SP - Grupa C

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko prolazi u zavrsnicu?

Engleska
139
46%
Slovenija
40
13%
SAD
82
27%
Alzir
41
14%

Ukupno glasova: 302

Cartman
Kontakt:

SP - Grupa C

Post Postao/la Cartman » 17 maj 2010, 18:09

Ovdje igraju Engleska, Alzir, SAD i Slovenija. Znam da dosta raje ovdje na forumu navija za Englesku na ovom prvenstvu. Licno se nadam da ce i Alzir nesto napravit, iako ce vjerovatno SAD proc sa englezima. Janezima ne dajem nikakve sanse. Dan danas se pitam kako su ludi rusi uspjeli ispast od njih.

Raspored utakmica, vijesti u vezi ovih ekipa itd: http://www.fifa.com/worldcup/standings/ ... index.html
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zike

Re: Grupa C

Post Postao/la zike » 17 maj 2010, 18:13

Cartman je napisao/la:Ovdje igraju Engleska, Alzir, SAD i Slovenija. Znam da dosta raje ovdje na forumu navija za Englesku na ovom prvenstvu. Licno se nadam da ce i Alzir nesto napravit, iako ce vjerovatno SAD proc sa englezima. Janezima ne dajem nikakve sanse. Dan danas se pitam kako su ludi rusi uspjeli ispast od njih.

Raspored utakmica, vijesti u vezi ovih ekipa itd: http://www.fifa.com/worldcup/standings/ ... index.html
Nema Alžir nikakve šanse ni sa janezima,a pogotovo s englezima i amerima.
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 maj 2010, 18:17

Realno Englezi imaju najjacu ekipu ovde u grupi.Cak meni su uz Spance i glavni favoriti za osvajanje naslova.Sto se kaze imaju i glavu i rep.Konacno su resili problem golmana,veoma dobra odbrana,ubitacan vezni red sa Gerrardom,Lampardom,Lennonom te odlican napad i kada se svemu tome pridoda stari lisac Capello i laik bi mogao zakluciti da se radi o glavnim favoritima turnira.
Ameri su meni druga opcija.Vec sam rekao na drugoj temi da ih je vidim kao potencijalno iznenadjenje SP-a.Bob Bradleya je nastaveo tamo gde je Arena stao i odlicno ukomponovao repku gde fudbal nije ni blizu najpopularnijeg sporta ali se poslednjih godina i to menja te se sve vise decaka ukljucuje u soccer.Na golu odlicni Howard,odbrana im je slabi dio tima ali gledajuci njihove poslednje tekme kao i KK vidi se da ima prostora da se popravi.Sredinom terena gospodari veliki Lendon Donovan najskuplji igrac ovoga tima.Videcemo za koga ce se odluciti u napadu ali imaju isti kvalitet tu tako da to nije problem.
Slovenci-Janezi su mislim vec dovoljno napraveli plasmanim na ovu smotru.Iznenadjenje protiv Rusa ali trenutacno je to njihov maksimum.Nemaju kvalitet da se u grupi nose sa Amerima i Gordim Albionom.
Alzir-Repka koja u svom roosteru ima zanimljiv igraca,Yebda,Meghni,Belhadj samo su neki od igraca koji nastupaju u jakim klubovima ali to im nece pomoci.Verujem da ce se uspeti nositi sa Slovencima ali za nesta vise nemaju snage.

Moj konacni poredak:
Engleska
SAD
Slovenija
Alzir
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 maj 2010, 18:18

Slovenija !!!!
A C A B !

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 17 maj 2010, 18:21

sto se tice ove grupe,navijam za alzir...odusevila me njihova publika a i njihova zemlja je prosla slicno kao i bosna...rat i sva ta njesra....a upoznao sam ih malo bolje pre par mjeseci, prijateljaska utakmica alzir-srbija 0-3
pa je bila reportaza...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 maj 2010, 18:25

Mislim da će se Engleska prošetati ovom grupom. Ok, malo problema će im zadati reprezentacija SAD-a, ali ove druge dvije reprezentacije će biti zadovoljne i sa porazom od 2:0.
Don Fabio je od odličnih pojedinaca napravio odličan tim, te mislim da bi se oni mogli naći i kao osvajači SP-a. Što se tiče konačnog poretka u ovoj grupi, mislim da će to izgledati ovako:
1. Engleska
2. SAD
3. Alžir
4. Slovenija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 maj 2010, 18:26

zike je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ovdje igraju Engleska, Alzir, SAD i Slovenija. Znam da dosta raje ovdje na forumu navija za Englesku na ovom prvenstvu. Licno se nadam da ce i Alzir nesto napravit, iako ce vjerovatno SAD proc sa englezima. Janezima ne dajem nikakve sanse. Dan danas se pitam kako su ludi rusi uspjeli ispast od njih.

