FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 okt 2015, 17:42

:oops: :oops: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 27 okt 2015, 17:43

Paljenje baklji je dobro za klub nema govora....

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 17:43

nekome je uzitak tipkati a nekome da gori i ori !
1919 <3

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 okt 2015, 17:51

panini je napisao/la:nekome je uzitak tipkati a nekome da gori i ori !

Šta reći. Budalaštine. Jeebote čitav forum ti kaže da nije u redu a ti i dalje po svom. Kad zapalite meni tačno muka dođe . . .

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 27 okt 2015, 17:54

hahahahahaha sta rece momak i ostade ziv...Esi nam dobar panini treba li ti boba koja?

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 17:55

Debilizam teski
1919 <3

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 17:57

Panini,svasta bi ja tebi sine napisao,objasnio,Ali ne vrijedi.nevidis ti dalje öd svoga nosa,ili onoga cime ti pune glavu...
Gdje smo sta smo...neki öd ovih momaka ovdje uradili su vise za slobodu nego Sto mozes zamisliti...treba ti vjek navijanja da to ostvaris..
A gdje su fukare,zasto je prazan sjever,zasto je hiljada kazne veca öd zbira vasih ulaznica,jel to skupo 4 Marke,
eto samo osnovno mi pitanje odgovori kao covjek,Bez vrijedjanja...zasto je sjever prazan,Jesu li 4 Marke puno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 okt 2015, 17:58

Malo vam je 1 000 KM kazne, sljedeci put zapalite za jedno 10 000 KM, ha ya, boli vas qrac, ne placate vi ,a zanimljivo vam bude. Posteno.

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 18:10

Ja mozda ne vidim dalje od.nosa a vi dalje od tastature ;)
1919 <3

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 18:13

I ko je sta uradio ? Hajd pisi? Osim mramora i zlajcija !
1919 <3

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 okt 2015, 18:14

panini je napisao/la:Ja mozda ne vidim dalje od.nosa a vi dalje od tastature ;)
Da li bi prihvatio da TI platiš kaznu za baklju ???. .. . što bi, boli te kuurac. Jel tako ??!!!

Ja ću napraviti prekršaj ili divljati gradom sa svojim automobilom. Da li bi ti platio kaznu za mene ??!!! Et furka mi da vozim 120 na sat.

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 18:17

Tuzlak04 je napisao/la:
Da li bi prihvatio da TI platiš kaznu ???. .. . što bi, boli te kuurac. Jel tako ??!!!
tupko tupkavi te se kazne plate na drugi nacin, promuknes li ti svaku utakmicu, koliko si kilometara najvise preso da bodris svoj klub ? koliko si para potrosio na ulaznice prevoze itd za klub ? nemate pravo da pametujete, kad se klub oglasi u povodu kazne onda ce da se nadje rjesenje za placanje kazne, niste kompententni za pametovanje oko toga !
1919 <3

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 18:19

Panini opet seres Bez osnove.dok mi ne odgovoris na pitanje nemamo sta razgovarat...umjesto da pomognete kkubu da vas bude bar milju,vas je 150,i Jos nabijate kaznu.branis neodbranjivo....gdje su fukare na sjeveru,gdje je podrska lideru prvenstva.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 18:20

solinas je napisao/la:Panini opet seres Bez osnove.dok mi ne odgovoris na pitanje nemamo sta razgovarat...umjesto da pomognete kkubu da vas bude bar milju,vas je 150,i Jos nabijate kaznu.branis neodbranjivo....gdje su fukare na sjeveru,gdje je podrska lideru prvenstva.
e pa po sto nisi na sjeveru i u sklopu fukara nemas pravo ni da pametujes ! gdje je svijet na zapadu ? kad je bilo fukara nikog nije bilo tako da nemoj srati
1919 <3

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 okt 2015, 18:21

panini je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
Da li bi prihvatio da TI platiš kaznu ???. .. . što bi, boli te kuurac. Jel tako ??!!!
tupko tupkavi te se kazne plate na drugi nacin, promuknes li ti svaku utakmicu, koliko si kilometara najvise preso da bodris svoj klub ? koliko si para potrosio na ulaznice prevoze itd za klub ? nemate pravo da pametujete, kad se klub oglasi u povodu kazne onda ce da se nadje rjesenje za placanje kazne, niste kompententni za pametovanje oko toga !
Balo jedan nekulturni. Reci to svom ćaći koji te je napravio majmune jedan. Šta ti balo znaš ko sam ja. Da li ti mene poznaješ bubuljičavi. Ja kad sam bio uz Slobodu tvoj stari nije mogao ni izdrkati

