BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ma tamo ga mozemo primit ali ovdje ne smijemo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas, al posto sam sad vidio da je kvota 2 na nas u prvoj utakmici, mislim da cemo pobjedit 2-0.....nesto slicno kao crna gora kad je igrala prosli mjesec u moldaviji, pa takodje bila kvota 2 na crnoj gori i oni ih dobise 2-0.......a sa tim rezultatom itekako se imamo cemu nadati u dublinu.....znaci, ubicemo ih u zenici 2-0 i tamo na otoku odigrati 1-1 ili 2-2.....to je to momci, kad vam vas GRINGONJAONAJDRUGI kaze....
Brate tebi je izgleda isti moto kao Bet Live kladionici a to je : Život u kvotama - kvote su život.

-
- Kontakt:
Celtic je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas, al posto sam sad vidio da je kvota 2 na nas u prvoj utakmici, mislim da cemo pobjedit 2-0.....nesto slicno kao crna gora kad je igrala prosli mjesec u moldaviji, pa takodje bila kvota 2 na crnoj gori i oni ih dobise 2-0.......a sa tim rezultatom itekako se imamo cemu nadati u dublinu.....znaci, ubicemo ih u zenici 2-0 i tamo na otoku odigrati 1-1 ili 2-2.....to je to momci, kad vam vas GRINGONJAONAJDRUGI kaze....
Brate tebi je izgleda isti moto kao Bet Live kladionici a to je : Život u kvotama - kvote su život.
hahahaha nije prijatelju, al pratim ovako desavanja okolo kvota i utakmica, pa onda vidim neka slicna desavnja, i tako mozes otprilike izracunati ishod utakmice hehehe
Malo si se zayebao na onu kvotu 1.80 (1.85) kazes izgubit cemo, a mi pobjedismo ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
nije tacno prijatelju, ja sam rekao da necemo pobjedit,al u toku dana kvota je narasla na 2,1 - a ja to vise nisam pratio, da sam vidio to, ja bi rekao da cemo ih pobjediti! nazalost nisam bio u toku na dan utakmice i navecer istog dana, jer da sam, rekao bi raji da ulozi svo imanje na pobjedu!Elegant je napisao/la:Malo si se zayebao na onu kvotu 1.80 (1.85) kazes izgubit cemo, a mi pobjedismo ?!
kako najlakse doci do ulaznica za utakmicu u zenici, trebala bi mi 4 zapada, moze i u pp, hvala
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
A zamisli kvota do utakmice padne na 1,85 na nas? Ili recimo digne se na 2,20, šta onda?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:nije tacno prijatelju, ja sam rekao da necemo pobjedit,al u toku dana kvota je narasla na 2,1 - a ja to vise nisam pratio, da sam vidio to, ja bi rekao da cemo ih pobjediti! nazalost nisam bio u toku na dan utakmice i navecer istog dana, jer da sam, rekao bi raji da ulozi svo imanje na pobjedu!Elegant je napisao/la:Malo si se zayebao na onu kvotu 1.80 (1.85) kazes izgubit cemo, a mi pobjedismo ?!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Onda je prelaz zagarantovan, 2/1.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:A zamisli kvota do utakmice padne na 1,85 na nas? Ili recimo digne se na 2,20, šta onda?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:nije tacno prijatelju, ja sam rekao da necemo pobjedit,al u toku dana kvota je narasla na 2,1 - a ja to vise nisam pratio, da sam vidio to, ja bi rekao da cemo ih pobjediti! nazalost nisam bio u toku na dan utakmice i navecer istog dana, jer da sam, rekao bi raji da ulozi svo imanje na pobjedu!Elegant je napisao/la:Malo si se zayebao na onu kvotu 1.80 (1.85) kazes izgubit cemo, a mi pobjedismo ?!
pa u slucaju da padne, onda sam misljenja, da cemo zijaniti utakmicu....al ne vjerujem da ce pasti, mislim da ce ostati na 2 ili 2,1......znaci pobjeda 100%
-
- Kontakt:
i to je moguca varijanta....Virtu4l je napisao/la:Onda je prelaz zagarantovan, 2/1.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jarane otvoris temu "gringonjaOnajDrugi tips" i pomognes ljudima da se opare...ovako se tvoje kvalitetne prognoze gube u moru postova na temama o repki 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Moze i skracenica, npr GOD tips 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
kada bi znao kako ide, uradio bi odma hehehe.......nego mene brine, koliko ce nasih navijaca biti u dublinu??? da li je moguce da nas bude negdje oko 25-30.000? da ih nadglasimo u sred irske?Papastathopoulos je napisao/la:Jarane otvoris temu "gringonjaOnajDrugi tips" i pomognes ljudima da se opare...ovako se tvoje kvalitetne prognoze gube u moru postova na temama o repki
Iz Visokog ide oko 5.000 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:nije tacno prijatelju, ja sam rekao da necemo pobjedit,al u toku dana kvota je narasla na 2,1 - a ja to vise nisam pratio, da sam vidio to, ja bi rekao da cemo ih pobjediti! nazalost nisam bio u toku na dan utakmice i navecer istog dana, jer da sam, rekao bi raji da ulozi svo imanje na pobjedu!Elegant je napisao/la:Malo si se zayebao na onu kvotu 1.80 (1.85) kazes izgubit cemo, a mi pobjedismo ?!