Nema Alžir nikakve šanse ni sa janezima,a pogotovo s englezima i amerima.
Mozda alzirci nemaju neka imena, ali ljudi se bore ko lavovi i nije Amerika toliko bolja da mogu bit sigurni u pobjedu. Sigurno je da ce namucit svakog protivnika, pa cemo vidjet koliko ce bodova dobit. Prva utakmica im je protiv Slovenije. Ako tu pobjede, dobiju samopouzdanja i jos veci motiv, nikad se ne zna...

Sto se tice Engleza, naravno da ce proc ovu grupu, ali ne znam koliko mogu nakon toga. Nisam objektivan posto sam navijac Uniteda, ali mislim da totalno ovise o Rooneyu. Isto tako Ferdinand i Terry moraju igrat bolje nego sto su igrali u klubovima ove sezone. Lampard je bio sjajan ove sezone, ali u reprezentaciji nikad nije dobro igro. Nadam se da ce Capello nac pravu ulogu za njega, jer poslje Rooneya, on im je najopasniji u napadu.

PS: Trebali bi otvorit temu za sve grupe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 maj 2010, 18:41

Kao strastveni ljubitelj engleskog nogometa i svega sto ide uz njega, navijat cu za njih i mislim da je sazrilo vrijeme da ponovo postanu svjetski prvaci. Imaju trenera cija mi je najdraza osobina perfekcionizam (odredjivanje visine trave na Wembleyu, zahtijevanje da im sudije sa africkog kontinenta sude prijateljske utakmice, kako bi se privikli na njihov nacin sudjenja, itd., itd), imaju igrace o kojima ne treba nista posebno govoriti.
Ono sto me malo brine je ne tako dobra forma Gerrarda, nedavne povrede Lennona, G.Johnsona i A.Colea, privatni problemi Terry-a.
Volio bih vidjeti Jamesa kao prvog golmana.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 17 maj 2010, 19:14

Sve je jasno, moramo opravdati dar koji nam je dat u vidu mocnih engleskih gena!

God save The Queen!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 maj 2010, 19:17

Engleska lagano prolazi.
FK Pjetlovi

Trasimaco
Kontakt:

Re: SP - Grupa C

Post Postao/la Trasimaco » 17 maj 2010, 22:43

Ovdje igra moj favorit za kojeg se nadam da ce konacno uzeti taj trofej. Englezi su u ovoj fazi apsolutni favorit, a mislim da ce SAD proci zajedno s njima.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 maj 2010, 23:02

1. Engleska
2. Alžir :mrgreen:

Za prvo mjesto sve je kristalno jasno dok za drugo mjesto gotovo ravnopravno konkurišu sve tri ekipe.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 maj 2010, 23:11

1.SAD
2.Engleska
Rođen s tobom da budem

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 18 maj 2010, 13:57

1. Engleska
2. SAD
3. Alžir
4. Slovenija

My prognose. : :mrgreen:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 18 maj 2010, 13:57

Vamos Algeria, Forza Algeria, hajde Alžir zabij goooooo :D
Zbog NoName-ovog avatara ;)
slika
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 18 maj 2010, 14:48

Malo o ovoj afričkoj zemlji...
Alžir (zvanično: Narodna Demokratska Republika Alžir) je država u sjevernoj Africi na Mediteranu između Maroka i Tunisa. Ukupna površina države je 2.381.740 kvadratnih kilometara. Glavni grad države je Alžir, dok između ostalih važnih gradova treba napomenuti Oran i Konstantin. Ukupno stanovništvo Alžira je 32.818.500. Od tih, 99% su domaći muslimani (Arapsko-berbersko stanovništvo) a od 1% ostalih, većina su Francuzi. Alžir je također jedan od glavnih izvoznika nafte i prirodnog gasa u području.
slika
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 19 maj 2010, 00:42

Engleska i nadam se Slovenci(Navijacki) ali mislim da ce ipak SAD uhvatiti drugo mjesto i prolaz u osminu finala.
BosnaE

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 19 maj 2010, 00:47

Engleska i Alzir ili Amerika, Slovenija nema sanse :mrgreen:

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 19 maj 2010, 19:58

Moji Favoriti Slovenci,a naravno no1 Englezi. ;)

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 20 maj 2010, 20:58

navijacu za Slovence,ali mislim da SAD i Englezi idu dalje..bilo bi mi drago da Janezi upadnu mjesto jedne od ove dvije ekipe...

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.