Kad promijenite statut u korist buduceg ulagaca......brile je napisao/la:Kad bi Zeljo trebao? Da znam, da se ne nadam bezveze
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Prosle nam godine godine falio jedan go za titulu, a nije bilo ulagaca.Skver je napisao/la:Kad promijenite statut u korist buduceg ulagaca......brile je napisao/la:Kad bi Zeljo trebao? Da znam, da se ne nadam bezveze
Nista to previse ne znaci.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ja mislim da su ti redovi davno prošli, još kad je Želju uzeo onu duplu i iduće sezone odbranio titulu. Postavljamo standardeSkver je napisao/la:Sve mora po redu, ove sezone je Listica na redu da osvoji PL.Ajzea je napisao/la:Znači mi ispadamo iz borbe za titulu? Dobro
Mene samo zanima po čemu je to Sarajevo debelo ispred nas za osvajanje titule. Ništa posebno nisam vidio od te ekipe pa čak ni protiv mog Zelje.. Izvikana ekipa
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Prošle sezone ni u jednom momentu od prvog do zadnjeg kola niste bili prvi na tabeli. Nije vam falio jedan gol, živite u zabludi. Dodaj dva boda na derbi pa ćeš opet vidjeti da živiš u zabludi i da si pobijedio ne bi bio prvi. Sarajevo je u zadnjih 8 utakmica imalo 7 pobjeda i remi protiv vas, tako da niste nikad ni blizu bili da prestignete, hajd ja bih rekao da se to smjenjivalo. Nego pred kraj sezone došli do drugog mjesta i sad im falio jedan gol.
Više je široki i bliže bio tituli nego vi, vi ste je mogli osvojiti jedino da se Sarajevo ugasilo. To je realno. Nemojte izmišljati, čuj jedan gol. Svašta.
Više je široki i bliže bio tituli nego vi, vi ste je mogli osvojiti jedino da se Sarajevo ugasilo. To je realno. Nemojte izmišljati, čuj jedan gol. Svašta.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 okt 2015, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Da smo vas pobijedili na kosevu, i da smo dobili zadnju u Zenici bili bi prvi sta nije jasno.Protiv vas bilo 0:0, a pretpostavimo da bi pobijedili Celikajurisicduska je napisao/la:Prošle sezone ni u jednom momentu od prvog do zadnjeg kola niste bili prvi na tabeli. Nije vam falio jedan gol, živite u zabludi. Dodaj dva boda na derbi pa ćeš opet vidjeti da živiš u zabludi i da si pobijedio ne bi bio prvi.
da smo imali imperativ.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne zamjeri momku,nije odavde pa i ne prati fudbal toliko,cuj 1 goljurisicduska je napisao/la:Prošle sezone ni u jednom momentu od prvog do zadnjeg kola niste bili prvi na tabeli. Nije vam falio jedan gol, živite u zabludi. Dodaj dva boda na derbi pa ćeš opet vidjeti da živiš u zabludi i da si pobijedio ne bi bio prvi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
jurisicduska
- Kontakt:
To već nije jedan gol to su dva gola. Ekipa koja nije ni u jednom trenutku prvenstva bila prva na tabeli ne može reći da im je izmakla titula. Titula ti izmakne kad si prvi pa te neko prestigne. A vi bili 7,6,4, 3, 2 i onda izmakla vam titula.
I mi da smo pobijedili neku tamo šnj bježali bi 6, što sve kad bi bilo samo sebe gledaš, što i druge rezultate ne gledaš kad bi bilo. Ne može samo željezničar pobijediti, mora i neko drugi nekad.
I mi da smo pobijedili neku tamo šnj bježali bi 6, što sve kad bi bilo samo sebe gledaš, što i druge rezultate ne gledaš kad bi bilo. Ne može samo željezničar pobijediti, mora i neko drugi nekad.
Kako? Sjećaš li se one zajebancije na forumu kako je Blaz najbolji trener lige, a kao razlog toga se navodilo to što je uspio pomoći svima sem Širokom. Ljudi su izgubili titulu ko zna koliko kola prije kraja dok smo se mi za nju borili i u zadnjoj utakmici ligejurisicduska je napisao/la:Prošle sezone ni u jednom momentu od prvog do zadnjeg kola niste bili prvi na tabeli. Nije vam falio jedan gol, živite u zabludi. Dodaj dva boda na derbi pa ćeš opet vidjeti da živiš u zabludi i da si pobijedio ne bi bio prvi.
Da smo imali jednu pobjedu više do zadnjeg kola, pobjedom u Zenici maznuli bi vam titulu pred očima
Kad se ovako sagleda i nije toliko daleko bilo koliko ti to nastojiš predstaviti
To FIFA/UEFA uvela neko novo pravilo kojim se obavezuju klubovi da nekoliko puta budu na prvom mjestu u toku sezone, ako ne ispune kvotu titula će se dodijeliti drugoplasiranom ili nekom ko je najviše puta zauzeo prvo mjesto na tabeli?
