FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 27 okt 2015, 10:50

Probisvjet je napisao/la:
klasik je napisao/la:Malo dosade, i ja vodjen ovim coverom, na fb stranici napravi nesto slicno, neki fb cover pa eto nek se nadje u pripremi ovog puta za Sarajevo :D

Naravno koriste se ove "rs" stranice :mrgreen:
slika
Treba li gdje dodati rs? :mrgreen:
Na kraj svake recenice :lol:

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 27 okt 2015, 10:55

----------------------------------------Piric----------------------------------

Kiso-----------------------Skahic-----------------Kostic---------------------Ivetic

----------------------------Stjepanovic----------Mehmedagic---------------------

------Veselinovic (Saric)-------------Ordagic-------------------Govedarica---------

---------------------------------------Ahmetovic------------------------------------

Moja neka prognoza sastava za Kosevo. Mislim da Skahic treba dobiti sansu, a ako Efendic ne igra onda Kisu na beka koji to zna igrati i na zadnjem veznom dva osiguraca, jer mislim da Mehmedagic to bolje zna odigrati nego Saric, opet formacija u slucaju da Zeba ne igra.....Mozda Sarica umjesto Veselinovica u prvoj, ali znat ce to Husref srediti :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 okt 2015, 11:10

I ja sam misljenja da ce formacija bas tako da izgleda, samo uz jednu promjenu, mislim da ce ipak Efendicu dat sansu na beku opet.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 okt 2015, 11:17

Piric; Efendic (Skahic), Mehmedagic, Kostic, Ivetic (ako bude fit); Stjepanovic, Kiso( Skahic), Ordagic; Saric, Veselinovic; Ahmetovic

Govedarica 99% nece poceti, a Mehmedagic nece igrati veznog NIKAD prije Kise i Skahe..a posebno kad visi za karton
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 okt 2015, 11:28

Efendic ce igrati kako sam ja procitao. Ivetic je upitan.

Ako svi budu zdravi:

----------------Piric-----------------
Skahic-Mehmedagic-Kostic-Ivetic
-----------Stjepanovic---------------
---------Zeba------Ordagic----------
---Govedarica------Veselinovic---
-----------Ahmetovic-----------------

Prema trenutnoj situaciji:

----------------Piric-----------------
Efendic-Mehmedagic-Kostic-Skahic
-----Stjepanovic-----Kiso------------
---------------Ordagic--------------
---Govedarica------Veselinovic------
-----------Ahmetovic-----------------
Jedan grad, jedna ljubav!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 okt 2015, 11:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:Piric; Efendic (Skahic), Mehmedagic, Kostic, Ivetic (ako bude fit); Stjepanovic, Kiso( Skahic), Ordagic; Saric, Veselinovic; Ahmetovic

Govedarica 99% nece poceti, a Mehmedagic nece igrati veznog NIKAD prije Kise i Skahe..a posebno kad visi za karton
I ja mislim da je to ta postava, bez zagrada. Mada bih ja volio Skahica umjesto Mehmedagica, a ovog drugog nastavio forsirati u kupu (ili obratno).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 okt 2015, 12:29

Krpić: Prvo mjesto ne treba da nas ponese, idemo u Sarajevo po dobar rezultat
Sloboda je najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Tuzlanski klub nalazi se na prvoj poziciji s 28 bodova nakon 13 odigranih kola, a napadač Sulejman Krpić ističe da tim s Tušnja ne treba ponijeti ta pozicija na tabeli.
Tuzlanski klub do sada ostvario je osam pobjeda uz četiri remija i jedan poraz, koji su upisali u prvom kolu protiv Čelika na Bilinom polju, tako da su sada u nizu od 12 uzastopnih utakmica bez poraza.

"Prvi cilj nam je bio i priča je bila da se ostane u ligi. Sada smo prvi na tabeli i ne treba da nas ponese to mjesto. Idemo igrati što bolje možemo. Ima još jakih utakmica pred nama", rekao je Krpić, dodavši:

"Što se tiče titule jesenjeg prvaka sigurno da bi nam značila. Nadam se da ćemo izgurati do kraja dobro i da ćemo ostati na prvom mjestu. Mada, kako sam već rekao, imamo odigrati još nekoliko jakih utakmica".

Sloboda će u okviru 14. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine u nedjelju gostovati Sarajevu na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase Sarajevu, a Bordo klub je nakon poraza u prošlom kolu protiv Mladosti palo na petu poziciju.

