PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2015, 01:08

shearer je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
BuckinghamskiMoler je napisao/la:Vise RA protiv Travnika bilo nego njih a bore se za titulu a mi doticemo dno grob te yebo
slika
de ti pokemonu malo grobove psuj,nisi dugo :D :D
dno ste dotakli i vjerovatno oborili rekord da je neko nakon 12. kola ispao iz lige :urnebes: :urnebes: ..protiv travnika vas je bilo 100....imas li kakvu sliku da je iz vece daljine slikana...iz mostara,recimo :urnebes: :urnebes: ..i sa malo vise dima..ovdje se bas vidi da ste pohrlili da pomognete klubu da ne prne u cvajtu...jesu li bili i pripadnici RA Beograd na ovoj tekmi :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
nije to bolan smijesno nego zalosno..vjerovatno se od muke smijes...
IZRONIT CE :cry: :cry: :cry: :cry: kuknjava kuknjava
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

High

Post Postao/la High » 27 okt 2015, 01:09

Dobro je dok nema ovih iz Zenice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 01:09

Evo jos protiv Travnika za ove u opancima
slika
:wave:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 okt 2015, 01:10

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Evo jos protiv Travnika za ove u opancima
slika
Ludilo, mi ovakve navijace samo u snu mozemo pozelit :( Uvijek sam sanjao da Sloboda igra, a nosi je huk 50 navijaca sa tribine visoke 2 metra

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 01:12

tuzlak1987 je napisao/la:
slika
Ludilo, mi ovakve navijace samo u snu mozemo pozelit :( Uvijek sam sanjao da Sloboda igra, a nosi je huk 50 navijaca sa tribine visoke 2 metra
Dobro docekao si borbu za titulu a huk od 100 ljudi :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2015, 01:13

High je napisao/la:Dobro je dok nema ovih iz Zenice.
:urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 okt 2015, 01:13

BuckinghamskiMoler je napisao/la:
slika
Cilj je opstanak :mrgreen:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 okt 2015, 01:19

High je napisao/la:Dobro je dok nema ovih iz Zenice.
Ima nas i je.bu te :tralala:
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 27 okt 2015, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 27 okt 2015, 01:22

Nemoj, Keno, majke ti...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 okt 2015, 01:29

High je napisao/la:Nemoj, Keno, majke ti...
A shoo majke ti?

High

Post Postao/la High » 27 okt 2015, 01:30

Nemoj nas kandžijati. :kafa:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 okt 2015, 01:49

Dobar si momak ne moze se covjek stobom ni zakacit.

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 27 okt 2015, 03:52

slika
Pa upravu si, mozes samo sanjati debilcino ogranicena.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2015, 04:51

BuckinghamskiMoler je napisao/la:
slika
Pa nsa ulaznica za tribinu 10 i 7 KM , nas vodja iz federalne lige je otisao vani , drugi vodja nam sad 6 mjeseci u zatvoru..trece dobar dio momaka i ne dolaZi jer oni nesto bijkotuju valjda im Azmir ne odgovara pa i kad dodju bace poneku baklju i odu i td...ali brate pogledaj ti nasu tribinu orije 2 godine prije nego je Azmir dao izjavu greskom za gasenje navijaca, pa onda druge stvari gdje momci neki nece preko ultra ponosa ebiga....samo ti svoju brigu vodi mi se borimo za evropu vama sretno u borbi za opstanak
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 05:10

Chicago white socks fino si ti to brato nabrojao a vidi ovo 7 kilometara stadion od grada,citava se generacija smjenila,uprave lopovske koje dovlace škart iz trecih srpskih liga,20 godina agonije i sivila,zadnja sezona ko iz horora,3 % momaka sa tribine radi a ovo 97% ne jede da ode na gostovanje i opet se nas duplo vise skupi u tom crnilu na predzadnjem mjestu nego vas u procvatu na prvom. Ne vuci me brato za jezik da smo na vasem mjestu nebi se spavalo 4 dana prije travnika a neki bi vec krenuli danas pjeske put Sarajeva praznog zeludca sa gvozdenim petakom u džepu za karte. Niste vi taj mentalitet kao mi niti cete ikad bit

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 okt 2015, 05:26

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Chicago white socks fino si ti to brato nabrojao a vidi ovo 7 kilometara stadion od grada,citava se generacija smjenila,uprave lopovske koje dovlace škart iz trecih srpskih liga,20 godina agonije i sivila,zadnja sezona ko iz horora,3 % momaka sa tribine radi a ovo 97% ne jede da ode na gostovanje i opet se nas duplo vise skupi u tom crnilu na predzadnjem mjestu nego vas u procvatu na prvom. Ne vuci me brato za jezik da smo na vasem mjestu nebi se spavalo 4 dana prije travnika a neki bi vec krenuli danas pjeske put Sarajeva praznog zeludca sa gvozdenim petakom u džepu za karte. Niste vi taj mentalitet kao mi niti cete ikad bit
vas na gradskom derbiju se skupi dvjestotinjak na onoj tribinici iza gola koja broji svega par redova (utakmica o kojoj ovisi sezona) :facepalm: mi jos ni jedan derbi ne odigrasmo ove sezone, samo lakapo bit ce Tusanj do posljednjeg ispunjen barem 2-3 utakmice ;) a ta prica o opstanku i mi kad smo se borili da ne ispadnemo bilo nas je po 6-7 :salut: nego samo ti svoj poso i polako se pripremajte za federalku :!:
Sloboda Tuzla

