FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lakshe je uhvatiti minus 9
Sa idejom i organizacijom
Nego minus tri
Ako si ko muva bez glave
Bolje je halaliti jedam trofej radi narednih pet
Nego dichi u maju taj
A da u julu
Ispashtash zbog istog bre
Hint, prosla sezona
Sa idejom i organizacijom
Nego minus tri
Ako si ko muva bez glave
Bolje je halaliti jedam trofej radi narednih pet
Nego dichi u maju taj
A da u julu
Ispashtash zbog istog bre
Hint, prosla sezona
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Zato što neko/neki uzimaju procenat od plate od mnogih ovih pobrojanih igrača!Derdiyok je napisao/la:Sve ovo što duska napisa je realno od A do Ž ali ono što ja ne kontam je kako ''nisu mogli'' ili ''ne mogu'' sprovesti u djelo barem pola stvari sad ?
Eto što!!!
Zaboli me više K,šuti za ovo,šuti za ono,a ništa se ne rješava. Ja hebem svoje živce zbog kluba a veliku većinu i igrača i ovih u Upravi boli neka stvar.Svako našao svoj interes i ožeži. Ajd bar da te mutljage prati rezultat pa bi se imalo razloga i šutiti međutim ovako...
I dalje ne vjerujem da imamo 5 poraza i da nam ipak prvi bjezi "samo" 6 bodova , a posto se nadam logicno pobjedi u nedjelji to ce biti i malo manje bodovna razlika . U narednih 5 kola ako ne ostvarimo 4 pobjede i 1 remi , mislim da je to to sto se tice lige i da se okrenemo kupu , jer tesko da ce nam se rezultati konkurenata poklapati kao prosle godine. Nadam se da cemo na zimu se rjesiti jedno 6,7 igraca koji bezveze zauzimaju prostor u igrackom kadru.Protiv Slobode ocekujem da Baric zauzme poziciju desnog beka , i da Kovacevic i Ikande igraju.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nemeremo se mi priusthit
Luksuz
Kad nam gori
I za jurop
Luksuz
Kad nam gori
I za jurop
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Mi cemo slobodu toliko razmontirat da niste ni svjesni, balerine uvijek igraju kad im zagusti. Nema nista gore nego ovako toplo hladno..
Ovo cemo citirat u nedjelju...Zastone je napisao/la:Mi cemo slobodu toliko razmontirat da niste ni svjesni, balerine uvijek igraju kad im zagusti. Nema nista gore nego ovako toplo hladno..
Razmontirati.....znaci,4-0,5-0.....
Ne ofiraj se,favoriti ste svakako,Ali smanji malo dozivljaj.neigras sa drinom druze,ni raspalim velezom.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Smanji ti dozivljaj kralju.Vi ste se previse digli u nebesa,past cete,nemate vi taj kvalitet da odigrate do kraja prvenstvo.Zivi bili pa vidjelisolinas je napisao/la:Ovo cemo citirat u nedjelju...Zastone je napisao/la:Mi cemo slobodu toliko razmontirat da niste ni svjesni, balerine uvijek igraju kad im zagusti. Nema nista gore nego ovako toplo hladno..
Ne ofiraj se,favoriti ste svakako,Ali smanji malo dozivljaj.neigras sa drinom druze,ni raspalim velezom.

Jedva cekam da vidim kako ce nas strasno Sarajevo razmontirati
Izvinjavam se sto smetam ali samo cu reci ovo, neka bolji pobijedi u Nedjelju a ne bi se bunio da bude nerijeseno.

Izvinjavam se sto smetam ali samo cu reci ovo, neka bolji pobijedi u Nedjelju a ne bi se bunio da bude nerijeseno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa niko ozbiljan ne pise da cemo razvaliti Sarajevo.
Sto smo SE digli...Sto Klub igra dobro...IMA niz öd 14 utakmica Bez poraza...imamo pravo da SE nadamo bodovima,argumentovano.hocemo li do njih doci vidjecemo.lopta je okrugla.
Sto smo SE digli...Sto Klub igra dobro...IMA niz öd 14 utakmica Bez poraza...imamo pravo da SE nadamo bodovima,argumentovano.hocemo li do njih doci vidjecemo.lopta je okrugla.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Uđoh na temu i kontam jesam li ovo zalutao, pa provjerim ime gore za svaki slucaj.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Poštovana upravo, nabijem Vas i tu Galatu na neku stvar. Nas navijače je lahko kupiti, igrači izađu na teren i ostave srce na njemu. Pobjeda na rođendan je savršeno dovoljna pa i protiv Mladosti čiji je godišnji budžet ko plata Benke. Nikakve galate nisu potrebne. Odyebite.
