sarajevo da pobijede Slobodu, jedan od predznaka Sudnjeg dana, zasigurno.

Ocekujem trans (kojeg nije bilo ovog vikenda na Grbavici) Manijaka na Kosevu kao podrska komsijama... na polusezoni povecanje broja clanova HZ, Saharu na Grbavici, pljuste majice u Fan shopu FKS, al uticemo na Plave jbt. :urnebes:
Ili te LSD loše vozi ili se bunika slabo vari....uglavnom, nešto gadno si utripov'o :hmmmmm:

:tokralju: mada, moram ti se klanjati na inspiraciji :tokralju: :mrgreen:
Klanjaj se ti Uzvisenim, kafiru jedan. :urnebes:

Tu bistru glavicu usmjeri na citanje postova tvojih kolega pa donesi sud, a nemoj prenositi svoja ulicarsko-narkomanska iskustva, sta ja znam kako LSD te brije... niti me interesuje :urnebes:
šta ime mumine, halali nisam te prepozn'o :salut: to sa jacije malo na forum, jelde :opaopa: neka, fino je promuhabetiti sa kjafirima :tralala:

Ujedinjujemo grad Sarajevo :rol: :tokralju: i to ni manje ni više - nego tuzlaci :tokralju: klanjam ti se Izete.... jaki su to tripovi, moraš i sam to priznati da ga yebeš :mrgreen:
To je megalomanija, ludilo sopstvene velicine, kada utripuješ da se velik ili kad generalno imaš jako pogrešnu percepciju o sebi :beba:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2015, 19:54

Moj brat @let3 dominira smajlijima! :opaopa: :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2015, 19:57

joker90 je napisao/la:Moj brat @let3 dominira smajlijima! :opaopa: :opaopa:
Navucen sa na ove smajlije, ko Beduin na buniku

opa Gangnam style :opaopa: :opaopa:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 okt 2015, 19:58

Ja kad kažem papak napadne me se. Eto dobar momak, realan, beton. Samo se čeka dan da pokaže pravo lice i evo pokazuje ga, mrzi grad Sarajevo i sve što ima veze s njim.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 okt 2015, 20:01

Pa nista,il ce plakat komplet Seher il Tuzla,trece nema :tokralju:
:urnebes:
1-2 hladno :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 okt 2015, 20:02

A ko to igra?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 20:04

Bjezi ba, zamanta mi se kad otvori post i smajliji izdominirase. Ko Veselu svesku da citam, 3 rijeci pa smajli (slikica), pa opet, i opet...

:opaopa: :bow: :tralala: :kralj: :pinokio: :beba: :zviz: :thumbup: :stop: :bale: :geek: :crazy: :angel: :urnebes: :shock: :lol:

Halal ti bili svi do jednog, grjesnice.

Evo i JurisicDuske da prezentuje svoje vidjenje situacije, a ponovo je shvatio da mrzim glavni grad drzave u kojoj sam rodjen. Koji forumas, a zaista ima vrlih postova, priznajem, ali bespotrebno se naklatio na Beduina pa trazi dlaku i tamo gdje je nema. De bolan ponovo procitaj sta sam napisao, ostale sarajlije skontale, a ti gori od onog naseg Sloboda72.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 okt 2015, 20:06

Realno po formi, rezultatima i timskom duhu puno bliže je pobjedi Sloboda nego Sarajevo. Druga stvar puno se više lože Slobodni igrači na utakmicu sa Sarajevom nego obrnuto. Treće oni svakako ove sezone svaku utakmicu igraju 100%, gledao sam par, fina ekipa, čvrsta nazad, naprijed jaka, sredina najbolja u ligi.

Ja kao navijač Sarajeva naravno da očekujem pobjedu mog tima ali treba biti realan, Sloboda je trenutno u puno boljoj poziciji i tim više što nemaju imperativ, mi ako izgubimo halalili smo sezonu.

Po imenima niste jači od Sarajeva, te gluposti nemojte pisati ali ste kao kolektiv dosta jači i tu je vaša snaga i šansa.