"Za vikend igramo protiv Sarajeva. Znamo da su sada malo pod pritiskom zbog izgubljene utakmice u prošlom kolu, ali oni imaju kvalitetnu ekipu. Očekujem dobru partiju na obje strane. Idemo u Sarajevo da odigramo što bolje. Imamo problema s povrijeđenim igračima, ali nadam se dobrom rezultatu", dodao je 24-godišnji napadač.

Krpić je na posljednja dva susreta postigao pogotke, protiv Drine u Zvorniku, te protiv Travnika na Tušnju.

"Što se tiče golova uvijek mi je cilj bio kada izađem na teren da postignem pogodak, tako da je i to krenulo u posljednje vrijeme. Nadam se da će tako i nastaviti. Vjerujem u sebe i uvijek dajem maksimum", istakao je Krpić, koji je svojevremeno nosio i dres Sarajeva.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 27 okt 2015, 16:32

Mislim da ce na desnom krilu sansu dobiti Sarić, jer je igrao odlicno do kartona, a Govedarica vjerovatno ne moze odigrati cijeli susret.
Efendić po desnom beku jer je uigraniji od Skahića i dosta je covjek napredovao u zadnje vrijeme. Mišljenja sam da se Husref neće kockati sad, jer
sastav koji pobjedjuje se ne mijenja.

99 % ovo je postava u Nedjelju

-------------------Piric-----------------
Efendic----Mehmedagic-Kostic-----Ivetić
-----------Stjepanovic-----Kiso------------
Sarić---Ordagic-----Veselinovic------
--------------Ahmetovic-----------------
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 okt 2015, 16:41

Današnji trening mi je razgalio dušu.Svi igrači hvala Bogu su pogonu.Nedostajao samo Moranjkić , ima hematom na koljenu.
Zeba mašallah.Zdrav i izuzetno nadahnut.Ivetić pod punim gasom odradio trening i to pojačani, samostalni kako bi se uvjerio može li mišić izdržati potrebni napor.I Bogu hvala izdržao je.On je se izložio za 35% većem naporu u odnosu na ostale igrače.Veliki profesionalac.Naravno "vratili su se i Stjepanović , Sarić i Efendić. Govedarica pod punim opterećenjem ali i tehnički ,onaj stari.Pa onda Kostić,Škahić, Mehmedović, Kiso,Ordagić, Veselinović i naravno Ahmetović.Tu su i Pirić ,Krpić,Pršeš, Hamzabegović te Salihović ,Mehidić, Mujkić i Todorović.Mujić radio sa grupom ali se opet požalio na bolove.Sve u svemu Šef Musemić sretan u licu i vidno raspoložen.Uobičajeni trening za utorak a nakon 2 dana odmora.Razgibavanje ,pa nekoliko krugova pa lopta.Igralo se i na dva gola na pola terena. Ma pravi" šou" program. Em akcije tečne ko mlijeko em zezanje.Slobodina "mašina"upalila je motore i u narednim danima ide se ka postizanju potrebnih parametara za narednu utakmicu.Sretno nek nam bude svima.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 okt 2015, 18:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 okt 2015, 16:45

sloboda72 je napisao/la:Današnji trening mi je razgalio dušu.Svi igrači hvala Bogu su pogonu.Nedostajao samo Morankić , ima hematom na koljenu.
Zeba mašallah.Zdrav i izuzetno nadahnut.Ivetić pod punim gasom odradio trening i to pojačani, samostalni kako bi se uvjerio može li mišić izdržati potrebni napor.I Bogu hvala izdržao je.On je se izložio za 35% većem naporu u odnosu na ostale igrače.Veliki profesionalac.Naravno "vratili su se i Stjepanović , Sarić i Efendić. Govedarica pod punim opterećenjem ali i tehnički ,onaj stari.Pa onda Kostić.Škahić, Mehmedović, Kiso,Ordagić, Veselinović i naravno Ahmetović.Tu su i Pirić ,Krpić,Pršeš, Hamzabegović te Salihović ,Mehidić, Mujkić i Todorović.Mujić radio sa grupom ali se opet požalio na bolove.Sve u svemu Šef Musemić sretan u licu i vidno raspoložen.Uobičajeni trening za utorak a nakon 2 dana odmora.Razgibavanje ,pa nekoliko krugova pa lopta.Igralo se i na dva gola na pola terena. Ma pravi" šou" program. Em akcije tečne ko mlijeko em zezanje.Slobodina "mašina"upalila je motore i u narednim danima ide se ka postizanju potrebnih parametara za narednu utakmicu.Sretno nek nam bude svima.
Hvala na izvještaju i dobrim vijestima :thumbup: još samo da nam se Mujić oporavi, predugo ga nema.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 okt 2015, 16:54

