FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tkanton
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tkanton » 27 okt 2015, 18:31

Svašta sam cuo kao izgovor za baklju ali nikad to kao navijači putuju, troše svoje pare i bla bla pa oni to kao imaju legitimno pravo... Po tom ispade Azmir ima pravo da zabrani publiku na stadionu jbg ipak gdje je on sve putovao i davo svoje pare jbg ili ode išamara sudije jbg on daje pare
Zadnja izmjena: Tkanton, dana/u 27 okt 2015, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 18:33

panini je napisao/la:e pa i jest problem sto se na forumu pola ne zna ko je, da ste na stadionu bili kad je bilo 20 ljudi znalo bi se sigurno ko je ko ! ali ne forum je najbitniji za laprdanje !
Konju.....ja sam bio na toj tribini i kada nas je bilo 10 a bilo je....
Lijepa vremena borbe za opstanak,karac furo nekog vodju,kisa lije iz neba i zemlje,rasu se D tribina osta nas 30-tak goli do pasa,grmiii...fasovah i upalu pluca tad...
Cini mi se travnik bio,Neznam,...ja se nemogu sjetiti vise ni protivnika ni rezultata,1-0,2-0 dobili...
Medju prvima sam bio u grupi kojoj i sam pripadas....
NASA prica pocinje,gledajte i ucite...sjecas SE,trans,na WC furka,ovo ono...
Djete ne seri ni ti po forumu....
Neki öd momaka ovdje opravdano nemogu doci,Diaspora,skola,iz drugog su grada,i nas 10-tak forumasa sigurno ne pravi razliku na tribini....
I neka iznesu svoje misljenje,imaju pravo.
Nije tribina nicija prcija da je svojata,zbog takvog stava,tribina i jest prazna.....nikada necete pameti doci..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 okt 2015, 18:37

@solinas
bas zbog tih razloga koje si ti naveo sam i govorio u trecem licu tj.u replici gore nisam prozvao ni tebe ni nikog direktno,ali znas i sam kakva je prica u carsiji,to su seljaci,alkoholicari,tuku se,kradu po benziskim itd itd godinama se grupa borila protiv sabana,da se vrati starija ekipa,dodjose ljudi u zvornik,pokradose boga oca..Fukare su nepravedno prozivane po carsiji i to je svima jasno,zato mi i smeta ova prica na forumu,jos mi samo fali da me neki naucnici ovdje prozivaju,ma ko oni bili..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 18:40

Slatinash_7 je napisao/la:@solinas
bas zbog tih razloga koje si ti naveo sam i govorio u trecem licu tj.u replici gore nisam prozvao ni tebe ni nikog direktno,ali znas i sam kakva je prica u carsiji,to su seljaci,alkoholicari,tuku se,kradu po benziskim itd itd godinama se grupa borila protiv sabana,da se vrati starija ekipa,dodjose ljudi u zvornik,pokradose boga oca..Fukare su nepravedno prozivane po carsiji i to je svima jasno,zato mi i smeta ova prica na forumu,jos mi samo fali da me neki naucnici ovdje prozivaju,ma ko oni bili..
Ma razumijemo se brate OK je,i ja bi volio da vidim uspjeh grupe,i dusa me boli prazan sjever Ali hajde,mozemo to na PP,necemo ovdje.
Jesi vidio intervju zebe ljudinaaa :tokralju:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 okt 2015, 18:46

Ala ste se natakarili jedni na druge u zadnje vrijeme :lol: ,koji vam je q ...rezultati nikad bolji a ovdje napeto k´o da smo fenjerasi ,opustite se i uzivajte.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 okt 2015, 19:08