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 27 okt 2015, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Solinas ovo su pojedinačni stavovi rekao si svoj 37 puta, ne moraš sad svaki put kad neko napiše suprotno opet ponoviti. Skontali smo te jara i prvi put. Ne mislimo svi ovako ko kolega, tako da opusti se i uživaj. Šta ti je?solinas je napisao/la:Pa niko ozbiljan ne pise da cemo razvaliti Sarajevo.
Sve te shvatamo i razumijemo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sjetih se sada sezone kada je Husejinovic dosao u FK Sarajevo, taj covjek je ostavio neizbrisiv trag u klubu ali tek sada shvacam neke stvari. U ono vrijeme primnja igracima nisu bila velika kao danas, nije imao uz sebe neka velika imena i bio je u losoj formi.
Svaku utakmicu je ginuo na terenu, znao je sta znaci igrati za FK Sarajevo, bio najbolji igrac lige i sada kada pogledam 11 igraca koji danas brane boje kluba tacno za zaplakati. A pojedinci '' treneri'' sa foruma na ljetnom prijelaznom roku kada je bio aktuelan njegov dolazak svi u glas sta ce nam imamo Stojceva tu je sada i Meša nije nam potreban. Pa znao bih barem da bi taj maestro trcao po terenu da bi se trudio protiv Mladosti a ne hodao po terenu.
Jedini koji danas ima neku emociju prema ovom klubu i da ju je pokazao na terenu je Matej Delac i niko vise.
Ja se iskreno nadam da ce se nasi igraci dozvati i da ce shvatiti gdje se nalaze i za koji klub igraju.
Svaku utakmicu je ginuo na terenu, znao je sta znaci igrati za FK Sarajevo, bio najbolji igrac lige i sada kada pogledam 11 igraca koji danas brane boje kluba tacno za zaplakati. A pojedinci '' treneri'' sa foruma na ljetnom prijelaznom roku kada je bio aktuelan njegov dolazak svi u glas sta ce nam imamo Stojceva tu je sada i Meša nije nam potreban. Pa znao bih barem da bi taj maestro trcao po terenu da bi se trudio protiv Mladosti a ne hodao po terenu.
Jedini koji danas ima neku emociju prema ovom klubu i da ju je pokazao na terenu je Matej Delac i niko vise.
Ja se iskreno nadam da ce se nasi igraci dozvati i da ce shvatiti gdje se nalaze i za koji klub igraju.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Eh da, i da dodam. Je li Vas stid slaviti taj rođendan uopšte? Šta ste slavili, to što smo primili samo dva ili dali jedan? Fuj.
4.10.2009.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa vjeruj mi da ako se dogovore, da ce nasa fina uprava staviti slicne cijene kao sto je on napisao, jer dolazi nam Galata, kvalitet se placaBosnianKingdom je napisao/la:Kakve bolan cijene karata kada utakmica nije zvanično ni potvrđena. Galata odlučuje izmedju nas i nekog kluba u Izmiru.ElCartel11 je napisao/la:Galata ima u ekipi 14 A-reprezentativaca, znaci utakmica ce biti odigrana izmedju reprezentativne pauze, sto znaci da dolaze ljudi sa B ekipom![]()
A uprava nabila cijenu karata kao da igramo LŠ

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Druze, citiraj slobodno ja stojim iza svog komentara, posta kako god zelis. Dakle ako sam napisao razmontirati u to sve ulazi i igra, sanse i na kraju rezultat koji moze biti i 1:0 ali da smo protivnika pojeli na terenu (sto ne mora biti tako, samo moje neko vidjenja za utakmicu koja slijedi), ali eto ti si se odmah nasao da citiras i izigravas nesto. Svako dobrosolinas je napisao/la:Ovo cemo citirat u nedjelju...Zastone je napisao/la:Mi cemo slobodu toliko razmontirat da niste ni svjesni, balerine uvijek igraju kad im zagusti. Nema nista gore nego ovako toplo hladno..

Citiraj..RAZMONTIRAT je prava rijec 3:0.
Sloboda kao sloboda prosjecna ekipa ko olimpik sb skretnica nista posebno. HUSREF im je najvece pojacanje mozda i ona ublehica zeba, sve ostalo ko unas habibovic okic rustem B klasa.