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 05:42

Niste vi taj mentalitet. Opet kazem. Vi ste vise za radne aktivnosti. Okle vas sa sportom. To je vama na zadnjem mjestu. Naveo sam razloge zbog sivila koje prolazimo i opet vise momaka na tribini nego vas u procvatu. Evo ti primjer Travnik. Vise drama u nas bilo ljudi u kopu. Nismo ni mi imali jake utakmice. Ova sa ferencvarosom iz međugorja nam je kao da igramo sa rudarom ili radnikom mada je njima to utakmica godine i kroz nju gledaju jeli sezona bila uspjesna ili ne. Mjesto na tabeli im ne igra veliku ulogu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 okt 2015, 05:44

tuzlak1987 je napisao/la:Treba to ugasit pa ko hoce neka navija za Zrinjski ko nece nece..

Ili ih u kantonalnu neku pa neka prodaju tamo utakmice i kupuju. Ovo protiv Drine sto su jedino uzeli to su na poluvremenu platili
tuzlak1987 je napisao/la:Ma kakvo to. U Mostaru nema vise Srba, a oni su bili najveci navijaci pravog Veleza..

Je li te stid?
Je li plačeš na godišnjicu Kapije, ili se smiješ?

FUJ!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2015, 06:37

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Chicago white socks fino si ti to brato nabrojao a vidi ovo 7 kilometara stadion od grada,citava se generacija smjenila,uprave lopovske koje dovlace škart iz trecih srpskih liga,20 godina agonije i sivila,zadnja sezona ko iz horora,3 % momaka sa tribine radi a ovo 97% ne jede da ode na gostovanje i opet se nas duplo vise skupi u tom crnilu na predzadnjem mjestu nego vas u procvatu na prvom. Ne vuci me brato za jezik da smo na vasem mjestu nebi se spavalo 4 dana prije travnika a neki bi vec krenuli danas pjeske put Sarajeva praznog zeludca sa gvozdenim petakom u džepu za karte. Niste vi taj mentalitet kao mi niti cete ikad bit
dobro ba sta pravis vise nickove pises gluposti valjas ebo te white sox...prvo Fukare su bile tu puno brojnije kad rezultata nije bilo nego kad ih ima .. sto dovoljno govori da rezultati nisu bitni .. uvjek se smjenjuju generacije sto se tice tribine i neki momci odlaze vani radit dolae neki drugi ...ove danas Fukare vec sam rekao izgubili su vodju kojeg su svi na tribini postovali i odlicno je mogao vodit tribinu dok je bio tu sto je pokazao i u federalnoj ligi ...o drugom sam sad vec rekao nije tu , a sto je vecina presla na zapad upravo zbog toga to ne treba ni spominjat... navijaci su ba tu samo sto je vecina otisla na zapad sto onaj koji prati nas moze vidjeti po slikama gdje sjede danas ljudi kji su do par mjeseci unazad cinili sjever.

znaci mi smo fakticki izgubili 3 glavna covjeka na tribini u kratkom vremenu iz nekih razloga...pogledaj koliko imas navijaca koje boli qurac za rezultatima kod nas nego ih interesuje samo tribina,a neki smatraju da je njih Azmir povrijedio i onda nisu vise aktivni kao nekad ...ti nama pricas za uporave i lopove eto nama kao mi to nismo imali..ko nam je nabio ovoliki dug i ko nas je stavio pred gasenje i kroz sta smo sve prolazili i vi pricatr kako ste vi ugrozeni a mi nismo ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2015, 06:39

zizu1991 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Treba to ugasit pa ko hoce neka navija za Zrinjski ko nece nece..

Ili ih u kantonalnu neku pa neka prodaju tamo utakmice i kupuju. Ovo protiv Drine sto su jedino uzeli to su na poluvremenu platili
tuzlak1987 je napisao/la:Ma kakvo to. U Mostaru nema vise Srba, a oni su bili najveci navijaci pravog Veleza..

Je li te stid?
Je li plačeš na godišnjicu Kapije, ili se smiješ?

FUJ!

sta je tebi covjek ovdje rekao lose da ti tako reagujes?.. pa kaze covjek da je vecina srba otislo navjaca Veleza, kao i u drugim gradovima.. sta tu ima Kapija i ovo sto ti pises veze majketi ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 9 gostiju.