FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitarlOOk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 27 okt 2015, 09:21

i neka im je Ješa očitao bukvicu, trebalo ih još zajmiti za svaki slučaj, pi..e preplačene, ja nikad nisam sebi došao od subote SRAMOTA :oops:
Mosa RajvoSa

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 okt 2015, 09:58

NA,ZIMU dva scenarija...
Jedan je da ce jesic dati otkaz igracima koji mu se ne svidjaju, uprava ce mu dovesti profesionalce.
Drugi je da ce on traziti da se ovi otjetaju a drugi dovedu, uprava ce odbiti to i jesiic ce otici.

Ako jesic ode, vjetujte da onda ni malo nije dobro stanje jet je onda jasno ko sta radi.

Sto se igre tice, nemojte ocekivati nista spektakularno do proljeca jet je ekipa totalno nespremna, van forme I psihicki unistena uz kurcobolju pojedinih igraca donijes savrseni recept za brukanje.... To zahvalite sjajnom Dzeni I pripremama, upravi jer nije poslusala SDa kada je ljetos htio dovesti jesica (nije suplja imam poruku u maju da je dog. Jesic ali uprava nije htjela da ide dzeno)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 27 okt 2015, 10:51

miden je napisao/la:
MojGradMojKlub je napisao/la:
miden je napisao/la: Ja sam tebe dva puta spomenuo zato što si više naporan sa prozivanjem, kao da placaš iz sopstvenog dzepa. Što nisi tako naporan kada se uradi neka akcija, kao što je bila nedavno za dom? Ispricana prica, neki levati ce i dalje paliti u 3 protiv Slavije i ti tu ne možeš ništa promjeniti. Ne želim da pravim nikakve paralele imeđu ovog i onog sjevera, samo znam da su se i prije palile baklje, pa evo i na ovoj tekmu.
A što se ti raduješ/tuguješ pobjedama/porazima Sarajeva, k'o da si ti igr'o? :roll:

Kad je bila akcija za dom, mislim da sam prvi postavio post o tome na temu čisto da vide i ostala raja da se nešto dobro radi.
Ne razumijem šta si želio da postigneš sa ovim pitanjem.
U boldirano ne vjerujem dok ne vidim.
kao da placaš iz sopstvenog dzepa.
1. Protupitanje na ovo.

2. Evo i za to boldirano pa gledaj
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p4605050

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 okt 2015, 11:06

Ovi igraci bi najvise volili da mi navijaci nikak ne dolazimo na utakmice da oni igraju uzimaju lovu i boli ih ona stvar za rezultate,e pa nece momci ididte igrajte onda za olimpik,vi niste jaci od nas navijaca i nikada necete biti niti cete nas okrenuti protiv kluba,i ja sam za da se svi do jednog ratjeraju.
Samo Sarajevo

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 27 okt 2015, 11:20

amypitar je napisao/la:Meni se gade natpisi nekih kvazi navijaca Sarajeva.
Jedni navijalju da Sarajevo izgubi kao da otjeramo neke igrace iz kluba.Kao da ne postoji drugi dio sezone pauza i prelazni rok.
Opet drugi kritikuju dolazak Galate kao slabo igramo pa nam ne treba promocija kluba,ili jake ekipe vec igrati sa Famosom.Kakva logika,meni nije jasno.??
Sta ako nas sponzor TA ugovara tu utakmicu.
I mnogo druge stvari koje prelaze granicu zdravog razuma iz euforije do totalnog rasula,i depresije.
Niko ovde da napise da mi kao klub funkcionisemo savrseno,da smo finansijski neovisni,da radimi kamp,da smo za godinu dana od bankrota dosli do najorganizovanijeg kluba u drzavi.
Sad se radi na tom sportskom dijelu.I sam Jesic je rekao da je do kraja prvenstva nenoguce raditi rezove.Ide ubrzo pauza bice cistke u igrackom kadru u to nemojte sumnjati.Daj da pustimo ljude u klubu da rade svoj posao,da podrzimo ekipu do pauze ,pa onda da donosimo neke zajljucke.
bravooo, mene je stid ovo citat, napokon imamo klub u pravom smislu rijeci i gledaj sta ljudi prizivaju, strasno, cuj stupit sa Delacom u pregovore, covjek zaradi mjesecno ko cijela liga, taman kao da je dovest igraca u FKS macji kasalj, ne mogu Dinamo i Zvezda da dovedu koga bi zeljeli, ko to zeli da igra u Sarajevu, a posebno u nasoj ligi, ja ih ne vidim da se otimaju.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 27 okt 2015, 11:28

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 okt 2015, 11:30

Svaka cast onome koga sadasnje stanje zadovoljava i ko smatra da "imamo klub".

Dokazujete da se zadovoljavate amaterizmom u kojem se trenutno nalazimo.
Bolje vjerovatno i ne zasluzujemo.

Imas posjetu 2-3000 po utakmici, mlate te Slavija, Mladost i slicni i to neko naziva "imamo klub".

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 27 okt 2015, 11:32

Imamo klub. Nemamo ekipu.