Beduin ti baš provociraš ispod pojasa, nemoj jarane tako, šta tebi predstavlja željezničar pa malo malo opleteš neku retoriku protiv njih, popusti malo. A na vašoj stranici da te Bog sačuva kakvi komentari, ne od tebe to priznajem. Možda sam te i pogrešno procijenio, ali pretjeruješ dosta.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 okt 2015, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 26 okt 2015, 20:06

shzna je napisao/la:A ko to igra?
Sampion drzave i lider prvenstva :tralala:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2015, 20:06

Je li to ne znas ko ni za korteo onda pa po forumu pitas moj "ultras"? :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2015, 20:08

Ovi jos uvijek za ponajvece SD u citavoj drzavi govore da je malo..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2015, 20:10

solinas je napisao/la:Pa nista,il ce plakat komplet Seher il Tuzla,trece nema :tokralju:
:urnebes:
1-2 hladno :kafa:
Hus nece i ne može na svoje, pitarluk ne može meda sve i da hoce, Ješa došao u šeher samo po malezijske pare, na kraju sezone se fata noge.

na kraju miroljubivi remi, niko nece plakati i sviju ce boliti ljubavni mišić za vašu utakmicu i rezultat sa iste

:opaopa: :opaopa: taj rad

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 okt 2015, 20:11

emirzlaTu je napisao/la:
Sampion drzave i lider prvenstva :tralala:
Aaaa, one dvije ekipe koje su u fazonu - kad porastem biću Željo :tralala:

Gledaj f-baje, napisa "1:2 hladno" :tokralju:
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 26 okt 2015, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 okt 2015, 20:11

jurisicduska je napisao/la:Realno po formi, rezultatima i timskom duhu puno bliže je pobjedi Sloboda nego Sarajevo. Druga stvar puno se više lože Slobodni igrači na utakmicu sa Sarajevom nego obrnuto. Treće oni svakako ove sezone svaku utakmicu igraju 100%, gledao sam par, fina ekipa, čvrsta nazad, naprijed jaka, sredina najbolja u ligi.

Ja kao navijač Sarajeva naravno da očekujem pobjedu mog tima ali treba biti realan, Sloboda je trenutno u puno boljoj poziciji i tim više što nemaju imperativ, mi ako izgubimo halalili smo sezonu.

Po imenima niste jači od Sarajeva, te gluposti nemojte pisati ali ste kao kolektiv dosta jači i tu je vaša snaga i šansa.

Beduin ti baš provociraš ispod pojasa, nemoj jarane tako, šta tebi predstavlja željezničar pa malo malo opleteš neku retoriku protiv njih, popusti malo. A na vašoj stranici da te Bog sačuva kakvi komentari, ne od tebe to priznajem. Možda sam te i pogrešno procijenio, ali pretjeruješ dosta.
Benko-ahmetovic
Radovac-ordagic
Zeba-nemate nikog ni blizu zebi
Barbaric-kostic
Na golu smo jaci
Krste-veselinovic
I TD da neduzimo niti ste jaci individualno niti kolektivno jedina vasa prednost je domaci teren
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2015, 20:12

Boli nas briga i da izgubimo. Imamo mi vecih briga..

A vi ste inace svi fulali sa progonozama zbog vase mrznje prema Tz i Slobodi pa vam mrznja tipovala. A ne mozak.. Odnosi se na navijace Zelje.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 okt 2015, 20:14

Zaboravio si Krpic-Duljevic i Ikande-Saric. :nene: :nene:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 okt 2015, 20:17

Što se mene tiče ja jedva čekam utakmicu i da se vidim d nekim prijateljima a i sama utakmica za moj klub je prelomna. Svi dobrodošli, realno ove sezone najbolja tekma, prvi na tabeli protiv aktuelnog prvaka. Nije naboj ko u derbiju normalno, ali eto možda se godinama rodi veći rivalitet od ovog sad. Nemoj let pretjerivati biće fina utakmica i gledat ćeš je na areniBH.

Benko Ahmetović ne treba komentarisati
Barbarić Kostić vidi se po karijeri
Krste veselinović pogledati rubriku statistika
Ikande ordagić nadam se da ne trebam objašnjavati

Na golu jeste bolji. I zebu nemamo što jest jest. A ova gore 4 su daleko bolja naša. Tako da ne treba fkt biti nerealan. To što nisu u formi i ne igraju ne možeš reći da je Ahmetović bolji od Benke to je smiješno il ordagić od Ikandea ili veselinović od Velkoskog pa frajer je zabio za Sarajevo golova ko ovaj u karijeri cijeloj duplo. Evo krste protiv veleža ima bolji učinak nego veselinović cijelu sezonu.

Moraš biti objektivan majstore. Duljević je bolji od govedarice i veselinovića zajedno.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 okt 2015, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2015, 20:18

Ne znam ko je jaci, znam samo da je Sloboda bolje selektovala ekipu i da ima daleko bolju harmoniju. Isto Husref je to doveo do dobrog nivoa u praksi pa se zna ko sta radi :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.