FaraonTM je napisao/la:
Yebiga brate znam da boli al' sami ste krivi, što prije se pomiriš sa tim smanjit će ti se kompleksi što prema Želji što prema Veležu

FaraonTM je napisao/la:
Yebiga brate znam da boli al' sami ste krivi, što prije se pomiriš sa tim smanjit će ti se kompleksi što prema Želji što prema Veležu
Jos da vam se jave Zitomislici i Gornje Opine.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ta će Istra i Južna Dalmacija![]()
Kočerinac ima li maslinovog ulja brato da podmažem ove stare kosti ujutro prije cigarehskzmostar je napisao/la:jel ovo opet "ribetina" ne moze on bez foruma ss.ba!
Ima ih vise nego kineza,to su u zadnjem derbiju pokazal kad ih se skupilo 1500!
Moze samo da je vaše orginalno. Nemoj mi dalmatnskog fušeraja nego brato kako ovo komentariseshskzmostar je napisao/la:ima,moze kolicine 0,1 l?![]()
![]()
Jel dosta?
Yebi me ako kontamMCMXLVI je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:
Yebiga brate znam da boli al' sami ste krivi, što prije se pomiriš sa tim smanjit će ti se kompleksi što prema Želji što prema Veležu![]()
Probisvjet je napisao/la:Pitari ne zamjerite. Naletih na ovo.![]()
Strah ga da pitari ne prnu ispast ce iz supkadejavu je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Pitari ne zamjerite. Naletih na ovo.![]()
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12033240_10153721978412431_3854616726760714290_n.jpg?oh=2c9864a57610833eb35959dfd4d50ae7&oe=5686D949[/img]
e cuj pitari ne zamjerite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jednostavan razlog sto sam napisao "ne zamjerite". Ovu fotografiju na koju sam naletio sam postavio jer je humoristicna, nikako zbog podrugljivosti.dejavu je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Pitari ne zamjerite. Naletih na ovo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Probisvjet je napisao/la:Jednostavan razlog sto sam napisao "ne zamjerite". Ovu fotografiju na koju sam naletio sam postavio jer je humoristicna, nikako zbog podrugljivosti.dejavu je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Pitari ne zamjerite. Naletih na ovo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ne zamjerite" je i zbog toga jer imam respekt prema klubu koji je podigao ljestvicu naseg fudbala i organizacijski i finansiranjem i kvalitetom igraca.
Sve se to mora respektovati i ocekivati da i ostali krenu njihovim putem. "Ne zamjerite" treba zasluziti. To nije podilazenje, to je respekt.
Na kraju krajeva shvatice oni koji to treba da shvate.
Realno, ova slika je pokušaj humora.Ona kao treba podyebavati navijače Sarajeva a u stvari jednako omalovažava i ekipu Mladosti koja je pravi primjer dobro uštimane i organizovane ekipe.Bilo je boljih mogučnosti za bockanje divova, ali yebbo to sve, vidi onog frajera kako uživa u fotki a vamo se lafo izvinjava navijačima kojima je do juče psovao sve od-do , e to je licemjerstvo i odsustvo karakteraAlpasinac je napisao/la:Ma tema je prepucavanja tako da svaki vid zdravog humora dolazi u obzir. Meni je licno slika vise zalosna nego smijesna, ali eto izmamio si neki kiseli osmijeh na mom licu.
Bolanos je napisao/la:Probisvjet je napisao/la: Jednostavan razlog sto sam napisao "ne zamjerite". Ovu fotografiju na koju sam naletio sam postavio jer je humoristicna, nikako zbog podrugljivosti.
"Ne zamjerite" je i zbog toga jer imam respekt prema klubu koji je podigao ljestvicu naseg fudbala i organizacijski i finansiranjem i kvalitetom igraca.
Sve se to mora respektovati i ocekivati da i ostali krenu njihovim putem. "Ne zamjerite" treba zasluziti. To nije podilazenje, to je respekt.
Na kraju krajeva shvatice oni koji to treba da shvate.![]()
![]()
![]()
Nadji bilo gdje moju psovku upucenu bilo kome. Ako bi nekoga opsovao to je "vodena glava". A ni njega nikada nisam opsovao.narodniheroj je napisao/la:Realno, ova slika je pokušaj humora.Ona kao treba podyebavati navijače Sarajeva a u stvari jednako omalovažava i ekipu Mladosti koja je pravi primjer dobro uštimane i organizovane ekipe.Bilo je boljih mogučnosti za bockanje divova, ali yebbo to sve, vidi onog frajera kako uživa u fotki a vamo se lafo izvinjava navijačima kojima je do juče psovao sve od-do , e to je licemjerstvo i odsustvo karakteraAlpasinac je napisao/la:Ma tema je prepucavanja tako da svaki vid zdravog humora dolazi u obzir. Meni je licno slika vise zalosna nego smijesna, ali eto izmamio si neki kiseli osmijeh na mom licu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, Paromlinac, Vanja8 i 72 gosta.