To je razlika.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2015, 11:37

Uprava je zrela za smjene realno, ono sto su uradili je super, za nesto vise nisu dorasli i tacka. Jednostavno. Na Tanu i njegovim ljudima je da nadju nekog ko ce ovo podici na veci nivo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 27 okt 2015, 12:07

Ebemo te Slobodoo već godinamaaa !!

Slobo slobodo na q te nabodo ahahahaha

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 okt 2015, 12:17

Đubrad jedna,bezmudo odigraju,ponizi ih klub mjesne zajednice i onda još ignorišu navijače da im ne bi neko nešta ružno rekao...
:puke: :puke: :puke:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 okt 2015, 12:27

Kad smo mogli u 12 kola vratiti -7, mozemo i u 16 kola vratiti -6.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 27 okt 2015, 12:36

Sram bilo svakoga ko pljuje Tatomirovica i svrstava ga medju onu bagru, lik je postavljo glavu za sarajevo gdje bi rijetko ko, i rijetko je imo losih utakmica sem ovih par zadnji al desi se to i on je u padu forme malo, al pljuvati covjeka koji sveku tekmu gine za bordo dres evo vec 4 godinu to je nevjerovatno bezobrazno.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 okt 2015, 12:39

tenpenny je napisao/la:Sram bilo svakoga ko pljuje Tatomirovica i svrstava ga medju onu bagru, lik je postavljo glavu za sarajevo gdje bi rijetko ko, i rijetko je imo losih utakmica sem ovih par zadnji al desi se to i on je u padu forme malo, al pljuvati covjeka koji sveku tekmu gine za bordo dres evo vec 4 godinu to je nevjerovatno bezobrazno.
Nadam se da nas vec na zimu napusti
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 27 okt 2015, 12:40

ElCartel11 je napisao/la:
tenpenny je napisao/la:Sram bilo svakoga ko pljuje Tatomirovica i svrstava ga medju onu bagru, lik je postavljo glavu za sarajevo gdje bi rijetko ko, i rijetko je imo losih utakmica sem ovih par zadnji al desi se to i on je u padu forme malo, al pljuvati covjeka koji sveku tekmu gine za bordo dres evo vec 4 godinu to je nevjerovatno bezobrazno.

Nece sigurno pa nije klub tako ogranicen ko ti da ne cijeni covjeka koji srcem igra za ovaj klub.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 27 okt 2015, 12:42

tenpenny je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:

Nece sigurno pa nije klub tako ogranicen ko ti da ne cijeni covjeka koji srcem igra za ovaj klub.

Uzeli ste covjeka na zub zbog Stepanova sto je odigro par utakmica za nas.Zaboli me k urcina za stepanova 10 bi ih otjero zbog igraca kao sto je tatko koji su predani klubu i svom poslu i rade ga srcem u skladu svojih mogucnosti.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 27 okt 2015, 12:43

A mi se ko nadali da Će Radovac biti naš glavni igrač i playmaker,a on na nas,nama puca,prijeti,ignoriše umjesto da vuče naprijed i razbija takve glupe ideje.Nebi ma više ćudilo da je on organizator "ignora". :sick: a Džemala umalo zaboravih,pa i on još,stari igrač prestari a ignoriše neka tako nam treba
Samo nek ovi tkz igrači fursate,mogli bi fasovat po fino.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2015, 12:51

tenpenny je napisao/la: Uzeli ste covjeka na zub zbog Stepanova sto je odigro par utakmica za nas.Zaboli me k urcina za stepanova 10 bi ih otjero zbog igraca kao sto je tatko koji su predani klubu i svom poslu i rade ga srcem u skladu svojih mogucnosti.
Zaboli i nas za tebe i tatka. Nabit ga nogom, pa nek negdje drugo pokazuje te njegove mogucnosti. Borio bih se i ja, al ta moja borba nece nadoknaditi moje ne znanje. Nama treba kvalitet i borba u jednom, kontas? 2 u 1, nesto ala nes kafa.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 27 okt 2015, 12:55

pasica je napisao/la:
tenpenny je napisao/la: Uzeli ste covjeka na zub zbog Stepanova sto je odigro par utakmica za nas.Zaboli me k urcina za stepanova 10 bi ih otjero zbog igraca kao sto je tatko koji su predani klubu i svom poslu i rade ga srcem u skladu svojih mogucnosti.
Zaboli i nas za tebe i tatka. Nabit ga nogom, pa nek negdje drugo pokazuje te njegove mogucnosti. Borio bih se i ja, al ta moja borba nece nadoknaditi moje ne znanje. Nama treba kvalitet i borba u jednom, kontas? 2 u 1, nesto ala nes kafa.
Ima ima samo ti ne vidis jer nemas pojma o fudbalu pogledaj utakmicu kako treba.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 okt 2015, 12:59

tenpenny je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Ima ima samo ti ne vidis jer nemas pojma o fudbalu pogledaj utakmicu kako treba.
Druze et ti pojma imas o fudbalu ja ti odgovorno tvrdim najslabije fudbalsže karakteristike u klubu ima tvoj ljubimac,ali momak je najborbeniji ali izgleda vise ta borbenost ne pali u ovo nasoj smijesnoj ligi koja je sve kvalitetnija.
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, mnon46, nedimmmm1337 i 61 gost.