Njega hladno pustiti ako stigne dobra ponuda. Zamjenu imamo, nije Hamzabegović loš golman.Chinaglia je napisao/la:nema od toga ništa, možda jedino Pirić
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vala brate ako stigne ponuda i za ordagica,pustiti i njega,pa dovest cemo nekog,pojacat se.NKMramor je napisao/la:Njega hladno pustiti ako stigne dobra ponuda. Zamjenu imamo, nije Hamzabegović loš golman.Chinaglia je napisao/la:nema od toga ništa, možda jedino Pirić
Ozbiljan si momak,da te pitam,kada bi ljudi dali 350 000 za pirica i 400-450 000 za ordagica,plus procenat za obojicu,bil ih pustio na polusezoni...
Ja bih,jer bih se pojacali svejedno,isplatili duga more jedno...dragi su mi obojica,piriju znam i licno,Ali jbg,fudbal je fudbal...
Naravno pricao sam cifre su u euricima
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mogu hladno te cifre u eurima,eto da zaokruzimo na milion eurica,to je haman pa pola duga,gdje to neces prihvatiti,mada mislim da se trenutno za Ordagica ne moze dobiti toliko,Pirija vrijedi i vise..Ljeto u evropi bi ih jos vise lansiralo,ali mozemo li mi to cekati pitanje je..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ljetos je bio dogovoren transfer pirica za 250 000 eura.
BI sta BI,gotovo je.
Sada vrijedi vise,a interesanata ima.
Za ordagica mozemo uzeti trenutno 200 000...Ali male su to pare,spram potencijala koji posjeduje.
I nedamo GA.
Momak kao da sam sebe drzi pod rucnom...treba se osloboditi driblat,ici naprijed,zvornik,anzi,celik,momak kada krene naprijed rjesava utakmice.moramo osloboditi taj potencijal,a on se mjeri milionima maraka,siguran sam.
BI sta BI,gotovo je.
Za ordagica mozemo uzeti trenutno 200 000...Ali male su to pare,spram potencijala koji posjeduje.
I nedamo GA.
Momak kao da sam sebe drzi pod rucnom...treba se osloboditi driblat,ici naprijed,zvornik,anzi,celik,momak kada krene naprijed rjesava utakmice.moramo osloboditi taj potencijal,a on se mjeri milionima maraka,siguran sam.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakav bolan Ordagic i 400 000 eura...hahahahaha...pa vi majke mi niste normalni...
...mozda za jos jednu sezonu ili sezonu i pol i to ako najmanje ostane na ovom nivou ili ako bude napredovao..strasan problem igracima je liga iz koje dolaze...mi smo nazalost u rangu Ruande,jbg
...eeeeeeeeeeeeeeeeeeee,sad sto se tice nedelje..dakle
BOLI NAS K U R A C ZA REZULTATE,MI SMO SE DOSLI S VAMA Z A J E B A V A T..ALE,ALE...ALE,ALE
BOLI NAS K U R A C ZA REZULTATE,MI SMO SE DOSLI S VAMA Z A J E B A V A T..ALE,ALE...ALE,ALE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mislim da nije toliko nerealno cifra preko 300k za Ordagu, ali tek kada provali sav potencijal koji ocito da ima
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
za Ordagu mozemo uzet hladno 300 000 jevreja al ne sad....treba ga zadrzat svim silama a onda ga prodat za pravi kesh..sad...nema sansezlajci je napisao/la:Mislim da nije toliko nerealno cifra preko 300k za Ordagu, ali tek kada provali sav potencijal koji ocito da ima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sto bolan...par bliceva na pravom mjestu,pred pravim ljudima skoci cijena za 90 minuta.staragarda je napisao/la:kakav bolan Ordagic i 400 000 eura...hahahahaha...pa vi majke mi niste normalni...![]()
...mozda za jos jednu sezonu ili sezonu i pol i to ako najmanje ostane na ovom nivou ili ako bude napredovao..strasan problem igracima je liga iz koje dolaze...mi smo nazalost u rangu Ruande,jbg
![]()
![]()
...eeeeeeeeeeeeeeeeeeee,sad sto se tice nedelje..dakle
Hajde eto,ja nisam ni rekao sad lijepo sam napisao,200 milja,i bilo je interesanata,raspituju se ljudi.
Cijena moze skociti,itekako.
- Probisvjet
- Kontakt:
Da to je ta utakmica. Zanimljivo, juni, sjecam se nekako hladno, blatnjavo. Nekako kisno, ali ne sjecam se da je kisa padala. Secer odigrao maestralno. Ubacivao, a ovi pospremali.sloboda72 je napisao/la:6. juna 1976. Sloboda-Radnički(k) 6:0 Hadžić 1, Meske 2, Lica 1, Smajo 1, Geca 1.Probisvjet je napisao/la:Za ono sto nanosi stetu klubu je degenluk. Znali smo i mi prenociti u Bg u zatvoru, ali na taj nacin nismo tada ugrozavali klub nego sebe.