@sloboda72 :thumbup:

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 27 okt 2015, 17:00

i ti meni razgali dušu majstore :)
sve ide kako treba hvala Bogu :)
#Ynwa

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 17:03

Rekoh ja bice zeba spreman do pitara.hvala na izvjestaju sloboda72.
Idemo u Seher po bodove.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 27 okt 2015, 17:06

Sloboda72, svaka čast majstore!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 17:28

NKMramor je napisao/la:
panini je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ja mislim da je ta cijena namjerno puknuti kako nebi svakakve bagre dolazilo i palilo pirotehniku, ovako i kad dodje valja skupljat pare za kartu
bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!
Skupite pare za kaznu pa palite i stadion ako hoćete sa sve službenim prostorijama. :kafa:
mramor ba nemoj pametovati, drzi se svoje profesije i svaka ti cast za ono sto radis al ne pametuj oko tribine. u drugom poluvremenu protiv olimpika da se nije digla atmosfera i cijeli sjever na noge i dio zapada tesko da bi i dali drugi go, a mora se malo i paliti da se dignu ljudi na noge, tako da ne pametujte plaho, ne pali se stalno osim u specijalnim situacijama ! drzite se tastature al pazite sta pisete !
1919 <3

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 27 okt 2015, 17:30

sloboda72 je napisao/la:Današnji trening mi je razgalio dušu.Svi igrači hvala Bogu su pogonu.Nedostajao samo Morankić , ima hematom na koljenu.
Zeba mašallah.Zdrav i izuzetno nadahnut.Ivetić pod punim gasom odradio trening i to pojačani, samostalni kako bi se uvjerio može li mišić izdržati potrebni napor.I Bogu hvala izdržao je.On je se izložio za 35% većem naporu u odnosu na ostale igrače.Veliki profesionalac.Naravno "vratili su se i Stjepanović , Sarić i Efendić. Govedarica pod punim opterećenjem ali i tehnički ,onaj stari.Pa onda Kostić,Škahić, Mehmedović, Kiso,Ordagić, Veselinović i naravno Ahmetović.Tu su i Pirić ,Krpić,Pršeš, Hamzabegović te Salihović ,Mehidić, Mujkić i Todorović.Mujić radio sa grupom ali se opet požalio na bolove.Sve u svemu Šef Musemić sretan u licu i vidno raspoložen.Uobičajeni trening za utorak a nakon 2 dana odmora.Razgibavanje ,pa nekoliko krugova pa lopta.Igralo se i na dva gola na pola terena. Ma pravi" šou" program. Em akcije tečne ko mlijeko em zezanje.Slobodina "mašina"upalila je motore i u narednim danima ide se ka postizanju potrebnih parametara za narednu utakmicu.Sretno nek nam bude svima.
:clap:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

panini
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 17:32

Pasha_car_aga je napisao/la:
panini je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ja mislim da je ta cijena namjerno puknuti kako nebi svakakve bagre dolazilo i palilo pirotehniku, ovako i kad dodje valja skupljat pare za kartu
bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!
Ovi što pale baklje se ni u kom slučaju ne mogu nazvati bagrom, to je odron od navijača i ljudi! Kakav moraš imati mentalni sklop da pališ baklje, a znaš da će to tvom klubu donijeti kaznu?!

**** ti odron sve
1919 <3

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 27 okt 2015, 17:38

panini je napisao/la:
panini je napisao/la: bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!
Ovi što pale baklje se ni u kom slučaju ne mogu nazvati bagrom, to je odron od navijača i ljudi! Kakav moraš imati mentalni sklop da pališ baklje, a znaš da će to tvom klubu donijeti kaznu?!

**** ti odron sve
Žalim te jadniče!

solinas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 17:39

panini je napisao/la:
panini je napisao/la: bagra sto se zapali nekad pirotehnika ? ne seri !!!

**** ti odron sve
Sta SE palis ti ba momak na svaku...uzmi milju i plati kaznu.mozel tako...da vas ima 2000 na sjeveru pa pali 6.7 neka gori .sve kada saberes vas 200 puta 4
Jbt veca kazna.
Sta psujes momku BA.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 17:41

ko koga naziva odronima i vrijedja ? imam pravo psovati, pola vas nema na stadionu samo pametujete i tipkate od kako smo prvi ! dje su vam sezonske, i pametovanja po prvoj ligi i kad smo se borili za opstanak, smirite se malo, nije sloboda od juce pa da pametujete ! **** vas forum i tipkanje, kad ste sta dobro uradili za klub ? gdje ste u akcijama za klub ? ko ste sta se ? ne serite
1919 <3

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.