izgleda scouti Herthe prate Pirića, navodno su boravili na BP i Tušnju

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 okt 2015, 19:09

slika

Tuzlaci na Koševu žele trijumf Zeba: Ne bih se bavio fudbalom da ne igram za titule Piše: E. Škorić Danas, 18:21 Zajko Zeba se nada da će Sloboda napraviti dobar rezulta na Koševu, ali i da će do kraja ostati na prvom mjestu. Tuzlaci su pravo iznenađenje u Premijer ligi i nakon 13 kola, sa samo jednim porazom, drže vodeće mjesto. Zebin nastup je upitan pred derbi na Koševu, no vjeruje da će biti spreman, te da će crveno-crni neporaženi nazad u Tuzlu. "Idem na terapije već sedam daana, ustanovljeno je da sam istegnuo ligamente koljena. Pokušao trenirati danas, pa vidjet ćemo hoću li biti spreman za meč na Koševu", rekao je Zeba za SportSport.ba, svjestan da Sloboda ima pravo da se nada dobrom rezultatu na Koševu. "Idemo utamcu po utakmicu, nismo opterećeni. Gdje god smo igrali, išli smo da se nadigravamo, pa tako ćemo i u Sarajevu. Na Koševo dolazimo s velikim ambijcama. Sarajevo je pod pritiskom, imperativ im je pobjeda, navijači nisu zadovoljni i to je ono što nama ide u prilog. Uradit ćemo sve da ostvarimo povoljan rezultat", istakao je Zeba. Sloboda je lider nakon 13 kola, do kraja prvenstva je puno, ali na Tušnju ne sakrivaju da žele do samog kraja biti na prvom mjestu. "I Evropa bi bila uspjeh, naravno, ali ne bismo se bavili fudbalom ako ne bi htjeli da budemo prvi. Mene ne iznenađuju naši rezultati, nastavili smo tamo gdje smo stali na kraju proše sezone. Naša želja je da obradujemo naše navijače, a prednost nam je što ne igramo pod pritiskom i niko pod nas ne postavlja ciljeve", smatra bivši igrač Željezničara, koji smatra da crveno-crni imaju sjajnu ekipu. "Imamo dosta kvalitetnih, ali i iskusnih igrača. Dobra smo ekipa, mislim da se to vidi i na terenu. Među nama vlada pravo drugarstvo i svako od nas predodređen je uspjehu kolektiva". Zeba je, kako kaže, u Tuzlu došao sa željom da nešto osvoji i ne razmišlja o odlasku u dogledno vrijeme. "Nema potrebe da razmišljam o promjeni sredine. U Tuzli mi je super, imam sjajan odnos s predsjednikom, svima u klubu, igračima i navijačima. Došao sam ovdje da nešto napravimo i još razmišljam na taj način", zaključio je sjajni veznjak.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeba-ne- ... ule/174730
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 okt 2015, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2015, 19:13

Za ono sto nanosi stetu klubu je degenluk. Znali smo i mi prenociti u Bg u zatvoru, ali na taj nacin nismo tada ugrozavali klub nego sebe.
Ako vas jos ineteresuje jedna stvar. Naziv za navijace Slobode po imenu Fukare je potekao od grupice nas, obicnih bolesnika za Slobodom i to mnogo prije '87. I to na tadasnjem stajanju Tusanjskog stadiona. Mnogo prije otvaranja Mejdana '84 mi smo za sebe govorili da smo fukare. Zasto? Zato jer smo stvarno tada bili fukare u pravom smislu te rijeci. Na tribinama-zapadu su bile stafle pokovane klupe, sat-semafor se pokretao rucno svakih petnaestak minuta, nekada nismo imali broj da se upise rezultat na semaforu. Sjecam se jedva nasli sesticu da se postavi, cini mi se igrali sa Radnickim iz Kragujecva i dobili 6:1 ili 6:0. Nekda nismo imali mjesta uci na stadion, jer nam je trebao veci. Lagali nas za novi stadion kao sto lazu i sada. Kod Pasica na korzu stajala maketa Tusnja koji prima 40.000 i koja je vjerovatno vremenom istrula. i Dan danas trazim fotografiju te makete i ne mogu da je nadjem.
Sve sam skoro prosao sa Slobodom i nikada ne mogu sebi dati pravo da nastetim svome klubu ni jedne marke. Mi smo tu da bi dali Slobodi, pomogli, a ne uzeli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 27 okt 2015, 19:35