Mi jesmo losi ne zato sto nemamo kvalitet u ekipi nego sto nemamo igrace koji se mogu motivisat da igraju ako ne gori pod nogama (zato im **** mater) sad gori i sloboda ga mora da pusi.
Sto se tice Jesica njega treba sacekat do pauze, odma sutri dan citat novine tv nebudel FAJEROVO puzu,krstu, dzema tatka plakala,okica stavio Samira na prodaju posto zasto,( kupio stupio u pregivore) DELACA(dat mu otkaz), plus jos dva golmana kvalitete karacica, lijevog beka, 10tku, vratit klaudija, ubacit Nedima na krstino mjesto, ostalo sto se moze kupit kupi sto nemoze imaju kadeti i juniori i zdravo.
Nasi igraci kad igraju samo razmisljaju o $$$$ i kad daju go i kad prime nit se vesele nit pate, dodzemi da se UBIJEM.
Sloboda kao sloboda prosjecna ekipa ko olimpik sb skretnica nista posebno. HUSREF im je najvece pojacanje mozda i ona ublehica zeba, sve ostalo ko unas habibovic okic rustem B klasa.
Mi jesmo losi ne zato sto nemamo kvalitet u ekipi nego sto nemamo igrace koji se mogu motivisat da igraju ako ne gori pod nogama (zato im **** mater) sad gori i sloboda ga mora da pusi.
Sto se tice Jesica njega treba sacekat do pauze, odma sutri dan citat novine tv nebudel FAJEROVO puzu,krstu, dzema tatka plakala,okica stavio Samira na prodaju posto zasto,( kupio stupio u pregivore) DELACA(dat mu otkaz), plus jos dva golmana kvalitete karacica, lijevog beka, 10tku, vratit klaudija, ubacit Nedima na krstino mjesto, ostalo sto se moze kupit kupi sto nemoze imaju kadeti i juniori i zdravo.
Nasi igraci kad igraju samo razmisljaju o $$$$ i kad daju go i kad prime nit se vesele nit pate, dodzemi da se UBIJEM.
Ja te j*bem slobodo iz tuzle
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Meni se gade natpisi nekih kvazi navijaca Sarajeva.
Jedni navijalju da Sarajevo izgubi kao da otjeramo neke igrace iz kluba.Kao da ne postoji drugi dio sezone pauza i prelazni rok.
Opet drugi kritikuju dolazak Galate kao slabo igramo pa nam ne treba promocija kluba,ili jake ekipe vec igrati sa Famosom.Kakva logika,meni nije jasno.??
Sta ako nas sponzor TA ugovara tu utakmicu.
I mnogo druge stvari koje prelaze granicu zdravog razuma iz euforije do totalnog rasula,i depresije.
Niko ovde da napise da mi kao klub funkcionisemo savrseno,da smo finansijski neovisni,da radimi kamp,da smo za godinu dana od bankrota dosli do najorganizovanijeg kluba u drzavi.
Sad se radi na tom sportskom dijelu.I sam Jesic je rekao da je do kraja prvenstva nenoguce raditi rezove.Ide ubrzo pauza bice cistke u igrackom kadru u to nemojte sumnjati.Daj da pustimo ljude u klubu da rade svoj posao,da podrzimo ekipu do pauze ,pa onda da donosimo neke zajljucke.
Jedni navijalju da Sarajevo izgubi kao da otjeramo neke igrace iz kluba.Kao da ne postoji drugi dio sezone pauza i prelazni rok.
Opet drugi kritikuju dolazak Galate kao slabo igramo pa nam ne treba promocija kluba,ili jake ekipe vec igrati sa Famosom.Kakva logika,meni nije jasno.??
I mnogo druge stvari koje prelaze granicu zdravog razuma iz euforije do totalnog rasula,i depresije.
Niko ovde da napise da mi kao klub funkcionisemo savrseno,da smo finansijski neovisni,da radimi kamp,da smo za godinu dana od bankrota dosli do najorganizovanijeg kluba u drzavi.
Sad se radi na tom sportskom dijelu.I sam Jesic je rekao da je do kraja prvenstva nenoguce raditi rezove.Ide ubrzo pauza bice cistke u igrackom kadru u to nemojte sumnjati.Daj da pustimo ljude u klubu da rade svoj posao,da podrzimo ekipu do pauze ,pa onda da donosimo neke zajljucke.
To je toamypitar je napisao/la:Meni se gade natpisi nekih kvazi navijaca Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, bordobijeli, GalileoGalilei, HordasFks, iliyaa8, Lecler, Noke995, PeppermintSA, riki46, rimljanin90 i 65 gostiju.