@edit
Ja govorim samo da nismo bili toliko daleko od titule koliko ti to pokušavaš predstaviti, ne umanjujem vaš uspjeh
Pokušao si reći da nikakva šansa nije postojala za našu titulu što je daleko od istine.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 27 okt 2015, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kzem ti derbi je odlucivao prvaka da smo pobijedili mi bi vjerovatno bili prvaci, posto nismo to ste bili vi posto se znalo da ete 99% dobtiti Slobodu u zadnjem kolu.
Najcistija titula od postanka PL, nema price....uzeli ste bas na kvalitet...za razliku od nekih.jurisicduska je napisao/la:To već nije jedan gol to su dva gola. Ekipa koja nije ni u jednom trenutku prvenstva bila prva na tabeli ne može reći da im je izmakla titula. Titula ti izmakne kad si prvi pa te neko prestigne. A vi bili 7,6,4, 3, 2 i onda izmakla vam titula.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa jarane isto možemo reći da nisu smijenili trenera i upali u rupu rezultata da bi bili prvi, to je isto šta bi bilo kad bi bilo.
Ja to gledam ovako, oni su u jednom momentu imali sve u svojim rukama. Pitalo se samo njih hoćel bit prvi ili neće, dakle samo sebe su morali gledati. A željezničar nikad od početka sezone do kraja nije imao ništa u svojim rukama, uvijek vam je trebao kiks nekog ili negdje. To ti govorim. Vi ste zasluženo bili drugi ne umanjujem ja to, isto i ove sezone ne znam što vas otpisuju ali je realno da je presmiješno da vam je jedan gol falio. I u kupu vam je jedan gol falio sezone da izbacite Sarajevo pa ništa. Ne može se tako posmatrati, titula bi izmakla Sarajevu da je nije osvojilo a željezničar je samo spletom okolnosti mogao ispred jer je Sarajevo u svakom momentu bilo ispred na tabeli. To govorim.
Ja to gledam ovako, oni su u jednom momentu imali sve u svojim rukama. Pitalo se samo njih hoćel bit prvi ili neće, dakle samo sebe su morali gledati. A željezničar nikad od početka sezone do kraja nije imao ništa u svojim rukama, uvijek vam je trebao kiks nekog ili negdje. To ti govorim. Vi ste zasluženo bili drugi ne umanjujem ja to, isto i ove sezone ne znam što vas otpisuju ali je realno da je presmiješno da vam je jedan gol falio. I u kupu vam je jedan gol falio sezone da izbacite Sarajevo pa ništa. Ne može se tako posmatrati, titula bi izmakla Sarajevu da je nije osvojilo a željezničar je samo spletom okolnosti mogao ispred jer je Sarajevo u svakom momentu bilo ispred na tabeli. To govorim.
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... 1-2012/324
Ovo je reći kvalitet, dupla kruna mnogi rekordi oboreni. Najubjedljivija titula u državi ikada!
Ovo je reći kvalitet, dupla kruna mnogi rekordi oboreni. Najubjedljivija titula u državi ikada!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- firefirefirely
- Kontakt:
Dobar je decko, izmakla im titula, ko i Čeliku

Nije ni u prethodnih par godina. Najčistija je ona kad smo mi otresli sve redom i ko zna koliko kola prije kraja klepili titulu, sezona kada se desila afera pod nazivom "Našu Slobodu šutno Zeljo iako smo **** od ekipe i nismo u stanju odrzati X koji nam je bio dovoljan ili ne primiti više od gola uz igrača više !"Skver je napisao/la:Najcistija titula od postanka PL, nema price....uzeli ste bas na kvalitet...za razliku od nekih.jurisicduska je napisao/la:To već nije jedan gol to su dva gola. Ekipa koja nije ni u jednom trenutku prvenstva bila prva na tabeli ne može reći da im je izmakla titula. Titula ti izmakne kad si prvi pa te neko prestigne. A vi bili 7,6,4, 3, 2 i onda izmakla vam titula.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dobar je željezničar bio te sezone što jest jest.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sve je to uredu samo ti kazem da smo vas pobijedili u predzadnjem kolu, a nismo mi bi odlucivali o sebi.jurisicduska je napisao/la:Pa jarane isto možemo reći da nisu smijenili trenera i upali u rupu rezultata da bi bili prvi, to je isto šta bi bilo kad bi bilo.
Najboljijurisicduska je napisao/la:Dobar je željezničar bio te sezone što jest jest.
Edit: @jurisicduska, dobar si pravo, pravi sarajlijica.....ja mislio ti neki posten momak ili cura sta si vec.....za onakve se titule u normalnim drzavama ide u cetvrtu ligu
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 27 okt 2015, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Leojurisicduska je napisao/la:Dobar je željezničar bio te sezone što jest jest.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
De da zaobiđemo teme u kojoj se uopšte spominje riječ titula, zapostavljamo navijače Slobode, ne znaju šta će reći..
@Skver
Čuj ideš u četvrtu ligu jer si oborio sve moguće rekorde i satro sve i jednu ekipu koja je igrala protiv tebe
@Skver
Čuj ideš u četvrtu ligu jer si oborio sve moguće rekorde i satro sve i jednu ekipu koja je igrala protiv tebe
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 27 okt 2015, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Da smo uzeli na kosevu titula bi bila nasa, tu sva prica zavrsava. Cuj Siroki bio blize tituli, majko draga...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.