a gOnjaliBuckinghamskiMoler je napisao/la:Imadnete,stojalo,neka himBeduin je napisao/la: A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo![]()
Ne progovaraj ti brato na prvom randesu![]()
![]()
Vrhovi Zelengore

a gOnjaliBuckinghamskiMoler je napisao/la:Imadnete,stojalo,neka himBeduin je napisao/la: A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo![]()
![]()
Vrhovi Zelengore
Sta je pogrijesio sa stojalo?BuckinghamskiMoler je napisao/la:Imadnete,stojalo,neka himBeduin je napisao/la: A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo![]()
![]()
Vrhovi Zelengore
Tako se u nas kaze. Ta nismo ganju pušilifukaratz je napisao/la:a gOnjaliBuckinghamskiMoler je napisao/la:Imadnete,stojalo,neka himBeduin je napisao/la: A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo![]()
![]()
Vrhovi Zelengoresta cemo s tim
UpravoHigh je napisao/la:Oba oblika postoje u normi standardnog bosanskog jezika. Očigledno da su pojedinci neupućeni.
Jesu samo jedni ledo a drugi u više-graduHigh je napisao/la:Oba oblika postoje u normi standardnog bosanskog jezika. Očigledno da su pojedinci neupućeni.
Najteže mi pada kad mi skrnjavaju branšu.DoeTz je napisao/la:UpravoHigh je napisao/la:Oba oblika postoje u normi standardnog bosanskog jezika. Očigledno da su pojedinci neupućeni.
BrnjozeHigh je napisao/la:Najteže mi pada kad mi skrnjavaju branšu.DoeTz je napisao/la:UpravoHigh je napisao/la:Oba oblika postoje u normi standardnog bosanskog jezika. Očigledno da su pojedinci neupućeni.
Haman ti malo naskodio seoski zrak iz Vrapcica i miris koza sa obliznje farme. Drzi se asfalta.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Jesu samo jedni ledo a drugi u više-graduHigh je napisao/la:Oba oblika postoje u normi standardnog bosanskog jezika. Očigledno da su pojedinci neupućeni.
Sta mene treba biti sramota??? Ja se ne segacim sa tudjim zrtvama, i vasu izjednacavam sa nasom da bih, kada vec moram, ovom tupeglavcu objasnio neke stvari. To sto ti vidis samo ono sto zelis vidjdti, to je drugi par cipela.solinas je napisao/la:Tuzlak je malo preletio,pored svega bezveze je potezat nacionalnu pricu,iz bilo kojeg razloga.i za slobodu navijaju ljudi svih vjera.
A vidis,ipak moram se nadovezati na kompletnu tu pricu pitas momka place li za kapijom....kako eto tebe nije sramota...istina je da su vecina skoro svi mostarski srbi navijali za velez,i ogromna vecina hrvata,momak nije slagao nista,iako se glupo odrazio.ja volim segu isto,iako treba biti pazljiv u nekim temama...a ti bub kapija...
Pa kada si tako osjetljiv,da te pitam,places li kada se sjetis goska bolan...i logora po gabeli....
Ne potezite tu pricu,nije uredu...
Prepucavajte i **** SE sportski,inace ode sve u ****.
Raja se nije ni bunila, cast pojedincima. Nekima bilo godra.zizu1991 je napisao/la:Sta mene treba biti sramota??? Ja se ne segacim sa tudjim zrtvama, i vasu izjednacavam sa nasom da bih, kada vec moram, ovom tupeglavcu objasnio neke stvari. To sto ti vidis samo ono sto zelis vidjdti, to je drugi par cipela.solinas je napisao/la:Tuzlak je malo preletio,pored svega bezveze je potezat nacionalnu pricu,iz bilo kojeg razloga.i za slobodu navijaju ljudi svih vjera.
A vidis,ipak moram se nadovezati na kompletnu tu pricu pitas momka place li za kapijom....kako eto tebe nije sramota...istina je da su vecina skoro svi mostarski srbi navijali za velez,i ogromna vecina hrvata,momak nije slagao nista,iako se glupo odrazio.ja volim segu isto,iako treba biti pazljiv u nekim temama...a ti bub kapija...
Pa kada si tako osjetljiv,da te pitam,places li kada se sjetis goska bolan...i logora po gabeli....
Ne potezite tu pricu,nije uredu...
Prepucavajte i **** SE sportski,inace ode sve u ****.
Kada se sitna mostarska raja nesto pitala, ljiljanka se vijorila Hercegovinom i svaka ulica je pjevala majci Bosni i Hercegovini kao sto i sada pjeva.
Nije raja prodala tekmu, nije se raja pitala i dosta vise s tim. Na pogresna vrata ne da kucate, nego lupate birajuci rijeci. Sram vas bilo!!!
