Momak se primio pravo a težak do bola. Pravi olovni vojnik

Ima veze kako nema. Pise lik gluposti. Uvaljuje neku nacionalnu na seljacki nacin sa bezuspjesnim udarcima ispod pasa. Za Velez nisu navijali ni srbi ni hrvati ni muslimani i mi se tako ne djelimo ako cemo o tome. Za Velež su navijali i navijat ce mostarci. Mozda su neki otisli iz grada ali nisu mjenjali svoje srce,kako od Želje Samardžića do Mate Zelenike u Palm Desertu u Californiji kojem je grb Veleža na ulaznim vratima kuće. Nema potrebe za povlačenjem tih glupih tema ako nisi mentalno spreman na zayebanciju. Moj prijedlog momku neka se odjavi kada vidi prepucavanje ili da se drži teme Slobode. Ne uklapa se nikakoSaltCityAttack je napisao/la: sta je tebi covjek ovdje rekao lose da ti tako reagujes?.. pa kaze covjek da je vecina srba otislo navjaca Veleza, kao i u drugim gradovima.. sta tu ima Kapija i ovo sto ti pises veze majketi ?
Zamisli da su ti Slobodu zatjerali sa Tušnja, da je silom uzet stadion, klub koji je tu došao je simbol fažizma, nacionalizma i svega lošeg što se dešavalo u proteklom ratu.SaltCityAttack je napisao/la:sta je tebi covjek ovdje rekao lose da ti tako reagujes?.. pa kaze covjek da je vecina srba otislo navjaca Veleza, kao i u drugim gradovima.. sta tu ima Kapija i ovo sto ti pises veze majketi ?
To za norvezane ne mogu osporiti. Cujem da se talas navijanja za vrapcicane preko granica Norveske preljeva u Svedsku. Gdje ce to stati ni sam Bog nezna.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Moze on srat i to su njegove zelje ali Velez samo u Norveškoj ima više navijaca nego ta smijurija s kojom on uspoređuje ukupno. Glupo je o tome diskutovati. Velež je simbol otpora i pobjede nad fašizmom,Velež je puno više od fudbalskog kluba,Velež je heroj,Velež je ono dobro i trn u oku zlu,Velež se nikad neće ugasiti. Vidi se dobro iz škutorije i čitave Hercegovine. Malo je tužno što ima maloumnika kao ovaj tuzlak koji je ono napisao ali dobro. Ne zna da je i njegov klub zasnovan na istim načelima kao Velež. Na radničkim i antifašističkim. Neuk momak
Svaka cast, ovakva scena se ne vidja cesto na nasim terenima....koja koreografija, zna RAja, steta sto napustate PL.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Evo jos protiv Travnika za ove u opancima
Podsjeti ti mene sa ovom slikicom sad kad je Velez gostovao u Tuzli.......dosla RAja da bodri svoj klub....ja mislio da me neko zayebaje kad sam vidio, pa stariji su i brojniji oni iz "Druzbe Pere Kvrzice".....jest da su bila neka dva starija lika, sjedili iznad njih, valjda su im to bili razrednici.....Shooter je napisao/la:Tuzlaci vs Mostarci.![]()
Mozda i ljudi budu sampioni......yeben je Sablja.....kad nesto naumi.Probisvjet je napisao/la:U derbiju jesenjeg dijela prvenstva je jedino sigurno da ce se cuti sa tribina u jedan glas, a to je....
Odgovor nije tacan! Samo djelimicno. Trazi se tacan odgovor.Skver je napisao/la:Mozda i ljudi budu sampioni......yeben je Sablja.....kad nesto naumi.Probisvjet je napisao/la:U derbiju jesenjeg dijela prvenstva je jedino sigurno da ce se cuti sa tribina u jedan glas, a to je....
VII c bio na gostovanju a najopasnija navijacka grupa u Istocnoj Evropi ne zna gdje je Mostar.Skver je napisao/la:Podsjeti ti mene sa ovom slikicom sad kad je Velez gostovao u Tuzli.......dosla RAja da bodri svoj klub....ja mislio da me neko zayebaje kad sam vidio, pa stariji su i brojniji oni iz "Druzbe Pere Kvrzice".....jest da su bila neka dva starija lika, sjedili iznad njih, valjda su im to bili razrednici.....Shooter je napisao/la:Tuzlaci vs Mostarci.![]()
Ne guraj Slobodu tamo gdje joj nije mjesto, najveći derbi je već odigranProbisvjet je napisao/la:U derbiju jesenjeg dijela prvenstva je jedino sigurno da ce se cuti sa tribina u jedan glas, a to je....
Ne mogu da negiram da je vas derbi najveci gradski derbi. Najveci derbi prvenstva je onaj na koji dodje najvise navijaca. Vidjecemo.Ajzea je napisao/la:Ne guraj Slobodu tamo gdje joj nije mjesto, najveći derbi je već odigranProbisvjet je napisao/la:U derbiju jesenjeg dijela prvenstva je jedino sigurno da ce se cuti sa tribina u jedan glas, a to je....
Uvijek su gori za boljima lajali, zabrinut ću se kad prestanete pjevati svi u jedan glas
Da li pitanje ima veze sa trenerom?Probisvjet je napisao/la:Odgovor nije tacan! Samo djelimicno. Trazi se tacan odgovor.
Ajzea je napisao/la:Ne guraj Slobodu tamo gdje joj nije mjesto, najveći derbi je već odigranProbisvjet je napisao/la:U derbiju jesenjeg dijela prvenstva je jedino sigurno da ce se cuti sa tribina u jedan glas, a to je....
Uvijek su gori za boljima lajali, zabrinut ću se kad prestanete pjevati svi u jedan glas
Sta si bola 4 puta editovao ovaj postProbisvjet je napisao/la:To za norvezane ne mogu osporiti. Cujem da se talas navijanja za vrapcicane preko granica Norveske preljeva u Svedsku. Gdje ce to stati ni sam Bog nezna.
Najveći BH derbi je sarajevski derbi.. Igraju sarajevski klubovi, najtrofejniji, sa najvećom bazom navijača, derbi koji počinje ne onog momenta kada sudija da znak za početak niti završava kada on odsvira kraj već mjesec dana prije i završava mjesec dana poslije.. Ne moze u najvećem derbiju lige igrati tim koji jedne titule nemaProbisvjet je napisao/la:Ne mogu da negiram da je vas derbi najveci gradski derbi. Najveci derbi prvenstva je onaj na koji dodje najvise navijaca. Vidjecemo.Ajzea je napisao/la:Ne guraj Slobodu tamo gdje joj nije mjesto, najveći derbi je već odigranProbisvjet je napisao/la:U derbiju jesenjeg dijela prvenstva je jedino sigurno da ce se cuti sa tribina u jedan glas, a to je....
Tu sam te cekao.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Sta si bola 4 puta editovao ovaj postProbisvjet je napisao/la:To za norvezane ne mogu osporiti. Cujem da se talas navijanja za vrapcicane preko granica Norveske preljeva u Svedsku. Gdje ce to stati ni sam Bog nezna.![]()
![]()
![]()
Haj ti brato provjeri jos jednom jesi li dobro odgovorio![]()
![]()
4 puta editovao![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Giuseppe1 i 21 gost.