PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

fukaratz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la fukaratz » 27 okt 2015, 15:34

BuckinghamskiMoler je napisao/la:
Beduin je napisao/la: A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo
Imadnete,stojalo,neka him :clap:

Ne progovaraj ti brato na prvom randesu :urnebes: :urnebes:

Vrhovi Zelengore :rol:
a gOnjali :urnebes: sta cemo s tim :urnebes:
Sloboda Tuzla

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 27 okt 2015, 15:35

Sta je pogrijesio sa stojalo?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 15:36

fukaratz je napisao/la:

a gOnjali :urnebes: sta cemo s tim :urnebes:
Tako se u nas kaze. Ta nismo ganju pušili :urnebes: :urnebes:

High

Post Postao/la High » 27 okt 2015, 15:38

Oba oblika postoje u normi standardnog bosanskog jezika. Očigledno da su pojedinci neupućeni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 27 okt 2015, 15:41

High je napisao/la:Oba oblika postoje u normi standardnog bosanskog jezika. Očigledno da su pojedinci neupućeni.
Upravo :thumbup:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 15:42

High je napisao/la:Oba oblika postoje u normi standardnog bosanskog jezika. Očigledno da su pojedinci neupućeni.
Jesu samo jedni ledo a drugi u više-gradu :salut:

High

Post Postao/la High » 27 okt 2015, 15:43

DoeTz je napisao/la:
Najteže mi pada kad mi skrnjavaju branšu. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 27 okt 2015, 15:48

High je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Najteže mi pada kad mi skrnjavaju branšu. :D
Brnjoze :mrgreen:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 okt 2015, 15:50

Jebmo majku tamam kad pomislis da mozes sa nekim normalnim pricati,nadje se par budala koja sve to sjeba..ova tema ima jedno 5-6 svojih klovnova i cija se prica vrti non stop i pitam se kako im ne dosadi.. :facepalm:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 okt 2015, 15:50

Jesu samo jedni ledo a drugi u više-gradu :salut:
Haman ti malo naskodio seoski zrak iz Vrapcica i miris koza sa obliznje farme. Drzi se asfalta.
🔴⚫️

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 okt 2015, 17:01

solinas je napisao/la:Tuzlak je malo preletio,pored svega bezveze je potezat nacionalnu pricu,iz bilo kojeg razloga.i za slobodu navijaju ljudi svih vjera.
A vidis,ipak moram se nadovezati na kompletnu tu pricu pitas momka place li za kapijom....kako eto tebe nije sramota...istina je da su vecina skoro svi mostarski srbi navijali za velez,i ogromna vecina hrvata,momak nije slagao nista,iako se glupo odrazio.ja volim segu isto,iako treba biti pazljiv u nekim temama...a ti bub kapija...
Pa kada si tako osjetljiv,da te pitam,places li kada se sjetis goska bolan...i logora po gabeli....
Ne potezite tu pricu,nije uredu...
Prepucavajte i **** SE sportski,inace ode sve u ****.
Sta mene treba biti sramota??? Ja se ne segacim sa tudjim zrtvama, i vasu izjednacavam sa nasom da bih, kada vec moram, ovom tupeglavcu objasnio neke stvari. To sto ti vidis samo ono sto zelis vidjdti, to je drugi par cipela.

Kada se sitna mostarska raja nesto pitala, ljiljanka se vijorila Hercegovinom i svaka ulica je pjevala majci Bosni i Hercegovini kao sto i sada pjeva.

Nije raja prodala tekmu, nije se raja pitala i dosta vise s tim. Na pogresna vrata ne da kucate, nego lupate birajuci rijeci. Sram vas bilo!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2015, 18:12

zizu1991 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Tuzlak je malo preletio,pored svega bezveze je potezat nacionalnu pricu,iz bilo kojeg razloga.i za slobodu navijaju ljudi svih vjera.
A vidis,ipak moram se nadovezati na kompletnu tu pricu pitas momka place li za kapijom....kako eto tebe nije sramota...istina je da su vecina skoro svi mostarski srbi navijali za velez,i ogromna vecina hrvata,momak nije slagao nista,iako se glupo odrazio.ja volim segu isto,iako treba biti pazljiv u nekim temama...a ti bub kapija...
Pa kada si tako osjetljiv,da te pitam,places li kada se sjetis goska bolan...i logora po gabeli....
Ne potezite tu pricu,nije uredu...
Prepucavajte i **** SE sportski,inace ode sve u ****.
Sta mene treba biti sramota??? Ja se ne segacim sa tudjim zrtvama, i vasu izjednacavam sa nasom da bih, kada vec moram, ovom tupeglavcu objasnio neke stvari. To sto ti vidis samo ono sto zelis vidjdti, to je drugi par cipela.

Kada se sitna mostarska raja nesto pitala, ljiljanka se vijorila Hercegovinom i svaka ulica je pjevala majci Bosni i Hercegovini kao sto i sada pjeva.

