To vise nije provokacija, to je postalo dusevno stanjeIsnar je napisao/la:Na provokaciju se odgovorilo provokacijom... sta je sad tu cudno...lejla je napisao/la:Do kada cete vi podcjenjivati navijace Chelseaja ??

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
To vise nije provokacija, to je postalo dusevno stanjeIsnar je napisao/la:Na provokaciju se odgovorilo provokacijom... sta je sad tu cudno...lejla je napisao/la:Do kada cete vi podcjenjivati navijace Chelseaja ??
I tada cu ih voljeti, ne brini. Ne razumijes ti ljubav prema klubu.Romariooo je napisao/la:A evo mi i Pajuge, starog ahbaba. Lejla, vidjecemo sta ces pjevat kad rusi zavrnu pipu, i kad budete tim koji neodoljivo podsjeca na Portsmouth. Mozda onu:
Voljela sam, ludo voljela
A sada sam bez njih ostala...
Oni su rivali Fulhamu... ponosno mogu reci da su gazde zapadnog Londona...Cartman je napisao/la:Odakle ovih rusa na temi odjednom? Sta se vi palite na United? Vi niste rivali Uniteda, veci nam je rival Leeds, nego vi. Zato vozdra.
da a ti ''malii'' rivali su vas dva puta poderaliCartman je napisao/la:Odakle ovih rusa na temi odjednom? Sta se vi palite na United? Vi niste rivali Uniteda, veci nam je rival Leeds, nego vi. Zato vozdra.
A cuj...nasladjuju se s jednom titulom,tak da...Trasimaco je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kad smo to mi zakuhali sa Chavsima na ovom forumu? Propustio sam nesto?
I mi smo njih poderali u sred Moskve i tri puta zaredom im uzeli titulu pred nosom. I sta onda? Chelsea je Unitedu interesantan dok su u vrhu, dok malo nize padnu, nijedan navijac Uniteda nece imat nikakve osjecaje prema njima. A Leeds je dan danas veliki rival, i onaj poraz je bolio vise nego sto mnogi misle. Rivali Uniteda su prvenstveno Liverpool, Leeds, City i zadnjih godina Arsenal nakon velikog rivalstva kad su igrali Keane i Vieira. A Chelsea je manje vazan. Evo prosle sezone su lose igrali, i vjeruj da mi ih je bilo zao kad su ispali od Barce. A da je se ono desio Liverpoolu, bilo bi mi samo smjesno i vrlo drago.___Benny___ je napisao/la:da a ti ''malii'' rivali su vas dva puta poderaliCartman je napisao/la:Odakle ovih rusa na temi odjednom? Sta se vi palite na United? Vi niste rivali Uniteda, veci nam je rival Leeds, nego vi. Zato vozdra.i igracki i rezultatski,.,a i veliki rivali su vas pobijedili.,,
Pa ako su oni United poderali 2 puta ove sezone, onda je i ono u Moskvi deranje, jer svi znamo kako je Chelsea doso do te dvije pobjede.-Paja je napisao/la:Ali poderali hahahaha daleko od toga da volim chelski ali ovo stvarno hahahahahaha covjek bi rekao da su pobjedili 5-0 a ne na penale
SUTITE VI vi njih u ono vrijeme kad je guus bio trener niste pomocu trikova mogli dobit.pa ste morali angazovat ovreba.,Romariooo je napisao/la:Bas je bilo cool gledati kako rusi padaju u sred moskve heh. Imaju oni sve skoro, i trenere i dobre igrace, dobro i igraju, al nemaju duha brate, to im fali najvise, neda im ni Bog da osvoje Ligu prvaka, fali im nesto. Mozda ono da kao u Unitedu il Barci dodju Carlton ili Krojf pa da malo zagalame, ovako, ubi ih sindrom vjestacke velicine.
Zatisje pred buru... Puno toga se prica,puno opcija,a sad ko ce doci,ostaje nam da vidimo. Dzeko ili Higuain, Milner ili Silva.sin3x je napisao/la:Arsenal dominira
ima li kakvih spekulacija o igracim u utd-u ??? ko ce doci??
sta vds ostaje jos koju godinu??? eh da je arsenalu jednog dobrog golmanamajestic24 je napisao/la:Zatisje pred buru... Puno toga se prica,puno opcija,a sad ko ce doci,ostaje nam da vidimo. Dzeko ili Higuain, Milner ili Silva.sin3x je napisao/la:Arsenal dominira
ima li kakvih spekulacija o igracim u utd-u ??? ko ce doci??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.