Ljubisa Samardjicu, volio bih od nekoga istinu cuti. Ko je od vaseg rukovodstva prodao utakmicu. Niksic, ko jbg? Znam da to nije raja mogla, a vjerujem da nije ni htjela. Za izroda Envera Bijedica naseg "tuzlaka" znam da se radovao. Na Tusnju je bio i popljuvan i poliven raznim picima. Podjebavao kada smo igrali utakmicu sa vama proslo prvenstvo. Vjerujem da se kod vas bilo skupilo mnogo SDP-ovskog hamelja na celu sa Nerkom trenerkom. Sve zarad kojeg glasa. Ista bagra kao i kod nas sto je bila. Ovo ovdje je zahebancija, ali zbog hinja koji su tada bili u Velezu, a i sada, volio bih da prodjete pakao livada i oranica. Ne zbog raje, nego zbog onih koji su krojili kapu. I kada jednog dana se vratite iz mucenistva, znacete kakve su vas hinje dovele do toga. Ko to ne okusi, misli da to i ne postoji. Mi doskorasnji drugoligasi smo bili dotakli dno, i znamo kako je.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Bata Živojinoviću kome je bilo godra ne kenjaj
Jbg mi smo ispali u zadnjem kolu, imali slamku spasa, trazili je, bilo u nama, bilo u vama ili strumfovima. I normlno da smo se u neke razocarali. Ne sto nam nisu htjeli pomoci, nego sto su nam htjeli odmoci. Vi evo ispadate od pocetka prvenstva, i ne znam koga bi krivili za to? U stvari znam. Iste one koji su vas prodali Gabeli.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ja ti mogu govoriti ispred one obicne raje i 99% nas je takvo. Za Niksica i ostala vanago me libo taki. Nikad nisam gotivio te stranke. Moja stranka je Velež. I za vase želje me zaboli qurac želite li da ispanemo ili da ostanemo. Odgovore ne trazi na forumu ss.ba nego kod tih nekoliko koji su vas naguzili. Jedno znam a to je sta nam se god desi necemo kukat ni krivit drugog jer sa ovom igrom zasluzujemo drugu ligu isto kao sto ste i vi one 2012.
Ovo je suština. Najlakše je druge optuživati a ne gledati u svoju avliju. Mislim meni beskurac što se mene tiče proglasite službeno da vas je Željo izbacio iz lige zaboli me tuki, al' znamo svi da to nije istina.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ja ti mogu govoriti ispred one obicne raje i 99% nas je takvo. Za Niksica i ostala vanago me libo taki. Nikad nisam gotivio te stranke. Moja stranka je Velež. I za vase želje me zaboli qurac želite li da ispanemo ili da ostanemo. Odgovore ne trazi na forumu ss.ba nego kod tih nekoliko koji su vas naguzili. Jedno znam a to je sta nam se god desi necemo kukat ni krivit drugog jer sa ovom igrom zasluzujemo drugu ligu isto kao sto ste i vi one 2012.
FaraonTM je napisao/la:Ovo je suština. Najlakše je druge optuživati a ne gledati u svoju avliju. Mislim meni beskurac što se mene tiče proglasite službeno da vas je Željo izbacio iz lige zaboli me tuki, al' znamo svi da to nije istina.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ja ti mogu govoriti ispred one obicne raje i 99% nas je takvo. Za Niksica i ostala vanago me libo taki. Nikad nisam gotivio te stranke. Moja stranka je Velež. I za vase želje me zaboli qurac želite li da ispanemo ili da ostanemo. Odgovore ne trazi na forumu ss.ba nego kod tih nekoliko koji su vas naguzili. Jedno znam a to je sta nam se god desi necemo kukat ni krivit drugog jer sa ovom igrom zasluzujemo drugu ligu isto kao sto ste i vi one 2012.
Yebiga brate znam da boli al' sami ste krivi, što prije se pomiriš sa tim smanjit će ti se kompleksi što prema Želji što prema VeležuProbisvjet je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ovo je suština. Najlakše je druge optuživati a ne gledati u svoju avliju. Mislim meni beskurac što se mene tiče proglasite službeno da vas je Željo izbacio iz lige zaboli me tuki, al' znamo svi da to nije istina.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ja ti mogu govoriti ispred one obicne raje i 99% nas je takvo. Za Niksica i ostala vanago me libo taki. Nikad nisam gotivio te stranke. Moja stranka je Velež. I za vase želje me zaboli qurac želite li da ispanemo ili da ostanemo. Odgovore ne trazi na forumu ss.ba nego kod tih nekoliko koji su vas naguzili. Jedno znam a to je sta nam se god desi necemo kukat ni krivit drugog jer sa ovom igrom zasluzujemo drugu ligu isto kao sto ste i vi one 2012.Ti mali strumficu suti dok stariji odmjereno razgovaraju.
Probisvjet je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ovo je suština. Najlakše je druge optuživati a ne gledati u svoju avliju. Mislim meni beskurac što se mene tiče proglasite službeno da vas je Željo izbacio iz lige zaboli me tuki, al' znamo svi da to nije istina.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ja ti mogu govoriti ispred one obicne raje i 99% nas je takvo. Za Niksica i ostala vanago me libo taki. Nikad nisam gotivio te stranke. Moja stranka je Velež. I za vase želje me zaboli qurac želite li da ispanemo ili da ostanemo. Odgovore ne trazi na forumu ss.ba nego kod tih nekoliko koji su vas naguzili. Jedno znam a to je sta nam se god desi necemo kukat ni krivit drugog jer sa ovom igrom zasluzujemo drugu ligu isto kao sto ste i vi one 2012.Ti mali strumficu suti dok stariji odmjereno razgovaraju.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Alipasino, amypitar, Antikloc, aqarius, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Fudo, Guest1945, Hrammm1921, Lecler, perodeformero, VolimBiH96 i 151 gost.