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 okt 2015, 18:22

solinas je napisao/la:Panini,svasta bi ja tebi sine napisao,objasnio,Ali ne vrijedi.nevidis ti dalje öd svoga nosa,ili onoga cime ti pune glavu...
Gdje smo sta smo...neki öd ovih momaka ovdje uradili su vise za slobodu nego Sto mozes zamisliti...treba ti vjek navijanja da to ostvaris..
A gdje su fukare,zasto je prazan sjever,zasto je hiljada kazne veca öd zbira vasih ulaznica,jel to skupo 4 Marke,
eto samo osnovno mi pitanje odgovori kao covjek,Bez vrijedjanja...zasto je sjever prazan,Jesu li 4 Marke puno
Druze nema pravo niko ko nije na sjeveru i ne navija da proziva te ljude,nisu oni sramota sto su tamo vec svi ostali sto pitaju zasto nema vise ljudi..A odgovor je veoma jednostavan,zato sto oni koji pitaju nisu tamo,vec cekaju Jedinstvo i Igman,koreografiju za koju su pojedenci ispustili dusu da se uradi da se slikaju,stave one tagove i tarabe i do gledanja,a samo prozivaju,te vise Hordi od Fukara,te vise Manijaka,vise ovih i vise onih a njih nigdje da pomognu da se makar brojcano stanje na tribini popravi..Glupost jeste paliti baklje protiv slabijih protivnika,ali ono je bio preokret protiv Olimpica,solidna prilika da se nesto zapali..Uostalom,nije zapaljeno ni protiv Borca ni protiv Celika,prva kazna u sezoni odma neki sipaju drvlje i kamenje po grupi,umjesto da se naslikaju na sjeveru i pomognu
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 18:23

e pa i jest problem sto se na forumu pola ne zna ko je, da ste na stadionu bili kad je bilo 20 ljudi znalo bi se sigurno ko je ko ! ali ne forum je najbitniji za laprdanje !
1919 <3

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 27 okt 2015, 18:25

Slatinash_7 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Panini,svasta bi ja tebi sine napisao,objasnio,Ali ne vrijedi.nevidis ti dalje öd svoga nosa,ili onoga cime ti pune glavu...
Druze nema pravo niko ko nije na sjeveru i ne navija da proziva te ljude,nisu oni sramota sto su tamo vec svi ostali sto pitaju zasto nema vise ljudi..A odgovor je veoma jednostavan,zato sto oni koji pitaju nisu tamo,vec cekaju Jedinstvo i Igman,koreografiju za koju su pojedenci ispustili dusu da se uradi da se slikaju,stave one tagove i tarabe i do gledanja,a samo prozivaju,te vise Hordi od Fukara,te vise Manijaka,vise ovih i vise onih a njih nigdje da pomognu da se makar brojcano stanje na tribini popravi..Glupost jeste paliti baklje protiv slabijih protivnika,ali ono je bio preokret protiv Olimpica,solidna prilika da se nesto zapali..Uostalom,nije zapaljeno ni protiv Borca ni protiv Celika,prva kazna u sezoni odma neki sipaju drvlje i kamenje po grupi,umjesto da se naslikaju na sjeveru i pomognu
ma ne drug moj ja sam budala i ti sto tako mislis... :bow: :bow: :bow: :bow:
1919 <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2015, 18:26

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 okt 2015, 18:30

panini je napisao/la:I ko je sta uradio ? Hajd pisi? Osim mramora i zlajcija !
Onaj ko nije ništa uradio i nije bio na stadionu niti gledao utakmicu uopće je više uradio za FK Sloboda od onoga što je napravio 1.000KM kazne koje će Azmir Husić da plati iz svog džepa a ne taj "navijač" kojem je ćejf furka zapaliti baklju.

Ne treba ni sve Fukare posmatrati i stavljati u isti koš sa neodgovornim pojedincima ali svakako da bi grupa trebala voditi računa o tome što se dešava u njihovom "dvorištu".

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukare987, Tzhc075 i 2 gosta.