Nije raja prodala tekmu, nije se raja pitala i dosta vise s tim. Na pogresna vrata ne da kucate, nego lupate birajuci rijeci. Sram vas bilo!!!
Raja se nije ni bunila, cast pojedincima. Nekima bilo godra.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 18:15

Bata Živojinoviću kome je bilo godra ne kenjaj

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2015, 18:47

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Bata Živojinoviću kome je bilo godra ne kenjaj
Ljubisa Samardjicu, volio bih od nekoga istinu cuti. Ko je od vaseg rukovodstva prodao utakmicu. Niksic, ko jbg? Znam da to nije raja mogla, a vjerujem da nije ni htjela. Za izroda Envera Bijedica naseg "tuzlaka" znam da se radovao. Na Tusnju je bio i popljuvan i poliven raznim picima. Podjebavao kada smo igrali utakmicu sa vama proslo prvenstvo. Vjerujem da se kod vas bilo skupilo mnogo SDP-ovskog hamelja na celu sa Nerkom trenerkom. Sve zarad kojeg glasa. Ista bagra kao i kod nas sto je bila. Ovo ovdje je zahebancija, ali zbog hinja koji su tada bili u Velezu, a i sada, volio bih da prodjete pakao livada i oranica. Ne zbog raje, nego zbog onih koji su krojili kapu. I kada jednog dana se vratite iz mucenistva, znacete kakve su vas hinje dovele do toga. Ko to ne okusi, misli da to i ne postoji. Mi doskorasnji drugoligasi smo bili dotakli dno, i znamo kako je.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 19:13

Ja ti mogu govoriti ispred one obicne raje i 99% nas je takvo. Za Niksica i ostala vanago me libo taki. Nikad nisam gotivio te stranke. Moja stranka je Velež. I za vase želje me zaboli qurac želite li da ispanemo ili da ostanemo. Odgovore ne trazi na forumu ss.ba nego kod tih nekoliko koji su vas naguzili. Jedno znam a to je sta nam se god desi necemo kukat ni krivit drugog jer sa ovom igrom zasluzujemo drugu ligu isto kao sto ste i vi one 2012.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2015, 19:22

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ja ti mogu govoriti ispred one obicne raje i 99% nas je takvo. Za Niksica i ostala vanago me libo taki. Nikad nisam gotivio te stranke. Moja stranka je Velež. I za vase želje me zaboli qurac želite li da ispanemo ili da ostanemo. Odgovore ne trazi na forumu ss.ba nego kod tih nekoliko koji su vas naguzili. Jedno znam a to je sta nam se god desi necemo kukat ni krivit drugog jer sa ovom igrom zasluzujemo drugu ligu isto kao sto ste i vi one 2012.
Jbg mi smo ispali u zadnjem kolu, imali slamku spasa, trazili je, bilo u nama, bilo u vama ili strumfovima. I normlno da smo se u neke razocarali. Ne sto nam nisu htjeli pomoci, nego sto su nam htjeli odmoci. Vi evo ispadate od pocetka prvenstva, i ne znam koga bi krivili za to? U stvari znam. Iste one koji su vas prodali Gabeli.
Ako ne volim raju to je privatne prirode. Razbili ste mi skodu kraj Tusnja. Skodu 120L! :mrgreen:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 27 okt 2015, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 okt 2015, 19:25

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ja ti mogu govoriti ispred one obicne raje i 99% nas je takvo. Za Niksica i ostala vanago me libo taki. Nikad nisam gotivio te stranke. Moja stranka je Velež. I za vase želje me zaboli qurac želite li da ispanemo ili da ostanemo. Odgovore ne trazi na forumu ss.ba nego kod tih nekoliko koji su vas naguzili. Jedno znam a to je sta nam se god desi necemo kukat ni krivit drugog jer sa ovom igrom zasluzujemo drugu ligu isto kao sto ste i vi one 2012.
Ovo je suština. Najlakše je druge optuživati a ne gledati u svoju avliju. Mislim meni beskurac što se mene tiče proglasite službeno da vas je Željo izbacio iz lige zaboli me tuki, al' znamo svi da to nije istina.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2015, 19:29

FaraonTM je napisao/la:
Ovo je suština. Najlakše je druge optuživati a ne gledati u svoju avliju. Mislim meni beskurac što se mene tiče proglasite službeno da vas je Željo izbacio iz lige zaboli me tuki, al' znamo svi da to nije istina.
:stop: Ti mali strumficu suti dok stariji odmjereno razgovaraju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 okt 2015, 19:33

Probisvjet je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Yebiga brate znam da boli al' sami ste krivi, što prije se pomiriš sa tim smanjit će ti se kompleksi što prema Želji što prema Veležu :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 27 okt 2015, 19:34

Probisvjet je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
:lol:

ps. dok nisam proglašem na sva zvona i na svim temama za udbaškog pičića :lol: zbog nedostatka avatara, kao što se može primjetiti trenutno mi se shebao nešto, ne znam šta je valjda izbrisan sa stranice gdje je uploadovan, pa eto @shzna kad dođeš iskopaj onaj ili ako ne nađeš ni ti daj novi, svejedno, pogan je kakav god daš :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”