Probisvjet je napisao/la:Za ono sto nanosi stetu klubu je degenluk. Znali smo i mi prenociti u Bg u zatvoru, ali na taj nacin nismo tada ugrozavali klub nego sebe.
Ako vas jos ineteresuje jedna stvar. Naziv za navijace Slobode po imenu Fukare je potekao od grupice nas, obicnih bolesnika za Slobodom i to mnogo prije '87. I to na tadasnjem stajanju Tusanjskog stadiona. Mnogo prije otvaranja Mejdana '84 mi smo za sebe govorili da smo fukare. Zasto? Zato jer smo stvarno tada bili fukare u pravom smislu te rijeci. Na tribinama-zapadu su bile stafle pokovane klupe, sat-semafor se pokretao rucno svakih petnaestak minuta, nekada nismo imali broj da se upise rezultat na semaforu. Sjecam se jedva nasli sesticu da se postavi, cini mi se igrali sa Radnickim iz Kragujecva i dobili 6:1 ili 6:0. Nekda nismo imali mjesta uci na stadion, jer nam je trebao veci. Lagali nas za novi stadion kao sto lazu i sada. Kod Pasica na korzu stajala maketa Tusnja koji prima 40.000 i koja je vjerovatno vremenom istrula. i Dan danas trazim fotografiju te makete i ne mogu da je nadjem.
Sve sam skoro prosao sa Slobodom i nikada ne mogu sebi dati pravo da nastetim svome klubu ni jedne marke. Mi smo tu da bi dali Slobodi, pomogli, a ne uzeli.
Bravo majstore, aferim na postu!

Nadam se da će ovaj šljam skontat tvoj post i krenuti tim pravcem, a ne samo gledati kako naštetiti klubu da bi ispali cool u grupi!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 19:35

Chinaglia je napisao/la:izgleda scouti Herthe prate Pirića, navodno su boravili na BP i Tušnju
Pa skoro ja pisao da su bili na dvije utakmice menadjeri jedna domaca i jedna gostujuca...pratili ordagica i pirica...
Bice i na kosevu.imamo ponude za obojicu.kao i za ahmetovica.Ali nije to ta visina para trenutno.
Joj da hoce zablistat na kosevu,protiv zrinje i celika,pa da rjesimo reprogram na zimu :mrgreen:
A pirija bi mogao i do engleske..ono...navodno... :silent:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 okt 2015, 19:36

Mozel da se današnja tema prolongira do bar iza nedelje. Šta vam je koji klinac!
Ajmo se fokusirat na Sarajevo.
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2015, 19:39

zlajci je napisao/la:Mozel da se današnja tema prolongira do bar iza nedelje. Šta vam je koji klinac!
Ma nema brige, Husref se na to fokusirao. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 19:40

Stas se fokusirat.KO plitak potok sine moj,ko plitak
potok. :kafa:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 okt 2015, 19:40

Probisvjet je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Mozel da se današnja tema prolongira do bar iza nedelje. Šta vam je koji klinac!
Ma nema brige, Husref se na to fokusirao. :mrgreen:
0-2 :cool:
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 okt 2015, 19:44

pobjeda 1-2, Efendić autogol

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 27 okt 2015, 19:51

Volio bih da pobijedimo ali da ne stvorimo postene sanse vec da uđe neka frljoka recimo Veselinovica .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 19:54

Suljo20002 je napisao/la:Volio bih da pobijedimo ali da ne stvorimo postene sanse vec da uđe neka frljoka recimo Veselinovica .
Neka udje brate pa makar Zlajci pogodio iz loze :urnebes:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 okt 2015, 19:57

Probisvjet je napisao/la:Za ono sto nanosi stetu klubu je degenluk. Znali smo i mi prenociti u Bg u zatvoru, ali na taj nacin nismo tada ugrozavali klub nego sebe.
6. juna 1976. Sloboda-Radnički(k) 6:0 Hadžić 1, Meske 2, Lica 1, Smajo 1, Geca 1.
Ja volim FK Tuzla City

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 okt 2015, 19:58

Zabrinjavaju me ovi natpisi oko nasih igraca i eventualnog prelaska u neku drugu ekipu, bez obzira sto se radi o puno bogatijim i uspjesnijim ekipama.

Izgubiti Pirica, Ahmetovica i Ordagica za jedan prijelazni rok je ravno ubistvu, naravno pod uslovom da se ne nadju igraci njihovih kvaliteta ali bi i tada bilo problema jer bi se noviteti tek morali prilagoditi.

Ovo pisem na osnovu spekulacija koje citam po forumu ili po drustvenim mrezama, da ne ko ne shvati pogresno. :mrgreen:

@Probisvjet: :thumbup: :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 okt 2015, 20:16

nema od toga ništa, možda jedino Pirić

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 2 gosta.