Ako vas jos ineteresuje jedna stvar. Naziv za navijace Slobode po imenu Fukare je potekao od grupice nas, obicnih bolesnika za Slobodom i to mnogo prije '87. I to na tadasnjem stajanju Tusanjskog stadiona. Mnogo prije otvaranja Mejdana '84 mi smo za sebe govorili da smo fukare. Zasto? Zato jer smo stvarno tada bili fukare u pravom smislu te rijeci. Na tribinama-zapadu su bile stafle pokovane klupe, sat-semafor se pokretao rucno svakih petnaestak minuta, nekada nismo imali broj da se upise rezultat na semaforu. Sjecam se jedva nasli sesticu da se postavi, cini mi se igrali sa Radnickim iz Kragujecva i dobili 6:1 ili 6:0. Nekda nismo imali mjesta uci na stadion, jer nam je trebao veci. Lagali nas za novi stadion kao sto lazu i sada. Kod Pasica na korzu stajala maketa Tusnja koji prima 40.000 i koja je vjerovatno vremenom istrula. i Dan danas trazim fotografiju te makete i ne mogu da je nadjem.
Sve sam skoro prosao sa Slobodom i nikada ne mogu sebi dati pravo da nastetim svome klubu ni jedne marke. Mi smo tu da bi dali Slobodi, pomogli, a ne uzeli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
cini mi se da sam napokon skontao o cemu je tu rijec. Dakle ako uspijemo postici vise golova od sarajva mi smo pobijedili...pa ko da je to njaki problem, naravno da cemo dati vise...Obracun na na kosevu za bobu vise, odnosno za gol vise...
& $ ?
Pirić neka ide za te pare, a Ordagić može sačekati izlazak u Evropu, pa onda dobre pare za njega uzet'. Momak je rudnik zlata, igrač sa mozgom.solinas je napisao/la:Ozbiljan si momak,da te pitam,kada bi ljudi dali 350 000 za pirica i 400-450 000 za ordagica,plus procenat za obojicu,bil ih pustio na polusezoni...NKMramor je napisao/la:Njega hladno pustiti ako stigne dobra ponuda. Zamjenu imamo, nije Hamzabegović loš golman.Chinaglia je napisao/la:nema od toga ništa, možda jedino Pirić
Ja bih,jer bih se pojacali svejedno,isplatili duga more jedno...dragi su mi obojica,piriju znam i licno,Ali jbg,fudbal je fudbal...
Naravno pricao sam cifre su u euricima
A u nedelju ako Bog da
.... ima da, grmi ,stanice pune crveno crne Fukare kreću na daleki put ..........Slobodo ti si šampion 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pirica pustiti nekad u 2016. da ne stagnira u nasoj ligi. Ako ostane predugo vece su sanse da ostane PL igrac, a ako ode vani zbog godina moze vise postici. Znaci da se mi pitamo vjerovatno bi imali zelju da ostane i duze ali se moramo prilagoditi Balkanskim okvirima gdje se stalno rosteri preturaju pa i kod vecih ekipa kao Zvezda, Partizan, Dinamo. Rijetko ko da ostane dugi niz godina u ekipi..
Za Ordagica mislim da je idealan trenutak da ide u inostranstvo u junu 2017. Nadam se da do tada ostaje, da "iscejfimo" i mi i on. Nagledamo ga se dvije godine i pustimo ga dalje da napreduje.
Treba se samo potruditi da i mi ubodemo neki novac od ova dva igraca.
Isto tako Kostic dobro igra, moze i on lako naci inostrani angazman.
Realno tek su momci dosli, ne trebaju odmah da idu. Niti se oko toga nesto prica puno, kada dodje pravi trenutak onda ali nadam se da to nije 2016 jer tad treba da se uhvati konstanta..
Za Ordagica mislim da je idealan trenutak da ide u inostranstvo u junu 2017. Nadam se da do tada ostaje, da "iscejfimo" i mi i on. Nagledamo ga se dvije godine i pustimo ga dalje da napreduje.
Treba se samo potruditi da i mi ubodemo neki novac od ova dva igraca.
Isto tako Kostic dobro igra, moze i on lako naci inostrani angazman.
Realno tek su momci dosli, ne trebaju odmah da idu. Niti se oko toga nesto prica puno, kada dodje pravi trenutak onda ali nadam se da to nije 2016 jer tad treba da se uhvati konstanta..
Nije isto doci po igraca ciji klub se nalazi na sredini tabele i po igraca koji igra kod lidera.solinas je napisao/la:Ljetos je bio dogovoren transfer pirica za 250 000 eura.
BI sta BI,gotovo je.
I nedamo GA.