Nemoj samo ti molim tegringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas, al posto sam sad vidio da je kvota 2 na nas u prvoj utakmici, mislim da cemo pobjedit 2-0.....nesto slicno kao crna gora kad je igrala prosli mjesec u moldaviji, pa takodje bila kvota 2 na crnoj gori i oni ih dobise 2-0.......a sa tim rezultatom itekako se imamo cemu nadati u dublinu.....znaci, ubicemo ih u zenici 2-0 i tamo na otoku odigrati 1-1 ili 2-2.....to je to momci, kad vam vas GRINGONJAONAJDRUGI kaze....

Izgubit cemo u prvoj odma

"We need to suffer. And we need to fight."
Moguce je, vrlo je mogucegringonjaOnajDrugi je napisao/la: kada bi znao kako ide, uradio bi odma hehehe.......nego mene brine, koliko ce nasih navijaca biti u dublinu??? da li je moguce da nas bude negdje oko 25-30.000? da ih nadglasimo u sred irske?

-
- Kontakt:
Frankie je napisao/la:Moguce je, vrlo je mogucegringonjaOnajDrugi je napisao/la: kada bi znao kako ide, uradio bi odma hehehe.......nego mene brine, koliko ce nasih navijaca biti u dublinu??? da li je moguce da nas bude negdje oko 25-30.000? da ih nadglasimo u sred irske?
nije mie jasno, zasto se raja ovdje sprda samnom i ne svata me ozbiljno!?!?! pa kad smo mogli u briselu napuniti stadion 2005, kad nas je bilo oko 25.000, zasto nebi i u dublinu, u jednoj od historijski utakmica????

naravno da je moguceFrankie je napisao/la:Moguce je, vrlo je mogucegringonjaOnajDrugi je napisao/la: kada bi znao kako ide, uradio bi odma hehehe.......nego mene brine, koliko ce nasih navijaca biti u dublinu??? da li je moguce da nas bude negdje oko 25-30.000? da ih nadglasimo u sred irske?

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Captain4 je napisao/la:Nemoj samo ti molim tegringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas, al posto sam sad vidio da je kvota 2 na nas u prvoj utakmici, mislim da cemo pobjedit 2-0.....nesto slicno kao crna gora kad je igrala prosli mjesec u moldaviji, pa takodje bila kvota 2 na crnoj gori i oni ih dobise 2-0.......a sa tim rezultatom itekako se imamo cemu nadati u dublinu.....znaci, ubicemo ih u zenici 2-0 i tamo na otoku odigrati 1-1 ili 2-2.....to je to momci, kad vam vas GRINGONJAONAJDRUGI kaze....
Izgubit cemo u prvoj odma
sto prijatelju? pa ako bude kvota 2 ili 2,1, to je znak da cemo pobjediti!!!! jos njima fali igraca i nisu tehnicki neka ekipa, po meni mozda bolji izbor od recimo slovenije ili danske....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.