Svi klubovi prvo to gledaju kada dolaze po pojacanja
samo Sloboda
Svi su oni,i mi prolazni,Sloboda je vjecna
Rece jednom vrli momak neki,u bunar Bez dna skoci,i poce da kopa,da rovi,gusi se pa izdigne...tamam svjetlost ugleda,i on,i zakletva njegova,obecanje dato da svjetlost ce ugledat,dusmani ga gurnu nazad,ustaje momce na dnu bunara,pa kopa jace,bolje skoci vise...dubok je bunar,Ali spremno momce,stasito,cela visoka,ponosita skoci i dohvati ivice bunara,uhvati se jako i desnom i lijevom...
Podje izaci ubise dusmani,po prstima,urlaju,pusti papak,nije vrijedno,popusta ljevica,znoj sa cela kaplje,rumen u obraze udara,desnom steze ostri kamen,sijece ruke,Ali on steze,obecanje je dao,nikada nikome pogazio...nikoga izdao...
Tajac.. Zasuti gomila...zgledaju se dusmani....
U daljini stidljivo...Ali jasno,i ipak razgovjetno...cuje se pjesma...i kao oluja postaje glasnija.....smjesak se razvuce stasitome momku,a tmurno lice vedriju boju poprimi...i on osluskuje....a pjesma postaje jaca,agresivnija...
Prerasta u cunami,
dusmani se zgledaju,jedan po jedan u tmini nestaju,dok pjesma odjekuje
Mi smooo fukareee izzz tuzleeee samooo tvoje ime svetooo je i Niko nikadaaa nece sprijecitii nas da vjecnooo budemo uz vas
A za sav olos drotovskii i za sve pickeee rezimskee uvjek stajaceee tvrd i debeooo naass racku tuzlanskiiii
USTANI. TUZLOOOO
SVI NA KOSEVO
Rece jednom vrli momak neki,u bunar Bez dna skoci,i poce da kopa,da rovi,gusi se pa izdigne...tamam svjetlost ugleda,i on,i zakletva njegova,obecanje dato da svjetlost ce ugledat,dusmani ga gurnu nazad,ustaje momce na dnu bunara,pa kopa jace,bolje skoci vise...dubok je bunar,Ali spremno momce,stasito,cela visoka,ponosita skoci i dohvati ivice bunara,uhvati se jako i desnom i lijevom...
Podje izaci ubise dusmani,po prstima,urlaju,pusti papak,nije vrijedno,popusta ljevica,znoj sa cela kaplje,rumen u obraze udara,desnom steze ostri kamen,sijece ruke,Ali on steze,obecanje je dao,nikada nikome pogazio...nikoga izdao...
Tajac.. Zasuti gomila...zgledaju se dusmani....
U daljini stidljivo...Ali jasno,i ipak razgovjetno...cuje se pjesma...i kao oluja postaje glasnija.....smjesak se razvuce stasitome momku,a tmurno lice vedriju boju poprimi...i on osluskuje....a pjesma postaje jaca,agresivnija...
Prerasta u cunami,
dusmani se zgledaju,jedan po jedan u tmini nestaju,dok pjesma odjekuje
Mi smooo fukareee izzz tuzleeee samooo tvoje ime svetooo je i Niko nikadaaa nece sprijecitii nas da vjecnooo budemo uz vas
A za sav olos drotovskii i za sve pickeee rezimskee uvjek stajaceee tvrd i debeooo naass racku tuzlanskiiii
USTANI. TUZLOOOO
SVI NA KOSEVO
idemo redom, prvo da Lazio sutra dobije, pa onda Sloboda
Prodaja Ordagica ne dolazi u obzir sada,vec mozda na ljeto..Pirica malog prodati,uzeti lijepu lovu,ionako imamo zamjenu za njegs,sjajnog Nikolica i Hamzu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ljudi kakve su ovo price oko berberovica da dolazi kod nas...recite mi da nije istina....
Efendicu sve ti je oprosteno,grijesi momcino,i to je za ljude,samo trci i bori se...joj nemoj samo njega...otpadak,Ali bukvalno,kome on jos moze biti pojacanje,frajer pusi ko ona lokomotiva na sugavici,pije ko tuzlanka pivara komplett....
Efendicu sve ti je oprosteno,grijesi momcino,i to je za ljude,samo trci i bori se...joj nemoj samo njega...otpadak,Ali bukvalno,kome on jos moze biti pojacanje,frajer pusi ko ona lokomotiva na sugavici,pije ko tuzlanka pivara komplett....
Zad'o se lik, razmišlja o Slobodi.solinas je napisao/la:Ljudi kakve su ovo price oko berberovica da dolazi kod nas...recite mi da nije istina....

- Beduin
- Kontakt:
Ma ovo rodjak ni u najvecoj sali nisi trebao napisati.panini je napisao/la:ko koga naziva odronima i vrijedja ? imam pravo psovati, pola vas nema na stadionu samo pametujete i tipkate od kako smo prvi ! dje su vam sezonske, i pametovanja po prvoj ligi i kad smo se borili za opstanak, smirite se malo, nije sloboda od juce pa da pametujete ! **** vas forum i tipkanje, kad ste sta dobro uradili za klub ? gdje ste u akcijama za klub ? ko ste sta se ? ne serite
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.